מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיליקון ואינפרא אדוםליטל22/04/2012
שלום, לפני כ-8 שנים עברתי הזרקת סיליקון בלחיים למילוי צלקות אקנה. האם אפשר לעבור טיפול אינפרא אדום בפנים בהתחשב בסיליקון שהוזרק?
שאלה נוספת, האם יש בעייתיות לעשות את הטיפול כאשר אני סובלת מטרומבוציטופניה (88,000 plt)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון ואינפרא אדום - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012ניתן לבצע את הטיפול עיי מטפל \ת מקצועי ומנוסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליטל30/04/2012האם קוסמטיקאית בעלת ניסיון של שנים בטיפולי אינפרא נחשב בסדר?
או חובה שזה יבוצע על ידי רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט08/05/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה ביד כל תקופה מסוימתשלמה כהן22/04/2012
יש לי אחיינית שמופיע לה פריחה ביד כל תקופה מסוימת, כאשר היא פנתה לרופא הוא אמר לה למרוח קרם ידיים, הפריחה מגרדת ומציקה ומתפשטת במהירות לכל אורך היד, לילדה יש אלרגיה לצבע מאכל שגורם לפריחה בעניים וכמעט בכל הגוף ולגירוד ועל כן לא נותנים לה כל מזון עם צבעי מאכל, אשמח לתשובתכם או יעוץ והפניה לרופא מתאים על מנת להפסיק את הגירויים שיש לילדה
בתודה מראש
שלמה כהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשורשי השיערעליזה21/04/2012
אני סובלת כבר קרוב לשנה מנקודות שחורות בגוף שמתפתחות לפצעים עם מוגלה בעיקר באזור הבטן,הגב התחתון והרגליים.הופנתי לפרופסור בהדסה לבדיקה,נשלחתי לבצע ביופסיה והתברר שיש לי דלקת בשורשי השיער.קיבלתי אנטיביוטיקה (שלושה סוגים עד עכשיו)ושם דבר לא השתנה.אני ממש מיואשת מהמצב.קיבלתי גם קרחות שיער בראש.
אשמח מאד אם תעזרו לי בפנייה למומחה לנושא.
גם רופא המשפחה כבר לא יודע איך לעזור לי בנושא.
אני סובלת מיתר לחץ דם ונוטלת כדורים-נורווקס ללחץ דם,פרבליפ לכולסטרול ועוד כדור לדילול דם.
מישהו יכול לעזור לי????
האם זה יכול להיות מהכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח הסרת שומהמירי17/04/2012
שלום רב
לאימי הסירו שומה ביום ראשון לפני כיומיים. בבוקר נאמר לה להסיר את התחבושת מאיזור השומה שצמוד לעין הימנית שלה.
איך ההתנהלות כרגע אמורה להיות? אנו מנסים להתקשר למרפאה אך היא סגורה עד חמישי עקב חופש ואין באפשרותנו לדעת מה לעשות. כמו כן יש לנו אירוע במשפחה ואני מפחדת לאפר אותה באיזור שכן יש שם ממש חור שמפריש נוזלים ומסביב שחור כמו פחם.
אנא עזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח הסרת שומה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012מומ לץמריחת משחה אנטיביוטית פעמים ביום ורחצה במיים וסבון ניתן למרוח מייק אפ רק לאחר שהמקום עבר ריפוי ואינו מפריש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומה לילדיפית17/04/2012
לבן שלי בן ה- 5 יש נקודת חן גדולה על הכתף. הוא נולד עם נקודת החן שהולכת וגדלה בצורה טבעית עם הילד אבל היא נראת לי גדולה מידי, היא סימטרית ולא שינתה צבע או מדממת. האם כדאי לי לפנות לרופא עור להתיעץ על הסרת השומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה לילד - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012מומלץ לפנות לבדיקה של רופא עור למעקב לפחות פעם בשנה לגבי הסרה באם השומה תקינה מומלץ להמתין לגיל מבוגר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים על העורבר16/04/2012
שלום
אני בת 25 ויש לי עור ממש מעצבן. כל שריטה קטנה משאירה צלקת ויש לי גם כתמים כהים מאוד בבית השחי וביריכיים הפנימיות ומתחת לשדיים. כל בגד הדוק שנלבש בקביעות מתחיל להכהות לי את האיזור שעליו הוא לוחץ והכתמים האלה, מן הסתם, לא ממהרים להיעלם.
