מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותרוית20/01/2013
שלום
רציתי לשאול 2 שאלות בנפרד:
1. האם יש סכנה לעור בחמצון פלומת שיער, למשל על הגב התחתון או הבטן? האם זה נכון שחמצון מגביר את צמיחת השיער?
2. השתמשתי במשך שבועיים בקרם איזומד להבהרת כתמים שנוצרו מצריבת חנקן על הרגל. לאחר שבועיים האיזור הפך לאדמומי והפסקתי את המריחה. האם ניתן להמשיך כשהאדמומיות יורדת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר21/01/20131. למיטב ידיעתי חמצון לא מגביר את צמיחת השיער
2. תוכלי לחזור לאזומד בכמות קטנה מגרגיר אורז, כל 3 ימים. רק אחרי שתתרגלי אפשר כל יום. חיבים להסתיר את האיזור המטופל משמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומים על האףמאור19/01/2013
שלום !
לאחרונה שמתי לב שהתחילו לי על האף כמו כתמים בהירים בצבע חום זה כתמים שהפ בטיפה יותר כהים מצבע האף ממש טיפה ופוגעים באסטטיקה התופעה מוכרת? מה זה ויש מישחה להסיר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים חומים על האף - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/01/2013כתמים חומים עשויים להיות מקרינת שמש ניראים כנמש יותר כהה חשוב כל ימות השנה. למרוח מסנן קרינה , ניתן לקנות קרם הבהרה בבית מרקחת בשם אזומד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים חומים על האף
מאור20/01/2013תודה רבה, האם המשחה תבהיר אותם לתמיד או שיש צורך לימרוח קבוע, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים חומים על האף - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן20/01/2013יש למרוח את המשחה לפחות 3 חודשים , העור מתחדש אחת לחודש לכן הטיפול צריך להיות עם סבלנות ויהיו תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים ברגליםחני17/01/2013
יש לי על רגל אחת ורידים בולטים בצבעם אך לא בולטים מעל פני העור. האם ניתן לטפל בכך בדרכים לא פולשניות, והאם זה קשור לרופא עור?
תודה רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים ברגלים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/01/2013ורידים בולטים בצבעם מעידים על עור דק ושקוף , אין טיפול שיכול להעלים במידה והורידים בולטים יש מספר טיפולים זריקות ,לייזר , כדאי להתיעץ אם יש בעיה עם מומחה לכלי דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים אחרי דיאטהאורנה/16/01/2013
שלום,
אני בת 54 שעושה כמעט כל יום פעילות גופנית והחלטתי לעשות דיאטה ואני רוצה לרדת כ-14 ק"ג, שאלתי היא אם ארד במשקל האם הפנים שלי יהיו נפולות? ואיך אפשר למנוע זאת ללא ניתוח? אני עושה קצת תרגילי פנים וכרגע הפנים נראות בסדר לא נפולות אולי טיפה התחלה שלא נראית כל כך שקעים בלחיים, אז מה יהיה אחרי הדיאטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים אחרי דיאטה - תגובה
ד''ר להבית אקרמן18/01/2013לצערי אין דרך יעילה לווסת את הירידה במשקל כך שהמשקל יירד רק מהמקומות הרצויים...
אם תרדי המשקל יתכן ותהיה נפילה מסויימת של עור הפנים.נפילה כזו לרוב ניתן לסדר בקלות עי הזרקה של חומרי מילוי.
אין תרגילים או תכשיר מסויים שימנע זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים אחרי דיאטה - תגובה
ד''ר להבית אקרמן18/01/2013לצערי אין דרך יעילה לווסת את הירידה במשקל כך שהמשקל יירד רק מהמקומות הרצויים...
אם תרדי המשקל יתכן ותהיה נפילה מסויימת של עור הפנים.נפילה כזו לרוב ניתן לסדר בקלות עי הזרקה של חומרי מילוי.
אין תרגילים או תכשיר מסויים שימנע זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין A תוך כדי נטילת רואקוטןמאיר16/01/2013
קראתי שרואקוטן מאט את תהליך הריפוי של העור וכך גורם לצלקות (מכיוון שיש החרפה באקנה מתישהו בזמן הנטילה).
האם לדעתך נטילת כדורי ויטמין A במקביל לרואקוטן יכולה לזרז את תהליך הריפוי של העור?
ואולי יש פתרון אחר מוכר לעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין A תוך כדי נטילת רואקוטן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/01/2013שלום יקיר
רואקוטאן הוא ויטמין A לכן אין צורך בהוספה של ויטמין A עקב העמסה מיותרת , בזמן נטילת התרופה יש יובש ניכר של העור ואין קשר לזרו תהליך ריפוי ,
לאחר גמר נטילת התקופה כחודשיים אפשר לבדוק מה ניתן לעשות עם צלקות שנשארו . לא קודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואוקוטן ואוכלאני16/01/2013
היי
אני בת 31 וקבלתי ראוקוטן אבל רק פעם אחת בשבוע.
האם מותר לי לאכול רגיל, נגיד שומנים, כמו טחינה שאני אוכלת כל בוקר
האם זה יגרום לי להעלות את השומנים בדם?
או שרק בארוחה שבה אני לוקחת את הכדור צריכה להיות ללא שומנים?
ועוד שאלה קטנה
האם הראוקוטן מנפח או מעלה במשקל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואוקוטן ואוכל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/01/2013שלום אני את יכולה לאכול הכל אך זכרי שרואקוטאן מסיס בשומן לכן חשוב לשמור על איזון באוכל , אין קשר לעליה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבורות אבל מה זה
אני16/01/2013סליחה על הבורות אבל מה זה מסיס בשומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטאן מסיס בשומן
דר' אלמן16/01/2013יש תרופות אשר בתהליך הפירוק מעלות את השומנים בדם כולסטרול וטריגליצרידים
רואקוטאן מעלה את השומנים בדם ,לכן צריך לשמור על תזונה מאוזנת בזמן הטיפול עד חודש לאחר גמר טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקות בפנים - גז צחוקטובה16/01/2013
לאחר מס' שנים של הזרקות אצל רופא גיליתי שיש רופאי שיניים שמתמחים בהזרקת בליווי גז צחוק דבר שהפך את הטיפול לקל יחסית והרבה פחות טראומטי. מדוע רק רופאי השיניים עושים זאת? לרופאים האחרים אסור להשתמש בגז הזה? הרי זה לרווחת המטופל ממילא משלם אלפי שקלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שהולך לרופא שיניים למילוי קמטים
סיוון17/01/2013אידיוט !!!!!! ומגז צחוק אפשר למות וזה ממש דבלי לעשות מילוי קמטים תחת גז צחוק כי זה ממש לא כואב !!!!!ורק תדעי לך שאת לוקחת סיכון רציני מאוד
תדברי עם רופא מרדים ותיראי מה הוא יגיד לך על גז צחוק !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שהולך לרופא שיניים למילוי קמטים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/01/2013הזרקות של חומרי מילוי לפנים מספיק לאלחש עם משחה כמו אמלה , ורב הזריקות היום מגיעות עם חומר אילחוש בתוך המזרק , כך שגז צחוק לא נחוץ לטיפול אסתטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיער בשיטת IPLענבל14/01/2013
רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר להוריד שיער בשיטת ה IPL מבית השחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער בשיטת IPL - תגובה
ד''ר להבית אקרמן14/01/2013האידיאלי זה להתחיל בתום גיל ההתבגרות. אני יודעת שיש מקומות שבהם מתחילים להסיר שיער גם בבני נוער- צריך לקחת בחשבון כי יכולה להיות צמיחת שיער מחודשת בגיל כה צעיר, כלומר הטיפול לא יהיה יעיל מספיק בגיל כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף ואדמומיות סביב לפתח השופכהרון14/01/2013
שלום רב,
סביב פתח השופכה בפין, ברדיוס של בערך חצי ס"מ יש לי קצת אדמומיות ולפעמים עור מתקלף.
בעבר הייתי אצל רופאי עור וקיבלתי תמיד משפחות שרק הקלו. האם יש פיתרון? והאם יש משהו שהוא ללא סטירואידים? (הבנתי שיש תופעות לוואי).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף ואדמומיות סביב לפתח השופכה - תגובה
ד''ר להבית אקרמן14/01/2013בדכ התכשירים שעוזרים בטיפול בבעיות כאלו מכילים גם סטרואידים.
לא ניתן לדעת מה הטיפול שמתאים לך בלי לראות את הפריחה עצמה.ממליצה לפנות שוב לרופא עור לצורך אבחון והסבר. אתה צריך להבין שחלק ממחלות העור הן כרוניות- כלומר בא וחולף. ולעיתים לא ניתן להעלים את הבעיה לתמיד, אבל יש טיפול שמעביר את הפריחה לפחות לתקופה מסויימת.
בקיצור, תמצא רופא עור שיסביר לך את הבעיה ואתהטיפולהמומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לוקסידשלומי14/01/2013
שלום.. אני בן 22. מאז שאני זוכר את עצמי יש לי בזרועות ידיים הכוונה לידיים עליונות.. חררה (כך זה נקרא) הכוונה לעור מחוספס כזה עם פצעונים קטנים.. פצעונים זה מילה קשה בוא נגיד מין נקודת עור קטנטנות. שבקיץ גם בקושי רואים אותם עם השיזוף. אבל עדיין תמיד העדפפתי שלא יהיו. בקיצור הייתי אצל רופאת עור לפני שבועיים ועל הדרך אמרתי לה על זה והאם יש טיפול.. היא הביאה לי את המשחה לוקסיד ואמרה שזה עוזר ב 80% מהמקרים אם אני זוכר נכון. רשמה למרוח פעם ביום בלילה למשך 3 שבועות. ולבוא אליה לביקורת לאחר 10 ימים. לא יצא לי לבוא אליה לביקורת עוד . ולאחר שבוע וחצי של שימוש הבחנתי ביובש בזרועות ושיערתי שזה אכן פעולת הטיפול של המשחה. אך לאחר שבועיים של שימוש הבחנתי כבר באדמומיות ושרף לי במקומות מסוימים.. ואיפה ששרף, בהתחלה זה הייתה גם אדמומיות אבל היום לאחר שבועיים פלוס זה הפך לכמו פצע שהגליד ונהיה יבש כזה (זה רק במקום קטן אחד). בקיצור הידיים שלי עכשיו נראות יותר גרוע ממה שהיו!! אז ברגע שראיתי את זה הפסקתי למרוח אותה ובכך השלמתי שבועיים של מריחה של המשחה הלא מועילה והמזיקה הזאת!!! אני מתכונן ללכת לרופאה הזאת ולהתלוננן עליה שהביאה לי משחה שהרסה לי את העור ובאמת שלא היה כזה נורא לפני בקושי ראו תחררה ועכשיו רואים יותרר תחררה בנוסף אדמומיותת וקילופים או יובש מה שזה לא יהיה וכמו מלא צלקות קטנות כאלהה אדומות לא יודע איך להסביר ומגרד לי גםם לפעמים ואני משתדל לא לגרד! אני פשוט מסתכל במראה ואומר מה המשחה הזאת קיבינמט עשתה לעור שלי? למה בכלל ביקשתי מהרופא טיפול לזהה..מזל שחורף!.ביום שהפסקתי מרחתי קרם גוף של ללין שמכיל אלווארה שירגיע את העור. היום זה כבר היום השלישי שאני לא מורח את הלוקסיד וגם היום יום שללישי שאני שם את הקרם גוף הזה ואני רוצה לציין ששמתי אותו היום אז איך ששמתי הרגשתי שורף.. שלאט לאט הפחית.. בקיצור השאלות שלי.
