מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואקוטןדנה01/05/2012
האם יש קשר בין נטילת התרופה רואקוטן לבין הפסקת צמיחה לגובה?
בגיל 11 - לאחר שהתחלתי לקחת את התרופה - הגביהה שלי הפסיקה,
ועד היום לא גבהתי במילימטר אחד הגובה שלי הוא 1.30.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט08/05/2012אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנועה01/05/2012
אני מקווה שזהו הפורום המתאים.
הבת שלי בת 17 וחצי וסובלת מאקנה. היא לא רוצה לקחת ראוקטן בגלל התופעות לוואי וסיפרה לי הבוקר שחברה שלה לוקחת גלולות שעוזרות לה לטפל בזה.
רציתי לדעת האם זה נכון ואיזה גלולות מתאימות לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט08/05/2012גלולות יכולות לעזור מומלץ לפנות לגניקולוג/ית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כל גלולה מתאימה?
נועה08/05/2012קראתי קצת באינטרנט וראיתי שגלולה בשם פמינט מטפלת בזה, האם אתה מכיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נורית, אנסה לעזור
דנה13/05/2012אני פשוט רואה שעדיין לא הגיבו לך ומניחה שאת מחכה לתשובה...
אני באופן אישי סבלתי הרבה מאוד זמן מפצעים על הפנים והרופא הגדיר זאת כ"אקנה קל", כשהתחלתי לקחת גלולות, גם את פמינט לצורך העניין, למטרת הגנה מפני הריון ובתור אמצעי מניעה, אחרי שלושה-ארבעה חודשים הפצעים נעלמו. אז לשאלתך, אם תשאלי אותי גם פמינט מטפלות בבעיה. רק משהו קטן, תמסרי לבתך שזה לא קורה בין לילה וצריך סבלנות, תוך כמה חודשים היא תרגיש בהבדל... שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כל גלולה מתאימה? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/05/2012כן ואולם יש להתאים את הטיפול עיי גניקולוג\ית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהאני30/04/2012
שלום, עשיתי טיפול בלייזר להסרת פטריה מהציפורן בכף הרגל. לאחר הטיפול עשיתי בדיקה בקופת החולים והתשובה שהתקבלה היא:
MYCOLOGY-DIRECT HYPHAES POSITIVE
MYCOLOGYCULTURE SAPROPHYTIC GROWTH
אשמח לקבל פירוש, כי לא מצאתי כלום באינטרנט... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט08/05/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שוחט מיקיסיוון30/04/2012
האם אתה מבצע מילוי שקעים מתחת לעיניים ? ואם כן -עם איזה חומר מילוי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שוחט מיקי - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט08/05/2012כן עיי רסטילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרשרונה29/04/2012
שלום רב,
אני מסירה שיער באינפרא אדום מבתי השחי. לאחרונה התחלתי לסבול מהזעת יתר, כשבעבר הזעתי מעט מאוד.
האם ייתכן שזה קשור לטיפול באינפרא?
האם יש אפשרויות להקלה מלבד הזרקת בוטוקס?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012ניתן להשתמש מקומית בדאודורנט אנהידרול או ספיריאל בנוסף קיים פתרון כרורגי של שאיבת בלוטות הזעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלה לגבי נימי דם בעוראבי28/04/2012
יש לי הרבה זמן נימי דם כאלה קטנים בעור אם זה בידיים או בגוף עצמו איך אפשרי להעלים אותם ושלא יחזור? כי שמתי לב כל הזמן שאני עצבני יוצא לי במקום אחר ביד או מקום אחר למה זה קורה? ואיך אפשר למנוע את זה? שלא יחזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שאלה לגבי נימי דם בעור - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012בדכ מדובר בגורם גנטי ניתן לטפל בלייזר או קרן אור או מחט חשמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב. שאלה בנוגע לפטרת ציפורנייםשלמה28/04/2012
רציתי לשאול בבקשה אם כדאי לטפל בזה כי אסטטית זה נראה רע .
איזה טיפול אתה ממליץ ?
מה הסיכון ומה יש לדעת ?
אשמח לעזרה
בברכה
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב. שאלה בנוגע לפטרת ציפורניים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012מומלף לגשת לבדיקת רופא עור בחלק מהמיקרים טיפול מקומי יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזומד אחרי אפילציהשלום27/04/2012
שלום
לפני כמה חודשים עשיתי אפילציה באיזור החזה ונשארו לי סימנים רובם אדומים אבל יש גם חומים .
רופא העור אמר לי שזה נזק בילתי הפיך ומשחת הבהרה כמו אזומד יכולה לעשות יותר גרוע מכיוון שמדובר באיזור בעייתי כמו החזה .
