מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולאור09/06/2014
שלום אני מטופל בנוקסידיל 5% פעמיים ביום כבר חודשיים וחצי ורציתי לדעת בבקשה אם זה שפספסתי פעמיים לשים בחודשיים וחצי האלו ישפיעו על התוצאה וגם תוך כמה זמן מתחילים לראות שיפור במצב שיער בראש..תודה רבה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/06/2014אין כל בעיה ,להמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר בתוך האףערן09/06/2014
שלום, האם יש אפשרות לעשות לייזר לשיערות בתוך הנחיריים? אם כן היכן ניתן לעשות זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר בתוך האף - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/06/2014לא מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה ביו אצבעות הרגלדינה08/06/2014
שלום
מזה כחודש יש לי פטריה בין אצבע ברגל
השתמשתי במשחות לרוב בוקר וערב כולל LAMISIL ONCE
ללא השפעה.
אני לא מעונינית בטיפול בכדורים.
האם יש טיפול חיצוני שיכול לרפא את הפטריה.
לציין מקפידה על כף רגל יבשה ונעל פתוחה./סנדל פתוח.
בתודה
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה ביו אצבעות הרגל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/06/2014פני לרופא עור ותקבלי טיפול ,זכרי שכל טיפול בפטרת הוא מספר חודשים ולכן היי סבלנית לטיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתמיכל08/06/2014
שלום, אני בת 23 ולפני כחודש ביצעתי החלקה יפנית.
מעבר לעובדה שאני ממש מתחרטת ולא מרוצה מאיך שזה נראה, אני מרגישה שהשיער שלי נהיה דק וחסר נפח. נוסף על כך הבחנתי בקצת הידללות שיער בקודקוד הראש והתחושה אם אני מעבירה אצבעות היא קצת כמו של קוצים.(יש לציין כי לא הרגשתי צריבה או שריפה בקרקפת בזמן ההחלקה ומלבד העובדה שהספר היה קצת אגרסיבי בתהליך ההחלקה עם המחליק-משך לי את השיער יתר על המידה, נראה שההחלקה התנהלה בצורה תקנית) אין לי נשירה מיוחדת, כי אני מקפידה מאד על תזונה ולוקחת ברזל עדין ורוטס HR. אני לא בטוחה אם השיער הדליל בקודקוד הראש היה כך לפני ההחלקה או שזה נגרם כתוצאה מההחלקה.
יש לציין כי אני סובלת מסבוריאה ומקפידה לחפוף בשמפו של סבוקלם וקרם לקרקפת.
ברצוני לדעת מספר דברים:
1. האם השיער שלי יחזור למצבו הטבעי ואקבל חזרה את הנפח שהיה לי? או שההחלקה משפיעה גם על השערות שיצמחו(האם יצמחו לי שערות חלשות\יבשות\דקות יותר מבעבר?) מפני שההחלקה דיקקה לי את השערות. ואם כן, מה אני יכולה לעשות כדי לעבות את השיער? האם ביוסיל של אלטמן יכול להועיל כאן? שמן קיק?
2.מה ניתן לעשות כדי לעודד צמיחה בקודקוד הראש?
האם המצב הפיך? אני מאד מתחרטת ומאד מודאגת..
אודה לתשובתך בהקדם
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/06/2014כל החלקה גורמת להתייבשות מסוימת של העור , החלקה השיער יראה יותר דק האם אין צורך להשתמש בשמפו יעודי ?
נפח אחרי החלקה לוקח זמן , אני חושבת שאת עושה את הנדרש ומתח מיותר עשוי לגרום לנשירת שיער , לשיער יש מנגנון צמיחה מתמשך ולכן תתמידי בדרך שהתחלת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית
מיכל11/06/2014תודה על התשובה.
אבל בתשובתך לא התייחסת לשאלתי האם השיער יצמח כפי שצמח לי בעבר, או שהשערות החדשות יצמחו דקות\חלשות\שבירות יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו מהרמור07/06/2014
אני מתחננת שתעזרו לי .
אני בת 19 ואני סובלת כבר מגיל 15 מבעיה שפשוט הורסת לי תחיים .
יש לי כתם שחור שפשוט לא יורד בשום צורה ואני לא הולכת כבר שנים עם גופיות ובגדי ים רק בגלל זה אני לא יודעת כבר מה לעשות .
הלכתי לרופאת עור והיא אפילו לא הסתכלה ואמרה ישר אין מה לעשות .
יש כל כך הרבה טיפולים לדברים הרבה יותר מסובכים מזה אז בטוח חייב להיות לזה טיפול בימינו !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו כבר !!!
מור10/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו מהר - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר14/06/2014יש כתמים שאפשר לשפר ואחרים שלא. אם מדובר בשומה מלידה לדוגמה, ספק אם יוכלו לעזור לך. מכיון שאין לך אבחנה כדאי לפנות לייעוץ של רופא עור נוסף. אם יש לך ביטוח משלים מגיע לך (תבררי בדיוק עם קופת חולים) 3 יועצים לשנה לפי בחירתך. כך את יכולה לקבל בדיקה פרטית מקיפה יותר מאשר הזמן המוקצב לחולה בתורים הרגילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- zap וכדורים דיספטיל פורטהמיטל06/06/2014
שלום,
סובלת מאקנה שנים רבות בת 30+ , לאחר נסיון טיפול במינוציקלין רוקסו וכיו"ב ...
