מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוטי אפטוסמיכל05/10/2010
שלום,
אני בת 29 לאחר ירידה במשקל של כ 20 קילו ועור הפנים שלי לא מתוח כמו שהיה.
רציתי בבקשה לברר: האם מתיחת פנים עם חוטי אפטוס בהרדמה מקומית
זה משהו שהוא נחשב ליעיל ובטוח עד כמה שאפשר?
האם זה באמת מחזיק מספר שנים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס06/10/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_ניתוחים_פלסטיים_ניתוחי_אף_כירורגיה_פלסטית' id=link]ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהלידר05/10/2010
שלום,
באחד האתרים לטיפול בסימני מתיחה מציעים טיפול באמצעות מכשיר, המכיל מספר רב של חורים (164 במספר). אנרגיית גלי רדיו, עוברת דרך החורים בידית המכשיר וגורמת ליצירת נקבים קטנטנים בעור. הן הדקירה בעור והן אנרגיית החום, מגבירים ייצור של קולגן ואלסטין בשכבת העור העמוקה, הדרמיס.
בשלב השני, משתמשים במכשיר אולטרא סאונד המשמש להחדרת חומרים פעילים אל עומק העור (הדרמיס), כמו ויטמין C, חומצה היאלרונית, מטריקסיל, חומצה גליקולית ורטינול- תלוי בסוג הטיפול אותו מבצעים.
מה דעתכם על סוג טיפול זה בסימני מתיחה לבנים מזה שנים?
האם בעצם מדובר בדרמה רולר ?
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס06/10/2010קרן, שלום.
דרמרולר מתאים לטיפול בפסי מתיחה, אך שיטה שתיארת היא לא של דרמרולר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה דעתך על שיטה זו?
לידר06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה דעתך על שיטה זו? - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס06/10/2010אם היא עוזרת- חיובית, אם לא, אז לא. אין כיום שיטה אוניבלסלית שעוזרת בכל המקרים, גם לא השיטה הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בכפות ידיים ורגלייםמיה05/10/2010
שלום,
אני כחודש וחצי לאחר לידה. סובלת בחודש האחרון מגירודים הולכים וחוזרים בכפות הידיים והרגליים. מרגיש כמו עקיצות של יתושים. היום אני מרגישה שהגרד התפשט לאיזורים אחרים בגוף. הדבר מציק מאוד. מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס06/10/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס כהה לאורך הבטן לאחר לידהמיה05/10/2010
שלום,
אני כחודשיים לאחר לידה ראשונה, בת 34 ויש לי פס כהה לאורך כל הבטן ועד לאיבר המין.
מה הסיבה?
האם נתן להעלים את הפס באופן יזום? האם יעלם לבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
לידר05/10/2010שלום,
מניסיון של שלוש שנים אחרי הלידה, הפס עובר מעצמו.
צריך המון סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיה07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפס כהה לאורך הבטן לאחר לידה - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס06/10/2010מיה, שלום.
לא ניתן להיות מדוייק בתשובה בלי לראותך, אך באופן כללי, אם מדובר בכתם בלבד- הוא אמור להיעלם תוך מספר חודשים עד שנים, אם מדובר בפס מתיחה- הוא לא יעלם לגמרי, אך עם הזמן יבהיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיה07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוציקלין ולוקבר05/10/2010
שלום ,
היום הייתי אצל רופא העור וביקשתי את הכדור רואקוטן , הרופא הסתכל על הפנים והגב שלי .. ואמר שאני לא במצב חור אחמור כל כך אבל בכל זאת יתן לי בדיקות דם בשביל התחיל לקחת את הכדור .. לאחר מכן אמרתי לו שיש לי עור נורא נורא רגיש והוא מטבעו יבש ומגרד וככול הנראה שהרואקוטן יגביר את היובש...אז הוא אמר לי שבנתיים אני אנסה לקחת את הכדור "מינוציקלין" (שלקחת בעבר והוא לא עזר) פעמיים ביום לעומת פעם שעברה שלקחתי כדור אחד. הוא אמר שאני אקח את הכדור למשך 20 ימים ואם לא יהיה שיפור ככול הנראה אני יתחיל עם רואקוטן (אני יודעת וגם הרוקח אמר שלא רואים את ההשפעות של מינוציקלין אחרי 20 ימים ), ועם הכדור הוא נתן לי את המשחה לוקסיד 0.05% ואמר לי עדיין לא להשתמש בה רק בעוד כ3 שבועות שמזג האוויר יתקרר .
1.האם ליקחת הכדור בפעם השנייה פעמיים ביום תראה שיפור אחרי 20 ימים ? או שחבל לי לקחת אותה וסתם האקנה תתפרץ יותר ואני אצתרך להפסיק אותה ?
2. אני גם נוטלת כדור ששמו לורטדין (הכדור אינו קבוע הוא רק למשך שבוע ).. האם מותר לי להתחיל ליטול את מינוציקלין כאשר אני נוטלת גם את לורטדין ?
תודה מראש , בר
(גיל 15)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוציקלין ולוק - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס06/10/2010בר, שלום.
אין באפשרותנו בפורום לחוות דעת על הטיפולים והחלטות של עמיתנו. עם זאת זכותך לבקש דעיה נוספת של רופא עור אחר במסגרת הקופה, בה את מבוטחת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטורים. זה לא בסדר. לפחות תגיבועמית04/10/2010
פתחתי הודעה ב- 26 בספטמבר (לפני 9 ימים!)
ומאז אני בודק את הפורום 5 פעמים ביום, ולא היתה תשובה.
אפילו צירפתי צילום מסך.