השאלה שלי אם אפשר בכלל לטפל במקום שניפגע בשכבת העור הפנימית ( אם במידה ואפילציה באמת חודרת לשכבה הפנימית של העור).
והאם קיימות משחות הבהרה שיכולות לעזור לי , אני ממש עצובה מזה ......
נ.ב - לא ניחשפת לשמש בכלל .. הכל נקזים מאפילציה ..
בבקשה עזרה .. לרופא לא היה מענה ...
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
שלום27/04/20124 חודשים ..
זה נקרא פיגמנטציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזומד אחרי אפילציה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012במידה ואכן מדובר בפיגמנטציה מריחה יום יומית של איזומד יכולה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בעור לאחר אקנהלי26/04/2012
היי,
לא מזמן התאחו פיצעי האקנה באיזור העורף על גופי.
אך כרגע נשארו כתמים כהיים במקצת.
מה אפשר לעשות כדי לעזור לעור להתאושש? להבריש/למרוח קרם/פילינג?
תודה
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בעור לאחר אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012ניתן למרוח מקומית קרם הבהרה ולהימנע מחשיפה לשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומהאמנון25/04/2012
שלום,
אני בן 34 ולאחרונה מתחילה לגדול לי שומה בעורף.
רציתי להתייעץ כאן לפני שאני פונה לרופא מומחה, ובכלל לשמוע מכם חוות עליו.
אני מבין שד"ר אילן זמיר הוא קצת מוכר בתחום ואפילו מנהל פורטל הסרת נקודת חן. אשמח לדעת אם מישהו מכיר אותו ומה שמעתם עליו ואם יש לכם המלצות על עוד רופאים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור מומחה או כרורג פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשורשי השיערעליזה23/04/2012
מה קורה?מישהו מוכן לענות לעליזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה כתוצאה מגירודרלי23/04/2012
לפניי יומיים במהלך השינה בלילה גירדתי המון את האזור שבין החזה שכנראה הזעתי שם
בבוקר קמתי עם סימן גדול כמו פצע ניראה כמו כוויה
הגלד יצא אך המקום נישאר אדום
אני פוחדת שישאר לי צלקת גדולה
האם אני צריכה לשים איזשהי משחה או משהו למנוע צלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה כתוצאה מגירוד - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012ניתן למרוח קרם ביאפין או בפנטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות...רונה23/04/2012
הראשונה: אני בת 34 ורציתי לדעת באיזה קרם כדאי להשתמש בצוואר , האם זה בסדר להשתמש בקרם גוף?
השנייה: יש לי כמה כתמים (שכבר מלמעלה משנה) בלחי בגלל פצעים בינונים שהיו לי...מה כדאי לעשות בשביל שזה יעלם במהירות המירבית? תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות... - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012ניתן להשתמש בקרם גוף לגבי הכתמים ניתן להשתמש בקרם הבהרה - איזומד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהזוהר23/04/2012
שלום...רציתי לדעת...הרגליים שלי מלאות בסימנים של צלקות.. זה לא בדיוק צלקת.. .זאת אומרת כשעוקצים אותי יתושים אני מגרדת לאחר מכן יוצא הדם ואז הוא מתקרש ולאחר מכן נופל ומה שנשאר בעקבות זה הם הסימנים...או שנפלתי כמה פעמים ושוב ירד דם התקרש ונשר מהעוק והסימן נשאר לאחריו..אני מאד לא אוהבת את הסימנים האלו הם מפריעים וזה ממש לא אסתטי.. מה עושים ואיך מטפלים בזה??יש טיפול מיוחד?ולי קוסמטיקאית?בבקשה עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012לא ניתן לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת הציפורןחן22/04/2012
הי, קיבלתי לק למריחה על הציפורניים ברגל (לוסריל) ואני רואה שהטיפול אמור להימשך 9 חודשים... אני מאוד רוצה להיפטר מהפטרייה בצורה הכי קלה.אני קצת חוששת מכדורים, מה גם שהרופאה אמרה לי שכדאי לנסות לק. בכל אופן -
1.מה הסיכון בנטילת כדורים? על מה יכול להשפיע?
2.האם אני יכולה לעשות לייזר להסרת שיער יחד עם נטילת כדורים אלה?
3. האם במקרה של פיגמנטציה במפשעה ניתן לעשות לייזר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת הציפורן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012ניתן לבצע טיפולים להסרת שייער עם טיפול סיסטמי לפטרת באזור שבו יש פיגמנטציה יש סיכוי לכויה .לגבי תופעות הלוואי של טיפול סיסטמי לפטרת הדבר תלוי בסוג הטיפול בדכ יש צורך במעקב של בדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)