חיסון שעלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון שעלת
    חגית
    01/05/2007

הבת שלי בת 7 וחצי בכיתה בי'. היא צריכה לעבור חיסון דיפטריה ,טטנוס ושעלת + חיסון פוליו.
    כשהייתה בת ארבעה חודשים לאחר חיסון המכיל שעלת היא פרכסה קצת ו. היא אושפזה בבית חולים ,אך לא מצאו דברה וחליטו לא לחסן אותה יותר בשעלת( בגיל חצי שנה ושנה לא חוסנה בשעלת). .במשך השנים לא היו פרקוסים נוספים והיא ילדה בריאה . האם ניתן לחסן אותה כעת בחיסון זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון שעלת

הוספת תגובה

• חיסון שעלת

ד''ר יצחק סרוגו
    04/06/2007

האם זה היה החיסון הישן או האצלולרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לחיסון שעלת

חגית
    18/06/2007

לד"ר שלום לא ידוע לי איזה חיסון זה. החיסון בוצע ב-27.3.00. מצויין מתחת לD.T.P
    ACT-HIB.
    אני עדיין לא יודעת מה לעשות. מחכה לתשובה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון שעלת

ד''ר יצחק סרוגו
    20/06/2007

מדובר כנראה בחיסון הישן. החיסון החדש מיוחד במיעוט תופעות הלוואי ולכן אני ממליץ לה לקבל אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו