מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפוחית בצפורןשירה29/05/2014
שלום נחתכה לי חתיכה קטנה בציפורן ברגל וומאז יש לי שלפוחית ואדום מסביב מה אפשר לעשות כדי להקל ושהמקום יחלים האם משחה אנטיביוטית זה בסדר או כדאי משהו אחר , המקום קצת מפריש או שכדאי משהו אחר וגם האם כדאי לפוצץ את השלפוחית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית בצפורן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן30/05/2014למרוח מחה אנטיביוטית למשך 4-5 ימים ולא לפוצף כי לעתים השלפוחית היא סוג של חבישה ביולוגית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלפוחית באצבע
יעל31/05/2014והאם ההפרשות שיוצאות אחרי שימוש במשחה אנטביוטית זה בסדר זה אמור להיות ככה ואחרי כמה זמן אמורה להרגיש הקלה בכאב ובנפיחות? נתנו לי את המשחה אלומיצין היא בסדר לדברים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלפוחית בציפורן
יעל31/05/2014ותוך כמה זמן צריכה לראות ירידה בשלפוחית הזאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה הילארוניתא28/05/2014
שלום
האם אפילציה באיזור השפה להורדת שפם, יכולה לגרום לפיגמנטציה או כהות באזור השפה?
והאם ניתן להזריק לקמטוטים מעל השפה חומצה הילארונית לאחר אפילציה או שעדיף הפוך קודם הזרקה ואח"כ אפילציה, זה יכול לגרום לעיוות השפה או כל נזק אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה הילארונית - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/05/2014כל טיפול בהסרת יכול לגרום לפיגמנטציה , כי זה קשור גם לנטייה לפיגמנטציה . לגבי הזרקה אין כל קשר בין הדברים , הזרקה משפרת את נפח הרקמה ומעודדת יצירת של קולגן בעור .
צורך בהזרקה בוא איבוד נפח ולקמטוטים מעל השפה הוא בהחלט ישפר אותם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהקרן28/05/2014
שלום
1. האם ניתן להסיר שערות מנקודות חן חומה והשניה בהירה יותר באמצעות אפילציה?
2. ובאיזור השפה נהיו לי קמטוטים דקיקים, אם אוריד שפם באפילציה זה יעשה את מצב הקימטוטים לגרוע יותר בגלל החום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/05/2014אפילציה זהירה אין בעיה
לגבי קמטוטים אין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת ברגל-שיר27/05/2014
הי יש לי יבלת ברגל קניתי היום את המדבקה ליבלת , האם זה עוזר? ואם לא יש דרך אחרת להעלים את היבלת חוץ מללכת לרופא עור? כי שמעתי שנהיה צלקת אחרי שרופא העור מסיר את היבלת ... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היבלת באצבע הרגל
שיר27/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת ברגל- - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/05/2014אין בעיה לנסות מדבקות הן בהחלט יעילות , טיפול בחנקן ליבלות אינו משאיר צלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטיםא26/05/2014
שלום,
הופיעו לי מספר קמטים מעל השפתיים, מעל האיזור הנ"ל עשיתי הסרת שיער עם קרן אור, ייתכן שהם הופיעו בגלל הקרן אור?
הרי בד"כ באופן הטבעי ללא חימום האיזור במכשירי הסרת שיער מופיע קמט אחד ואחרי זמן מה יופיע עוד ,,לא?
הקרן אור גרמה לקמטים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/05/2014ממש לא קרן של אור או לייזר אינה גורמת לקמטים , קמט הוא ביטוי לתנועה של שריר -מימיקה ושינוי בנפח העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור
א29/05/2014הסרת השיער מעל השפה בקרן אור נעשתה בחום גבוה מאד, והקוסמטיקאית אף הרימה עם אצבעותיה את העור למכשיר, כך שהמגע היה יותר קרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר לייזר או אינפרא?נועה25/05/2014
שלום
האם המכשיר וקטוס של חברת פלומר הוא מכשיר לייזר או אינפרא?
או שזה מכשיר לייזר שעובד בטכנולוגיה של אינפרא?
