מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לשעווה ומעין כוויהטליה07/01/2013
שלום רב, לפי מספר ימים הסרתי שיער בפנים באיזור הלחיים בשעווה, ונוצרה מעין אלרגיה במקום ופצעונים, ניסיתי למרוח על זה כל מיני דברים וביניהם שמן אתרי לבנדר והרגשתי מעין עיקצוץ בפנים ולאחר דקה שתיים, שטפתי את הפנים במים קרים. כעת הפנים אדמומיות ויבשות מאוד ואף סדוקות, גם לאחר שלושה ימים ובנוסף הן חמות מאוד ומאדימות גם לאחר אכילת מאכלת פיקנטי.. כמו מעין אלרגיה, מה שהקשה עליי גם להירדם בלילה. זה נורא לא אסתטי וברצוני לדעת מה לעשות? האם האדמומיות תחלוף? אני מורחת ביאפין כעת וזה מרגיע את האיזור יש לציין שמדובר בשתיי הלחיים, מה לעשות כדי למנוע חלילה פיגמנטציה בעור?
תדה מראש וסליחה על ריבוי השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לשעווה ומעין כוויה - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/01/2013לא ניתן לאבחן את הבעיה בלי לראות. לא ברור לי אם מדובר בכויה, בזיהום עקב דלקת בזקיקי השיער (שיכולה להופיע אחרי פעולה כזו) או רגישות לחומר כל שהוא. ביאפין לא יכול להזיק, אולם על מנת לאבחן יש לפנות לרופא עור בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..עוד משהו קטן.
טליה07/01/2013היי, הרגישות הייתה קיימת גם לאחר השעווה, כמו מעין פריחה ולאחר מכן משמן לבנדר שכניראה החריף את הגירוי... הפנים אדומות ודיי שורפות ומה שמרגיע אותן זה רק ביאפין או מים קרים =\ כעת הפנים מתקלפות אך האודם לא יורד .
מה לעשות מלבד לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..עוד משהו קטן. - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/01/2013בהחלט יכול להיות כמו תגובה אלרגית לשמן. ממליצה להמשיך ביאפין ולנסות להשיג קרם אלוקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי היום אצל הרופא...
טליה08/01/2013והוא נתן לי בקלות רבה משחה בשם "בטאקורטן G משחה" ואמר למרוח אותה פעמיים ביום וכך עשיתי וכרגע העור אדמומי מאוד, זה חלק מתופעת הלוואי? מתי בערך זה אמור יהיה להחלים? מאוד מודה לך על ההתייחסות האבידה והמענה המהיר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערה הפוכהדפנה07/01/2013
שלום,
כתוצאה משימוש במכונה להסרת שיער, גיליתי מספר נקודות אדומות מעט נפוחות ובהן שערה הצומחת פנימה. כיצד ניתן להוציאה ללא אמצעים כירורגיים?
שאלה נוספת אם ישנה שערה כלואה הנראית מתחת לעור אך לא יצרה איזשהי דלקת או אדמומיות האם עדיין יש לפעול להוציאה, האם הימצאותה מסוכנת בדרך כלשהי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערה הפוכה - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/01/2013שיערה כלואה עלולה לגרם לזיהום מקומי- וזה מה שמצריך טיפול. עצם השיערה שנותרת לא מהווה בעיה לכשעצמה. התעסקות מיותרת עלולה להותיר צלקות. במידה והתופעה חוזרת על עצמה לעיתים קרובות יש לשקול הסרת שיער בלייזר באיזור- זה אמור למזער את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מרובים עם מוגלתיות ואדמומיותלנה06/01/2013
היי,
אני סובלת מזה מספר חודשים מתופעה של אדמומיות אקוטית בצידי הסנטר המלווה בהמוני פצעים וראשים לבנים.
התופעה לעיתים מתפרצת ולאחר שבוע אולי מעט נרגעת ונשארת רק אדמומיות.
האם זהו סתם אקנה? זה נראה מאוד דלקתי/פריחתי/מזוהם, קשה לי למצוא את המילה שיכולה להביע את רמת הגועל שלי מזה.
