גזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים
    אורטל
    14/06/2011

בתי בת חודשיים והיא סובלת מגזים כל היום. היא מתפתלת מכאבים ובוכה כל היום בנסיון להוציא גזים. היא ניזונה מתחליף חלב. אני יודעת שהיא עדיין בתקופה שהיא סובלת מקוליק אך מנסיוני עם ילדתי הגדולה בתי הקטנה סובלת הרבה יותר.
    ניסיתי מספר תחליפי חלב 0בינהם איזומיל כיוון שיש לה גם ריפלוקס אך הו החמיר את הגזים)
    האם ייתכן בשנוסף לקוליק היא גם רגישה ללקטוז וזה מה שגורם לגזים הרבים בכל שעות היום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים

הוספת תגובה

• גזים - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    14/06/2011

הכל יתכן ..יש צורך במעקב רופא אחד שיבדוק ..ישלול סיבות אחרות לאי שקט ..
    ימליץ על תזונה מתאימה ויעקוב אחר שינויים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו בעיה...

יעלה
    14/06/2011

אני ניסיתי כמעט הכל באמת,.... עכשיו קראתי עוד כתבה של מישהי שגם אצלה בעיית הגזים, אני מוכנה לנסות מה שהיא עושה רק שיקל על הקטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו בעיה... - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    16/06/2011

כנראה של ניסית הכל. יש מצב של רגישות לחלב ..יש עוד סיבות רבות נוספות...רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל שיבדוק ישלול דברים שכיחים הגורמים לאי שקט
    ובהמשך ינסה טיפול בשיטת הניסוי והתהיה...אם זה "גזים" התופעה חולפת עם הגיל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו