מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגרד בכל הגוףשואל24/05/2010
מגרד לי בכמה מקומות בגוף
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס25/05/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר כללית וטיפולים בצבאספוק23/05/2010
שלום לכולם,
אני חייל בצבא ולצעריי סובל מהזעת יתר כללית.
ממה שיצא לי לקרוא התופעה נגרמת לרוב מסיבות כגון משקל עודף, בעיות עור ובעיות הורמונליות.
אין לי בעיה של משקל עודף ולמיטב ידיעתי אינני סובל מבעיות עור, לגבי בעיות הורמונליות אין לי שמץ.
יש לי שתי שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה.
דבר ראשון, האם כדאי לפנות דרך רופא צבאי או שכדאי לפנות ישירות לרופא/קליניקה אזרחית?
ושאלה נוספת, במידה וזאת בעיה הורמונלית מה אופן הטיפול, באם יש כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס25/05/2010שלום רב.
לבירור סיבות של הזעת יתר כללית מומלץ לפנות לרופא יחידתך. הוא ינווט את הבירור, כולל הפניות למומחים בתחומים שונים במידת הצורך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאקנהדן23/05/2010
שלום לך
אני לוקח מינוציקלין 50 מ"ג כ-10 ימים. בנסוף, אני משתמש בסבון Acnil Wash ובלילה אני משתמש במשחה - Benzamycin Topical Gel.
עכשיו מה, הרופאה אמרה לי להשתמש במשחה אחרת שכלל לא עוזרת לי, אז אני משתמש במשחהBenzamycin Topical Gel, שהיא נתה לי פעם קודמת שהיתי אצלה. (היא פשוט יותר טובה)
השאלה שלי אם יש בעיה להשתמש במשחה הזאת כשאני לוקח מינוציקלין ומשתמש בסבון Acnil Wash.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס25/05/2010שלום גם לך.
אין בעיה לשלב את מינוציקלין עם בנזהמיצין או אקניל, אבל לא מומלץ שימוש ממושך בבנזהמיצין, לכן באיזשהו שלב תצטרך להפסיקו בכל מקרה ועדיף במקרה זה להיצמד להמלצות של רופאת העור שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שאני משתמש בו יותר משנה.
דן25/05/2010כדי להפסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס26/05/2010על פי שיקול של רופאת העור שלך- היא אחראית על הטיפול בך.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור רגליים מתקלף...יעלי23/05/2010
אני בהריון ונאלצת לחבוש גרביים אלסטיות בגלל בצקות, יחד עם החום וכנראה נעליים סגורות- העור ברגליים מתקלף לי משמעותי ומאוד מציק ומגרד... אני שמה קרם לחות אחרי מקלחת (קרם רגליים עשיר) וזה מקל אבל בדיוק ליום אחד...
האםיש איזושהי משחה רפואית שאפשר להשתמש בה במהלך הריון לטיפול בתופעה? אנחנו נכנסים לקיץ ונעליים סגורות בשילוב עם ההריון יגרמו אותי, חייבת משהו שהרגל תראה כמו שצריך (ותפסיק לגרד) כדי ללכת עם משהו פתוח...
הרבה תודה,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס25/05/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליקוליטיסדידי23/05/2010
שלום,
אבקש לדעת כיצד ניתן לטפל בבעית פוליקוליטיס בקרקפת - אציין כי ברצוני להכנס להריון - עובדה אשר גרמה לרופא העור אליו ניגשתי להיות חסר אונים מול פתרונות אפשריים.
בינתיים אני סובלת מגירודים מטריפים של פצעים מוגלתיים בקרקפת (כמו חצ'קונים), נשירת שיער וחוסר יכולת לטפח את השיער (קטנוני כביכול, אך מציאותי...).
אשמח לדעת כיצד ניתן לטפל בתופעה וכן למנוע אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ראשוניאביעד23/05/2010
במצב בנחשב קשה בפסוריאזיס מה הטיפול הראשוני המקובל בד"כ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בצלקת!דני23/05/2010
שלום
קראתי שבצלקת אין אברי חישה מה בדיוק הדבר אומר?
והאם איזור הצלקת מהברית מילה חסרים בו איזשהם עצבים או רגישות
הנה הטענה של המנתח אותה קראתי "באזור הצלקת יש קצות עצבים חופשיים אך לא אברי חישה. כלומר יש תחושת חום קור כאב ומגע אבל אין את רצפטורי הלחץ"
להתייחסותכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס25/05/2010שלום, דני.
