מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוטופיק לויטיליגו- האם יעיל?אלי14/02/2012
שלום ד"ר.
היום שמעתי על טיפול אפשרי בבעיה של ויטיליגו {בשלבים מוקדמים יחסית של המחלה} בעזרת משחת פרוטופיק.
קראתי על זה קצת והבנתי שזו משחה שנועדה לבעיה אחרת - אסטמה של העור.
האם היא יעילה גם עבור ויטיליגו?
אודה לתשובה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזומדנוי14/02/2012
שלום,יש לי כתמים ורודים-אדומים על העור כתוצאה מאקנה ובגלל שיש לי עור בהיר הכתמים נורא בולטים..לפני יותר מחצי שנה סיימתי טיפול ברואקוטן ורציתי לדעת האם איזומד יכול להעביר את הכתמים?והאם יש לזה תופעות לוואי כמו יובש או גירוי של העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים
נוי15/02/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזומד - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012איזומד מיועד לטיפול בפיגמנטציה כהה ולא אדמומיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים
נוי18/02/2012קודם כל סליחה על החפירה...אבל אני ממש חייבת שתעזרו לי...מה כן יכול להעביר את הכתמים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזרי12/02/2012
היי רציתי לישאול אם יש חשש מפיגמטנציה כאשר נחשפים לשמש לאחר סיום כול הטיפולים והמתנה של שבועים לאחר, (לדוגמה ניתן 5 אז בסוף ה5 טיפולים)?
כי הבנתי שבתקופת הטיפולים אסור להיחשף לשמש אז נורא מעניין אותי לדעת אם ם מותר כרגיל להסתובב בשמש לאחר סיום כול הטיפוליםת, ברור שלא בריא אבל בלי חשש לפגמטציה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012ניתן עם קרם הגנה משמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בולט לתינוקענת12/02/2012
שלום, לבני בן החודשיים וחצי יש מעין כתם בולט על הסנטר כבר מהלידה. הוא מעט מחוספס למגע ובהיר יותר משאר העור. האם הנגע יכול להיות מסוכן? האם כדאי להסיר אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בולט לתינוק - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012מומלץ שתיפני לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בכף הרגלרקפת12/02/2012
לילדה שלי בת 16 גדלה פטריה לפני חצי שנה עשינו טיפולים של חנקן אבל זה ממש לא עוזר אלא גדלו לה עוד 2 תעזרו לי מה לעשות לחסל את הפטריות האלה אני צריכה טיפול אשר יחסל ולא שיגדל שוב או יתרבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטריה היא בכף הרגל
רקפת12/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח שומהמור10/02/2012
מה הסיכויים ששומה תחזור בשיטת הגילוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח שומה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012תלוי מה סוג השומה ועד כמה עמוק היה הגילוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בדיפרוסאליקאבי10/02/2012
1.
קיבלתי הוראות מרופאת עור למרוח פעמיים ביום על הראש - נגד קשקשים.
השאלה היא: איזה כמות שמים כל פעם? האם מספיק כמה טיפות או שצריך כמות גדולה ולמרוח בכל הקרקפת?
2. האם ניתן להשתמש בסבוסל פעם ביומיים למשך תקופה של חודש?
(בהוראות השימוש כתוב שצריך להשתמש מקסימום פעמיים בשבוע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיפרוסליק סטירואיד רק יחמיר את מצבך
מוטי12/02/2012לפני שאתה משתמש - זו לא שאלה של כמת בכלל אלה שאלה אחרת.
דיפרוסליק זו צשחה או טיפות סטירואידיות ומהם רק תראה החמרה בעור בעקבות השימוש .
תחילה תראה הטבה מהירה ולאחר מכן זמן קצר מאד תראה החמרה ואתה לא תדע שזה תוצר שימוש בסטירואידים.
מקומו של הסטירואיד הזה בפח האשפה ולא על הראש שלך.
בגדוף אין פתרון רפואי לקשקש כל עור יש לך שיער על הראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טישטושאני09/02/2012
היי
איזה משחה אני יכולה לקנות כדי לטשטש כוויות מIPL? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טישטוש - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012במידה ומדובר באודם ניתן למרוח הידרוקורטיזון במידה ןמדובר בפיגמנטציה קרם איזומד בכל מיקרה מומלץ לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי במבנה הציפורןציפי09/02/2012
שלום,
לא יודעת אם זו הפורום המתאים, אבל בכל זאת...
אני בת 52, בריאה בד"כ בכושר מצוין. לאחרונה חלו שינויים במבנה הציפורניים שלי, נעשו מחוספסות, יותר מדויק, מעין נימים לאורך הציפורן לרבות באגודלים. עד כדי הבלטות מעל פני הציפורן בכ- 1-2 מ"מ באופן לא אחיד.
מה הסיבה, תזונה, חוסר במינלרלים כלשהם, ואיך מטפלים הזה.