קיבלתי מהרופא דיספטיל פורטה ושאלותי הן:
א. למה הוא רשם לי תרופה שלא כתוב עליה שהיא לטיפול באקנה אלא בזיהומים בדרכי השתןן וכו'...
ב . האם שימוש בתרופה הזו מונע ממני להשתמש במכשיר zap שזה אור כחול ? עלול להזיק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר zap וכדורים דיספטיל פורטה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן08/06/2014לכל אנטיביוטיקה יש מספר התוויות ולכן אין כל בעיה בשינוי התרופה עקב העדר תוצאה. כל טיפולי הסרת שיער באמצעות מכשירים מבוססי אור כדאי להיזהר גם משמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופרוזיס במצחליזה05/06/2014
שלום רב,
לפני כשבועיים,
עברתי טיפול הזרקת חומצה הילורואית במצח,
היו לי מעט שטפי דם וגם יצאו המון נקודות אדומות , שלא עברו
אני בעלת עור לבן ודק עם נטיה לקופרוזיס,
אני מכירה את התופעה ויודעת שמדובר ב׳ קופרוזיס
הרופא שביצע ההזרקה רשם לי משחת טריאלון למריחה
האם זה עשוי לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופרוזיס במצח - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/06/2014שטפי דם נסוגים תוך כשבוע , הרחבה של כלי דם היא תכונה גנטית הורמונלית , אולי כדאי להראות לרופאה לא בטוח שיש קשר להזרקה אך כדאי לשמוע את דעתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי איטרנולרונית05/06/2014
שלום רב,
רציתי לדעת האם הטיפול בכדורי איטרנול עלול לגרום למחלת הסוכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי איטרנול - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/06/2014ממש לא קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנפרה אדום להורדת שיעריעל04/06/2014
שלום רב,
קניתי מכונת ME להורדת שיער לצמיתות באמצעות גלי עור אינפרא אדום.
האם זה בטוח? האם זה עלול לסרטן? כיצד ניתן להיות בטחים שהשימוש בטוח ולא עלול לגרום לבעיות בריאותיות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנפרה אדום להורדת שיער - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר05/06/2014למיטב ידיעתי מכשיר ME קיבל אישור אמ"ר של משרד הבריאות. תבדקי - ואם זה נכון אז הבטיחות שלו נבדקה והוכחה. מכשירי אור להסרת שיער מוכרים שנים רבות וטופלו מיליונים בעולם ולמיטב ידיעתי לא גרמו אף מקרה של סרטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשותנעמה .י.02/06/2014
מאז שהייתי ילדה קטנה סבלתי מחוסר ביטחון והחשבתי את עצמי לילדה לא יפה עד גיל 16 כזה שבו התחלתי להשתנות עד שהיום בגיל 19 אני אוהבת בכללי את המראה החיצוני שלי . יש לי פנים יפות אבל יש לי כמה בעיות שאני לא מצליחה להשתחרר מהם והם מלוות אותי כבר כמה שנים. יש לי סימני מתיחה באזור הבטן ומתחת למפשעות וטיפה על החזה . וזה מציק לי ומבייש ללכת עם מכנס קצר או גופיה שחושפת טיפה את החזה . אבל הבעיה הגדולה ביותר שמלווה אותי שנים זה שיש לי כתם חום שחרחר בבית השחי -בשנייהם - וזה לא לכלוך שניתן להורדה כי כמה שאני ישפשף זה פשוט לא יורד זה כתם ובגלל זה אני לא הולכת עם גופיות אני פשוט מתביישת ולא מצאתי לזה פתרון עד עכשיו !! בבקשה מה לעשות .
אני אוהבת את זה שאני טיפונת מלאה ושיש לי חזה גדול והכל טוב חוץ מזה !!
בבקשה תעזרו לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר05/06/2014כתמים כהים במפשעות ובתי שחי מופיעים בהרבה אנשים לאחר התבגרות בהשפעת הורמוני המין. אי אפשר להיפטר מזה, זה מצב טבעי ובריא. אסור לשפשף כי אז רק תחמירי את המצב. שפשוף יוצר כתם כתוצאה מהגירוי של המקום. יש כמה דברים שצריך לנסות ואולי יעזרו חלקי: לא להשתמש בבושם או דאודורנט מכל סוג שהוא בבית השחי. לאורר את המקום או להשתמש בביגוד כותנה או ביגוד מנדף זיעה. להמנע מהסרת שיער בשעוה, אלא רצוי הסרת שיער ע"י לייזר או IPL. לנסות קרם רפואי מבהיר כגון אזומד.
לגבי סימני מתיחה יש סיכוי לקבל שיפור חלקי ע"י טיפולי RF. תבררי אצל רופא שעובד בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות על העוראנונימית02/06/2014
שלום,
מזה שנה +- מופיעה בעורי פריחה של מעין בלוטות בצבע העור, מגרדות בטירוף.
