מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלות בכפות ידייםרמי21/05/2012
ד"ר צהריים טובים,
אני כבר תקופה ארוכה סובל מיבלות בכפות הידיים. כל פעם שאני שורף אותן עם חנקן נוזלי אצל הרופאת עור, הן נעלמות ולאחר תקופה קצרה חוזרות היבלות אך במקומות אחרים בכפות הידיים.
אני ממשיך לשרוף וזה פשוט טיפול לא נעים. קראתי מאמרים ובאמת שניסיתי לקבל פתרון לעניין. אחד הדברים שמצאתי אמרו שיש סוג של בקטריה, וירוס (מקווה שהגדרתי נכון את התופעה), שהתיישב אצלי בגוף ופשוט יוצא לאחר תקופה. זה יכול לצאת לאחר תקופה של הרבה זמן יחסית לאחר שהתיישב בגוף. הטיפול לעניין הוא להשמיד את הוירוס הזה מהשורש. איך עושים את זה אמרו דרך חיזוק המערכת החיסונית.
הייתי אצל הרופאת עור היום, והסברתי לה את מה שרשמתי פה. היא רשמה לי מרשם לקבוצת ויטמינים של B, הכוללים את B1, B6 ו-B12.
האם יש עוד ויטמינים או דרכים אחרות שאני יכול לטפל בבעיה?
תודה והמשך יום מצויין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות בכפות ידיים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012במידה והיבלות עקשניות לטיפול בחנקן נוזלי מומלץ לשקול טיפול בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות לצלקתדנה20/05/2012
שלום,
עברתי ניתוח בבית השחי (הזעת יתר) וכתוצאה מחבישה מאוד לוחצת ולא תקינה של 24 שעות, נותר לי סימן ארוך וכהה המתחיל מאחורי בית השחי ויוצא החוצה לכיוון החזה. הפחד שלי הוא שזה לא יעבור. 1. האם כתוצאה מלחץ החבישה תיתכן פגיעה כל כך קשה ברקמת העור שתתיר צלקת? (ז"א האם ידוע על מקרים כאלה) 2. האם יש קשר לפיגמנטציה?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרות לצלקת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012מומלץ לפנות לבדיקת כרורג פלסטי או רופא עור לא ניתן לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה קטנה של קרחת...ירון20/05/2012
היי רציתי לדעת עם יש איזושהו מחלת עור שעלולה לגרום לקרחות מכוון ששמתי לב לאחרונה על נקודה על שערות הראש מצד ימין על מין נקודה כזאתי קטנה שבה לא גודל שיער ואני לא יודע אם היה לי את זה או שלא הודה לך על התשובה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה קטנה של קרחת... - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטDAVID19/05/2012
הי
יש לכם אתר מדהים ואני מודה אם תעינו בעלילה ארוכה ,כמו הרקע שלי...
אני בן 40 הקרחה גנטית.
8 שנים נטלתי פרופציה 1 מג, קו השער נשמר אך לא היתה גדילה משמעותית.
הפסקתי שנה וניסיתי מינוקסי בלבד 5 אחוז.
היתה החמרה בדלילות מקדימה
שילבתי בין 2 התרופות והשער חזר לקדמותו ת כמו במהלך הרציף של הפרופצייה.
כיום אני בן 40ץ ואני משערך מחדש את מצבי: אני חושב על נטילת תרופה לזמן ממושך כמו שנטלתי עד כה, וחושש מלקיחת תרופה שהיא למעשה לא must
מה גם שאחרי שקראתי את הכתבה בישראל היום על הפרופציה הוריד לי לגמרי את הבטחון מנטילת תרופה ללא תופעות לואי. החלתי לפנות ליעוץ נטורופתי:
6.שאלותי:
1.מה ידוע לכם על דקל ננסי,
2.בחשתי באינטרנט וראיתי שלא היו מחקרים אמפיריםץ ידוע לכם לאור נסיונכם שהמוצר משפיע על הפסקת נשירה והצמחת שער
3.האם יש תופעות לואי?
4. מה הם האופציות שעומדות על הפרק עבורי אחרי שתארתי את הנושא האישי שלי.
5. מתי להערכתכם יבוא פיתרון חד ערכי להתקרחות
6. האם נוזל קפאין ידוע כממריץ את השער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_נשירת_שיער' id=link]נשירת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה18/05/2012
שלום,
אני בת 23. כבר שנה (אולי קצת יותר) יש לי על השפה התחתונה שני כתמים שחורים (כמו נמשים ) שלא עוברים. מה זה?ואיך ניתן להעלימם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012קרוב לוודאי ומדובר אכן בנמשים מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר לריסה ברק23/05/2012תבואי לביקורת במרפאתנו, צריכים לראות מה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה שיערגידי17/05/2012
שלום רב.
