מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולוסקום צלקות קשותקובי08/03/2013
שלום רב דר'.
בני בן ה 6 נדבק במולוסקום ועבר בשניידר הסרה ב TCA
שהותירה לו צלקות קשות בעור שהצטערתי שבכלל הסכמתי
לטיפול הזה.
שאלתי היא, מה ניתן לעשות כדי להעלים את הצלקות האלה ?
מדוע היבלות הכפילו את עצמן אחרי ההסרה בעיקר במקומות חדשים
שלא היו שם יבלות בכלל ?
תודה על התייחסותכים.
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום צלקות קשות - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר10/03/2013אני מצטערת אבל אי אפשר לענות לגבי הצלקות בלי לראות ולהכיר את הבעיה. אולי תוכל לקבל תשובות מספקות מרופאים שטיפלו בו. היבלות שגדלו במקומות חדשים אינם באשמת הטיפול. מדובר במחלה וירלית שיכולה להדביק עוד נקודות ונוטה להתפשט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחות שמחסלות מולוסקום
שרית10/03/2013יש גוגל וחיפוש פשוט מולוסקום זה מה שאתה צריך
יש משחות פורצות דרך שמחסלות מולוסקום בתוך שבועיים פלוס מינוס.
באתר של רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Kelo Coteאפרים08/03/2013
שלום
יצרני המשחה ממליצים שלא להשתמש בה על צלקות בנות יותר משלוש שנים. רציתי לדעת מה ייתכן אם כן אשתמש בה על צלקת אדומה שיש לי כבר 8 שנים. האם תתכן החמרה בצורת הצלקת? או שעדיין יש סיכוי לשיפור. מעבר לכך, מה ניתן לעשות על מנת לשפר מראה צלקת אדומה בגיל שמונה שנים ( לא כולל Kelo Cote)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Kelo Cote - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר10/03/2013קלוקוט לא תזיק אבל לא יודעת אם תועיל. לפעמים אפשר לעזור ע"י הזרקות סטרואידים, יריעות סיליקון, חבישות לחץ, או משחה מטריקוטן לצלקות. אי אפשר לתת המלצות בלי לבדוק את הצלקת, לראות את גודל הבעיה, ולהבין כמה חשוב לך להשקיע בה מאמץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודות חן לא אסטתיותקרן07/03/2013
שלום,
רציתי לדעת אם יש למישהו הצעה למי לפנות להסרת נקודות חן מסיבות אסטתיות ולא רפואיות. איפה שגרתי בחו״ל עושים אוטומטית אצל רופא העור המטפל אבל אני מבינה שבארץ צריך לדאוג לכך באופן פרטי במרכזי יופי וכאלה. האם מישהו יודע להמליץ על מרכז כזה איכותי במרכז הארץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה בחום רב מאוד!
יפעת07/03/2013היי קרן,
אני עברתי הסרת כתמי פיגמנטציה בפנים במרפאת או אר והם נהדרים.
מאוד ממליצה אם זאת הכוונה למה שאת רוצה להסיר.
בכל מקרה הם מאוד טובים ואת יכולה לגמרי לסמוך עליהם ככה שכדאי לך פשוט לבדוק איתם אם הם יכולים לטפל במה שאת רוצה להסיר.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב ד"ר צחי וידר דוחף את האף לפורום
סיוון07/03/2013איזה פירסום עלוב !! צחי וידר אין לך עבודה ????
בכל פורום אותו פירסום לצחי וידר !! יש דרכים יותר מכובדות לפרסם !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת נקודות חן לא אסטתיות - תגובה
ד''ר להבית אקרמן08/03/2013ניתן להסיר נקודת חן מסיבה אסתטית אצל כל פלסטיקאי או רופא עור שמתעסק בתחום. בארץ אכן מדובר בפרוצדורה שלא מתבצעת בקופת חולים.
אני לא יודעת מאיזה איזור בארץ את ולכן לא אוכל להמליץ לך על מטפל ספציפי שקרוב אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת נקודות חן
קרן08/03/2013מאזור ראשון לציון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
להבית אקרמן10/03/2013בסניף של כללית אסתטיקה בנס ציונה ניתן לבצע הסרה כזו במחיר שפוי.
באיזור תא- דר מיקי שוחט מומלץ או דר גבי תמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס רוזאהדנה06/03/2013
אני סובלת מפיטריאזיס רוזאה כבר 4 חודשים
רוב הגוף מכוסה בפריחה.
השבוע עברתי בדיקות דם שלא מראים כל מימצא חריג
מאחר שיש כאן 4 רופאים אשמח לקבל דיעות מה ניתן לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזאה קיים טיפול
טלי06/03/2013קיים טיפול קצר של רמי מור שיחסל לך את הפריחה בתך 4 ימים
פשוט תחפשי בגוגל זה קל למצא אותו.
זו המצאה ברמה עולמית של קוטייל צמחי אנטי וירלי
שאין כככמותו עוד בעולם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על המידע
דנה07/03/2013מצאתי את האתר של פיטריאזיס רוזאה האתר של רמי מור
ואכן זה נראה רמה עולמית.
אני אלך על הטיפול הזה כי מרופא עור לא יצא לי שום דבר לצערי.
אני מבקשת להודות לך על היוזמה והמידע.
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללהבית אקרמן
דנה10/03/2013כבר ביום התחלתי את הטיפול של רמי מור לפיטריאזיס רוזאה
היום זה היום הרביעי שאני לוקחת את החומר שותה לשם הדיוק
ויש לי עוד יום אחד לקחת.
רוב הפריחה דהתה באופן מדהים ויש ברגליים עוד כמה כתמים
שנמצאים בשלבי היעלמות סופיים כך שהבראתי מהמחלה ברוך השם
שלא אצרך את התיק הזה בפסח הקרב.
זה פשוט טיפול מדהים.
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/03/2013פיטריאזיס רוזאה הינה מחלה שברוב המקרים חולפת תוך חודש חודשיים. יש אכן צורה נדירה שנמשכת מס חודשים (ואז נעלמת) אבל זה נדיר יותר. אין טיפול מאד יעיל למחלה. הטיפולים המקובלים הם: תכשירים שמכילים בסטרואידים, אנטיביוטיקה או טיפול באור (UV). בכל מקרה נשמע לי שיש לבסס את האבחנה עי ביצוע ביופסיה- האם זה בוצע עד כה? מה הטיפול שרופא העור המליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/03/2013שלום דנה פיטיריאזיס רוזצאה היא דלקת עורית עם מנגנון נסיגה עצמוני
בדרך כלל מופיעה נגע גדול יותר ואז מופיעה פריחה דמוית עץ אשוח , בדרך כלל התמונה העורית דועכת לבד תוך חודשיים .
לעתים יכול להיות מעט יותר ממשוך בכל מצב הבעיה חולפת .
הסיבה ללא ידועה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה למוניקה אלמן
דנה15/03/2013כפי שרשמתי כבר, פניתי לטיפול אצל רמי מור
והוא הסביר לי שהגורם לבעיה הוא וירוס מס' 6 - 7
ממשפחת הרפס.
קבלתי מרמי מור קוקטייל צמחי שהוא משתמש בו לטיפול במחלת הנשיקה
והוא הסביר לי שזו תגלית ברפואה והיא מעלימה גם פיטריאזיס רוזאה
שנגרמת ע"י אותה משפחה של וירוסים.
ואכן בלי צל צילו של ספק בכלל , כבר אחרי יומיים החלה דעיכה בנגעים ואחרי 5 ימים
שזה פרק הזמן שהחומר שקבלתי לשתות אמור להסתיים כל הנגעים נמחקו כלא היו.
כך שלדעתי רמי מור צודק בוודאות כאן שהוא טוען שהגורם הוא וירוס
את יכולה לקרא את זה גם באתר שלו שהוא בעניי רפואת על במחלות עור.
מורידה בפניו את הכובע במלא הדרו הוא הציל לי את חופשת הפסח.
שבת שלום
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע לפטרת ציפורנייםיערה05/03/2013
מספר שאלות לי ואודה למתן תשובות.
