מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כהי עור חוזרים לצבעם המקורי?תומר20/02/2013
שלום,
אני כהה עור (מזרחי), ולפני כמה ימים הייתי הרבה זמן בשמש (צבא..) וכתוצאה מכך נשרפתי. העור שלי לא מתקלף, אלא רק נהייה אדום ואז כהה יותר. אני כבר יכול לראות את הבדלי הצבע בין מקומות שנשרפו לבין מקומות שלא. עכשיו השאלה שלי היא האם צבע העור שלי יחזור לצבעו המקורי? כלומר בהיר יותר?
אני מבין שזה יקח יותר זמן אבל על כמה זמן בערך אנחנו מדברים? יש דרך לזרז את התהליך?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהי עור חוזרים לצבעם המקורי? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן20/02/2013שלום תומר
גם אחרי כווית שמש העור מנסה לחזור לעצמו יש להיזהר משמש כל הזמן למרוח מסנן קרינה בכל יציאה החוצה ברמה של 40 SPF
העור זקוק למספר חודשים לשיקום סבלנות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..בבקשה עזרהסיון19/02/2013
קבלתי משחה שרקחו אותה להבהרת העור מפגמנטציה.
בעוד חודש אני טסה ל 3 שבועות ואהיה במקום חם. תחת שמש חזקה. כמובן שאמרח את עצמי ואכבוש כובע.
השאלה האם כדאי להפסיק את השימוש לבינתיים כדי שהעור יהיה פחות רגיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
להבית אקרמן20/02/2013מספיק להפסיק את השימוש בתכשיר שבוע לפני הטיסה.
שמש יכולה להחמיר כל פיגמנטציה אז יש להיזהר מחשיפה כזו ולהשתמש קבוע במסנן קרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת לוואי של דרמקומבין??דניאל19/02/2013
שלום,
לפני כשלושה שבועות התחיל גרד סביב אזור פי הטבעת (ללא אדמומיות משמעותית, ללא פריחה או פצעים). לאחר כשבוע החלה גם צריבה בפתח הנרתיק. קיבלתי נרות אגיסטן והידרואגיסטן. הצריבה בנרתיק עברה, אך הגרד המשיך, ורופא העור רשם דרמקומבין. מרחתי את המשחה שבוע והעור נעשה אדום, מתקלף וצורב נורא. האם זו עשויה להיות תופעת לוואי של דרמקומבין? או שזה מצב אופייני לפטריה עקשנית?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת לוואי של דרמקומבין?? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/02/2013גרד בפי הטבעת נובע ממספר בעיות. כמו טחורים פטרת מתח רב , יש להימנע מניקוי עי מגבונים לחים, התגובה אינה תופעת לוואי אלא מצב יותר רגיש. ויש צורך בבדיקה נוספת של רופא עור ופרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת העורממ18/02/2013
הרופא נתן לי מירשם למשחה LAIRIAL ,המשחה יקרה לי ,יש תחליף לזה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת העור - תגובה
ד''ר להבית אקרמן19/02/2013יש תכשיר שנקרא איזומד 4%- זה לדעתי יותר זול. (ולא פחות יעיל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ממ19/02/2013אני ממוצא אתיופי והאזור מעל השפה הוא כהה משאר הפנים,אז אפשר להשתמש במשחה שהמלצת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתררותה18/02/2013
שלום רב
ברצוני לברר מדוע אני מזיעה רק בבית שחי אחד ולזיעה יש ריח לא טוב לעומת זאת בבית השני אין שום דבר.
בברכה רותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר - תגובה
ד''ר להבית אקרמן19/02/2013הזעת יתר זו תופעה לא נדירה, לרוב היא דו צדדית אך לא תמיד (בעיקר אם עברת ניתוח או פרוצדורה אחרת באיזור).
בזיעה מאפשרת המזה מימם שונים (חיידקים, פטריות) להתרבות וזו אחת הסיבות לריח.