מה אפשר לעשות כדי להיפטר מהכתמים הכהים האלו וגם כדי למנוע אותם בעתיד?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים על העור - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קימות מס סיבות להופעת פיגמנטציה מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור לפני החלטה על טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LFDT שאלותמאי16/04/2012
שלום רב,
אני בעלת מבנה גוף רזה אך ישנם מקומות שהייתי רוצה "לתקן" ולאחרונה אני שוקלת לעשות טיפול המסת שומן על ידי הזרקות מקומיות (LFDT), רציתי לדעת מספר פרטים על הטיפול:
1. האם אכן מדובר בטיפול שפותר לתמיד את בעיית הצטברות כמות שומן מקומית או שעם הזמן תאי שומן שוב אוגרים את השומן?
2. האם ישנם סיכונים בטיפול (מלבד אלו שמספרים המכונים שמתמחים בטיפול, כגון כאב, המטומות וכו'). מעניין אןתי אם יש סיכוי לעיוותים או בעיות רציניות אחרות שעלולות להגרם בעקבות הטיפול?
3. האם החומרים שמשתמשים בהם לטיפול מאושרים על ידי משרד הבריאות למטרה הזאת?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל התייחסות לשאלה שלי?!
מאי19/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרא16/04/2012
שלום דוקטור
אני בן 18 וסובל מהזעת יתר בכפות הידיים. אני רוצה לטפל בכך באמצעות הזרקת בוטוקס אולם זהו טיפול יקר מאוד ולכן רציתי לשאול האם אתה מכיר ביטוח פרטי או ביטוח מסויים באחת מקופות החולים שמחסה את זה בצורה טובה אשמח אם תגידו לי מי מכסה את הטיפול הכי טוב. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012עלייך לבדוק בחברות הביטוח ניתן למרוח מקומית קרם ספיריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הוא באמת עוזר drionic מכשיר המשה15/04/2012
האם מכשירdrionic אכן עוזר בטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים והרגליים?
שמעתי וראיתי סרטונים יפים אך מאד לא אמינים בנושא , ישנם מספר רופאים שמתהדרים ביכולות הטיפול שלו.
לאחר חיפוש טרם מצאתי תגובה שנראית אמינה ביכולות הטיפול של המכשיר.
אשמח לתגובה בנושא
בתודה מראש
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הוא באמת עוזר drionic מכשיר ה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012לחלק מהמטופלים הוא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - בדיקת דםטל15/04/2012
שלום,
אני לוקחת רואקוטן כבר 4 חודשים במינון של 40 מ"ג, בשביל להמשיך עוד חודשיים עשיתי שוב בדיקת דם והרופאה אמרה שיש לי עלייה בתפקוד כבד ואני צריכה לעשות בדיקת דם חוזרת ושהיום לא אקח את הכדור. האם כבר מחר אוכל לעשות את הבדיקת דם או שצריך להמתין כמה ימים? (פשוט שכחתי לשאול את הרופאה..) והאם זה מסוכן? זה ניתן לתיקון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - בדיקת דם - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012ניתן לגשת מידית לבצוע הבדיקה בדכ עם הפסקת הטיפול במידה ואכן צריך להפסיק אותו הערכים חוזרים לנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתםמירית15/04/2012
הבחנתי לפני יומיים שהופיע אצלי על הגב כתם בצבע העור או כהה אני בצבע כהה לא בלונדינת הכתם לא גדול ולא קטן מואד שטוח עם העור מואד נלחצתי אני לא חשופת את הגב שלי לאור השמש ולא לובשת חשוף אני מואד מודאגת ותחלתי לחשוב על מחלות מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012עלייך לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עוררינת15/04/2012
שלום אני בת 35, הופיע לי מתחת לעיניים כתם חום (עיגולים כהים), כתמים חומים בלחיים ובשפם.
