מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הבהרה- עזרה!הילה27/04/2010
אני בת 26, ואני מתעניינת במוצרים לטיפול בפיגמנטציה וכתמים. הבעיה אינה חריפה, אך אני מתעניינת במוצרים טובים שיביאו לי את עור הבפנים לגוון אחיד. המליצו לי על רויאל קאר וגם על דרמה - סל, השאלה מה יותר מומלץ או שיש מוצר אחר יעיל יותר? המוצרים יקרים ולכן שווה להשקיע במוצר שבאמת יביא לתוצאות!! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/04/2010הילה, שלום.
לא קיים טיפול אוניברסאלי לכל הכתמים. האופי של הפיגמנטציה וסיבותיה שונים, כמו גם העומק של שקיעת הפיגמנט, לכן הטיפולים הם שונים לסוגים שונים של פיגמנטציה.
רוב התכשירים הקוסמטיים לא יכולים להגיע לעומק הפיגמנט, לכן אינם יעילים.
ההמלצה היא לבקר אצל רופא עור העוסק באסתטיקה ולקבל המלצות אישיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותחנה27/04/2010
בני בן ה16 סובל מאקנה קשה יחסית. טופל ברואקוטן במשך כחודש אך השפיע עליו לא טוב בבדיקות הדם. הוא מתאמן כ-5 אימוני טניס בשבוע ולכן נוצרה בעיה בבדיקות הדם.כרגע מטופל כחודשיים וחצי באנטיביוטיקה אך טוען שקשה לו באימונים, עייף יותר,כאבים ברגליים ובידיים. האם יכול להיות שהאנטיביוטיקה גרמה לו לכאבים ולעייפות? האם יש טיפול אחר לנסות?האם טיפול אצל קוסמטיקאית יכול לעזור ולא לגרום לצלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס28/04/2010חנה, שלום.
לדאבוני, גם תאורך היפה לא יכול להחליף את הבדיקה האישית, לכן לא ניתן להמליץ על טיפול ספציפי. אנטיביוטיקה (מינוציקלין) בד"כ טיפול קל, אך גם בו קיימת סבירות של תופעות הלוואי.
בכל מקרה, ההמלצה היא לדון עם רופא העור שלכם על אפשרויות נוספות של טיפול.
טיפול קוסמטי באקנה בינונית וקשה בד"כ אינו מועיל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים שמן עם אדמויות בצידי האףדפנה26/04/2010
אני בת 24 מגיל 15 סובלת מאדמומיות בצידי האף שלא עוברת.
יש לי עור פנים שמן עם נטייה לפצעונים. אני כרגע משתמשת בערכה של וישי לטיפול בעור שמן
ובעייתי (סבון פנים, מי פנים וקרם פנים נטול שומן), אמנם יש שיפור מבחינת הפצעונים ובמרקם של
העור , אך האדמויות בצידי האף עדיין לא פוחתת. ניסתי למרוח סבוקלם ועוד קרמים רבים שהבטיחו
להפחית את האדמויות, אך ללא הועיל.
האם מדובר בסבוריאה? (אין לי יובש באיזור, רק אדמומיות)
ואם כן, איזה טיפול/קרם/ משחה יכולים לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות של וישי
אחת שיודעת27/04/2010ממליצה לך לנסות את קרם לחות אקוואליה טרמל של וישי. הוא מרגיע את העור ותראי שיפור כבר אחרי כמה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/04/2010דפנה, שלום.
לצערי, אין באפשרותנו לאבחן בעיות ספציפיות של הפונים לפורום ולהמליץ על טיפול באופן וירטואלי.
עליך להיבדק ע"י רופא עור אישית ולקבל המלצות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש התנגשות בין השימושורה26/04/2010
במינוקסי לבין שימוש בסבוסל (לקשקשים)?
במידה ולא, האם יש פרק זמן מסוים שצריך לחכות בין החפיפה בו לבין השימוש בשמפו מעבר למה שמצוין בעלון לצרכן כ"חפיפה" ?(מצוין בעלון שעתיים).
תודה מראש על התשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס28/04/2010ורה, שלום.
במקרה הזה יש להתייחס לסבוסל כמו לכל שמפו אחר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול שיער בצידי הראשיואב25/04/2010
יש לי דילול שיער בצידי הראש ובאזורים מסוימים בפנים לא גודל שיער בכלל כמו עיגולים ללא שיער הרופא עור נתן לי טרמבון מישחה להשתמש באזור הפנים האם אול להשתמש בה גם בצידי הראש וממה נובעת בעיה זאת האם יש סיבה לדאגה.