אין פיתרון אופטימלי לבעיה. אפשר לנסות להשתמש בתכשירים מקומיים כמו אנהידרול, ספיריאל שיפחיתו את ההזעה באיזור. במקביל ניתן להשתמש בסבון אנטי חיידקי כמו דרמקס וכן ינתן במידה ןנופיעה פריחה או גירוי להשתמש בקרם פוליקוטן לימים ספורים.
אם כל הנל לא עוזר יש לשקול הזרקת בוטוקס לאיזור- טיפול יעיל אך לא זול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סבלתי בדיוק מאותה בעיה
יפעת19/02/2013ובסוף בחרתי בטיפולי בוטוקס. אני עשיתי במרפאות או אר בהרצליה טיפול בבתי השחי. מאוד מומלץ, מכל מה שניסיתי זה הטיפול שנתן לי הכי הרבה שקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שקוף שזו פירסומת עלובה ל או אר
סיוון20/02/2013חחחחחחחחחחחחחח אני הייתי חושדת שמשהו מטעמם כל הזמן תוקע פירסום זול !!!! מה קרה לד"ר וידר אין עבודה היום ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובששרה18/02/2013
לבן שלי יש יובש בשפתיים ומיסביב לשפתיים הוא שם לשפתיים שפתון ומסביב לפה ואזלין זה לא עוזר רציתי לישאול מה אפשר ליקנות בלי מירשם ומשהו טיבעיט ללא חומרים רפואיים תורדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/02/2013אתם יכולים לנסות משחה פלקסיטול שמיוחדת לשפתיים - תבקשו מהרוקח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש
שרה18/02/2013אפשר לשים גם מסביב לשפתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרחת באיזור הזקןסיון17/02/2013
שלום,
לבעלי יש קרחת קטנה ועגולה באיזור הזקן ליד הפה.
אשמח לדעת מה יכולה להיות התופעה הזאת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרחת באיזור הזקן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/02/2013קרחת בזקן היא בדרך כלל ביטוי למתח רב , אפשר לטפל עי הזרקה של קורטיזון לנגע עם תוצאה טובה ומהירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הבהרה ושמשסיון17/02/2013
שלום,
הייתי אצל רופא עור שנתן לי משחה שרקחו אותה במיוחד, נגד כתמי שמש ופיגמנטציה.
אני מורחת את המשחה בערך כבר חודש, מידי ערב - 4-5 שעות (אבל לא הולכת לישון איתה - כי אחר כך אני קמה עם פרצוף אדום ושורף ).
הבנתי שאסור לי להיות עם המשחה חשופה לשמש.
אבל, בעוד חודש, בעלי ואני טסים לירח דבש ויהיה לי קצת קשה לברוח מהשמש.
כמובן שאני מתכוונת להמרח ולכבוש כובע.אבל בכל זאת הנסיעה היא ל 3 שבועות.
השאלה היא האם כדאי במשך החודש הקרוב להפסיק את השימוש במשחה?
ולהמשיך אותה אחרי שאחזור, כי למרות שאמרח את עצמי טוב טוב, אני לא יכולה להיות בטוחה שלא אפגע כלל מהשמש.
אודה לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הבהרה ושמש - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/02/2013החומר שקיבלת הוא שילוב של רקיחה על שם פרופ קליגמן
השילוב של הרכיבים גורם לעיכוב הפיגמנט וקילוף אם התגובה כל כך חזקה יש להוריד את מספר המריחות , את כמות המריחה , להוסיף קרם לחות ולהימנע משמש.
יש לזכור שהעור יותר רגיש ויש סיכוי להתכהות חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי...
סיון17/02/2013השאלה מה לגבי הירח דבש?? אני אהיה 3 שבועות באיזור שמש.
האם כדאי להפסיק את השימוש כדי שהעור יהיה פחות רגיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעור הפנים עדיפה מכונה או סכין?דדד17/02/2013
אני חייל וכשאני מתגלח אני מזדרז לסיים ולכן כשאני מתגלח עם סכין אני לא משתמש בקצף/ג'ל/מים חמים. השאלה שלי היא האם כתוצאה מהדרך שבא אני מתגלח יכולות להיווצר לי בעיות בעור הפנים.
