מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול פניםאור20/05/2014
שלום עשיתי טיפול פנים לפני שלושה שבועות ולא יצאתי מרוצה עכשיו אני רוצה לעשות טיפול פנים בימים הקרובים ורציתי לדעת בבקשה אם אפשר לעשות טיפול פנים נוסף אחרי שלושה שבועות או שאם אני יעשה זה יעשה נזק וצריך לחכות עוד זמן או שאפשר כבר תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר22/05/2014איזה טיפול עשית? למה לא היית מרוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פנים
אור22/05/2014עשיתי טיפול ניקוי שחורים ויצאתי לא מרוצה בג אחרי הטיפוללל שלא ראיתי בקושי פחות שחורים השאלה שלי בבקשה אם אחרי שלוש שבועות אפשר לעשות טיפול נוסף אצל מישהי אחרת או שלוש שבועות זה לא מספיק בין טיפול לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי העלמת סימנים כחוליםהדר19/05/2014
שלום,
שמי הדר בת 18. בתחילת השנה (חודש ספטמבר) נפלתי מהאופניים החשמליות של אחותי ומאז נשארו לי על העור כתמים כחולים והם בולטים על הרגל שלי, שגם ככה העור ברגליים שלי שקוף. חשבתי שאם אשתזף זה יפתור את הבעיה, אבל נוכחתי לגלות שלא.
באיזו דרך ניתן להעלים אותם? אני עומדת לקראת סיום בית ספר ורוצה למצוא פתרון מיידי לבעיה. האם יש משחות/תרופות כלשהן?
מצרפת תמונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
הדר19/05/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
הדר19/05/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי העלמת סימנים כחולים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/05/2014עור שקוף הוא תכונה גנטית , ממליצה שיזוף בהתזה לא מכונות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
הדר21/05/2014תודה מוניקה על הייעוץ, אך אשמח לדעת האם יש דרך להעלים את הסימנים הכחולים (בלי קשר לשיזוף)? האם יש משחות מסויימות? או תרופותו סבתא ידועות?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקטן אקנה בגבאבי18/05/2014
שלום אני בן 27 לוקח חצי שנה רואקטן לאקנה בגב נותרו לי עוד 3 חודשים לסיום הטיפול ועדין יוצאים לי פצעים ענקים ומוגלתיים מה עושים? אני מבין שאין פתרון לבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקטן אקנה בגב - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר22/05/2014כדאי להתיעץ עם רופא העור שלך. עדיין יש לך 3 חודשים ואולי המצב ישתפר תוך כדי. אפשר גם לקבל חות דעת נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי פגמנטציה בפניםטל18/05/2014
שלום,
לפני כ 7 שנים עשיתי טיפולי לייזר בפנים, נהייתה לי פיגמנטציה ומאז מרחתי הידרוקינון בכל חורף, הכתמים דהו בהדרגה, וברצוני לדעת כמה זמן (אפילו שנים) עוד צריך לשמור לפני שיהיה אפשר להשתזף (אפילו קלות) בפנים,
ברצוני גם לציין שיש לי צבע עור כהה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצת שאלה
טל22/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי פגמנטציה בפנים - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר22/05/2014לידיעתי אין מחקרים כמה שנים אחרי טיפול לייזר הרגישות האישית נמשכת. להרגשתי, הנטיה לכתמים תמשך שנים רבות ולכן עדיף להזהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים????
טל25/05/2014איך אפשר לחזור להיות בשמש בלי שהם יחזרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור קבועטלי17/05/2014
שלום רב,
האם איפור קבוע יכול להיות פתרון טוב לכתמים לבנים קטנים בפנים ( שהם כמובן סוג של צלקת אבל לא שקועה....) .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור קבוע - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/05/2014איפור קבוע אינו פתרון לצלקות או כתמים הוא מאפשר לשפר מסגרות כמו גבות שפתיים ואייליינר. אינו טיפול לכתמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
טלי17/05/2014האם עדיין רופאי עור מבצעים פילינג כימי עמוק ואם כן האם זה עוזר לבעיית מלזמה וכתמים לבנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה
טלי19/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן20/05/2014פילינג עמוק לא מבטיח העלמת מלזמה .כתמים לבנים לא נעלמים בשום טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נים דם בפניםגיל16/05/2014
שלום רב,
יש לי נים דם בולט בפנים (כמו נקודה אדומה על הלחי הגבוהה, לא בולטת מעל פני העור כמובן). הלכתי לטיפול בלייזר ("לשרוף אותו") שעזר חלקית. רציתי לעשות טיפול נוסף בלייזר על מנת להעלים את הנים לחלוטין, אך הרופא המליץ שלא לעשות טיפול נוסף בגלל ש"עלול להשאיר סימן" והנים הוא מינימלי.