מזה זמן רב שאני סובלת מפטרייה בציפורן הגדולה ברגל שמאל ולאחרונה גליתי פטרייה נוספת ברגל ימין. אציין שהמשחות שניתנו לי לא עזרו כלל ולאחרונה הרופאה נתנה לי מרשם ל terbinafine-teva n 250mg tab 25 ואמרה שבסיום הטיפול עלי לזרוק את כל הנעליים הסגורות. השאלות שלי הן:
1. האם זה הכרחי לזרוק את הנעליים?
2. האם ישנה אפשרות אולי לחטא אותם בדרך כלשהי?
3. בנוסף, האם אני צריכה גם לזרוק גרביים או שכביסה וגיהוץ יספיקו לחטא אותם?
4. ומה בנוגע לפריטי לבוש כגון תחתונים וחזיות ששהו במגירה יחד עם הגרביים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות בנוגע לפטרת ציפורניים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/03/2013פטרת הציפורניים היא בעיה כרונית מעיקה אך בהחלט ניתנת לטיפול
במקביל לטיפול התרופתי אין צורך לזרוק נעליים אלא להחליף נעל כל יום על מנת לאוור את הנעל לא ליצור אפקט חממה.
יש ליבש הייטב את הרגלים אחרי רחצה ויבש הייטב
יש למרוח משחה על עור יבש , לגרוב גרבי כותנה 100 %
ולהיות סבלנית לטיפול ציפורן מתחדשת אחת ל6 חודשים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפניםגליה04/03/2013
שלום רב, לפני כחמישה חודשים החלו להופיע על פניי, סמוך לקבלת המחזור פצעונים גדולים , מכוערים ולעיתים כואבים וגם "ראשים שחורים" בעיקר בפנים אך גם באזור החזה ולפעמים גם בכתפיים.
אני נוטלת גלולות כבר זמן רב (כשנתיים) ומשתמשת בגלולות סרזט כשנה ברציפות, ולכן מוזר שהתופעה החלה רק באחרונה ואולי היא אף לא קשורה לגלולות.
חשוב לציין שאני מקפידה לרחוץ פנים עם סבון פנים בכל יום ואחריו להשתמש במי פנים ובקרם, כמו כן אני שומרת על תזונה מאוזנת ושותה הרבה מים.
רציתי לדעת אם יש דרך לטפל בפצעים הללו שכן לאחרונה עורי התחיל להצטלק בעקבות הראשים השחורים והפצעונים.
תודה רבה מראש, גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפנים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/03/2013שלום גליה ממליצהלבדוק בדיקת דם של פרופיל הורמנאלי , ולאחר בדיקות דם והערכת האקנה בפנייך לשקול טיפול ע"י כדורים משולבים בגלולות לתקופה של מספר חודשים , למנוע הופעה של צלקות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם כחוליסמין04/03/2013
שלום
יצא לי לפני כמה חודשים כתם באזור המצח ..(לא קיבלתי מכה ) הוא נשאר במצב הזה עד היום .
*מצורפת תמונה
הייתי רוצה עזרה באבחנה וטיפול .
תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם כחול - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/03/2013שלום יסמין יש שומות " כחולות " blue nevus ממליצה בדיקה האמצעות מיקרוסופ עור - דרמוסקופ לאבחנה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יסמין22/03/2013קודם כל תודה על המענה ..הייתי אצל דרמטולוג אך הוא הסתכל רק עם זכוכית מגדלת ולא עם מכשור מיוחד הוא אמר שזה שומה כחולה כמו שאמרת הם יש צורך בבדיקה נוספת ?..האם יש לכך סיבה? לדעתי זה יצא לאחרונה ולא מילדות זה במקום די גלוי..זה מצריך ביופסיה ? יש בזה סיכונים ?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הזעת יתר ברגלייםאורי03/03/2013
שלום,
אני בן 24 וסובל מגיל קטן מאוד מהזעת יתר בידיים וברגליים.
לפני כמה שנים עברתי ניתוח להפסקת ההזעה בידיים שעבד מצוין וכיום
אני מעוניין מאוד לעבור את הניתוח גם ברגליים (ניסיתי כבר המון משחות, דאודורנטים ומכשירים ושום דבר לא עוזר).
