מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי קמטיםרודמן בלה20/10/2013
אני סובלת מבלוטת התריס תת פעילות של הבלוטה.
אני מטופלת באלטרוקסין ומאוזנת.
האם אני יכולה לקבל טיפולי הזרקה של חומצה היאלורונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/10/2013אין כל בעיה ואין קשר בין הדברים . ניתן להזריק חומצה היאורונית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבלה - אני הייתי אצל רופא שאמר לי
סיוון28/10/2013שיש יותר סיכוי שמי שסובל מבלוטת התריס הספגות חומצה היאלורונית תהיה מהירה יותר אז קחי בחשבון שזה אפשרי ,,,אני מטופלת עם חומצה היאלורונית אצל אותו רופא ישר ואיכותי שעשה עבודה מצוינת ועכשיו אני כבר 7 חודשים לאחר המילוי ועדיין אין ספיגה
הוא השתמש גם בחומר יותר סמיך כדי שלא יספג לי מהר,,,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייקליר-קרם לעורחנה19/10/2013
לפני מספר ימים שאלתי שאלה בקשר למשחה "}לייקליר". הופנתי בחזרה לרופא ללא תשובה.
שאלתי הפשוטה היא כמה פעמים אפשר למרוח קרם זה על הגוף באופן שלא יזיק? האם מריחה של 4 פעמים על כל הגוף(פעמיים רצוף,יום אחרי יום) ואחרי 4 ימים שוב יומיים רצוף, האם זה בטוח, לא מסוכן ומזיק לעור??( כידוע לי זוהי משחה שיש בה חומר הדברה.)
מהי הדרך הנכונה והבטוחה להשתמש בקרם זה? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייקליר-קרם לעור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/10/2013לייקליר מיועדת למחלת הגרדת 3-4 ימים טיפול שבוע הפסקה ו3-4 ימים טיפול . אין בה סכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הבהרהרעות16/10/2013
האם יש קרם להלבנת עור מכתמים יותר חזק ומועיל מ- CLAIRIAL C10 ללא מרשם רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הבהרה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/10/2013את יכולה לנסות גם אזומד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזומד ג'ללאה16/10/2013
רופאת עור נתנה לי למרוח איזומד ג'ל על כתם ברגל (אני לובשת מכנסיים ארוכות כך שאזור הכתם לא נחשף לשמש).
היא אמרה להתרחץ בלילה ולמרוח את הג'ל בלילה.
רציתי לשאול: היות וקשה לי להתרחץ בלילה, האם זה בסדר שאתרחץ בבוקר ואמרח את הג'ל בלילה? במילא עכשיו חורף ולא מזיעים, לא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזומד ג'ל - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/10/2013נשמע בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפתזואי15/10/2013
שלום,
לאחרונה אני סובלת מגרוי נרחב באזורים בהם מתחככת החזיה בגופי.
אני מניחה שמדובר בשפשפת אם כי אני חושדת גם בתגובה אלרגית.
משחת דרמקומבין העלימה את התופעה, אך לאחר מספר שבועות היא חזרה שוב.
הפעם השתמשתי בשילוב של אגיסטן ומשחה לתפרחת חיתולים. גם הפעם ניכר שיפור.
שאלותי הן:
1. האם העובדה ששימוש בתרופות אלה הועילה מחזקת את ההשערה שמדובר בשפשפת ולא בתגובה אלרגית ?
2. האם יש מקום להשתמש בתרחיץ אנטי פטרייתי כלשהו לכלל הגוף ? האם יש כזה שאינו מצריך מרשם ?
3. האם שימוש נוסף בדרמקומבין עלול להיות בעייתי בשל העובדה שמכיל סטרואידים ?
4. רעיונות אחרים לטיפול ו/או למניעת התופעה ?
תודה,
זואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/10/2013אבחנה של שפשפת היא בסימן שאלה , דרמקומבין היא תרופה טובה ומרכיב הקורטיזון לא גדול . ממליצה בדיקת אלרגיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות ויובש בלחייםגיא15/10/2013
בימים האחרונים יש לי יובש בלחיים היה קשה לי לאכול ,לחייך,לפתוח את הפה
וזאת הרגשה מאוד לא נעימה, שמתי ווזלין ועכשיו אני יכול לפתוח את הפה והכל מרגיש יותר טוב, אך יש לי לחיים אדומות וזה לא יפה
מה ניתן לעשות בשביל לטפל בזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני שואלת בערך את אותה השאלה
בת אל15/10/2013בתקופה הזו יש יובש בשפתיים כניראה בגלל הקור ורציתי לשאול האם הפטרולטיאום ג'ל הוא טוב כמו הוזלין או הפארפין כפיתרון לבעיה?
.תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפול טבעי ליובש בשפתיים
שילה17/10/2013שמשקם את העור ולא סתם מרכך את השפתיים כמו ווזלין ושאר הסטיקים. את יכולה למצוא את מגן שפתיים ליפס של מורז שמבוסס כולו על צמח הפוליגנום. המשחה הזו היא יותר טיפולית משאר המשחות האחרות.