1) השאלה הכי חשובה . האם הידיים שלי יחזרו כפי שהיו? מצידי שהמשחה לא תועיל רק שהמצב יחזור לקדמותו. באמת אני רוצה תשובה אמיתית. כי אני מתכוון להתלונן על הרופאה
2) האם זה בסדר שאני מורח את הקרם גוף של ללין שמכיל אלווארה ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לוקסיד - תגובה
ד''ר להבית אקרמן14/01/2013לא ניתן לאבחן את הבעיה בלי לראות, אולם ככל הנראה אתה סובל מקרטוזיס פילריס והטיפול שקיבלת נכון. היה צריך להסביר לך שצריך למרוח כמות מזערית של התכשיר בלילה ובבוקר למרוח קרם לחות.
מציעה לך לקנות קרם שך דר פישר בשם יולקטין פורטה ולמרוח אותו בשלב זה פעמיים ביום.
מצב בעור בכל מקרה יחזור לקדמותו. אין סיבה לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק הייתי אצל הרופאה
שלומי14/01/2013היא אמרה לי שאין לי מה לדאוג והמצב יחזור לקדמותו תוך 10 ימים שבועיים ואפילו יהיה יותר טוב. היא אמרה שזה לא טוב ששמתי אחרי המקלחת. בכל אופן היא אמרה לי למרוח כל קרם שומני ושאמרתי לה שמגרד לי בנוסף אז היא הביאה לי משחה איקומיצין למריחה. היא אמרה לי לאחר מכן אפשר לחזור ללוקסיד והפעם ליטול אותה יותר בעדינות (לא ישירות אחרי המקלחתת, 3 פעמים בשבוע, שכבה דקה ולא לעסות) אך לא ניראלי שאני יחזור ליטול אותה. קודם אני מקווה שאכן המצב יחזור לקדמותו כפי שהיא אומרת.
האם כדאי למרוח את מה שנתנה לי?
אני פשוט לא סומך כבר על המשחות הרפואיות האלה... אם אני לא ימרח כלום וניתן לעור לנשום קצת זה גם יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי- משחת לוקסיד- היזהרו!!
אושרי15/06/2016במקרה מצאתי את ההודעה שכתבתי פה לפני 3 וחצי שנים.
אני רוצה לציין בנוגע למקרה, שכיום אני חווה מין כתמים שנראים אדמומיים באיזורים הללו שמרחתי. אני מרגיש שמשחת לוקסיד גרמה לי נזק כי הזרועות שלי לפני היו הרבה יותר אסטתיות מעכשיו.
אולם בחלקים מסוימים פצעי ה"חררה" אמנם הושמדו, העור חלק יותר אולי למגע, אבל הן הפכו לנקודות אדומות על העור שלדעתי זה יותר בולט לעין. מין שרידים כאלה. זה בנוסף גם לאדמומיות בעור התמידית, לא ניראה לי שהתוצאה מוצלחת אלא אפילו נזוקה יותר.
אני לא מבין איך רופאים נותנים מרשם למשחה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג לאחר הסרת נקודות חןליה14/01/2013
שלום רב,
לפני כשלושה חודשים הורדתי שתי נקודות חן בפנים בשיטת שייב.
כיום יש לי עדיין סימנים אדומים במקום הנקודות, אך אני רואה שעם הזמן הן הולכות ומתבהרות.
האם מותר לי לבצע בשלב זה פילינג קל בפנים? האם זה יזרז העלמת הסימנים או שמא יגרום לנזק?
לתשובתכם אודה,
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג לאחר הסרת נקודות חן - תגובה
ד''ר להבית אקרמן14/01/2013לדעתי זה לא ממש ישנה אם קצב היעלמות הסימנים. במידה ואין צלקת אלא רק כתם- זה אמור לחלוף לגמרי. כל עוד יש סימני שיפור עם הזמן אין סיבה לחשוב שזה לא ייעלם. על טיפול קוסמטי איני יכולה לקחת אחריות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג לאחר הסרת נקודות חן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בכפות הרגלייםדינה13/01/2013
שלום
מדי פעם חוזרת לי פטריה בכפות הרגליים ובין האצבעות, אני מטפלת במשחה לפי הוראת רופא.גם טיפול אגיספור יד פעמי.
