מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלד לאחר פצענועם02/03/2012
שלום
לאחר שפצע יורד מהפנים נישאר כמו קילוף של העור בצבע אדום האם יש לכם איזה טיפ לעשות בשביל שהעור יגדל יותר מהר כלומר שיצמח עור חדש ונקי על הגלד האדום?
כי בלי זירוז זה לוקח לי יותר מ10 ימים ולפעמים אפילו יותר
והאם אתם ממליצים על ניקיון הפנים בעזרת לימון ? יש לציין שאני סיימתי רואקווטן לפני 11 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלד לאחר פצע - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ03/03/2012נועם שלום.
תהליך זה אמור לקרות מעצמו ואין כל דרך לזרז אותו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים שחורים בבית השחיחופית01/03/2012
שלום אני בת 20 וסובללת מכתמים שחורים בבית השחי ניסיתי טיפולי לייזר , תכשירי הבהרה מהקוסמטיקאית ולא עזר מה עושים? האם יש לזה פתרון נמאס לי מזה כבר...אה יש לציין שאני קצת מלאה שוקלת 70 רופא עור אמר שזה קשור למשקל
האם יש לזה פתרון בבקשה אני נואששתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים שחורים בבית השחי - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ03/03/2012חופית שלום.
לצערי , אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות מה מדובר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהנועם28/02/2012
איזה טיפול יש לצלקות אקנה אבל בתווך הכי קצר כלומר הכי פחות טיפולים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/02/2012פילינג כימי עמוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרבה נקודות חןאיתמר28/02/2012
הי!
אני בן 15 ואני די לבן, ויש לי מלא נקודות חן שכל הזמן גדלות, בעיקר בפנים ובידים, וזה לא כ"כ יפה לי.
אני לא יכול לצאת לשמש בגלל שאני לא רוצה שיהיו לי יותר.
איך אפשר למנוע נקודות חן? ע"י קרם הגנה? אני לא יכול לשים כל היום!
והאם אפשר להעלים נקודות חן ע"י לייזר או משהו אחר בלי צלקות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה נקודות חן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/02/2012מומלץ שימוש קבוע בקרם הגנה ניתן להסיר נק חן לאחר בדיקת מומחה ברפואת עור או כרורג פלסטי ניתן להסיר בלייזר תתכן צלקת לאחר הריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות לגבי השימוש ברטינולאורלי28/02/2012
שלום רב!
אני בת 53 ויש לי מספר שאלות לגבי השימוש ברטינול.
השאלה הראשונה: ומזה מספר ימים משתמשת ברטאויט 0.5%. עד כה לא הופיעה שום השפעה. כלומר, לא עקצוץ, אודם ובוודאי לא קילוף. מה זה אומר? האם זה לא מספיק חזק? האם ההשפעה חלה על העור למרות שאין קילוף/אודם וכו'?
שאלה שנייה, ברשותכם: גם בעבר וגם כיום כשאני משתמשת בקרמים המכילים רטינול, מופיעה לי צריבה בעיניים (אני לא מורחת שם). האם זה מסוכן, או שאם זה נסבל בשבילי אני יכולה להמשיך להשתמש ללא חשש?
שאלה שלישית: ידוע לי שקרם ADAFERIN חזק מהקודם והוא 0.1%. האם הוא קיים בבתי המרקחת הפרטיים ומשווק עם מרשם כי הבנתי שהוא לא נמצא בקופות חולים?
תודה מראש על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה, שאלה חשובה אחרונה:
אורלי28/02/2012האם ניתן למרוח את הקרם גם על הצוואר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטאויט - תגובה
ד''ר לריסה ברק28/02/2012רטאויט ואדפרין -תרופות מבוססות על ויטמיןA .שימוש יום יומי גורם לתחושת יובש קלה לכילוף קל מאוד, חוץ מזה גירוי יום-יומי של העור גורם לתהליך התחדשות של תאי עור, זה נותן זוהר ומראה צעיר יותר. אדפרין- דור חדש של תרופות על בסיס ניטמין A, אפשרי להישתמש באדפרין גם בקייץ,התרופה ישנה בק''ח כללית. תמרחי את הקרם עד גבול העצמות מתחת לעיניים ולא יותר למעלה , אז לא תכניסי את הקרם לעיניים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- EMATRIX טיפולים ב-שרית27/02/2012
שלום רב
אשמח לשמוע אם יש לכם הערות לגבי היעילות בטיפול הצערת עור על ידי טיפול פרקציונלי במכשיר
EMATRIX.