כבר ניסיתי למרוח על זה דקטקורט/פוסיקורט שהביאו לרגיעה מסוימת אך מאוד זמנית והפצעים והאדמומיות מתפרצים מחדש בכל פעם.
אשמח לייעוץ, המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מרובים עם מוגלתיות ואדמומיות - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/01/2013יש כאן מרכיז של זיהום גם שטחי וגם זיהום הפתחי השיערות. ממליצה לפנות בהקדם לרופא עור. לדעתי טיפול באנטיביוטיקה יוביל לשיפור בשלב ראשון. משחות שמכילות סטרואידים כמו דקטקורט ופוסיקורט יכולות לגרום להחמרה במצב בשימוש מתמשך!
לאחר חלוף הדלקת האקוטית יש להוסיף תכשיר מקומי בהתאם למצב שיהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר היתי אצל רופא עור בענין הזה
לנה07/01/2013הרופא טען שזו אקנה ורצה לרשום לי נאו-מדרול (משחה שכבר יש לי בבית) לצורך טיפול בפצעים, כשאמרתי לו שזה לא עזר הוא רשם לי את הפוסיקורט.
העניין נראה לי מאוד תמוה מה גם שהתופעה לא עוברת, לכן רציתי לקבל חוות דעת נוספת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר היתי אצל רופא עור בענין הזה - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/01/2013אני הייתי נותנת אנטיביוטיקה כמו רוליד או מינוצין. התרופות שציינת הן לא משחות לאקנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי להבית - ביקרתי אצל רופא עור נוסף
לנה13/01/2013גם הוא אבחן זאת כאקנה הורמונלי ורצה לתת לי נאו מדרול, לאחר שהבעתי התנגדות הוא רשם לי זינדקלין. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי להבית - ביקרתי אצל רופא עור נוסף - תגובה
ד''ר להבית אקרמן14/01/2013זינדקלין זה נחמד. אני מניחה שהיתה לו סיבה שהוא בחר את התכשיר הזה דווקא.
בדכ באקנה הורמונלי יש צורך בטיפול בכדורים שיסדירו את הבעייה ההורמונלית כמו גלולות למניעת הריון או כדורים אחרים-תלוי במקור הבעיה.
ממליצה לפנות גם לגניקולוג או אנדוקרינולוג ובינתיים לנסות את הזינדקלין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע,המשך,עדי,!עדי05/01/2013
האם זה מדבק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך נשיקה בפה??דרך יחסי מין??תודה.
עדי06/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך נשיקה בפה??דרך יחסי מין??תודה. - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר11/01/2013הפצע לא נראה כפצע וירלי וכנראה שאינו מדבק. אי אפשר לאמר בודאות ללא בדיקה, ובודאי שהסבא צריך לגשת לטיפול רפואי בנגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
עדי12/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד באיזור עצם הזנבעדן05/01/2013
שלום רב
זמן רב שאני מרגיש גירוד באיזור העליון של עצם הזנב. הגירוד מלווה באדמומיות וקילוף קל של העור. שמתי לב שישיבה ממושכת מעוררת את הגירוד .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד באיזור עצם הזנב - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/01/2013קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית מומלץ למרוח קרם לחות ולפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בעורףעדן05/01/2013
שלום
מזה תקופה ארוכה סובל מפצעים (לא רבים) מגרדים באיזור שיער הראש שממש מעל העורף. הפצעים עדינים וגירוד עדין ׳מפוצץ׳ אותם. אני משתדל לא לגעת, אך מופרש נוזל שקוף שזה קורה. אין לי איך לבחון אבל הם לא מרגישים כאקנה.