למרות שניסיתי להתעלם, הוא עדיין מציק לי מבחינה אסתטית. האם כדאי לעשות בכל זאת טיפול לייזר נוסף? איזה סימן זה עלול להשאיר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נים דם בפנים - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/05/2014כדאי לקבל את המלצת הרופא ולותר על טיפול נוסף כדי שלא תהיה צלקת. לפעמים הצלקת פחות יפה מהנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך תיראה הצלקת?
גיל01/06/2014איזה סוג צלקת זו תהיה? כמו אחרי פצע שנתפר? בצבע העור שלי או סימן אחר?! ויש סבירות גבוהה יותר לצלקת אם הנים "עמוק" ומטופל פעם שניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת עור בפניםטלי16/05/2014
שלום רב ,
האם אפשר להשתיל עור חדש בפנים עקב בעיות פיגמנטציה קשה ( שלא נפתרה אחרי טיפולים למיניהם )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת עור בפנים - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/05/2014לא!! השתלת עור משאירה צלקות מכוערות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לדאודורנטאופיר16/05/2014
לפני מספר חודשים בצעתי תבחיני מטלית ונמצא כי אני רגיש לניקל, בלזם אוף פרו ועוד חומר כלשהו. מאז ומתמיד סבלתי מאלרגיה לעכל סוגי הדאודורנטים. לפני מספר חודשים מצאתי דאודורנט של אבן קריסטל שמגיע בתור נוזל. הדאודורנט טוב לי ולא עושה לי פריחות וגירויים כמו כל דאודורנט אחר שהשתמשתי בעבר אך כאשר אני מורח אותו בבית השחי(רול און) בבית שחי ימין הכל בסדר ואילו בבית שחי שמאל נוצר לי מעין גירוי שורף למספר דקות ואז נעלם. אציין שזה חוזר על עצמו מזה מספר חודשים. מה הסיבה ומה עלי לעשות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לדאודורנט - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/05/2014לפי מה שכתבת עדיף לך להמנע מדאודורנט לחלוטין ולהסתפק במקלחת בעת הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו!!!אנה16/05/2014
אני בת 24, לפני כחצי שנה או יותר אפילו הפסקתי גלולות דיאנה שהייתי לוקחת בשביל סידור מחזור ועשה לי גם פנים חלקות אבל מאז שהפסקתי הפנים שלי על הפנים
בתקופה אחרונה נהיה לי מלא מלא פצעעים אדומים ואני מתביישת להסתכל על עצמי אפילו במראה אני שמה מק אפ גם שאני בבית
לפני כמה ימים לקחתי מהרופא משפחה כדורי אנטביוטיקה וגל לשים בערב
גל RET-AVIT והכדורים מינוציקלין
מאז שהתחלתי את המשחה או ההכדור אני לא יודעת איזה מהם גרם לי , הפנים שלי נשרפות מכל דבר, שאני שוטפת בסבון פנים ושמה קרם פנים נשרפות ממש ונהיה לי גם פנים לגמרי אדומות כאילו נכוויתי גם
אני כל כך נואשת אני כבר לא יודעת מה לעשות עם הפנים האלה
ואני גם לא רוצה לחזור לקחת גלולות מכייון שזה משמין נורא והשמין אותי גם ואני לא בחורה רזה גם. ונהיה לי גם פנים ממש יבשות לגמרי במיוחד באיזור הפה מתקלף לי ממש
תעזרו לייייי תמליצו לי על משו טוב להיפטר כבר מהאקנה הזאת סופיתתתתתת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה
אנה16/05/2014ושורף לי ליד הפה נראה כאילו כוויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/05/2014מומלץ להפסיק רטאביט ולהמנע משמש לחלוטין עד שהאודם והקילוף יחלפו. תמשיכי מינוציקלין. בהמשך תתיעצי עם הרופא שהמליץ על הטיפול לגבי המשכתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית וסבוריאהמיכל15/05/2014
שלום,
עברתי לפני ארבעה ימים החלקה יפנית במספרה ידועה.