והאם גילוח בעזרת מכונה עדיפה על הדרך שבא אני מתגלח היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעור הפנים עדיפה מכונה או סכין? - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/02/2013ההגיון אומר שאם לא תפצע את עור הפנים לא יהיו בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסשרה17/02/2013
אכל אצלי קרוב מישפחה שיש לו הרפס שמתי את הכלים במדיח האם זה ימנע הידבקות הפחד שלי הוא גדול כי הוא נישק אותנו בלחי נגע בקטשופ במילחיה ובלחם מה הסיכוי להידבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/02/2013הרפס קיים אצל 95 % מהמתרפאים , אין דרך 100 % לדעת מתי נדבקנו או הדבקנו .
אין סיבה לפחד , הרפס יכול להגיע בכל עת, מצב , עקב מתח ,שינוי הורמונלי, מזג אוירקר או חם, מחזור ועוד.
מטפלים ולא מפחדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ביבלות ויראליותשרון17/02/2013
במהלך ביקור אצל רופא העור אובחנתי כסובלת מיבלות ויראליות באחת מכפות רגליי. הרופא הנחה אותי למרוח מדי ערב ג'ל Salatac ולקלפו על מנת ליבש את היבלות טרם צריבתן בעוד כחודש. לאחר מספר ימים של ביצוע הטיפול החוזר מדי ערב, נוצרו פצעים מדממים על כף רגלי כתוצאה מקילוף הג'ל היבש שמסיר אף גלד היבלת. האם הדבר תקין והאם להמשיך בטיפול באותם תדירות ואופן מאחר ועתה בשל הפצעים המחמירים מיום ליום אני חשה כאבים בדריכה על הרגל. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ביבלות ויראליות - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/02/2013התהליך שאת מתארת רצוי כאשר הוא מתון אבל ייתכן שאת צריכה להקטין את מינון הג'ל, או שהיבלות כבר מוכנות לצריבה. אני ממליצה לחזור לרופא העור בהקדם ולא לחכות חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר בעיותמאיה14/02/2013
שלום אני בת 22 ויש לי צלוליטיס באזור הרגליים והישבן... רציתי לדעת הרם ניתן לטשטש זאת בעזרת ספורט או דיאטה או שאין מה לעשות עם זה? דבר נוסף כאשר אני מורידה שערות במפשעה יש לי נקודות אדומות שנשארות זמן רב (שבועות) והן כביכול מתחת לעור ( ואלו לא שערות...) בעבר הרופאה שלי נתנה לי משחה נגד פטרת באיבר המין למרות שזה לא הייתה פטרייה אבל היא אמרה שזה יעזור להעביר את הפצעונים... האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להעביר אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר בעיות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/02/2013צלוליט הוא מצב של חסר אחידות בין סיבי קולגן שומן וכלי דם . זה מצב שיש לכולם ויש גם מבנה רחב של אגן שמבליט . פעילות ספורטיבית חשובה מאד ..יש טיפולים ייעודיים. ע״י מאז לימפטי וואקום שעוזר מאד. אין מצב שזה. נעלם אך המצב משתפר ויש צורך להתמיד. לגבי הנקודות. האדומות מדובר בדלקת זעירה סביב זקיק השערה. ממליצה הסרת שיער בלייזר או אינפרה לאזור יש תוצאות טוב ולאורך זמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר בעיות
מאיה17/02/2013אז איך ניתן למנוע הוספת צלוליטיס? ממה צריך להיזהר? ואם השיער שלי מאוד בהיר ואני לא יכולה לייזר האם יש דרכים אחרות שניתן להעלים את השיער? או משחה או משהו להעלים את הנקודות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר בעיות
מאיה17/02/2013בנוסף איזה ספורט מטשטש הכי מהיר את הצלוליטיס? ( אני בת 22) מטר 55 ושוקלת 43 קילו... האם יש מכשירים שמעלימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר על צלקותאפרים14/02/2013
שלום דוקטור.
לפני כעשרה חודשים נכוותי בכוויה דרגה 2 בפנים כתוצאה מטיפול הסרת שיער בלייזר.
