מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונתתינוק בן חודש ו 3 שבועותאלכס ב02/06/2011
שלום, בני נולד במשקל 3.110 ק"ג ובגיל חודש וחצי קצת לפני נמדד והיה במשקל כ-4.6 ק"ג.. סבער להניח שכעת כבר שוקל טיפה יותר.
אוכל סימילאק בכמות 120 CC , נראה טוב והכל בסדר . אוכל כל 3-4 שעות.
השאלה : נאמר לי שסימילאק משמין . האם כדאי לנסות להחליף למטרנה ?
האם משקלו תקין או מרמז על אפשרות לעודף משקל?
כרגע אינני בארץ ואין לי גישה לטיפץ חלב לכן שואל כאן .
הנושא חשוב לי מאוד - בילדותי הייתי עם עודף משקל , ואינני רוצה שזה מה שיהיה איתו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונתתינוק בן חודש ו 3 שבועות - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`02/06/2011פורמולה לתינוק (לא משנה איזו) אם ניתנת בכמויות המומלצות ע"י רופא\יצרן לא אמורות לגרום לעודף משקל.
בכל אופן מומלץ מעקב מדדי צמיחה בשנתיים הראשונות לחיים( משקל\גובה\ראש)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המשקל תקין
אלכס ב03/06/2011אבל האם המשקל תקין לפי מה שרשמתי? לא גבוה מדי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המשקל תקין - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`03/06/2011בחודש ראשון הוא צריך להוסיף כ-900 גר למשקל לידה ובחודש השני כ-600 גר נוספים. רושם שעליה במשקל די משביע רצון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)