אני סובלת מסבוריאה כבר שנה (הקרקפת שומנית ולפעמים בו זמנית גם מאד יבשה ומגורה-לא יודעת איך זה אפשרי). לפני שביצעתי את ההחלקה הייתי נוהגת לחפוף את שיערי מדי יום מפני שהוא היה מייצר שומן מהר מאד. היום היום החמישי מביצוע ההחלקה והקרקפת שלי ממש מגורה, יבשה ואני מאד חוששת.
אני בטוחה שלא אחזור על ההחלקה שוב, אבל אני חוששת מאד שכעת יתחילו לנשור לי שערות והשיער שלי גם ככה דק(ועכשיו גם חסר נפח).
ניסיתי לעסות את הקרקפת עם שמן זית ועם קרם של סבוקלם לקרקפת.
אני גם חופפת בשמפו של סבוקלם.
רציתי לדעת מה עליי לעשות על מנת למנוע מצב של נשירת שיער? האם עיסוי יומי\שבועי של הקרקפת בשמן זית עשוי להועיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית וסבוריאה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/05/2014מכיון שאין לך נשירה כרגע נשמע שעברת את התהליך בשלום. בכל מקרה ההחלקה כבר בוצעה והנזק, אם בכלל, כבר נגרם. טיפולי "סבתא" עדינים כגון שמן זית לא יזיקו. מקסימום תהיי מופתעת לטובה. בהרבה מקרים השומניות של הקרקפת חוזרת לתקין עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זהההההה הכתם הזה????אוריה15/05/2014
היי אודה אם תענו לי
ממש עכשיו שמתי לב שיצא לי בשוק ברגל ימין כתם כזה מוזר מה זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זהההההה הכתם הזה???? - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/05/2014נראה כמו ציור מוגבר של כלי דם בגלל גירוי? עקיצה? זיהום? אם מאז שכתבת את השאלה עדיין לא עבר, תפנה בהקדם לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין דיבת אל14/05/2014
שלום האם זה נכון שבגלל העובדה שאנו עושים מקלחת אחרי היחספות לשמש ,הויטמין די לא נישאר להיספג בעור? האם יש אפשרות לגרום לויטמין להישאר אם נשטוף את הגוף בלי סבון רק במים גם אחרי שטיפה בים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין די - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/05/2014תתרחצי איך שאת רוצה. זה לא משפיע על ויטמין D.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרטרזיןגלית14/05/2014
שלום, האם שמפו שמכיל טרטרזין מהווה סכנה כשחופפים בו את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרטרזין - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/05/2014תבדקי שיש לשמפו אישור של משרד הבריאות. זה אומר שהוא עומד בתקנים המקובלים של הזהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה נגד אקנה ZINDACLINמאיה13/05/2014
שלום, אני בת 16. לפני כשנה התחלתי לקחת משחה אנטיביוטית ZINDACLIN נגד אקנה. מאז אני שמה אותה כל יום בלילה. ובקושי הופיעו לי פצעונים. בשבוע האחרון, החל לחזור לי האקנה במידה רבה. האם זה אפשרי ? או שזה לא קשור ? האם המשחה הפסיקה לעבוד ? האם לקנות משחה חדשה אחרת או להמשיך עם אותה אחת ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה נגד אקנה ZINDACLIN - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/05/2014המשחה מאד יעילה לעתים יש צורך להחליף טיפול פני לרופא העור להחלפה והתייעצות חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מטריד בלחייםשי13/05/2014
שלום,
אתמול שמתי לב לפצע מטריד על הלחע העליונה,משהו שלא היה לי לפני.
פצעון בולט אדמומי על הלחי,ומסיבה משונה גם על הלחי השניה מופיע משהו דומה,באותו מיקום רק פחות אגרסיבי מבצד אחד.
אשמח לחוות דעת מקצועית אם זה עקיצת יתוש או פצעון ומה יוכל לעזור.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצורפת תמונה
שי13/05/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורפת תמונה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)