אשמח מאוד לדעת על רופאים שמבצעים את הניתוח ברגליים, איך ניתן לפנות אליהם ומהן בגדול עלויות הניתוח?
תודה רבה!
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סבלת מהזעה מפצה? למה עוד ניתוח?
יפעת05/03/2013היי אורי,
אני מכירה את הבעיה וסבלתי ממנה הרבה שנים והייתי חייבת לשאול...
לא סבלת מהזעה מפצה אחרי הניתוח? כי אני השתגעתי מזה אחרי הניתוח שעברתי וזה רק תסכל אותי שאחרי כל מה שעברתי הבעיה רק עברה למקום אחר...
לא יודעת מתי עשית את הניתוח אבל אני עשיי לפני לא מעט שנים ומאז גיליתי שדרכים אחרות והרבה יותר טובות. אני עברתי טיפולי בוטוקס במרפאות OR בהרצליה וזה כל כך הרבה יותר נוח!! ממש ממליצה לך. ניתוחים זה הדור הישן ויש פתרונות הרבה יותר עדינים היום.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי בוטוקס
אורי05/03/2013היי רווית,
למזלי אני לא סובל מהזעה מפצה בעקבות הניתוח ולכן אני מאוד מרוצה ממנו ורוצה לבדוק
את האופציה של ניתוח גם ברגליים.
לגבי הזרקת בוטוקוס - הבנתי שמדובר בטיפול מאוד יקר, במיוחד באזור הרגליים. תוכלי להגיד לי בגדול מה העלויות של הטיפול ולכמה זמן הוא יעיל?
תודה רבה,
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הזעת יתר ברגליים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/03/2013שלום אורי בדרך כלל לא מצבעים ניתוח להזעת יתר ברגלים , בוטוקס מתאים לבתי שחי וכפות ידיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ברגליים
אורפז02/05/2013שלום אני מזיעה ברגליים וביידים עשיתי ניתוח בידיים וטז הייתה לי הזעה מפצה אבל זה פחות מזיע אבל הרגליים שלי מתפטפות כמו ברז.מים ואני תמיד הולכת עם נעלי ספורט אפילו בשיע החום אין לי ברירה כי אני מזיעה כמה עולה לעשות ניתוח ברגליים או משהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם יבש מאחורי האוזןחן02/03/2013
שלום, אני בחורה בת 20.
אין לי שום מחלות עור.
לפני שבועיים התחילו לי כאבים נורא חזקים כשאני נוגעת באוזן שמאל, לאחר שבוע התחיל להיות לי כמו דם יבש מגרד, וכבר שבוע שזה רק ניהיה יותר ויותר דם יבש ומגרד,התמונה היא במצב העכשווי.
השאלה שלי מה זה יכול להיות? ואיך מטפלים בזה? והאם זה ממש חמור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם יבש מאחורי האוזן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן02/03/2013זה ניראה כתהליך דלקתי ממליצה על בדיקת רופא עור בנתיים מריחה של משחה אנטיביוטית פעמיים ליום ל3 ימים { טראולון, דרמקומבין אם יש בבית ולא ידועה רגישות } לרחוץ בעדינות ולמרוח . להימנע מבישום קרוב של האזור ויובוש שיער ע"י פן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
חן02/03/2013סינטומצין (לעור) זה גם טוב לשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן02/03/2013כן אפשר , שתי המשחות האחרות מכילות חומר המפחית דלקת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Acne keloidalis nuchaematan27/02/2013
שלום רב!
לפני כחצי שנה בערך החלו להופיע פצעונים בעורף. ניגשתי לרופא עור והוא אמר שמדובר במחלת עור שנפוצה בעיקר בעדות המזרח, ושאין פתרון לבעיה.
רציתי לקבל אבחון נוסף והפעם ניגשתי לרופא עור אחר, וגם הוא לאחר אבחון מהיר אמר שמדובר בAcne keloidalis nuchae, ושאין לרפואה פתרון לזה.
הרופא השני הציע הזרקות של חומרים מסוימים, אך טען שהיעילות שלהם מאוד נמוכה.