סביר להניח שלפיענוח צריך לפנות לכירורג, אותו ציטטת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםטל23/05/2010
שלום רב לרופא היקר.
לפני כחצי שנה נפצעתי מזכוכית באזור המצח מעל הגבה חתך עמוק שהודבק במיון כירורגי.
לאחר שלושה שבועות התחלתי בהמלצת רופא עור למרוח קלוקוט למשך מספר חודשים.
היום ישנה צלקת עדינה באזור מעט אדומה ומוגבהת שמפריעה לי מאוד מבחינה אסטטית.
הפלסטיקאי שטיפל בי לאחר הפציעה אמר שתוצאה סופית ניתן יהיה לראות רק לאחר שנה אבל כרגע התוצאה הנוכחית מאוד מפריעה לי והטיפול בקלוקוט לא טשטש מספיק לטעמי את הצלקת. (להעלים אני מבין שאי אפשר ובכל מקרה אני לא מעוניין בתיקון כירורגי/לייזר/הזרקות).
שמעתי בעבר שישנה משחה נוספת בשם מדרמה לצלקות ורציתי לשאול לדעתך מנסיונך האם כדאי אולי לנסות שימוש במדרמה למשך מספר חודשים ואולי גם לנסות טיפול משולב כגון קלוקוט בוקר ומדרמה בלילה? או שכדאי לתת עוד צ'אנס רק לקלוקוט ולמרוח אותו למשך מספר חודשים נוספים?
אני מודה לך מאוד מקרב לב על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס25/05/2010טל, שלום.
מדרמה פעילה יותר מהקלו-קוט ובד"כ גם יעילה יותר. בהחלט מומלץ לשקול שימוש בה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה אחרי לידהשלומית23/05/2010
שלום, ילדתי בשעה טובה לפני חמישה ימים. לקראת סוף ההיריון התפתחה לי פטרייה בציפורן ברגל. האם אני יכולה לטפל בה אצל פדיקוריסטית מוסמכת ע"י משחה או טיפות או שהדבר אסור במהלך הנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה אחרי לידה
ד''ר צחי שלקוביץ23/05/2010שלומית שלום
אין כל מניעה לטיפול מקומי בזמן הנקה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער שלא מפסיקה בבקשה עזרהורה23/05/2010
בת 23 ,סובלת מקרון ויש לי נשירה שפשוט לא מפסיקה.
מאז שיש לי קרון תמיד היו לי נשירות שחזרו על עצמן אסל מעולם לא ברמה כזו!
כל הראש שלי מלא מלא מלא בקרחות. גם ככה השיער שלי דליל ועוד אם הנשירה הזו אז נשארה לי ממש שיערה וחצי על הראש והנשירה פשוט לא רוצה להפסיק היא ממשיכה וממשיכה.
אני ממש מפחדת שבסוף תהיה לי קרחת.
אין לי מחסור לא בברזל ולא בחומצה פולית ולא בבי 12 ,זה ממש מוזר (זו גם הפעם הראשונה או השנייה בשנים האחרונות שהבדיקות תקקינות)
אני חופפת את הראש בקמילוטרקט נגד נשירה ואני שמה ביצים על הראש וחופפת בתמציות צמח הסרפד, אני שותה ויטמינים מידי יום , ומשתמשת במינוקסי 2 כבר חודש פלוס ושמה שמן זית על הקרקפת.
אני פשוט אובדת עצות.אני כבר לא יודעת מה לעשות.
יש לי גם אוסטאופניה ,אולי מחסור בקלציום או בויטמין די גם יכולה להיות הסיבה????
וגם אם כן אז למה רק בחודשים האחרונים הנשירה החלה ? יש לי כבר כמה שנים אוסטאופניה.
וחוץ מזה רופא העור אמר לי שכאשר לא מוצאים שום סיבה נראית לעין אז מאשימים את המחלה הכרונית כזו או אחרת (במקרה שלי קרון )בנשירה..
אבל ...זה הדבר הכי קל לעשות הרי אני כבר 5 שנים סובלת מקרון ברמות חמורותצ יותר או חמורות פחות והיו לי תקופות גרועות יותר מעכשיו ולא הייתה לי מעולם נשירה כזו מסיבית..