האם כדי למנוע חזרה של הפיטריה אפשר למרוח את המשחה מדי בוקר, גם כשאין פטריה, האם יש נזק בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בכפות הרגליים - תגובה
ד''ר להבית אקרמן14/01/2013כן, במקרים של הישנות תכופה של הבעיה בהחלט מומלץ על טיפול מונע בתכשיר כמו אגיספור, ציקלודרם, מנטקס פעם ביום-יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בכפות הרגליים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/01/2013שלום דינה פטרת הרגלים תלויה במספר גורמים הזעה ולחות של הרגלים , יבוש של הרגלים אחרי רחצה חשוב מאד , לא לנעול את אותם הנעליים כל יום עקב אפקט חממה .
ממליצה על אוורור טוב של הרגלים , גרבי כותנה , ולפי צורך משחות אפשרי למיזיל , אגיסן, ואפשר גם שמפו אגיסן לרחצה של הרגלים לא רק קרקפת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעררונית08/01/2013
שלום רב,
אני מעוניינת להסיר שיער לצמיתות אצל קוסמטיקאית בשיטת SHR.\
האם אני צריכה לבדוק אם יש לכך אישורים רפואים להסרת שיער ? האם שיטה זו בטוחה כמו לייזר ? האם יש לזה תופעות לוואי?
מה אני צריכה לבדוק לפני הטיפולים?
אודה על תשובתכם
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
ד''ר להבית אקרמן11/01/2013השיטה בטוחה ויעילה.
מדובר במכשיר של חברת אלמה. צריך רק לוודא שסוג השיער והמיקום בו את רוצה להסיר מתאימים להסרת שיער בטכנולוגיה מבוססת אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים שמן וקרקפת שומניתיונתן08/01/2013
שלום דוקטור
יש לי שאלה עור הפנים שלי מאוד שומני בעיקר במצח מפריש מלא שומן. אני בן 18. גם הקרקפת מאוד שומנית. שאלתי היא האם יש טיפול שיעזןר לפתור או לפחות להקל את הבעיה לצמיתות כלומר להוריד את שמנוניות העור.
עוד שאלה היא האם המצב אמור להשתפר קצת מעצמו בעתיד. כי שמעתי שבגילאים 14-19 זה השיא של התופעה כי יש שינויים הואמינליים. אז האם המצב אולי ישתפר בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים שמן וקרקפת שומנית - תגובה
ד''ר להבית אקרמן11/01/2013המצב הזה בדרך כלל משתפר עם הגיל, אבל עד אז יש מה לעשות. ממליצה לפנות לרופא עור לצורך קבלת מרשמים לתכשירים רפואיים שיקלו על הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות לאחר טיפול בלייזראורי08/01/2013
שלום,
לפני כשלושה חודשים עברתי טיפול בלייזר להסרת קונדילומות מהפין. היום יש לי כתמים לבנים על הפין במקום שבו הוסרו הקונדילומות
כמובן שזה מטריד אותי מאוד מהרבה מובנים, אני לא מרגיש בטחון לפתח מערכת יחסים עם צלקות על איבר המין ואני פשוט בדיכאון מכל המצב.
השאלה שלי האם מדובר בצלקות שלא יעברו? האם ישנו טיפול פלסטי או עם משחה? ולמי הכי כדאי לפנות בעניין הזה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות לאחר טיפול בלייזר - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר11/01/2013כנראה לאחר מספר חודשים מראה הצלקות ישתפר, ללא כל טיפול. אתה יכול לפנות לרופא עור ולהתיעץ האם משחה לצלקות תועיל במקרה שלך. גם שיזוף קל ומתון יכול לפעמים להחזיר חלק מצבע לצלקת הלבנה (שיזוף בשמש, או במכונת שיזוף). באופן כללי אם תלמד את נושא היחסים בין המינים (אינטרנט, הרצאות, ייעוץ פסיכולוגי) תגלה שמרבית האנשים נכנסים לקשר על סמך סיבות של התאמה נפשית/רגשית/שכלית/תרבותית ולא לפי מראה איבר המין. אז יש לך סיכוי למצוא בת-זוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)