בנוסף, הפצעים החלו להופיע בתקופה שבה התחלתי לבצע טיפולי לייזר (בין השאר בעורף). שם כמובן הכחישו כל קשר, אך מין הסתם שלא יודו בכך.
הייתי מעוניין לדעת אם יש קשר בין טיפולי לייזר להופעת Acne keloidalis nuchae, ובנוסף, אם מישהו מכיר או שמע על טיפול אפקטיבי, אשמח לשמוע.
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Acne keloidalis nuchae - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן01/03/2013שלום מתן אקנה של הקרקפת היא דלקת כרונית של בלוטות החלב של הקרקפת . אין כל קשר לטיפולי לייזר , יש טיפולים אנטיביוטים למספר חודשים שמקלים על התהליך הדלקתי בתוספת של תמיסות .
התופעה מחמירה במתח. וכן חשוב לטפל למנוע הצטלקות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלור בבריכה-שיערדלית27/02/2013
אני שוחה בבריכה כמעט כל יום וחופף עם אל סבון כי עורי רגיש.כשנתיים. לאחרונה שערי נעשה יבש /קש-מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלור בבריכה-שיער - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן27/02/2013ממליצה להחליף שמפו
לא בטוח שהבעיה בכלור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בגיל צעירטל25/02/2013
שלום,
אני בן 21 ושוקל אפשרות של הסרת שיער בצוואר, עורף וכתפיים.
קראתי באינטרנט דעות סותרות בנושא, כשיש מי שאומר שמדובר אזורים הורמונליים, ואין לבצע הסרת שיער באזורים אלה לפני גיל 25.
רציתי לדעת האם קיימת הגבלה כזאת, והאם הסרת שיער יכולה להוביל בסופו של דבר תופעה הפוכה, של גידול מוגבר של שערות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בגיל צעיר - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר25/02/2013מותר לך להסיר שיער באזור הורמונלי, אבל בגלל שאתה עדיין צעיר אולי תצטרך יותר טיפולים או שהתוצאות יהיו חלקיות. גדילת שיער פרדוקסלית לאחר הסרת שיער בלייזר/IPL אינה שכיחה ולכן לא צריכה להדאיג אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שוקייםאלון24/02/2013
שלום רב,
אני נוטל מזה מספר חודשים קוראטן. בחודשים האחרונים אני סובל מכאבים באזור השוקיים. רציתי לדעת האם ייתכן קשר בין שימוש בקוראטן לבין הכאבים הנ"ל. עוד אציין, כי נבדקתי זה מכבר על ידי אורטופד וזה האחרון שלל בעיה אורטופדית.
בברכה,
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שוקיים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן24/02/2013שלום אלון
רואקוטאן אכן גורם לכאבי שרירים וגם עצמות , ממליצה להפחית מעט פעילות ספורטיבית ,לא להפסיק .
בדרך כלל עם הזמן התופעה אינה מפריעה .
אין כל בעיה אורטופדית אני מניחה וממליצה להמשיך את הטיפל ברואקוטאן כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוסילחני2721/02/2013
האם יש חומר כזה שנקרא ביוסיל להזרקה בפנים?
האם זה באמת מחזיק בין 7-12 שנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוסיל - תגובה
ד''ר להבית אקרמן24/02/2013לא מכירה חומר שנקרא ביוסיל לפנים- אלא חומר לנשירת שיער. אולי הכוונה לביואלקמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת מכוויהאפרים20/02/2013
שלום
יש לי צלקת (חצי ס"מ על חצי ס"מ) שנוצרה לאחר שנכוותי בלחיים שלי בכוויה דרגה שנייה. עברו עשרה חודשים מאז שנכוותי בפניי. בגבולות הצלקת ישנם קמטים בתוך העור שגורמים לצלקת להראות בולטת יותר. רציתי לשאול האם כדאי להשתמש ב AVENE ELUAGE כנגד קמטים, על הקמטים בגבולות הצלקת על מנת לטשטש אותם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת מכוויה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן20/02/2013אלואז הוא קרם מצוין לקמטים כטיפול תומך , כדאי להתיעץ עם רופא עור או פלסטיקאי לגבי שיפור הצלקת לאחר כוויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)