טיפול טבעי נוסף שיש בכל בית- את יכולה למרוח דבש על השפתיים כל 3-4 שעות (שכבה דקה מספיקה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני שואלת בערך את אותה השאלה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/10/2013וזלין ופארפין הם אותו הדבר, ניתן לנסות חומר של חברת לה רוש פוזה סרליפ שניתן למטופי רואקוטאן עקב היובש בשפתיים וטוב ליובש בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות ויובש בלחיים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/10/2013יובש ולחיים אדומות נובע ממספר בעיות מזג אויר,אלרגיה, קרם או כל תמרוק שנוגע בפנים , סבונים ועוד. וזלין לא פתרון כדאי להיבדק כי עונת מעבר כמו עכשו מעמיקה את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות ויובש בלחיים
גיא17/10/2013קרם פנים של AC MEDIS לעור מעורב עד שמנוני יהיה טוב לטיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים מתחת לעינייםדור15/10/2013
אני בן 21, אני לא בטוח שזו הסיבה אבל מאז שהרזתי 10 קילו בערך שמתי לב לסימנים מתחת לעיניים שתמיד נמצאים בלי קשר לשינה שלי.. יש לי תמונות מגיל 18-19 ולא היו לי סימנים..
האם יש טיפול שעוזר או שאצטרך ללמוד לחיות עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים מתחת לעיניים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/10/2013כתמים מתחת לעינים יכולים להיות מסיבות שונות אנמיה שינויים מסביב. לארובת העין וזה לא קשור לשינה. ממליצה בדיקה לקבלת אבחנה וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייקליר-קרם לעורחנה14/10/2013
שלום רב, לפני כשבועיים החל לי גרד בחזה שלעבר לבטן וקצת לגב.בעקבות הגרוד נוצרו מעט פצעים אדומים קטנים ושמתי לב גם לפריחה מעטה. רופא המשפחה חשב שזו אלרגיה (ציין שהפריחה לא מתאימה לגרדת!) ונתן"טלפסט 180". לקחתי 3 ימים ולא עבר .הלכתי לרופא עור שרק הסתכל ללא שום בדיקה ממשית קבע שאכן זו גרדת ונתן לי שתי שפופרות של"לייקליר" למרוח יומיים (יום אחרי יום) וביקש לחזור אחרי 4 ימים. הפריחה והגרוד אכן נחלשו אך לא עברו כליל. חזרתי אחרי 5 ימים והרופא החליט שיש למרוח עוד שתי שפופרות- עוד יומיים, ולחזור אחרי שבוע. בעלון התרופה כתוב שאין להשתמש ביותר משתי שפופרות ושבדרך כלל טיפול אחד מספיק ורק במקרה חמור(לא שלי) יש לחזור שוב על הטיפול. שאלתי היא האם נחוץ ולא מסוכן למרוח כמות של 4 שפופרות תוך שבוע?? האם זו הדרך הנכונה לטפל ?? אולי רצוי לחכות לתוצאה קצת יותר זמן ?? אני חוששת מהכמות הגדולה של הקרם שעלי למרוח. מה עצתך?? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייקליר-קרם לעור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/10/2013אני ממליצה לחזור לרופא לבדיקה נוספת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי14/10/2013
ביתי נפלה ובוצעו 10 תפרים מעל הגבה הימנית חותך את הגבה ובעפעף העליון. כעבור 10 ימים הורדנו תפרים והתחלתי להשתמש בקלו קוט. כבר חודש. מרגישה שיש שיפור אבל זה עדיין שם (בינתיים). ראיתי בפורום שלכם שמדרמה עדיפה על קלו קוט לטיפול בצלקות שקועות והצלקת של הילדה נראית כמו חריטה או שיפשוף בעור ופחות מורמת. רציתי לדעת האם להמשיך בקלו קוט, שנראה לי שעוזר או לעבור למדרמה. האם ב3 שנים הראשונות הצלקת עדיין עוברת שינויים ולאורך זמן זה (אם יש עוד מקום לשינוי) ניתן למרוח המשחה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/10/2013שתי המשחות טובות מאד . זמן התארגנות של צלקת הוא כשנה לכן להמשיך עם סבלנות וזהירות משמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עדי17/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת - איזומדאביאל14/10/2013
אני בעל עור פנים בהיר.
קניתי איזומד 4% ולוקסיד במטרה להבהיר כתמים חומים ואדומים בשל אקנה.
רשום באתר אחר על המשחה:
תופעת לוואי נדירה היא הופעת כתמים חומים-שחורים (Ochronosis) ובלתי הפיכים, האופינית לבעלי עור כהה מאוד, לאחר שימוש לזמן ארוך (יותר מ 6 חודשים) בתכשירים בעלי ריכוז גבוה מ 3%.
מכאן, עד כמה מסוכן להשתמש במשחה הזאת?
