מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות פורדייס בשפה העליונהיואב18/09/2013
שלום רב,
אני בן 25 ושמתי לב שממש בימים האחרונים הופיעו אצלי נקודות לבנות רבות על השפה העליונה בעיקר. מקריאה מרובה באינטרנט הבנתי שמדובר בנקודות פורדייס. לפי מה שאני מבין - זה קשור בייצור מוגבר של בלוטות חלב שאינן אמורות להיווצר בשפה אלא במקומות עם שיער.
ואני גם מבין שאין שום דרך תרופתית, ע"י משחה או כל דבר אחר שיכול להעלים את העניין הזה. אני יודע שלא מדובר בתופעה מסוכנת, אלא קוסמטית בלבד. אבל זה מאוד מאוד מפריע לי פסיכולוגית.
1.האם יש איזהשהו תכשיר, או איזשהו פתרון פנימי יותר (ע"י טיפול ישיר בשורש הבעיה) שאני יכול להיעזר בו על מנת לטפל בנקודות האלה?
2.האם יש בהכרח משהו שכדאי שלא אעשה? כמו למשל להשתמש בכל מני שפתונים שמכילים שמנים מסוימים?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי התיחסות
יואב23/09/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות פורדייס בשפה העליונה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/09/2013שלום יואב ממליצה אבחנהרפאית ולא אינרנטית לאחר אבחנה נוכל לתת התיחסות אמיתית מקצועית וענינית. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהתודה18/09/2013
שפשפת פטריה אצל בן הזוג במפשעות האם זה מדבק? אני נוגעת ומעסה את המקום עם ידיים וציפורניים-אני עלולה להידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/09/2013פטרת המפשעה אינה מדביקה , כדאי לטפל כי עם הזמן המקום מקבל שינוי בצבע וסובל מגירויים וגרד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסהילה17/09/2013
שלום רב
שאלתי היא האם אפשר להידבק בהרפס דרך השפתיים
גם אם המחלה לא התפרצה אצל הנשא (כלומר , גם אין אין לנשא על השתפיים פצעים הנראים לעין)
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/09/2013לא. רק כאשר יש פצעים פעילים נדבקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם ברגלמשה17/09/2013
שלום
בן 34 , יצא לי כתם חום בכף הרגל, רופא משפחה אמר שיעבור תוך שלושה שבועות עברו 5 עדיין לא עבר, מופנה לעור
מה זה יכול להיות ? מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם ברגל - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/09/2013כדאי לפנות לרופא עור לאבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה סיסטיק שלא מגיב לטיפול קונבנצנעמית17/09/2013
ד"ר שלום,
שמי עמית ואני בן 21.
מאז גיוסי לצה"ל, הופיעו לי חטטים רבים על הפנים. אובחנתי כסובל מאקנה סיסטיק באזור ה-T בפנים ובגב, ומאקנה וולגריס ופולוקוליטיס בכל שאר חלקי הפנים.
לאור המצב, טופלתי כשנה ברואקוטן במינון נמוך-בינוני (בתקופות משתנות של בין 20-40 מ"ג).
חצי שנה לאחר הטיפול לא חזרו פצעים והעור היה נקי לגמרי.
לאחר מכן חזר האקנה סיסטיק והפולוקוליטיס (בעצימות קצת יותר נמוכה) ובפעם זו, מאז, כל נגע משאיר אחריו צלקת שטוחה ואדומה שלא עוברת (לדברי הרופאים, זאת בשל הטיפול הקודם ברואקוטן). לאור הישנות המצב, חזרתי להיות מטופל במשחות רטינואידיות בשילוב של משחות אנטיביוטיות (אקנהמיצין, בנזאמיצין). יש לציין שהרופאה ביקשה ספציפית שלא אמרח כל יום אלא מקסימום 5 ימים בשבוע.
אני עוקב אחר הנחיותייה כבר 8 חודשים (לעיתים מורח יותר ולעיתים פחות; אם מורחים כל יום, העור פשוט נהיה רגיש בצורה היסטרית), והאקנה עדיין לא ממש מגיב. ההשפעה של משחות אלו על האקנה מוגבלת ביותר - בעוד שהעור שלי רק נהיה דק, עדין ומקולף יותר (אני אדום כל הזמן, נחשפו לי נימים בפנים, העור נראה כבר לא בריא).
מה עליי לעשות?
אני לא כל-כך מת על הרעיון של לחזור לרואקוטן (בלשון המעטה) - האם יש טיפול אחר שיכול לעזור?
הייתי כבר אצל שני רופאי עור אחרים והם אומרים שאין פתרון.
אני מתקשה להאמין שזה המצב...
בברכה,
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה סיסטיק שלא מגיב לטיפול קונבנצנ - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/09/2013שלום עמית יש מקרים של אקנה ציסטי כרוני המתלקח בתקופות שונות בחיינו כמו מתח רב , במקרים כמו שתארת הגישה היא של מינון קטן של 40 מג לשבוע של רואקוטאן לתקופה של שנה , יכול לשפר מאד את המצב .
משחות מקלפות גורמות לעור להיות דק ואדום ובמצב של קילוף מתמיד.