אציין שאני מקפיד לשמור על היגיינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בעורף - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/01/2013מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מוזרעדי04/01/2013
שנים יש לסבא שלי את הפצע צירפתי לכם תמונה!הוא מאוד לא רוצה ללכת להיבדק,הוא אומר שהיה בגיל שנתיים נפלה עליו סיגריה בטעות! הפצע בולט אני חוששת אולי זה וירוס הפפילומה או משהו אחר! אשמח לקבל תשובה מה זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע מוזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/01/2013לא מדובר בפפילומה אולם עליו לגשת לבדיקת רופא עור-קשה לאבחן ללא בדיקה קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע מוזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/01/2013מס חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמות גדולות ונפוחות מעטעומר04/01/2013
היי,
אני בן 20,
יש לי פטמות אשר בולטות החוצה, אך רק אזור הפטמה ולא כל האזור כמו כשיש גניקומסטיה.
שמתי לב שכאשר יש לי צמרמורת או כשקר בקיצור כשיש לי עור ברווז אז זה נעלם והפטמות נראות רגילות לגמרי.
למה זה קורה ואיך אני יכול לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות גדולות ונפוחות מעט - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/01/2013לא נשמע לי שמדובר בבעיית עור. ממליצה לפנות לרופא המשפחה בשלב ראשון והוא יפנה אותך לרופא המתאים במידת הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות.בצקת לרחר מילוי בחומצה האילררותי04/01/2013
לפני שבועיים הוזרקה לי חומצה היאלרונית לקמטי המריונטה שגרמו לי לשטף דם ונפיחות בצד אחד. שטף הדם נעלם אבל הנפיחות עדיין קיימת אם כי במידה פחותה. האם יש סיכוי שאחרי שבועיים הנפיחות תמשיך לרדת או שזאת בעיית הזרקת חומר מרובה מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות.בצקת לרחר מילוי בחומצה האילר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/01/2013יש להמתין עוד שבוע שבועיים ולהגיע לביקורת הנפיחות לעיתים חולפת רק אחרי 3 -4 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן מתי יש לחשוש מהן?אורית03/01/2013
בס"ד
שלום,
רציתי לדעת נקודות חן במספר מוקדים בגוף ובפרט בכף היד . מה הצבע הרצוי והגודל? מתי אני צריכה לדאוג? אני בת 32 מוצאי: אתיופיה.
בכף יד אחת יש לי 2 נקודות חן אחת כהה מהשניה ובכף יד השניה 3 נקודות חן באותו הגוון.
אני בלחץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
אורית04/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות חן מתי יש לחשוש מהן? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/01/2013מומלץלגשת לבדיקת רופא עור לפחות פעם בשנה באם הנק משתנה גדלה הופכת לאסימטרית עם מס גוונים מגרדת או מדממת מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים יבשות וסדוקותדנה02/01/2013
שלום,
לאחרונה אני סובלת משפתיים יבשות, סדוקות ומתקלפות בצורה קיצונית.
משחת בטא קרוטן לא עזרה לי, כמו כן משחות כגון פלקיסטול, בילסטיקס לא עזרו כלל.
האם ישנם משחות אחרות שיעילות להקלה בשפתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים יבשות וסדוקות - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/01/2013ניתן לנסות טראולון. בעיקרון עדיף לפנות לרופא עור לייעוץ ואבחון ולא לנסות משחות סטרואידליות ללא המלצה קונקרטית.
בינתיים יש לשמן את השפתיים כמה שיותר פעמים ביום ולהימנע מליקוק שלהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצה דחוף!!!רונןןן01/01/2013
לפני שבוע הופיע לי על כתף ימין 5 נקודות קטנות דומות לעקיצה, מאז זה קצת שורף מידי פעם, אני מורח פניסטיל ג'יל. כמו מה זה נראה? פריחה? עקיצה? האם זה מסוכן? מדבק? מה לעשות? לרסס בחדר נגד חרקים??