אותו אזור הצטלק בחלקו וכעת היער ממשיך לצמוח.
אני שוקל להמשיך את הטיפול (במכון אחר כמובן) ורציתי לדעת האם הפעלת הלייזר על הצלקות שלי יחמיר אותן או יפגע בהן? אני שואל כי חלקן עברו טשטוש ועל חלקן אני עדיין מורח kelo-cote.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר על צלקות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/02/2013לאחר טיפול בלייזר יכולה להישאר צלקת בהירה שעם הזמן עוברת טשטוש. , על צלקת אין שיער ואני מניחה שהמקום מנסה להתאושש. כדאי על המקום שעבר כוויה לחכות עוד מספר חודשים לפני טיפול. להיזהר משמש ובישום על האזור. אין טעם למרוח על המקום קלו קוט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי שימוש במוצר Avene?
אפרים17/02/2013שימוש במוצר Avene נגד קמטים על מנת מנוע קימוט של הצלקת שכבר נוצר, האם יש טעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי שימוש במוצר Avene? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/02/2013החומר של אבן משפר צלקות עקב היותו ממים וולקנים כדי לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקביאסחיה14/02/2013
שלום ד״ר,
יש לי גרד בפטמה ונקודות אדומות ומגרדות על החזה במשך כשבוע וחצי. רופא העור אבחן סקביאס ונתן טיפול חד פעמי בלייקליר. יש לי ילדה בת 4 ותינוקת בת חודשיים אותה אני מניקה הנקה מלאה.
שתי שאלות בבקשה:
1. האם בנותיי יכולות להדבק, בעיקר התינוקת שכן כל היום נוגעת בחזה שלי?
2. מרחתי את המשחה מהסנטר עד הבהונות ושוב מהבהונות לסנטר לפני השינה. החומר היה עליי למשך 8 שעות. את המצעים ומגבות הרתחתי ושאר הבגדים בשקית ניילון ל3 ימים. האם טיפול חד פעמי במשחה מספיק?? הרופא אמר לחזור בעוד שבוע על הטיפול רק במידה ויהיו נקודות אדומות חדשות. האם לא כדאי למרוח שוב בעוד שבוע בכל מקרה? בגלל ההנקה אני לא בטוחה אבל אני ממש לא רוצה סקביאס...!
מודה מראש על כל תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקביאס - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/02/2013גרדת אוסקביאס היא מחלה טפילית ממליצה לחזור לרופא שיאבן אותך שוב ולהמשיך טיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת ויראלית באיבר המין של בן הזוגמאיה13/02/2013
שלום יש לי חבר קבוע כבר כמעט שנתיים ובחודשים האחרונים הופיעה לו בליטה בעור באיבר המין. בהתחלה חשבנו שזה כלום אבל לפני שבוע ביקשתי ממנו שיבדוק את זה והוא אכן בדק. הרופא אמר לו שזו יבלת ויראלית ונתן לו משחה... רציתי לדעת האם מותר לנו להמשיך לקיים יחסים?, האם אני נדבקתי אותן במשהו כחומר האם זה נבע בגללי?(עברתי את כל החיסונים לווירוס הפפילומה) ומתי זה יעבור לו? תודה רבה מראש! יש לציין שלכל אחד מאיתנו הייתה התנסות אחת בלבד לפני שנהיינו יחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת ויראלית באיבר המין של בן הזוג - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/02/2013וירוס הפפילומה הוא גורם שכיח ליבלות על אברי המין ,לעתים הוירוס עשוי להיות במצב "רדום " למשך שנים ולהתפרץ פתאום גם כביטוי למתח,עייפות, מחלה , .
בעיקרון שניכם צריכים להיבדק , הטיפול הוא ע"י חומר הצורב את היבלת { קונדילוקס ,ורומל, אלדרה , חנקן נוזלי, לייזר אלו הטיפולים המקובלים } לאחר בדיקה יחליט הרופא באיזה מהטיפולים לבחור ויש להיבדק אצל גינקולוג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)