מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחהאלכס11/03/2012
שלום.
בזמן האחרון שמתי לב לסימני מתיחה באזור הירכיים, מה שמוזר הוא שבפעם הראשונה ששמתי לב אליהם הם כבר היו לבנים (מה שלפי הבנתי קורה אחרי זמן ממושך) יתכן שהם מופיעים בצבע לבן? אני מאוד מקפידה לבדוק ולא הבחנתי בסימנים אדומים לפני כן. יכול להיות שהסימנים לא נראים לעין ורק אח"כ הופכים לבנים? שאדע להיזהר בפעמים אחרות
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ13/03/2012אלכס שלום.
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר , בד"כ בסימני מתיחה קיים "השלב האדום" לפני "השלב הלבן" ויתכן כי פשוט פספסת אותו.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזורולר- יעילותשירה פלד11/03/2012
שלום. זו הפעם השלישית שאני שולחת את ההודעה מכוון שבפעמיים הקודמות היא משום מה לא פורסמה... רציתי להתייעץ בנוגע ליעילות של המזורולר הביתי (0.3) האם לדעתכם טיפול יומיומי עם המזורולר הביתי יעיל? האם הטיפול מביא לתוצאות נראות לעין ושיפור בעור או שכדאי להעדיף סדרת טיפולים במזורולר המקצועי (1.0) ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזורולר- יעילות - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ13/03/2012שירה שלום.
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר ולאיזו מטרה, טיפול בדרמרולור ביתי לאורך זמן עשוי לתת שיפור במצב העור, אך כמובן שאי אפשר להשוותו לטיפול בדרמרולר מקצועי.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בגיל 35ע11/03/2012
שלום רב,
אני בת 35 וסובלת מאקנה קל אך מאוד עקשן לאורך כל השנים מאז גיל ההתבגרות.
גלולות למניעת הריון (פליים) עוזרות למצב, אך אני שוקלת להפסיק את השימוש בהן בגלל שהן מאוד מעלות לי את השומנים בדם.
אינני מעוניינת לקחת אנטיביוטיקה וגם מרואקוטן אני די חוששת.
מה ניתן לעשות כדי להעלים סוף סוף את הפצעים?
איזה טיפול אתם מציעים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בגיל 35 - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ13/03/2012שלום רב.
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, במצב שאת מתארת לדעתי אען טיפול אחר חוץ מרואקוטן העשוי לסיים את הבעיה ללא תלות בטיפול מתמשך. מנסיוני הרב עם תרופה זו , אני יכול לשער כי רב החחשות שלך ממנה אינם מבוססים מבחינה מדעית ומציע לך לברר אותם לפני שאת פוסלת את השימוש.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה בגיל 35 טיפול בטכנולוגיית IPL
איריס לוי04/12/2012שלום רב,
מתברר שאקנה בגיל מבוגר שכיחה ועקשנית יותר ממה שחשבנו ואחת הדרכים המומלצות גם ע"י רופאים לטיפול באקנה בגיל מבוגר הינו טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור. הטיפול הפוטותרפי באמצעות מקורות אור יעיל ואטרקטיבי לטיפול באקנה ומהווה אלטרנטיבה לטיפול מקומי באמצעות תרופות ומשחות שלא נתנו מענה מספק לריפוי הנגעים
הטיפול באור נגד אקנה ידוע לפחות כ 10 שנים ונמצא כי שיעור ההצלחה של טיפול זה גבוה מכיוון שהטיפול יעיל (בהריסת החיידקים) ובטוח. התקדמות הטכנולוגיה כיום, מאפשרת להגיע לתוצאות לא רק בטיפול אלא גם בתופעות הנלוות לאקנה, בריפוי, הבהרת הכתמים (חומים/אדומים) ושיפור משמעותי בצלקות.
קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט).
עקרון הפעולה של מכשיר ה- IPL הינו החדרת אנרגית אור חזקה ההופכת לאנרגית חום מרוכזת וממוקדת מבלי לפגוע בסביבה הקרובה.
הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL באקנה בגיל מבוגר יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה P. ACNE ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן . הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה (עובד על שורש הבעיה – החיידקים).
הטכנולוגיה יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים (חומים אדומים) הנלווים לעור אקנתי.