2.כאשר אני יושב על ספסל או נישען על משהו נהיה כמו נימי דם שרק לאחר שבוע שבועים זה עובר זה נראה אדום ושחור וגם כל נגיעה שלי בעור בכל מקום בעיקר בפנים נשאר סימן שאדום ואם זה פצע זה נשאר כתם שחור ממש שנים רצוי לצין שאני אדם בריא ועשיתי בדיקות דם רגילות והכל תקין מישהו אמר לי שאני צריך לעשות בדיקות דם לקרישת דם הוא אמר שיכול להיות שיש לי קרישת דם לא הבנתי בדיוק האם תוכל להגיד לי ממה נובעת בעיה זאת ומה ניתן לעשות .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס28/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג קליואב25/04/2010
עברתי פילינג קל שיטחי ברמה חזקה בטיפול השלישי הרופא העלה את הריכוז משהו כזה אבל עדין שיטחי וקל ונצרו לי בפנים שלפוחיות שלאחר מיכן נהפכו כמו בורים בפנים לפני 4 ימים היה טיפול ויש אזור אחד במיוחד שנשאר אדום וצרוב כמו כויה הוא נתן לי להשתמש בתריאלון וזה לא עוזררצוי לצין שאני בטיפול ה 4 ונשאר עוד טיפול אחד והבורות התחילו מהטיפול השלישי לפני שבועיים האדממוית עברה אבל נישאר מאין בור כאילו זה עמוק מידי אם זה פילינג שיטחי זה לא אמור להיות שיכבה אחידה ולא בחלק מהפנים עמוק האם בורות אלו אמורים לעבור והאם המישחה שהוא נתן לי טובה או שאני צריך משהו אחר.
תודה רבה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס28/04/2010אבי, שלום.
כל מה שקשור לפעולה כלשהי, במקרה שלך- פילינג, באחריות המלאה של הרופא שטיפל בך. פנה אליו עם כל שאלותיך ואם מדובר ברופא מקצועי ומנוסה- אין לי ספק שתקבל כל התשובות והמלצות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיסרבקה גור25/04/2010
אני מתעניינת לגבי טיפול בפסוריאזיס.
הבנתי שזאת מחלה שאין לה מרפא, אבל האם ישנו טיפול שיכול להעלים את הנגעים בכל פעם שהם מופעים (יש לי על הידיים ואני מתביישת שרואים את זה...).
כמו כן, עד כמה באמת טוב יהיה להגיע לים המלח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפסוריאזיס
יאיר27/04/2010דבר ראשון שצריך לעשות זה ללכת לרופא המשפחה שיפנה לרופא עור מומחה לעניין, ואז להתאים טיפול .
יש למשל את משחת הדייבובט, שנמצאת בקופ"ח (סל הבריאות), והיא מאוד נפוצה בשימוש אצל חולי הפסוריאזיס (תקראי באינטרנט- מאד פשוט מבחינת קבלת מידע).
ונכון אין אומנם ריפוי למחלה, אבל לפחות לפצעים יש טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס27/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנה מהשמשענת25/04/2010
שלום
שחכתי להוסיף על השאלה שלי שבעבר.. ששאלתי איך אפשר להעביר אדמומיות שנשארו אחרי אקנה וכתבו לי כאן שזה עובר אחרי מספר חודשים ואם לא אז לנסות להשתמש בקרם הגנה מפני השמש. עכשיו השאלה היא למרוח את הקרם שאני יוצאת לבחוץ או שאני בבית? אני אישה עובדת ולעבודה אני מתאפרת לכן זה לא אפשרי שאני אמרח אותו כל בוקר כשאני יוצאת מהבית ואני יכולה למרוח אותו לפני שאני יושנת אז שאלתי היא אם הקרם עובד גם שאני בבית ולא בחוץ כדי להוריד את האדמומיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס28/04/2010רחל, שלום.
קרם הגנה בפני השמש מיועד להגנה בפני השמש ואין בו כל תועלת בשעות הלילה או בשהייה במקום סגור משמש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ענת28/04/2010אז בשביל מה הצעתם לי למרוח את הקרם הגנה הזה אם הוא לא עובד? הוא רק מגם מפני השמע הוא לא מסיר את האדמומיות אחרי האקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדן25/04/2010
מזה כחמישה חודשים יש לי ריח רע מבית השחי, ריח חריג, לא שגרתי שהיה זר לי עד כה. ניסיתי כל מיני תכשירים (טבעיים, "רגילים", רפואיים) אך ללא הועיל. עדיין ישנה הזעה וריח לא נעים. לאחרונה, כאשר חשבתי על הנושא הבנתי שהריח התחיל במקביל למעבר לדירה חדשה. האם יכול להיות שזה קשור? האם יכול להיות שהמים שזורמים לי במקלחת בדירה החדשה לא טובים? או גורמים לסירחון מוגבר? האם יכול להיות ששימוש מוגבר בדיאודורנטים גרם לתופעה הלא נעימה? חשוב לציין שבבדיקות כלליות הכל נמצא אצלי תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר צחי שלקוביץ25/04/2010רונן שלום
בדרך כלל לתופעות אלו אין גורמים חיצוניים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוףמיכל25/04/2010
שלום, רציתי בבקשה לברר:האם מריחת מקדם הגנה בפנים ובגוף גורם לכך שבקושי משתזפים לעומת שיזוף שהוא ללא מקדם הגנה או שאין הבדל?