אני מציעה לשקול את האופציה הזו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עמית19/09/2013עזרת לי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס שחור על הציפורןיעל16/09/2013
שלום רב.
לאימי הופיע לפני כשבועיים פס שחור על ציפורן האגודל. קראת כל מיני פרשנויות לגבי פס זה באינטרנט, מבלבל ולא סימפטי. אם אפשר בבקשה לקבל הסבר ברור יותר. אציין שכרגע ישנו פס בודד על הציפורן לכל אורכה (בקצה הקרוב לעור). אימי קיבלה לפני חצי שנה עירוי מבטרה למחלת פרקים והיום שוב טיפול ראשון בסדרה. דבר נוסף, אימי ממוצא תימני.
תודה רבה, יוגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס שחור על הציפורן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/09/2013שלום יוגב שינויים פיגמנטרים יכולים להיות גנטיים הורמונלים ותרופתיים . ממליצה בדיקה של רופא עור לקבל אבחנה בדיקה מיקולוגית - לפטריות .ואז החלטה טיפולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו משחה טובה לטיפול בפיגמנטציה?שירן ארזי16/09/2013
אפשר לרכוש בקופת-חולים אזומד, או לקבל מרופא עור מרשם שמכיל תערובת חומרים פעילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו משחה טובה לטיפול בפיגמנטציה? - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/09/2013אפשר לרכוש בקופת-חולים אזומד, או לקבל מרופא עור מרשם שמכיל תערובת חומרים פעילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספרי רבירהרן15/09/2013
האם ספרי רבירה [תכשיר למילוי שיער דליל] אכן לא מזיק לשיער ?
האם מישהו מכיר או שמע עליו?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרי רבירה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/09/2013לא מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאל את השאלה הזאת בפורום לשיער אבל
נינה18/09/2013אני מכירה כאלה משתמשים ומאוד מרוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפיגמנטציהשירן ארזי15/09/2013
רציתי לדעת אם משחה הנקראת טוטאלפייד של חברת ארומיק טובה ומוכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפיגמנטציה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן15/09/2013לא מכירה את המשחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת צלקת באזור האףקרן15/09/2013
שלום, הייתי בטיפול פנים ובאזור האף בזמן הלחיצות/תכשירים ירד לי העור וכתוצאה מזה נהיה לי גלד שנשאר 4 ימים ובמקלחת הוא התקלף. הוא לא סיים את הריפוי שלו וכרגע יש לי סימן אדום באזור. מה עושים כדי למנוע צלקת או הישארות סימן באזור הזה כי זה אזור חשוף ובולט? ולציין שהסרתי לפני מספר שנים נקודת חן בצד הפנים וכתוצאה מהניתוח נשארה לי צלקת היפרטרופית. כך שנראה לי שיש לי גנטיקה לייצור צלקות. לתשובתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת צלקת באזור האף - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן15/09/2013מליצה לחכות שבוע -10 ימים לתת למקום אפשרות לריפוי ללא התערבות . לאחר מכן ניתן למרוח משחה המשפרת את הריפוי ציקאלפאט {
בפארמים חברת להרוש פוזה ללא מרשם }* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחצ'קונים- מאוורראמיר14/09/2013
לאחרונה התחילו לצמוח לי המון חצ'קונים על הפנים (בן 18) ובמשך כל התיכון כמעט ולא היו לי.
אתמול בלילה ישנתי עם מאוורר בעוצמה יחסית חזקה ושמתי אותו ממש על הפנים. קמתי בבוקר ואני לא יודע אם זה מה שעזר אבל כל החצ'קונים הקטנים שהיו לי כמעט ונעלמו והגדולים קטנו קצת.
האם יכול להיות שיש קשר בין הדברים כי קראתי כל מיני דברים על ייבוש העור וחצ'קונים?
ואם כן יכול להיות שזה באמת מה שעוזר לי, האם צריכה להיות מניעה כלשהי מזה? כלומר, האם יכול להיות נזק לעור לטווח הארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחצ'קונים- מאוורר - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/09/2013אין שום התנגדות לישון עם מאורר בפרט שזה לדבריך עזר לך. אולי במקרה האישי שלך, ייבוש הזיעה מפחית את הפצעונים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שחורותשירי13/09/2013
אני בת 24 והפנים שלי מלאות-מלאות-מלאות בנקודות שחורות,
בד"כ אני מוציאה אותן מדי פעם לבד, אבל אני יודעת שזה לא יעיל כי זה חוזר וגם ממש לא ריאלי לעשות ככה כי הפנים ממש מלאות. (מצח, אף וסנטר)
לפני כחצי שנה רופא עור נתן לי משחה בשם "בנזמיצין טופיקל" ושמתי אותה בהתמדה ערב- ערב אבל אחרי חודש הפסקתי כי זה לא ממש עזר לי.
אשמח לדעת לגבי המשחה הנ"ל והאם כדאי לשוב ולהשתמש בה (האם יש לה תוקף?)
ובאותה הזדמנות האם יש מאכלים שכדאי לאכול או לחלופין עדיף שלא לאכול בגלל שהם מגבירים את ההופעה של הנקודות השחורות?