המכשיר שברשותי הינו מייצג פיתוח אנגלי חדשני ועדכני של שילוב אלומת אור בעוצמה גבוהה ובעיקר שווה לאורך כל הפולסים, פטנט ממוחשב המניב תוצאות טיפוליות מהירות ומקסימאליות ללא כאבים. (אותו מכשיר בדיוק נמצא במרפאות פרטיות של רופאי עור ודרמטולוגים בארץ ובחו"ל).
הטכנולוגיה מאפשרת טיפולים ברוב סוגי העור ובכל אזורי הגוף, מבלי לגרום לאי נוחות, כאב או תופעות לוואי. התחושות הן עקצוץ קל והבזק אור הנפלט מהמכונה.
הטיפול הניתן ע"י בטכנולוגיית IPL הינו טיפול רב מערכתי פנימי וחיצוני ארוך טווח הכולל סידרת טיפולים בהתאם לאזור ומצבו. במהלך הטיפול עובר האזור הנגוע ניקוי ניקוז חיטוי ושימור בתכשירים פרא-רפואיים והיפו אלרגניים, בשילוב תוספי תזונה ייחודיים העובדים על הסימפטום במניעה וטיפול בנגעי עור דלקתיים, שיקום רקמת העור ומניעת צלקות, עידוד תהליכי ניקוי הגוף וחיזוק מערכת החיסון.
כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהרועי11/03/2012
לפני כחצי שנה היה לי התפרצות אקנה בפנים לכמה חודשים, בעיקר באיזור המצח.
בחצי שנה האחרונה המצב ממש נרגע ומלבד פצעים פה-ושם כבר אין לי יותר מדיי
מה שכן נשאר לי כל מיני נקודות אדומות, שלא יותר מדיי בולטות אבל מפריעות, כתוצאה מהאקנה.
הרופא עור שלי אמר לי שהנקודות האדומות עוברים אחרי כמה חודשים.. אבל כבר עבר חצי שנה ועדיין יש לי.
האם יש מצב שהם עוד יעברו עם הזמן? או שצריך לטפל בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אני מסכים בהחלט עם הרופא שלך וממליץ לך להמתין בסבלנות.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנגוןשאלה10/03/2012
שלום,
אני בת 21 וסובלת (מאוד) מאקנה (חמורה למדי). ניסיתי בעבר רואקוטן (פעמיים) ולמרות שסבלתי מתופעות הלוואי, בכל פעם שהפסקתי הפצעים חזרו, ואני לא רוצה לנסות שוב. העניין הוא שגם טיפול חיצוני לא ממש עוזר לי...
מצאתי באינטרנט דבר שנקרא אקנגון, תרופה טבעית לכאורה שמכילה בעיקר ויטמינים ולכאורה ללא תופעות לוואי. אני חושבת לנסות אותה, אבל רוצה להבהיר קודם את העניין מול מומחה. אז ככה:
1. את מכירה את התרופה? האם היא יכולה להזיק באיזשהו אופן? באמת אין לה תופעות לוואי? למקרה שאת לא מכירה, הם שלחו לי קובץ (מצורף להודעה) עם רכיבים עבור טבליה אחת, העניין הוא שהכמויות של חלק מהויטמינים שם ממש גבוהות - עודף B6 למשל אני יודעת שיכול להזיק למערכת העצבים, וב-4 טבליות יש עפ"י מה שהם כותבים יותר B6 מהמומלץ לאישה בת 25 (אני כאמור בת 21...)
2. גם אם היא לא יכולה להזיק...האם התרופה יכולה לעזור לדעתך?
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנגון - תגובה
אינני מכיר את התכשיר וגם הטבלה המצורפת אינה יכולה ללמד כלום על יעילותו במקרה ספציפי.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, אבל
שאלה13/03/2012אישית פחות מדאיג אותי שהתכשיר יהיה לא יעיל (למרות שגם זה יהיה חבל) אלא שהתכשיר יזיק! האם אתה רוצה משהו בטבלה שיכול להזיק לדעתך? אני ספציפית הוטרדתי מהמינונים הגבוהים של ויטמין B6 שקראתי שעודף שלו עלול להזיק למערכת העצבים.
נראה לך שיש משו ברכיבים שעלול להזיק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנגון - תגובה
אינני מכיר את התכשיר וגם הטבלה המצורפת אינה יכולה ללמד כלום על יעילותו במקרה ספציפי.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעייה לענות ???