מה לעשות? מה יכולה להיות הסיבה? עצות נוספות וכו'
אשמח לשמוע
שבוע טוב, ורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד''ר צחי שלקוביץ23/05/2010ורה שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, נשמע מתאורך ומבדיקות הדם כי אין סיבה ישירה וברורה לנשירה . ( יש לבדוק גם את פעילות בלוטת התריס-ואם גם היא תקינה ) נשמע כי את עושה את כל הדברים הנכונים - שימוש במינוקסי- ולכן לדעתי עלייך להמתין בסבלנות שהתופעה תחלוף.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת הייתה לי בבדיקת הדם האחרונה גם
ורה24/05/2010בעיה בתפקוד בלוטת התריס. עשיתי שוב בדיקת דם נוספת לראות אם זה חוזר על עצמו ואז נתייחס לזה יותר ברצינות.
זו יכולה להיות הסיבה לנשירה כזו מאסיבית??
אודה לתשובתך ובנוסף אשאל אם לדעתך בזמן שאני משתמשת במינוקסי עדיף אולי להשתמש רק בו ולא "להעמיס" על הקרקפת בשלל "תרופות סבתא" למיניהן?
תודה רבה מראש על תשובתך
בשורות טובת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת הדם הראו תפקוד יתר של
ורה24/05/2010בלוטת התריס:.13.tsh 8. כאשר גבול עליון הוא 5.5 -זה משמעותי?
ברזל 19 כאשר גבול תחתון הוא 20 ,גם לא משמעותי נראה , מה גם שאני לוקחת ויטמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בצבע העור בכתףדנה22/05/2010
שלום,
לפני כשבועיים קיבלתי כוויה בכתף שלי כתוצאה ממים רותחים.
אזור הכוויה הפך לכהה יותר מצבע העור בגוף.
רציתי לדעת איזה טיפולים או חומרים ניתן לעשות כדי להעלים או להבהיר את הכמטים שנוצרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי צבע העור בכתף
ד''ר צחי שלקוביץ23/05/2010דנה שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, לא נשמע כי יש צורך בשלב זה לטפל אלא להשתמש במסנני קרינה בלבד ולהמתין בסבלנות מספר חודשים עד שהפיגמנטציה תחלוף.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים תת עורייםה21/05/2010
שלום, אני בת 40
יש לי בגוף גושים שומניים תתעוריים מפוזרים בגדלים שונים חלקיים ממש בולטים כמו סיכות לבנות וחלקם עמוקים וקשים יותר, הדבר מפריע מאוד אסתטית ולא נעים. הייתי אצל רופא עור שאמר שזה טורשתי והפנה אותי לפלסטיקאי. הפלסטיקאי אמר שניתן להוציא בודדים אך ישארו צלקות. האם יש דרך להמיס את הגושים הפנימיים לטפל אסתטית בחיצוניים יותר? אנא מקדו אותי בעניין והאם פגשתם במקרים כאלה .
תודה .ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים תת עוריים
ד''ר צחי שלקוביץ23/05/2010שלום רב
בהנחה שאלו אכן צברים של תאי שומן , ניתן להמיסם בעזרת תמיסת פוספטידיל בהזרקה מקומית לנגע. כמובן שתשובה סופית תוכל להנתן רק לאחר ראיית הממצאים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן להתייעץ ולקבל טיפול?
יוחאי31/10/2012גם אני סובל מליפומות מרובות וכעת מחפש רופאים העוסקים בטיפול הזה לצורך הסרת ליפומות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר...21/05/2010
אני בת 20 הסובלת מהזעת יתר באזור בית השחי,קראתי פה על כמה סוגי טיפול בבעיה אך רציתי לשאול מה התופעות לוואי של כל שיטה ומה הכי מתאים לבעיה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליצה לך מאוד על בוטוקס כטיפול
שירי21/05/2010אני עברתי טיפול בבוטוקס להזעת יתר בבית השחי וכבר אחרי 3 ימים הפסקתי להזיע בכלל !!!! מאוד ממליצה לך לפנות לרופא שלי ,הוא עדין ולא כאב לי אצלו בכלל !!!! (עולה 3000 ש"ח ) ויש לך שקט ל 10 חודשים או שנה
לרופא קוראים ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר- תופעות לוואי?