תודה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שחורות - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/09/2013אם לא היית מרוצה מהמשחה כדאי לפנות לרופא העור ולבקש לשנות את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפוי עורמיה11/09/2013
שלום,
אני עוברת בתקופה הנוכחית אפילציה (עם מחט חשמלית) אחת לשבוע. הגלדים נושרים כ-4 ימים אחרי כשעד תקופה זו אני מקפידה לחטא ולמרוח קרם הגנה מהשמש. האם אחרי 4 ימים כשהגלדים נושרים אני יכולה להשתמש בקלו- קוט למניעת הצטלקות עד הטיפול הבא? המצב של פני אינו מאיר ויש לי נטיה לפיגמנטציה כך שאני מנסה לייצר תרופה למכה.
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה לשאלתי
מיה14/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפוי עור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן15/09/2013שלום מיה אפילציה בדרך כלל לא גורמת לצלקות , יש מקרים שיש להם נטייה להצטלק ופיגמנטציה אני ממליצה אחרי אפילציה למרוח משחה כמו בקטרובן - אנטיביוטית ולאחר 2-3 ימים אפשר להמשיך עם הקלוקוט או משחה של חברת לה רוש פוזה -ציקאלפסאט המשפרת תהליכי ריפוי. אין צורך במרשם נימצאת על הדרפקים בפארמים .בשלב זה לא להתחיל עם חומרי הבהרה כי העור רגיש מדי.וגם מזג האויר חם . יש להימנע מבישום גם אקראי למקום כי הוא יגרום לפיגמנטציה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
מיה20/09/2013אולי לא פיענחתי נכון את מה שנשאר על פני אחרי האפילציה?
האם שכיח למצוא חורים באזור ההסרה חודשיים אחרי האפילציה? התחושה שלי היא שהאזור התרפא שם אבל החורים עדיין נשארו.
האם אי אפשר לקרוא להם צלקות, והאם הם אמורים להתרפא או שאני אמורה להסיק מסקנות שאפילציה איננה מתאימה לי ומשחיתה את פני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפוי עור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן22/09/2013את יכולה להשתמש בקלוקוט , התוצאה אינהמיידית אלא מתמשכת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןדני10/09/2013
שלום,
אני לוקח ראוקוטן כ3 שבועות 40 מ"ג ביום ויש לי מספר שאלות אשמח אם תענו עליהם:
1.אני לוקח 2 כדורים של 20 מ"ג במכה אחת האם זה בסדר?(במקום לפצל את זה לארוחת בוקר וערב,אני לוקח את זה עם ארוחה שומנית בצהריים)
2.האם ניתן לקחת תרופות כמו אקמול,אדוויל וכדומה?
3.יש לי מעין גירוד כזה ויש תרופות עם אנטי היסטמין בערך 10 מ"ג(תרופורות שלא מצריכות מרשם רופא) .האם הן בשילוב של ראוקוטן מסוכנות ויכולות לפגוע בכבד?
4.תוך כמה זמן בממוצע מתחילים לראות שיפור משמעותי.
תודה מראש,איילון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן10/09/20131- רואקוטאן ניתן לקחת 2 כדורים בבת אחת או בפיצול אחרי אוכל.
2- אין בעיה ליטול תרופה אנטיהיסטמינית
3- גרד בעור עשוי להיות עקב התיבשות העור ניתן למרוח משחה מרגיעה לאין צורך בתרופות
4- משך הטיפול 6 חודשים כן התהליך יותר ארוך והתוצאות לא מידיות , לכן חשוב להיות סבלני. לאחר כחודשיים השיפור מתחיל חהיות משמעותי למרות העור היבש והאדום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג בלייזריעל09/09/2013
שלום ד"ר,
אני בת 31 ויש לי כתמים מאוד כהים מתחת לעיניים. כמה רופאי עור אמרו שהכתמים נמצאים בשכבה הכי תחתונה. משחות הבהרה רפואיות חזקות לא עזרו כמעט, ומפילינג עמוק עם הרדמה מלאה או טשטוש אני חוששת. רציתי בבקשה לברר: האם ניתן לעשות פילינג עמוק עם לייזר פיקסל CO2 במספר טיפולים במרפאה ללא צורך בהרדמה או טשטוש? ואשמח גם לדעת אם אתה מכיר מכשירים אחרים שאולי יצאו לאחרונה שיכולים לתת פיתרון גם אם חלקי, לכתמים הכהים בעיגולים מתחת לעיניים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג בלייזר - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן09/09/2013שלום יעל לגבי כתמים מסביב לעינים , צריך לעשות אבחנה ברורה שלא מדובר בצל ואו כלי דם סביב לעיניים.פילינג לייזר עושה סוג של שיוף זה רק למתאימים לאחר בדיקה זה לא מתאים לכולם. לעתים שילוב של סרום המטפיח את העור בשילוב של חומרי מילוי נותנים תוצאה טובה יותר מפילינג שיכול להשאיר כתמים נוספים. ממליצה לקבל יעוץ פרטני ומקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)