רותם11/09/2012תקשיבו בדקתי בכל הגוגל אנשים רוצים לדעת עם אקנגון היא תרופה בלי תופעות לואי מסוכנות למה אף אחד לא יכול לענות דוגרי אם זה מסוכן או לא הכמות של הויטמין B בתרופה בבקשה תענו לעניין כי אם זה באמת משהו שעובד לא שווה לבדוק למה אנשים צריכים לקחת סיכון ואף אחד לא יכול לבוא ולהגיד את האמת ולהתייחס לזה ברצינות אני מבינה שלא שמעו על זה כתרופה מדעית אז מה הבעייה קצת לעשות מחקר על זה בתור מי שמבין !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בפה לאחר הרפס בהריוןאורית10/03/2012
צהריים טובים
אני נמצאת בחודש תשיעי להריוני השני בת 31, בעלת פגמנטציה די חזקה בעור בדרכ
בהריון זה דווקא הפגמנטציה הייתה פחות חזקה מבהריון הקודם
בשבוע 35 הייתה לי התפרצות חזקה של הרפס באזור הפה והאף , כרגע אני שבועיים אחרי ונראה שנשארה פגמנטציה מאוד חזקה- כהות במקום הפצעים
רציתי לדעת אם יש משהו לעשות כרגע על מנת להבהיר אותם או אולי לאחר הלידה?
מאוד מפריע לי .
דר"כ טופלתי בזובירקס כדורים+משחה
תודה מראש
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פגמי עור עקב פצעונים.מעיין08/03/2012
היי אני היום בת 18 ובעבר היו לי פצעים ושחורים בפנים ותמיד הייתי מפוצצת אותם ומוציאה והיום אני רואה שנשארו לי כתמים כאלה כמו פגמי עור אני משתמשת עם רול לטיפול בפגמי העור עם אפקט הרגעה מיידי טיפול יומיומי האם זה יעזור לי להעלים את פגמי העור?
ועם לא על מה אתם ממליצים?
תודה מראש מעיין.:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגמי עור עקב פצעונים. - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ09/03/2012מעיין שלום.
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחות יתר בבית שחימעיין08/03/2012
הייי שלום לפורום
אני לא יודעת עם זה המקום לשאול את השאלה שלי אבל אני ינסה:
עוד לא בגיע קיץ וכבר רטוב לי בבית שחי אני לא מזיעה ואין ריח של זיעה פשוט רטוב לי אחרי שאני שמה חולצה ואני משתמשת בליידי ספיד סטיק 24/7 נגיד לבשתי את החולצה אתמול ושמתי את הדואודרנט והיה רטוב היום אני מריחה את החולצה והיא יבשה לגמריי עם ריח טוב ולא של זיעה.
אולי תמליצו לי על איזשהו דאודורנט חדש?
וגם בידיים לפעמים ישלי לחות יתר שאני לחוצה אבל בידיים לא כול כך מפריע לי,
בבית שחי זה לא נעים וגם רואים סימן בחולצות בהירות.
תודה על הייתיחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ד"ר דייויד צבר-מישהו מכיר?פנינית08/03/2012
שלום רב,
רציתי לקבל מידע אודות ד"ר דייויד צבר, האם מישהו/מישהי עבר/ה אצלו טיפולי אסתטיקה ללא ניתוח ?
מודה על כל אינפורמציה.
פנינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר דיוויד צבר
קרן20/03/2012עברתי אצלו תיקון אף ובוטוקס. הגעתי דרך המלצה של חברה ומאוד מרוצה מהתוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכלל לא הייתי מרוצה מד"ר צבר
לירן24/03/2012לא מילא את ציפיותי בכלל וממש לא ממליצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טכנולוגיית BDR בצלקות וכתמי אקנה?רועי07/03/2012
האם טכנולוגיית BDR באמת יעילה לצלקות ולכתמים כתוצאה מאקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טכנולוגיית BDR בצלקות וכתמי אקנה? - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ09/03/2012רועי שלום.
אינני מכיר את המושג.
יתכן ואינך מאיית אותו נכון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים באף כתוצאה מאקנהאנונימי06/03/2012
היי,
אני מיואש.
אני בן 23. סבלתי בגיל ההתבגרות מאקנה ולקחתי רואקוטן וזה העלים לי את רוב הצרה.