האם ראיתם תוצאות טובות לאחר טיפול כזה ?
בברכה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EMATRIX טיפולים ב- - תגובה
ד''ר לריסה ברק28/02/2012בעזרת מכשיר E-MATRIX
מורידים שכבה דקה של העור, מכשיר מבוסס על אנרגיה של גלי רדיו- RADIO FREEQUENCY
טיפול מצוין גם לעור צעיר, סידרת טיפולים גורמת להתחדשות העור ,אך טמפרטורה גבוהה שהולכת לתוך העור בעזרת מכשיר גורמת לייצור של קולגן- בסיס של העור.
לעור צעיר מומלץ מ-3 עד 5 טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- NFאורחת 3027/02/2012
מישהו יכול להסביר לי מה זה (segmental NF (NF5??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט29/02/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר לריסה -אין מומחיות באסתטיקה !סיוון27/02/2012
למה לשקר ולכתוב : מומחיות באסתטיקה רפואית !? רק רופא שאין לו מומחיות ממציא לעצמו מומחיות באסתטיקה רפואית ! אין מומחיות כזאת בעולם ! ממש לשקר לציבור !!כל רופא במדינה שאין לו התמחות כותב : מומחה לאסתטיקה רפואית !! ממש גועל נפש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר לריסה -אין מומחיות באסתטיקה ! - תגובה
ד''ר לריסה ברק28/02/2012אני מומחית ברפואת משפחה, מ. ר. מומחה.17999
אין שום גועל נפש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תפסיקו לכתוב מומחה לאסתטיקה
סיוון29/02/2012זו הטעיית הציבור !!!! ויום אחד את והרופאים שהמציאו התמחות יחטפו תביעה על הטעיית הציבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא הלכה לקוסמטיקאית שהגדירה את עצמ
קיפי05/03/2012מומחית ברפואה אסטתית וכמעט הרסה לה את הפנים... :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרנולומה פיוגניק בהריוןדידי27/02/2012
דר ' שלום רב,
אני ב חודש 9
ולפני כ3 שבועות יצא לי פצע עגול מדמם על השפה התחתונה בפה,היא אובחנה כגרנולומה שיש להסירה רק לאחר הלידה היות וההסרה שלה יכולה לזרז לידה,יש לציין כי היא ממשיכה לצאת ולגדול וזה נראה מאוד מכוער ומדאיג.לא בדיוק הבנתי כיצד יסירו לי אותה ? האם יש סיכוי שישאר סימן או צלקת על השפה והאם היא יכולה לחזור גם בעתיד -ממה שקראתי יש סיכוי גם לכך. ועוד שאלה לאחר ההסרה האזור יהיה ממש נפוח ולא יראה אסתטי ??מה בנוגע להנקה בזמן ההסרה ולאחריה?
תודה מראש על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרנולומה פיוגניק בהריון - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/02/2012ניתן להסיר במחט חשמלית או לייזר יכולה להשאר צלקת לבנבנה על פני העור הריפוי נמשך 5 עד 7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים על העור ועור שומניאלה27/02/2012
שלום
יש לי סימנים כהים על העור כתוצאה מלחץ ושיפשוף של כתפיות החזייה עם העור, כתמים כהים דומים יש לי גם בבית השיח וביריכיים הפנמיות
האם יש אפשרות להבהיר אותם?