שמי סער. אני מעוניין לעשות החלקת שיער. אמרו לי שהחלקת שיער יכולה לגרום לנשירה. אני לא מדבר על נשירה זמנית בגלל הפעולה הכימית שנפסקת אחרי כמה שבועות. אני מדבר על נשירה שיער שלא נפסקת ובלתי הפיכה. שמעתי על מקרים של דילול ואפילו קרחות, שהשיער לא חזר להיות כפי שהיה לפני. רציתי לדעת האם זה הגיוני? הרי הפעולה הכימית נעשית על השיער עצמו, והשורשים נמצאים מתחת לקרקפת. אז בעצם החומר הכימי לא חודר את הקרקפת. האם יש אמת בדבר? החלקת שיער יכולה לגרום להתקרחות?
נ.ב
הבנתי שלאסוף את השיער גם גורם להחלשת השיער, אבל אמרו לי שזה נגרם רק לאחר כמה שנים של איסוף שיער. האם גם זה נכון?
תודה מראש,
סער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_נשירת_שיער' id=link]נשירת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה שיער - תגובה
ד''ר לריסה ברק23/05/2012לשלום סער. היו לי בפרקטיקה מספר מיקרים של נשירת שיער לאחר פעולת החלקה . האנשים טופלו בעזרת מזוטרפיה ,טיפול שמאפשר להכניס לשורש שיערה כל מני ויטמינים ומינרלים ששיער דורש.תוצאות טובות, כך שישנו סיכוי, אך קיים גם פיתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המון נקודות חן בפניםיוסי17/05/2012
שלום!
אני בן 17 ויש לי תופעה כבר מגיל קטן ועכשיו זה החמיר של היווצרות נקודות חן בגוף, בגוף לא ממש אכפת לי אבל הפנים שלי פשוט מלאות נקודות יש לי לחי אחד שכולו נקודות קטנות יחסית בפנים (שטוחות) לחי שני גם כן אבל פחות ויש לי שם נקודה בולטת שמוציאה אפילו שיערות זה מתחיל להגעיל אותי הסיפור של הנקודות יש לי בממוצע כ 20 נקודות בפנים וזה דיי מכוער אני רוצה מאוד להוריד אותם וכל פעם שהלכתי לקופת חולים ולפסטיקאי הוא ענה שלא כדאי כי זה בלייזר וישארו לי המון צלקות בפנים, מה אני אמור לעשות? אין דרך להוריד בלי צלקות? זה ממש מבאס ואני יודע גם שהסיפור דיי יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון נקודות חן בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012לא ניתן להבטיח הסרה ללא אפשרות של צלקת ואולם באזור הפנים בדכ התוצאות האסתטיות של הסרה בלייזר הם מצוינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון נקודות חן בפנים - תגובה
ד''ר לריסה ברק23/05/2012היי, צריכים לראות אותך, אי-אפשר להגיד בלי לראות. יכול להיות שקיים פיתרון בשימוש מכשיר של חברת SYNERON
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..מיכל17/05/2012
שלום ד"ר. אני לאחר טיפול ריקוטן וקיבלתי לפני מס ימים משחה לוקסיד (רטין A).
רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בה בעונת הקיץ . .דבר נוסף האם ניתן למרוח בירכיים הפנימיות ? יש לי שני כתמים חומים עקב שפשפת שהייתה בעבר...הכתמים נשארו כבר כמעט שנה פשוט שכחתי לשאול את רופא המטפל לגבי זה.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.. - תגובה
ד''ר לריסה ברק17/05/2012שלום מיכל, לפי המלצות ברפואת עור אחרונות מותר להשתמש בכרמים עם רטין A גם בקיץ, רק בשעות הלילה. משתמשים בזה במשך כל השנה. לגבי פיגמנטציה ברגליים שהיא עמוקה- יותר טוב להוריד אותה בעזרת מכשיר כמו מכשיר של חברת "SYNERON" שפוטר את הבעיה תוך חודש- חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל17/05/2012תודה על תשובתך המהירה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בגב העליוןנטלי16/05/2012
שלום,
אני בת 26 בקרוב וסובלת מאקנה בפנים מגיל 17 בערך (עור הפנים שלי מעורב). בשונה מבני גילי האקנה התחיל בגיל מאוחר בגלל התפתחות מאוחרת. כיום האקנה בפנים מופיע בעיקר מספר ימים לפני קבלת מחזור. שאלתי נוגעת לאקנה שהתפתח לי בגב העליון בשבוע האחרון ובעבר זה לא קרה לי. חשבתי שזה גירוי מהחום ואני שוטפת את האיזור כל יום עם סבון אך זה לא עוזר. שבוע שעבר חליתי בדלקת גרון ואוזניים והרופאה נתנה לי אוגמנטין 875 מיליגרם למשך 10 ימים. יכול להיות שזו תופעת לוואי נדירה של לקיחת אנטיביוטיקה מסוג זה? איך ניתן לטפל פרט לשטיפה?
אני מצטרפת תמונה להמחשה. זה מאוד מפריע לי.