מדי פעם נהגתי ללכת לקוסמטיקאית שהייתה מוציאה לי שחורים כי היו לי המון והיו רואים את זה וזה היה הופך מהר מאוד לאקנה אם לא הייתי מטפל.
בשנה האחרונה האקנה הפסיק כמעט לחלוטין ונשארתי עם סימנים על האף דמויי חורים.
הדבר מוריד לי את כל הבטחון העצמי. אני לא יכול להסתכל על עצמי במראה.
חיפשתי טיפול, הלכתי למס' פלסטיקאים\רופאי עור.
התחלתי טיפול בשיטת eMatrix. עברתי כבר 2 טיפולים. לכאורה הטיפול עוזר במקומות אחרים (רכות, מצח) אבל באף אין בכלל שיפור!!
האם יש מצב שטיפולים אחרים יכולים לעזור במידה ושיטת האי-מטריקס לא עבדה אחרי 2 טיפולים??
בבקשה תגידו לי שלא אצטרך להיות עם זה כל החיים ושיש טיפול...
לא איכפת לי לשלם כמה כסף שרק צריך...
רק להעלים את זה....
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים באף כתוצאה מאקנה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ09/03/2012אנונימי שלום.
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר כיון שיתכן שאתה מתאר נקבוביות נרחבות שהן ממצא גנטי, אך מצד שני יתכן ואלו צלקות וההתיחסות לכל אחד מאלו שונה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתכוונת לעבור טיפול בלייזרמישל06/03/2012
שלום רב,
אני בת 23 ואני רוצה לעבור טיפול לייזר בעור הפנים כי יש לי כתמים ,גוון לא אחיד ונימי דם מורחבים בפנים.
שאלתי היא מה ההבדלים, היתרונות והחסרונות ,מה יעיל יותר (למטרה שלשמה אני רוצה לעבור את הטיפול ) לשימוש לעור רגיש ועדין. ואם אתם מכירים דרכי טיפול נוספות בלייזר.
1. לייזר IPL
2. טיפול פוטודינמי באור כחול
3. לייזר fotona
4. טיפול פוטורג'ובניישן
5. טיפול בקרני אור בטכנולוגיית SSR
6. טכנולוגיית אלוס
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכוונת לעבור טיפול בלייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/03/2012קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית וברור שיש לקחת בחשבון את גוון העור אופי מיקום וגודל נימי הדם וגוון הכתמים באופן כללי טיפול בקרן אור או בלייזר יכול לעזור בטיפול בנימי דם וכתמים וזאת שוב רק לאחר התאמה של אורך הגל והעוצמה לגוון עור אופי הנימים מיקומם גודלן ואופי בכתמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים וצלקות לאחר אקנהרועי05/03/2012
נשארו לי כתמים וצלקות טיפה שקועות לאחר אקנה בינוני, אילו טיפולים הכי מומלצים לטיפול בבעיות האלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים וצלקות לאחר אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/03/2012קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית האופציות האפשריות הם פילינג כימי ,טיפול בלייזר או גלי רדיו ואף הזרקות של חומרי מילוי לצלקות מומלץ לגשת לרופא עור מומחה לשם יעוץ מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת נמשיםתמר05/03/2012
אני בת 25, עם עור בהיר ושיער ועיניים בהירים. יש לי נמשים בהירים באזור שמסביב לעיניים (מתחת לעיניים ועל האף עצמו וגם באזור שבין הגבה לעין). האם יש דרך להעלים או להבהיר אותם בלי לפגוע בעור? אני מקפידה כבר מספר חודשים למרות החורף לשים קרם הגנה בכל בוקר והם עדין לא נעלמים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלמת נמשים - תגובה
ד''ר לריסה ברק05/03/2012שלום, תמר, קרם הגנה יכול למנוע פיגמנטציה חדשה , אך לא יכול לעזור נגד פיגמנטציה קיימת. טיפול מומלץ במכשיר לייזר של חברת "SYNERON" , תוך 2-3 טיפולים עור יהיה נקי מפיגמנטציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהמיכאל03/03/2012
שלום רב שמי מיכאל בן 22 ונותרו לי צלקות אקנה קלות מפצעים בגיל ההתבגרות מה דעתכם על טיפול בלייזר 1540 למצבי והאם קיימים טיפולים איכותיים וטובים יותר דרך אגב אני בהיר מאוד תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)