בנוסף כבר שנים אני סובלת מבעיה מוזרה מאוד כשאני מגרדת את הגב כשחם או במקלחת חמה העור שלי כאילו מתפורר למין חומר שומני שגם נתקע בציפורניים בעקבות הגירוד. אותה בעיה מופיעה אצלי גם באיזור שמתחת לשדיים,מאחורי האוזניים ובקרקפת בכל המקרים אין אדמומיות או גירוד
האם מדובר בעור שומני או בבעיה חמורה יותר?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים על העור ועור שומני - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/02/2012מומלץ שתגשי לבדיקה וטיפול רופא עור מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה בבטן אצל גברגיא26/02/2012
שלום רב
ביומיים האחרונים שמתי לב להופעת סימני מתיחה בבטני וחשכו עיניי.
ראשית, אני לא יודע בדיוק ממה הם נוצרו
השמנתי לאחרונה וגם התחלתי לעסוק בספורט
קודם כל, אני רוצה להמשיך לעסוק בכושר וחיטוב הבטן
האם יש סיכון שסימני המתיחה יוחמרו?
האם יש סיכוי שסימני המתיחה ישתפרו מעצמם?
אילו טיפולים מוצעים בשלב זה ? הם אדומים ואמרו לי שיכול להיות שאלה לא סימני מתיחה .. אבל לדעתי לא מדובר במשהו אחר
אלא אם כן אני לא יודע. זה נראה כמו שטפי דם ארוכים לאורך הבטן
בנוסף, מצאתי היום פרסום לגבי טיפול בסימני מתיחה ע"י הזרקות של פחמן דו חמצני.
האם הוא יעיל להעלמה טוטאלית? ומי מבצע את הטיפולים האלה?
אילו עוד טיפולים קיימים?
אודה לתשובות בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה בבטן אצל גבר - תגובה
ד''ר לריסה ברק28/02/2012סימנים נוצרו מהשמנה מהירה, עם הזמן צבע אדום הופך לצבע לבן וזה יגרום לטשטוש קל של סימנים, דבר שיכול לעזור למצב- טיפול במזורולר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם מתחת לשפה התחתונהאנונימית26/02/2012
שלום, לפני כשנה בערך היה לי כתם כהה בצידי השפתיים הרופא שלי הביא לי משחה בטעות מרחתי אותה על כל אזור השפה התחתונה וזה עשה לי כתם כהה.
הלכתי לעוד רופא עור הוא חשב שזה אלרגיה, עשיתי בדיקה וזה לא אלרגיה.
הוא שלח אותי למרפאה בבית-חולים, הד"ר אמר שאי אפשר לטפל בזה והזמן יעשה את שלו,
והכתם נורא בולט, יש אפשרות לעשות טיפול קוסמטי אצל קוסמטיקאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם מתחת לשפה התחתונה - תגובה
ד''ר לריסה ברק28/02/2012כתמי פיגמנטציה אפשרי להוריד בעזרת מכשיר לייזר וIPL
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוחעידו25/02/2012
היי יש לי מעט שערות על הגב שאני רוצה לגלח עם סכין כילוח שאני משתמש בו לפנים, אבל יש לי שערות שממש קרובות לנקודות חן קצת יותר גדולות מהרגיל, האם זה מסוכן לגלח את האזור, כי יכול להיות שאני אגלח אפילו שערות שעל הנקודת חן, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/02/2012אין סכנה אולם צריך להזהר לא לפצוע את נק החן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפותשקמה25/02/2012
שלום רב,
לאחר ריצה מופיעות לי מאין שפשפות כואבות מתחת לחזה ובכתפיים האם יש לך משחה להמליץ לי עלייה למניעה או הרגעה אחרי האימון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפות - תגובה
ד''ר לריסה ברק26/02/2012היי ,הכי טוב למרוח TRIDERM
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת מעגיל באףמעיין25/02/2012
שלום,
ישלי עגיל באף (נזם) קרוב ל4 שנים
עוד חצי שנה אני מתגייסת והייתי רוצה להוריד אותו
והשאלה שלי האם ה"חור" יעלם לגמרי?
או שתשאר לי צלקת באף?
האם יש משחה מיוחדת לצלקות כאלה?
אשמח למענה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת מעגיל באף - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/02/2012לא ניתן לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית לעיתים החור יכול להסגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)