אשמח לתשובתכם.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בגב העליון - תגובה
ד''ר לריסה ברק17/05/2012טיפול מומלץ -פילינג של חברת REFINITY עם חומצה גליקוליט בשילוף עם IPL . טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נוסף בצלקות אקנהיוני16/05/2012
שלום רב,
לפני כשנה עברתי סדרה של שבעה טיפולי לייזר לצורך טשטוש צלקות האקנה.
ישנו שיפור ניכר במראה הפנים אך ברצוני לדעת האם ישנם עוד סוגי טיפולים שיוכלו לשפר עוד יותר את מראה הפנים.
בברכה,
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נוסף בצלקות אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית הדבר תלוי בסוג ואופי הצלקות ובחלק מהמיקרים ניתן להשיג שיפור נוסף מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור המתמחה בטיפול בצלקות אקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול נוסף בצלקות אקנה - תגובה
ד''ר לריסה ברק23/05/2012שלום יוני. כן קיימת אפשרות בעזרת מזורולר חשמלי, כמות הטיפולים תלויה במצב העור פנים. אפשרי להגיע לביקורת במרפאתנו ליעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס?? אולי אפטה?טל16/05/2012
שלום,
לעיתים אני סובלת מהרפס השפתיים, אך אתמול הרגשתי מין פצעון קטן בתוך הפה- בפנים השפתיים קרוב לשיניים, לא כאב, אך במשך היום ממש גדל ונהיה לשלפוחית עם מין מוגלה לבנה בפנים. גם, ללא כאב אך רק קצת מציק.
לאחר לילה זה עבר אך פתאום הופיע לי פצע על השפה מבחוץ- זו לא אותה התחושה של הרפס (אני מכירה לצערי היטב את התחושה), אך שמתי משחה ומדבקה (ליתר ביטחון) והיום בבוקר נרפאה לי יחסית השלפוחית בתוך הפה, אך על השפה יש מין נפיחות שמאד דומה להרפס..
בגדול השאלה היא האם פתאום יכול להופיע הרפס בתוך הפה? ממש ברירית השפתיים קרוב לשיניים??..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס?? אולי אפטה? - תגובה
ד''ר לריסה ברק17/05/2012הרפס בשפתיים או בתוך הפה- תופעה די שכיחה,זו מחלה וירלית . בחלק מאנשים ישנה נטייה לזיהום חוזר , זו תלוי במערכת החיסונים.מרשם של סבתא- חלב עזים לשתיה בכמות קטנה מאפשר לטפל ללא תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג'קון על האף שלא עובר יותר משנהמאור15/05/2012
שלום למומחה.
אני בן 17 וכבר מלפני שנה יש לי סוג של חג'קון קטן קטן על האף אדום וזה דיי מגעיל הוא קטן אבל מקרוב זה מכוער וזה כבר יותר משנה לא עובר לי מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג'קון על האף שלא עובר יותר משנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/05/2012יתכן ומדובר בכלי דם -ספיידר ואם אכן הטיפול הוא הסרה בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר לטיפול בפטרתaa15/05/2012
מהו התכשיר ללא מרשם היעיל ביותר לטיפול בפטרת ציפורני אצבעות הרגליים ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר לטיפול בפטרת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/05/2012ניתן לנסות למיזיל בתמיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציהשלוה15/05/2012
שלום ....
הייתי אצל קוסמטיקאית לטיפול בפגמנטציה. היא טוענת שאפשר להבהיר אבל הכל חוזר אם מפסיקים את הטיפול כך שכל החיים צריך לעשות הבהרות ...
ניגמר הטיפול ולהתחיל טיפול חדש . האם זה הגיוני ?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/05/2012תלוי באיזה סוג של פיגמנטציה במידה ומדובר במלזמה -פיגמנטציה בפיזור אופייני הריונית אכן תתכן חזרה עד גיל המעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודת חן בפניםרעות15/05/2012
שלום רב,
קיימת אצלי מעל השפה המון שנים נקודת חן כהה בולטת. רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר להסירה? אני פוחדת שלא תישאר צלקת במקום ולכן כל השנים לא הסרתי אותה. האם באמת יש דרך טובה ויעילה להורדת נקודת חן בולטת ללא השארת צלקת? ושוב- מה עדיף לייזר או באמצעות ניתוח? קראתי שלייזר לא מתאים לכל נקודה רק לנקודות שוטוחות, זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נקודת חן בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/05/2012ניתן להסיר בדכ בפנים עיי לייזר ואולם מומלץ לקחת חלק מהנקודה לבדיקה פתולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
רעות17/05/2012תודה על המענה.
רציתי לדעת האם לייזר להסרת נקודת חן לא משאיר צלקת? והאם זה אכן אושר ע"י כל הגורמים הדרושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012הטיפול הענו טיפול רפואי מקובל ומאושר תיתכן צלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)