האם ריכוז של 2% יכול לעשות את העבודה?
כמה זמן אפשרי להשתמש במשחה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - איזומד - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/10/2013אזומד היא משחה מצוינת כמו כל תרופה יש להקפיד על הוראות השימוש וביקורת של הטיפול דרך אגב בכל התוויה טיפולית יכולה להיות גם תופעת לוואי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס השפתיים-מניעהבחורה2813/10/2013
היי
מזה מספר שנים טובות אני סובלת בכל חורף (בעיקר בעונת המעבר) מספר פעמים בשנה מהרפס השפתיים. תכשירים שונים הנמכרים בבתי המרקחת לא ממש עוזרים לי.
האם יש דרך למנוע את התפרצות ההרפס לעתים כל כך קרובות? מלבד משחות וכו'.
בנוסף, האם ההרפס מידבק בכל ימי המחלה? או רק בימים הראשונים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס השפתיים-מניעה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/10/2013הרפס היא מחלה וירלית של העור .
התופעה עשויה להיות בשינוי מזג אויר,מתח, שינוי הורמונלי , ועוד. ממליצה אם יש התקפים רבים לקבל אציקלוביר כדורים למניעה למספר חודשים .התיאום מול רופא העור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צביעה בחינה גורמת לנשירת שיער?תודה מראש12/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם צביעה בחינה גורמת לנשירת שיער? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן12/10/2013נשירת שיער לא קשורה לחינה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ret avitאור10/10/2013
האם ret avit עוזר לטשטש צלקות אקנה שקועות (Ice Pick Acne)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ret avit - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/10/2013רטין a עוזר לשיפור העור צימצום נקבוביות , כתמים ושיפור צלקות בטיפול ממושך.
צלקות שקועות זקוקות לטיפול אחר כמו לייזר רישתי שהוא טיפול מקצועי במרפאת עור אסתטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, יש לי עוד שאלה
אור11/10/2013כמה עולה טיפול כזה פחות או יותר? והאם באמת הוא עוזר לטשטש צלקות שקועות ועוזר למנוע מצב דומה בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, יש לי עוד שאלה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן12/10/2013טיפול רפואי אסתטי צריך להיות בשיחה פרונטלית מה מידת ההתאמה ולפי זה קובעים מחיר . הטיפול אינו חד פעמי , וצלקות מטשטשות לא נעלמות , כי צלקת היא תגובה עורית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שיזוף יורד?ארינה10/10/2013
שלום רב,
אני אשמח לדעת האם שיזוף (מהשמש) יורד לגמרי והעור חוסר לצבעו הטבעי שהיה לפני השיזוף? אם כן אשמח לדעת תוך כמה זמן (בערך) יורד שיזוף ממוצע (ב- 3-4 גוונים כהה מהצבע המקורי) וגוון העור חוזר לצבעו הטבעי.
אם הדבר אפשרי, אשמח לדעת בנוסף האם יש דרכים טבעיות לזירוז תהליך החזרת גוון העור הטבעי.
תודה רבה על הסבלנות והמשך יום נעים,
ארינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם שיזוף יורד? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/10/2013ירידה של שיזוף לוקחת 3-4 חודשים
אם את ניזהרת יש סיכוי שהעור יחזור למצב הקודם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים מחוצ'קן-בדחיפותנהר אהבה10/10/2013
שלום:
ביקשתי מהרופאה משחת דרמקומבין והיא נתנה לי (בקלות רבה) לאחר שימוש של 3 פעמים הפנים שלי החלו להתמלא בהרבה פיצעונים!
כמובן שהפסקתי מיד את השימוש!
האם תגובתיות כזאת של עור הפנים היא כתוצאה מרגישות לאחד ממרכיבי המשחה ,ואיך אוכל להעביר את הפצעים מעור הפנים???ואיך בכלל להיפטר מזה אני כבר בת 23 ומגיל 13 אני סובלת מפיצעונים,לא פצעי אקנה גדולים אלא בקטנה כאלה,איך נפטרים מזה?? ה-צ-י-ל-ו!!!!ולא ע"י כדורים חזקים שיהרסו לי את המערכת החיסונית!
אני ממש מתביישת לצאת החוצה!!
בהערכה רבה ורב תודות,
בחורה שרוצה ללכת עם ראש מורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים מחוצ'קן-בדחיפות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/10/2013אקנה היא דלקת של בלוטות החלב אשר מושפעת מגורמים רבים. שילוב של משחות ואו כדורים יכולים לסייע . כל טיפול שנעשה בצורה מקצועית , עם השגחה נכונה יעזרו לך.
ממליצה לבדוק גם פרופיל הורמונאלי.
לגבי דרמקומבין תרופה מצוינת לא ממליצה לפנים אם אין התוויה רפואית מסודרת , האם הרופאה אמרה לך למרוח 3 פעמים על הפנים?
יש דרך לטפל , ואקנה לצערי יכול להתחיל בכל גיל ולהימשך זמן רב לכן חשוב טיפול מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)