אתם עניתם עכשיו לכולם, ופשוט דילגתם עליי.
אני בעצמי שותף פעיל מאוד בפורום בנושא טכנולוגיה, ויש לי שם מעל ל- 700 תגובות שפירסמתי לאנשים, ואף פעם לא נתקלתי בכזה דבר שלא עונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטורים. זה לא בסדר. לפחות תגיבו - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס06/10/2010עמית, שאלתך אינה בנושא הפורום. היא הועברה לפורום המתאים- חפש תשובה שם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלוליטיסאנונימית04/10/2010
שלום
אני בת 19, מתעלמת במכון כושר כבר שנים רבות יום יום.
יש לי מעט צלוליטיס בישבן, ולמרות הפעילות הגופנית המרובה שאני עושה, הוא לא נעלם. הייתי רוצה לדעת אם יש פתרון שאינו כרוך בטיפול לייזר או טיפול כלשהו שמחירו מאות או אלפי שקלים.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכי טיפול בצלוליט
אבי31/08/2012יש כמה דרכים לטיפול בצלוליט
ישנם מספר משחות שאמורות לעשות את העבודה
כמה שאני יודע אין תשובה חד משמעית לגביהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליטיס - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס06/10/2010שלום רב.
למיטב ידיעתי לא קיימים טיפולים יעילים בצלוליטיס שעלותם פחותה מאלפי שקלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסתמה של העור או פטרייהירון04/10/2010
לביתי בת ה-6 יש אסתמה של העור או פטרייה - אנחנו לא בטוחים
אני מצרף תמונה.
מישהו יודע להגיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס04/10/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה04/10/2010
שלום,
אני בת 31 ואני משתמשת מזה חודש ברט אוויט 0.05 כמעט כל לילה על כל הפנים, אני רואה שעור הפנים מתקלף, בעיקרון זה לא מפריע לי שאלתי היא האם הקילוף גורם לדיקוק או דילדול העור באופן תמידי? או שהעור יבנה את עצמו מחדש לאחר הקילוף??
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס04/10/2010דנה, שלום.
העור יבנה את עצמו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהמפשעותיריב04/10/2010
בחודשים האחרונים אני שם לב שיש לי ריח ממש חריף ומגעיל מאזור המפשעות ושק האשכים ובאזור שבין האשכים לפי הטבעת גם 10 דקות אחרי מקלחת ולא שיש לי שפשפת או משהו כזה וגם לא אדמומיות באזור או כל דבר אחר שנראה לעין וגם לא גרד.
מה עליי לעשות כדי למנוע את זה והאם זה מרמז על בעיה שיש לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס04/10/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטכיות על עטרת הפיןמשה04/10/2010
אתמול הבחנתי במעין פריחה - כמה פטכיות בודדות על עטרת הפין , יממה לאחר מכן צבען היטשטש והתכהה , האם יש סיבה לדאגה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים לבנותנטע03/10/2010
לאחרונה החלק העליון של הציפורן שלי נעשה לבן - ישנו פס לבן לרוחב הציפורן, המהווה כשליש מגודל הציפורן כולה.
תופעה זו הופיעה גם בבהונות הרגליים וגם בחלק מאצבעות הידיים
האם מדובר בפטרת ציפורניים?
האם זה יכול לנבוע כתוצאה מכך שאני כמעט ולא אוכלת מוצרי חלב?
האם יש קשר בין תופעה זו למחסור בויטמין בי 12 (ערך הבי 12 שלי הוא 181).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לייזר להסרת צלקות אקנהצחי03/10/2010
בתי בת 16 סובלת מצלקות אקנה שנשארו לאחר טיפול ( מוצלח)
בכדורים ומשחות .
המליצו לנו על טיפול בליזר .
האם מכבי משתתפת בטיפול?
מה יכולה להיות עלות הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס04/10/2010בוקר טוב.
לגבי השתתפות הקופות בטיפולים אסתטיים צריך לפנות להנהלה האדמיניסטרטיבית של הקופה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה אדומהשירה03/10/2010
בני בן 8 חודשים.
לפני כ-3 חודשים התחילה לצמוח לו נקודה אדומה (כאילו מלאה בדם) קטנה בסנטר ולאט לאט שמתי לב שהיא גדלה ומתנפחת. מה זה ומה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק אדומה
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010מדובר קרוב לוודאי בהמנגיומה מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור בדכ מדובר בבעיה אסתטית בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבל
שירה05/10/2010עד איזה גודל זה יכול לגדול? האם ניתן להסיר את זה וכיצד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזרלאה03/10/2010
שלום רב,
רציתי לדעת האם השיטות הקיימות כיום להסרת שיער אכן יעילות ומורידות את השיער אחר מספר טיפולים והאם יש תופעות לוואי כלשהן?
מהי השיטה המומלצת והיעילה ביותר והאם אפשר לכוון אותי איפה עדיף לבצע את הטיפולים.
אגב, הייתי באחת מהרשתות הגדולות ורציתי לרכוש מספר טיפולים בודד בלייזר (עד 6) ונאמר לי שבשל גילי (37) אני צריכה לרכוש את כל ה- 12 טיפולים. כמובן שיש הבדלים במחירים - האם זה נכון?
תודה מראש
לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010יעילות הטיפול משתנה בהתאם למיקום גוון ועובי השער צבע העור ואיכות הטיפול בדכ סידרה של 8 עד 10 טיפולים מספקת במידה ואכן את מתאימה לטיפול בכל מיקרה אין לצפות להסרה של 100 אחוז תופעות הלוואי יכולות להיות כויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)