והאם זה מתאים לכל סוג עור?
אשמח לתשובה
תודה נועה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר לייזר או אינפרא? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/05/2014כדאי לשאול במכון שמטפל במכשיר יש לעתים מכשירים משולבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלישת שיער של תינוקתמורן25/05/2014
שלום,
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון,אבל אנסה
הבת שלי בת שנתיים תולשת לעצמה את השיער,אני מדברת אליה וזה לא עוזר,אני מתעלמת וזה גם לא עוזר,האם יכול להיגרם לה נזק של צמיחה? אני ממש מודאגת מזה,יש לה כבר שבילים רחבים,היא התחילה בשבוע שעבר ולא מפסיקה.
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה!!
רוית27/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלישת שיער של תינוקת - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/05/2014תלישת שיער היא ביטוי למצב של סטרס ללא קשר לגיל , לכן תבדקי אם היה משהו שגרם ללחץ , ותפני לרופא עור או ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוית29/05/2014היא מתייחסת לזה בתור משחק,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן30/05/2014כדי לנסות לעודד אותה למשחקים אחרים , להיות אסרטיבית ובעדינות להניע אותה ממשחק יתר בשיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיגרם נזק?
רוית11/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער ביתית לגברערן25/05/2014
שלום אני בחור בן 25 ורציתי לדעת האם אפשרי להשתמש במכשירים ביתיים כמו אפיליידי וכאלה שרואים בפרסומות כדי להסיר שיער מהחזה, למרות שהמכשירים מיועדים לנשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער ביתית לגבר - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן25/05/2014בהחלט אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת נטילת גלולות דיאנהדנה24/05/2014
נטלתי גלולות מסוג דיאנה במשך שלוש שנים (לא מנסיבות של שעירות יתר וכו אלא בגלל שרופאת נשים הבינה יחד איתי שהן היחידות שלא גורמות לי לבחילות וכך היה) ואחר שהפסקתי ליטול אותן החלה לי נשירת שיער זוועתית. היום אני כשנה לאחר הפסקת הדיאנה ועדיין אין לי "נשירה טבעית" אלא יותר מכך. חזרתי ליטול גלולות חלשות יותר כדי לנסות לפתור את הבעיה באמצעות גלולות מרסילון אותן אני נוטלת כחמישה חודשים. אינני רואה שיפור, אם אפסיק אותן לאחר נטילה של 5 חודשים (לפני כן הפסקה של שנה) האם תהיה לי שוב נשירה חזקה במיוחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת נטילת גלולות דיאנה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן25/05/2014יש מקרים שלאחר הפסקת גלולות ניצפת נשירה ,רב המקרים לנשירת שיער יש סיבות אחרות דיאטה , אנמיה, מתח , חסר של B12 שינויים של בלוטת הטריס .
לכן ממליצה לבדוק' ולא להתייחס רק לגלולות כגורם מרכזי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בהירהכבשה לבנה24/05/2014
שלום לכולם,
זה עתה סיימתי טיפול שלם בליזר (עשר הקרנות) בבית השחי, מפשעה ורגליים. אולם ההצלחה עלובה. השיער הידלל ונחלש, אך עדין צומח.
איזה עוד פתרון מתאים לשיער בהיר (לא בלונדיני אך לא כהה)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בהיר - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן24/05/2014שיער בהיר קשה יותר לטיפול
מספר הטיפולים לבית שחי או כל מקום אחר הוא אישי .
ממליצה לשקול גם אפילציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבשושיות על הבטן.רוני23/05/2014
שלום.
הופיע לי מקבץ של גבשושיות על הבטן (מצורפות תמונות) כבר תקופה ארוכה.
רופאת עור הפנתה אותי לקוסמטיקאית, הקוסמטיקאית החזירה אותי לרופאת העור...