זה מופיע בעיקר בידיים וברגליים, לאחרונה גם בגב ולעיתים בודדות בבטן. בא פעם-פעמיים ביום לכמה דקות (10-15) ונעלם.
הייתי אצל שני רופאי עור, שניהם אמרו שנראה כי זו אורטיקריה, אך ישר נתנו לי כדורים. אני ממש לא לוקחת כדורים סתם ככה, ורוצה לדעת האם ישנן בדיקות לבצע ממה נגרמת הפריחה? מה באופן כללי גורם לה?
אני חולת IGAN (חלבון בשתן) ונוטלת טריטייס. עשיתי קצת בירורים וחשבתי אולי זה קשור לתרופה, אותה התחלתי ליטול לפני שנה וחצי?
אשמח מאוד לחוות דעת, הדבר הזה מפריע מאוד מאוד ביום יום וכבר שנה ככה, עייפתי..
תודה רבה!
מצורפות תמונות של הפריחה בעורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות על העור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/06/2014ממליצה בירור מסודר לאלרגיה לגורמים סביבתיים מזון . ואם יש צורך גם ביופסיה לקבלת אבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחות סטרואידים - תופעות לוואי לטוודני01/06/2014
שלום.
אומרים שמשחות סטרואידים יכולות לעשות את העור דק יותר.
במידה וזה קרה, אחרי שימוש של חודשים במשחות, מה קורה הלאה?
האם אחרי זמן מסויים ללא המשחות העור יחזור לעצמו? או שזה נשאר ככה לכל החיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחות סטרואידים - תופעות לוואי לטוו - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר05/06/2014לא נעשו מחקרים האם העור שנהיה דק ואטרופי מסטרואידים "חוזר לעצמו" או לא. לידיעתי, לפחות בחלק מהמקרים הנזק נשאר לתמיד. ולכן אם לא חיבים להשתמש בסטרואידים לטווח ארוך, אז לא מומלץ. מי שחיב בגלל מחלות כרוניות, אז מקובל להשתמש עם הפסקות לסירוגין, להחליף לתקופה בתרופות שאינן סטרואידליות, וכל זה בפיקוח רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוקנולבובי31/05/2014
שלום
קיבלתי מרופא עור , פלוקנול 150 אחת לשבוע למשך שלושה חודשים, עקב מעיין קנדידה ודרמוטיטיס בבית שחי ובאף ובעוד כמה מקומות, מאוד בקטנה אבל בכמה נקודות,
עכשיו לקחתי פעמיים (שבועיים ) לפני חודש והפסקתי ועכשיו חזרתי וכבר לקחתי עוד פעמיים (שבועיים) כלומר עם חודש הפסקה, אך עכשיו אני ימשיך עד הסוף, אבל כלומר זה יהיה חודשיים וחצי רק רצוף,
1. האם זה יפגע בטיפול? השבועיים פחות האלה, או שלהביא עוד מרשם לטיפול מלא
2. לאחר כמה זמן אני יכול לראות שיפור? כי בינתיים כמעט ואין
תודה
בובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתם עליי...
בובי05/06/2014:\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלוקנול - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/06/2014פלוקנול היא תרופה לפטרת , טיפול לפטרת הוא תמיד ארוך לכן חשוב להתמיד לפי הוראת הרופא לא קרה כל נזק אך רציפות של טיפול חשובה להצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באצבע או ציפורן חודרניתלילך31/05/2014
איך מבדילים בין השניים אין מבחינת הכאב ואין מבחינת שאר התסמינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באצבע או ציפורן חודרנית - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר05/06/2014התסמינים דומים רק במקרה של ציפורן חודרנית הכאב ונפיחות מתחיל באיזור הציפורן ומתפשט משם לשאר האצבע. 2 מצבים אלו דורשים טיפול בהקדם כדי למנוע סיבוכים כך שצריך לפנות לרופא ולקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת באצבע או ציפורן חודרנית - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר05/06/2014התסמינים דומים רק במקרה של ציפורן חודרנית הכאב ונפיחות מתחיל באיזור הציפורן ומתפשט משם לשאר האצבע. 2 מצבים אלו דורשים טיפול בהקדם כדי למנוע סיבוכים כך שצריך לפנות לרופא ולקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרבת גבותלימור30/05/2014
היי אני בת 22 ולא מרוצה כ"כ ממבנה העיניים שלי
אין לי עיניים או עפעפיים נפולות אבל כשאני מרימה מעט את הגבות אני מרגישה שהמראה הרבה יותר טוב. רציתי לשאול אם יש טיפול שלא דורש ניתוח ונותן את אפקט הגבות המורמות והאם יש סכנות לבצע טיפולים או ניתוחים מסוג זה בגיל כה צעיר פרט לסכנות שבכל ניתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבת גבות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן30/05/2014ממליצה לשמר את המבנה הטבעי ל הגבות , אולי עזרה ע"י מעצבת מקצועית , ולא מעבר לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)