ושאלה נוספת: אני מאוד לבנה (אבל יכולה להשתזף מבלי להשרף אם נחשפת לשמש פשוט לא יוצא לי)
ונראית חיוורת וחולה לפי מה שאמרו לי. אני בת 27 וחשבתי להשתזף עם מקדם הגנה בתדירות גבוהה כדי להגיע לגוון עור בינוני לפחות, ואחרי זה לשמר את זה ולהשתזף מעט בשמש כל כשבועיים.
האם שיזוף של 3 שעות בערך כל כשבועיים עם מקדם הגנה טוב יזיק לעור הפנים מבחינת הזדקנות וקמטים עתידיים, או שהנזק יהיה זניח במידה ומשתמשים במקדם הגנה?
בעצם אני תוהה האם כדאי לי להשאר לבנה כי הסיכון גבוה מידי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף
ד''ר צחי שלקוביץ25/04/2010מיכל שלום
הייתי ממליץ לך להשאר לבנה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בולטים במצח מתחת לקו השער.בני25/04/2010
בן 75 סובל מכתמים חומים כהים בולטים כעין יבלות.האם הקשר הוא הגיל?
אני שם לב לתופעה כזו גם אצל זקנים אחרים.הכתמים נהיים רבים יותר וגם גדולים
יתר.מקומם במצח משני צידיו בעיקר .אני בטוח שיש לי גם מתחת לשער (שלמזלי עדיין
לא נשר).הבעיה אצלי בעיקר אסטתיית כרגע . האם ניתן להסירם מבלי שיחזרו שוב?
האם ניתן לשטח אותם או להבהירם?אני שם לב לרתיעה מסויימת אצל נכדיי וזה כואב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בולטים במצח מתחת לקו השער.
ד''ר צחי שלקוביץ25/04/2010בני שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקאית...דולי24/04/2010
שלום רב!
אני הולכת לקוסמטיקאית בערך שנה וחצי אני רואה שינוי מבחינת הפצעים בפנים אבל יש לי אדמומיות באיזור הפנים שלא עוברת לי ואני מפחדת שהקוסמטיקאית הזיקה לי...רציתי לשאול האם האדמומיות יכולה לעבור ואם יש לך המלצות לגבי קוסמטיקאית רפואית או רופא/ת שהם גם עושים טיפולי פנים?
בברכה
דולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקאית...
ד''ר צחי שלקוביץ25/04/2010דולי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. המלצות ספציפיות אינני נותן בפורום זה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהברווזן24/04/2010
רופא פרטי למחלות מין שביקרתי אצלו בעקבות חשש לקונדילומה כיוון שלבן זוגי יש ואצלי החלו כאבים ראה שומה ליד איבר מיני שנמצאת איתי כשנתיים בערך, שומה בצבע העור שהוא לקח ממנה דגימה כי הוא אמר יש חשש שזה נראה כמו קונדילומה. שאלתי היא היא כיוון שהוא לקח את הדגימה עם לייזר האם יש חשש מסרטן מהלייזר או שזה הליך רגיל?האם אני צריכה להסיר את נקודת החן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
ד''ר צחי שלקוביץ25/04/2010שלום רב
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר ובלי תשובת הביופסיה. אין חשש לסרטן מעצם ביצוע הטיפול.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בזקיק השערהדיאנה23/04/2010
היי
יש לי כתמים לאורך כל הרגליים ובעוד מקומות בגוף. לאחר שהלכתי לאבחון אמרו לי שיש לי דלקת בזקיק השערה
אני מבצעת טיפולי הסרת שיער בלייזר ברגליים.
השאלה שלי היא האם הכתמים שיש לי כעת בתוצאה מהדלקת ייעלמו לבד לאחר שהשיער יפסיק לצמוח? או שאני אצטרך לבצע טיפולים להסרת כתמים ?
עשיתי כר 4 טיפולים והכתמים גם לא מתבהרים.
אשמח לתשובה , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בזקיק השערה
ד''ר צחי שלקוביץ25/04/2010דיאנה שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה דרמטיטיסלינה23/04/2010
שלום,
אני סובלת מסבוריאה דרמטיטיס במצח. כרגע אין התקפים אך המצח שלי שמנוני. עור פני יבש ולא שמנוני. אשמח לקבל המלצה על קרם לחות למניעת השמנוניות במצח.
תודה,
לינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה דרמטיטיס
ד''ר צחי שלקוביץ25/04/2010לינה שלום
ישנם מגוון תכשירים בשוק ואין כל דרך לדעת איזה מהם ספציפית יהיה יעיל עבורך עד שלא תתנסי.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)