...21/05/2010מה קורה עם התופעות הלוואי של הטיפול הזה? יש הזעה במקומות אחרים במקום?
ואיפה אפשר לעשות את הטיפול הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבוטוקס להזעת יתר אין תופעות לוואי
שירי22/05/2010אני ממליצה לך לפנות לרופא שלי :ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה שעושה עבודה נפלאה ומיקצועית והוא כבר יסביר לך הכל ,אין תופעות לוואי והזיעה לא עוברת למקום אחר ,יש לך שקט ושלווה מהזיעה לתקופה שבין 7 חודשים לשנה (אצל כל אחד זה מועיל לתקופה שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
ד''ר צחי שלקוביץ23/05/2010שלום רב
בהסתייגות שלא התרשמתי במה מדובר ובהסתייגות שאינני מכיר את המטופלת, נשמע לי ששימוש בדאודורנטים מותאמים או טיפול בבוטוקס יהיו הפתרונות המתאימים בהם הייתי מתחיל.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בבית השחי
קרן23/05/2010הי,
אני סבלתי מהזעת יתר, מגיל ההתבגרות, וזה רק הלך והחריף עם השנים.
ניסיתי כל מיני טיפולים זמניים, דורדורנדים ועוד.. היום אני כבר בת 45, ולפני שנה עברתי ניתוח להסרת בלוטות הזיעה בבית השחי בפרופורציה, אני לא הכי מבינה בזה, אבל בטכניקה שלהם אין הזעה מפצה.
מאז איכות החיים שלי השתפרה פלאים. אני כבר לא חוששת כל הזמן אם רואים מבית השחי שלי זיעה או לא.. זה פשוט עולם אחר.
אני לא יודעת מה מצבך, ואם זה יתאים לך, אבל אני בהחלט ממליצה לך לפחות להתייעץ בקשר לניתוח הזה. כי כך לא תצטרכי להתעסק עם הזעת היתר הזו לעולם.
תוצאות הטיפול הם לצמיתות..
בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה. ותדאי שיש היום פתרונות ולא צריך לסבול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשעים אחוז מהמקרים של ניתוח יש
שירי23/05/2010הזעה מפצה וחבל שאת שולחת אנשים למקום כמו פרופורציה שכל מה שהם עושים או אומרים זה לא מיקצועי ומסחרי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר בפרופורציה
קרן24/05/2010לך, אני ממליץ לעבור איזה שיעור או שניים במודעות עצמית...
אם את חושבת שאני ממליץ על חברה מסחרית, את פשוט משקפת עת עצמך, ואת תגובותייך שלך.. שמנסות לקדם רופא כזה או אחר..
אם תקראי טוב את התגובה שלי, תראי שבסה"כ הוספתי אופציה נוספת לדיון, מניסיוני האישי, שבמקרה עשיתי ברשת פרופורציה, ובמקרה גם יצאתי מהניסיון הזה מרוצה מאוד.
ובניתוח הספציפי הזה, אין הזעה מפצה, ואני מדבר מניסיוני האישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן בפניםשיר21/05/2010
יש לי נקודת חן על הפנים ליד האף ואני מעוניינת להסיר אותה..האם תישאר צלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן בפנים
ד''ר צחי שלקוביץ23/05/2010יסמין שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאופן עקרוני
שיר24/05/2010רציתי לדעת האם נשארות צלקות כשמסירים נקודות חן מהפנים..מדובר בנקודת חן שטוחה,קטנה,רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהיעל20/05/2010
יש לי כמה שאלות, מקווה שתדעו לענות:
1. אם הייתה לי הפרעת אכילה (לפני שנתיים), וירד לי הפרופיל הרפואי בגלל זה ל-64 עם סעיף ליקוי, ואני הולכת לרופא עור לבקש רואקוטן, הוא יכול לא לתת לי את התרופה בגלל זה? מה הסיכוי שזה יקרה?
2. מהי השיטת טיפול הטובה ביותר לדעתכם לצלקות אקנה? ולגבי פיליניג- מה בערך הטווח מחירים?
זה ממש חשוב, אשמח אם תענו.
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר צחי שלקוביץ23/05/2010יעל שלום
1. אין שום קשר.
2. אין כל דרך לענות על השאלה בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)