איזה טיפול/ משחה יש להבהרת כתמי עור?
מה שם המשחה? (אם יש משחה, אנא המלץ לי על שמה, ואגש לרופא לקבלת מרשם)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי עור - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012לעיתים ניתן למרוח קרם הבהרה על פי נוסחת קליגמן שיכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופרוזמישל13/04/2012
שלום לכם,
אני בחורה צעירה שסובלת מרוזציאה, מאז שהתבגרתי אני זוכרת שהיו לי 2 נימים עד שלושה בפנים. כיום יש לי הרבה,כתוצאה משימוש במשחות שרופאה הביאה לי, וכנראה גם כתוצאה משימוש בחומרים נוספים שלכאורה כלולים בשגרת הטיפוח היומית כמו:קרם לחות, מסיר איפור שמכילים אלכוהול בין השאר,חשיפה לשמש.
התופעה מפריעה לי ברמות שאני בכלל לא יכולה לתאר!!! מה אני יכולה לעשות, אם יש לי רגישות בערך לכול משחה שאני מורחת על עצמי, אתם חושבים שללייזר לא תהייה לי רגישות?! זה הגיוני בכלל?! הרי משחות גורמות לי לתגובה חריפה ,האם יש ללייזר סיכוי טוב עם העור שלי?
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופרוז - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012ניתן להסיר בלייזר או קרן אור בידיים מקצועיות עיי רופא עור או כרורג פלסטיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מיכאל שוחט
מישל18/04/2012שלום לך,
תודה על תגובתך בנושא קופרוז.
אך ברצוני לדעת, היות ויש לי עור כזה דק ורגיש, לייזר לא יפגע בו עוד יותר?
אני בעלת עור לבן ועם קצת פיגמנטציה,ויש לי על הפנים מן נקודות אדומות כאלה.
וכשאני שמה משחהX יש לי תחושת צריבה בפנים והכלי דם מתרחבים ,וכשאני שמה משחה Y יש לי תחושת עקצוץ בפנים.(קרמי לחות)
השאלה שלי, האם זה שיש לי עור רגיש מאוד ואדמומי,הופך אותי למעומדת לא מתאימה לטיפולי לייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה שמגיב רק זמנית לROACCUTANEבטי13/04/2012
שלום לך:
הבן שלי בן 18 סובל מאקנה ולקח יותר משנה וחצי ROACCUTANE עם הטבה זמנית וחזרת הבעיה לאחר שהפסיק.
קבלנו שני יעוצים.
הרואפה המטפלת אמרה להמשיך בROACCUTANE אבל לי נראה ששנה וחצי זה יותר מדי וזה גם יכול לפגוע בכבד.
הרופא השני אמר שROACCUTANE לא מתאים כיוון שזה מיועד לפצעים דלקתיים בעוד שלבן שלי יש בעיקר "קומדונים".
שאלתי אותו על פוטותרפיה ואמא שגם טיפול זה מיועד לפצעים דלקתיים.
מה אתה חושב בבקשה?
בתודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה שמגיב רק זמנית לROACCUTANE - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ14/04/2012בטי שלום.
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אם אכן רב הנגעים הם קומדונים,אני מסכים כי רואקוטן ופוטוטרפיה אינם פתרון לבעיה.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג עמוקיעל12/04/2012
שלום,
עברתי לפני כמה שנים טיפול ברואקוטן ונשארו לי מלא חורים קטנים באף שכנראה היו משחורים שהיו לי.
זה מאוד מפריע לי אז חשבתי ללכת לעשות פילינג עמוק.
השאלה שלי אם זה מתאים לסוג עור מסויים? יש לי עור מאוד מאוד רגיש ואני מפחדת שזה אולי טיפול חזק מידי.
תודה רבה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג עמוק - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ14/04/2012יעל שלום.
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
את מוזמנת למרפאתי ליעוץ ללא תשלום, טל' : 03-6729153 .
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)