אודה לתשובתכם המהירה. ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בזמן לקיחת אקנהאיתי09/02/2012
שלום וברכה,
אני לקראת סיום של 6 חודשים של טיפול ברואקוטן.
מידי פעם מופיע לי במצח פצע פיצפון שעובר תוך יום.
אני מפחד שזה סימפטום שהאקנה לא עבר עדיין וברגע שאפסיק לקחת את התרופה יבואו מחדש הפצעים הקטנים.
האם יש מקום לחשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לאחר פילינג קוסמטייוסי07/02/2012
בן 55 ,השתמשתי חודשיים במשחה רט אויט לצורך פילינג.איזה משחה/קרם מתאים לשלב הבא של שיקום העור לאחר הפילינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לאחר פילינג קוסמטי - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012בדכ שימון בלבד וקרם הגנה משמש ראטויט אינה משחה לפילינג אלא קרם שיכול לעזור בהאטת תהליך ההזדקנות בעור או להבהרה או כטיפול בעור שומני או אקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומה בשיטת של גילוחמור07/02/2012
הייתי אצל רופא עור והוא אמר שהוא יסיר לך את השומה בשיטת של גילוח ((shaving)
ואת הפצע הוא יסגור או בלייזר או במחט חשמלית..
הבנתי שהצלקת היא כתם על העור ולא תפרים.
יכול להיות שהכתם יהיה בצבע של הנקודה? זאת אומרת חום כהה - שחור?
או שבדרך כלל הכתם הוא בצבע אדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה בשיטת של גילוח - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012בדכ נישארת אדמומיות שחולפת עם הזמן במידה ונק החן מולדת או עמוקה חלק מהפיגמנט יכול לחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודמור07/02/2012
רציתי לשאול אם אתם מכירים את ד"ר יצחק רמון?
איך הוא בהסרת שומות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012מדובר בכרורג פלסטי מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכות קורמילה07/02/2012
שלום אני בת 25 יש לי אסטמה של העור אך בלי קשר לזה אני נורא סובלת בחורף ממכות קור שאני מקבלת על גב הידיים הכל נהייה אדום עם סדקיים עד הדם הייתי אצל רופאת עור היא נתנה לי למרוח בטא קורטן יומיים פעמיים ביום אך אין תוצאה חיובית אני ממשיכה לסבול מזה ובנוסף זה גם מאד מגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערשחר07/02/2012
יש לי שיער מיותר במקומות שונים בגוף וגם על הפנים, זה ממש מפריע לי ולכן התחלתי לברר לגבי האופציות שלי, קצת חיפשתי באינטרנט והבנתי שיש אפשרות גם להסיר שיער בשימוש בגלולות למניעת הריון, למי זה נועד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער או גלולות עם הורמונים?
נירית08/02/2012שחר,
לא נראה לי שהתכוונו בגלולות ממש להסרת שיער. פשוט יש גלולות שהתופעה שלהן זה צמיחת שיער מיותר אבל אם תשתמשי בגלולה אחרת הכוונה היא לא שינשור לך שיער מהרגליים אלא שלא יצמח עוד שיער מיותר (זה תלוי בכמות ההורמונים בגלולה, משהו כזה אם אני לא טועה).
אם כבר להסיר שיער אז תעשי טיפול להסרת שיער. אני למשל קניתי מכשיר שנקרא סינרון ME ואני פשוט עושה לבד בבית את הטיפול לעצמי - כמה דקות פעם בשבועיים והשערות באמת מתחילות להיעלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המכשיר
נירית13/02/2012קודם כל ראיתי במגזין שיש אותו במבצע עכשיו שבכל קניה של מכשיר me מקבלים הטבה של 200 ש"ח וגם מקבלים מנורת elos מתנה.
בנוגע ליעילות שלו הוא מאוד יעיל, אני כבר ממש רוצה שינוי משמעותי.
שיער בהיר - יש להם חלק כזה שמוסיפים למכשיר (שזה גם בתשלום אבל בקטנה) שזה תולש את השיער ממש באותו זמן שאת מעבירה את המכשיר וזה מזהה את האדמומיות של תלישת השיערה ואז אין בעיה (פשוט אני בלונדינית אז גם חששתי בהתחלה על ביררתי על זה לעומק).
אם יש לך מכשיר שמוציא שיער מהשורש אז את אפילו לא צריכה להוסיף כסף למכשיר הנוסף שכתבתי לך (לי פשוט לא היה מכשיר כזה בבית).
והמחיר באמת משתלם כי זה יוצא יותר זול ביחס למכונים וכל הקוסמטיקאיות האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תשובה לרויטל
נירית13/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהME
רויטל10/02/2012היי נירית,
האם את מרוצה ממכשיר הME? אני מעוניינת לרכוש אך מחירו יקר וחוששת שאינו יעיל. איך הוא לגבי שיער בהיר, מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012גלולות למניעת הריון לא מסירות שייער אלא הינם הטיפול למי שסובלת משיעור יתר על רקע הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)