מצ"ב תמונות לפני הסדר של מראה העקיצה
אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצה דחוף!!! - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר02/01/2013שלום רונן. אני לא מתימרת לאבחן אותך רק על סמך תמונה. לא בטוח שאלו עקיצות. נקודות כאלו (נראה שיש גם שלפוחיות) יכולות להיות מסיבות שונות כגון הרפס זוסטר. כדאי שתיגש לרופא עור ותקבל אבחנה לפי הבדיקה שלך, ואז גם הוא יתאים לך את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיקסל לייזרדוד01/01/2013
שלום רב רציתי לדעת כמה זמן לוקח לעור לחזור למראה טבעי לחלוטין לאחר טיפול בפיקסל לייזר ארביום ובפיקסל לייזר co2 ומבחינת תוצאה סופית מי יתן תוצאה טובה יותר האם לאחד מהם יש יתרון על השני כי אני יודע שבפיקסל לייזר ארביום יש צורך ביותר טיפולים האם הוא יכול להגיע לאותן תוצאות טובות שלייזר הco2 יתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיקסל לייזר - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/01/2013צריך לראות את הבעיה בעור ואת סוג העור ולפי זה לתת תשובה. אין טיפול אחד טוב ואחד לא. יש טיפול שמתאים לאחד ולא לאחר. יש טיפול שמתאים יותר לבעיה אחת ופחות לאחרת. בטיםול בלייזר יש חשיבות לעצמת הטיפול ולא רק לסוג הלייזר בו מבוצע הטיפול. עצמת הטיפול משתנה בהתאם לבעיה, לרצון המטופל ועוד ועוד.
לאוב תוך שבוע-10 ימים בעור חוזר למצבו בשני הטיפולים- תלוי בעצמה, במכשיר ובסור העור.
יש לקבוע תור לרופא שמבין בתחום ולקבל ייעוץ פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן באקנה קלדנה31/12/2012
האם גם במצב של אקנה קל/ ריבוי קומודונים צריך להגיע למינון מצטבר של 120 מ"ג לק"ג משקל הגוף כדי שהאקנה לא תחזור? או שאפשר להסתפק במינון מצטבר נמוך יותר?
בנוסף האם רואקוטן במינון נמוך יכול להחמיר שיעור יתר בפנים ובגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן באקנה קל - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר02/01/2013אין כללים ברורים לזה. יכול להיות אקנה רציני שיגיב למינון חלקי של רואקוטן, ויכול להיות אקנה קל שלא יגיב אפילו למינון מלא. זה אישי ותוכלי לדעת מה התוצאה, רק אחרי הטיפול. אם המצב קל כדאי שתשקלי עם הרופא המטפל תכשירים במריחה.
אני לא שמעתי תלונות על החמרת שיעור יתר, אבל כדי שתהיי בטוחה כדאי שתטלפני למרכז תרופות ורעלים באסף-הרופא לקבל תשובה יסודית ומקיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור מתמשך...tal31/12/2012
היי, אני בת 23 וסובלת כבר הרבה זמן משיעור בפנים,
ניסיתי את כל השיטות האפשריות מחוט ושעווה ועד ללייזר,
כרגע אני מטופלת כמעט שנתיים באפלציה, טיפול אחת לשבועיים,
השיעור אמנם יותר דליל ופחות כהה אבל עדיין צומח שיער ואם למעלה מחודש אני לא עושה טיפול אז השיער צומח בבת אחת, דרך ללא מוצא.
עשיתי בדיקות דם- בלוטת התריס תקינה,
טסטוסטרון 2.7, אמנם לא חריג אבל עדיין גבוה,
שמעתי על קרם בשם vaniqa, שמאט את קצב הצמיחה,
האם בשילוב עם האפילציה זה יהיה יעיל?
אני מרגישה שעור הפנים שלי ניזוק מכל הטיפולים שנעשו עליו, מצד שני גם בלתי אפשרי להסתובב עם שיער על הפנים.....
לא יודעת מה לעשות!
בבקשה אם יש משהו שפיספסתי? אולי יש משהו שיכול לעזור?
זה ממש חשוב לי!!
אני ממש אודה על הכוונה נכונה!!
תודההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור מתמשך... - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט01/01/2013אפשרי לשלב מריחה יום יומית של וניקה וקרוב לוודאי שיהיה שיפור נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)