מה פשר הגבשושיות?, כיצד נוצרו ואיך ניתן להסירן?.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבשושיות על הבטן. - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן24/05/2014התמונה לא מאפשרת אבחנה ממליצה חוות דעת רופא נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עש לי נקודות לבנות על בית החזהבונבון22/05/2014
שלום יש לי נקודות לבנות על בית החזה מזה 6 שנים הופיעו אחרי שהשתמשי בתרופת רוקטאן הן לא כואבות ולא מגרדות מה הטיפול ?? כי זה ממש מציק לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עש לי נקודות לבנות על בית החזה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן24/05/2014אלו ציסטות סגורות אינן נעלמות אך משתפרות תחת טיפול במשחת רטין a לתקופה של שנה שימוש בערב . ממליצה לא בשיא הקיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת עורמני22/05/2014
האם אשפר להשתיל שתל עור על צלקת קלואידית שבין העפעף התחתון לאף אני בין 18 לפני גיוס עברתי לייזר וזה לא עזר לי אין שינוי אותה הדבר גם בצורה וגם במרקם אז חשבתי ש"הפיתרון" הכי טוב זה השתלת עור והצלקת תהיה מסביב לשתל אני מפנטז או שזה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת עור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן24/05/2014השתלת עור על צלקת אינה פתרון , לצערי צלקת קלואידית היא תכונה גנטית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי זה שוב אני
מני25/05/2014אז מה את מציעה לעשות נסיתי את כל התחשירים ואת סוגי הלייזר הצלקת נגרמה לי כתוצא ממים רותחים יש לי עוד צלקות והם אינם קולידיות .....האם השתלת יור יוצרת צלקת רק מסביב לשתל או שגם השתל הופך להיות צלקתי אשמח עם תתיחסי רק לשתל עור אין לי בררה אחרת אני גבר ככה שאיפור אני לא יכול לשם זה מאוד מפריע לי אני מסוגר בבית בגלל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערקרן21/05/2014
שלום
עשיתי 4 טיפולים להסרת שיער בשפם, ומעל השפה התגלו לי שני קמטים, אני בת 39 לפני זה הם לא היו, ייתכן שאינפרא גורם לקמטים?
ואם אעבור לאפליציה זה גם יגרום לקמטים באיזור השפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטוט
קרן22/05/20141. החומצה הזו גורמת לשפתיים להתנפח כתגובה?
2. האיזור ייראה טבעי? כי אני רואה מוזרקות והן נראות לא טיבעיות
3. מה עלות הטיפול?
4. כל כמה זמן צריך לחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיורטן ווזלין?אור21/05/2014
שלום,
אני בת 16 לוקחת קיורטן כבר 4 חודשים במינון של 40 מג ליום.
חברה שלי שגם לקחה את הכדוריםהמליצה לי למרוח וזלין על הפנים כדי לעזור ליובש. אני משתמשת במשחה שהרופא נתן לי שקוראים לה צטומג פלוריש שעוזרת אבל יש תקופות שאני פשוט כולי מתקלפת. קודם לכן השתמשתי באקו פייס של דוקטור עור שלא עזר לי בכלל.
האם זה בסדר למרוח וזלין על הפנים והאם תוכלי להמליץ לי על קרם לחות ושפתון טוב? כי השפתיים שלי טיפה קטסטרופיות ומתקלפות מאוד.
בנוסף, ערך ה-ggt שלי הוא 35.2
הייתי אצל רופא העור אחרי שעשיתי את הבדיקות אני הולכת אליו רק פעם בחודשיים, והוא אמר שהכל בסדר אבל מצב זה עדיין טיפה מדאיג אותי כי הערך המקסימאלי המומלץ הוא 24...
האם יש דרך להוריד את המספר?
סליחה על החפירה, מצפה לתשובה,
בתודה,
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיורטן ווזלין? - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר22/05/2014אפשר למרוח וזלין על השפתיים. לפנים אפשר למרוח קרם לחות מיוחד לאקנה שלא גורם לפצעונים- תתיעצי עם הרוקח. לגבי בדיקות המעבדה GGT ותפקודי כבד- תמשיכי את המעקב פעם במספר שבועות לפי המלצת רופא העור כדי לודא שהערכים לא עולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)