מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסתמה של העוריפיתוש22/04/2010
לפני כ-3 חודשים ביקרתי אצל רופא עור , והוא איבחן אצלי אסתמה של העור, הוא נתן לי כדורים ומשחה.... ובאמת הגירודים עברו. היום ,שוב הכל חוזר. רציתי לשאול אתכם האם יש טיפול ארוך טווח? הגירודים משאירים לי סימנים על העור זה לא יפה... בטח שלא יפה להתגרד כמו איזה קופה.... :).
ממה זה בכלל נובע? סתם ככה בגיל 30 לקבוע שיש לי אסתמה של העור????
(אגב, הגירודים מופיעים בצד הפנימי של האמה, מאחורי הברכיים , במפשעות...)
כל נגיעה מעודדת גירוד....... מרגיש כמו אקזמה - כי ממש נעים לגרד
מה אני עושה?????
סליחה שהייתי ציורית מדי......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010קשה לתת חוות דעת ללא בדיקה מומלץ שימוש יום יומי בקרם משמן כמו דרמקול וניתן גם להשתמש בקרם אטופיק קליר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובלת מאסטמה של העור
הדס23/04/2010שום דבר שהרופא נתן לא עזר
התחלתי לשים על בסיס יומי קרם ידיים של "וזלין" (הכחול, זה לעור רגיש), וזה ממש ממש ממש עוזר לי!!!
כהעור מתחיל לגרד להתייבש ולהסדק אני ישר שמה וישר ישר אני רואה שיפור.
אני ממש ממליצה לך! זה עולה איזה 12 שקל... תנסי, לא תפסידי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהע21/04/2010
שלום,
עיינתי לפני בתגובות בפורום זה ובפורומים נוספים, אולם הייתי מעונינת ליחס ספציפי:
האם, חודשיים וחצי לאחר סיום הטיפול ברואקוטן(גיל 22, 4.5 חודשים טיפול,50 מ"ג, שוקלת48 קילוגרם>זמן אופטימלי),והמלצת 2 רופאי עור להמתין חצי שנה/שנה לפילינג/שיוף/פרוצדורה אחרת, על מנת לעזור בהסואת הצלקות והגומות/שקעים מומלץ להשתמש במדרמה/קלו-קוט/דרמרולר? האם יש סיכוי שכעבור זמן תוצרי הלוואי יעלמו או יטשטשו?האם תכשירים אלה עשויים לפגוע בפרוצדורה הפלסטית או המכנית שתבוצע בעוד חצי שנה/שנה?
הרופא שקיבל אותי בעבר,כאמור, אמר להמתין ולא הזכיר את המשחות שהוזכרו לעיל, אולם הנושא מטריד אותי מאד, מדיר שינה מעיני וגורם לי אי נוחות וחוסר ביטחון עצמי. על כן אודה מאד אם תגיבו להודעה זו.
תודה רבה מראש, ובכלל על תרומתכם לעולם! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010טיפול במדרמה או קלוקוט נועד לצלקות בולטות ולא שקועות מומלץ להמתין לפחות שישה חודשים חלק מהצלקות הקטנות ישתפרו ואז לשקול פילינג כימי או טיפול לייזר לצלקות מומלץ שומוש יום יומי בקרם הגנה משמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוחAi21/04/2010
אני בת 16 והעור שלי מאוד יבש ורגיש.
אני מגלחת מפשעות וזה עושה לי הרבה פצעים וגירודים.
אני שמה המון קרם לחות בכל הגוף וזה לא עוזר.
מה אני אמורה לעשות והאם יש תכשיר שיכול לעזור לעור שלי?
(אל תייעצו לי להשתמש בשעווה מפני שהעור שלי מאוד רגיש לזה, או לייזר כי אין כסף)
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010ניתן למרוח לאחר גילוח קרם אפלומיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן בפעם השלישית או גלולות?ללל21/04/2010
לקחתי בעבר פעמיים רואקוטן (בפעם הראשונה לקחתי רק 4 חודשים ובפעם השנייה חצי שנה).
בכל אופן חלה החמרה, אז מה יעזור לי יותר, לקחת גלולות או לבקש מהרופאת עור שתיתן לי רואקוטן קבוע במינון נמוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010קשה לתת יעוץ ללא בדיקה מומלץ לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורת wood lampיערית21/04/2010
שלום וברכה, בני בן השנתיים נולד עם כתמי קפה חלב ואחת הבדיקות שהתבקשנו לערוך היא בדיקת wood lamp/ wood light
לצערי הרב ולאחר אין ספור טלפונים איני מצליחה למצוא אף רופא שמאבחן במנורה זו.
גם לא במס' בתי חולים שהתקשרתי
אנא, האם תוכלו לעזור לי? אפילו שיהיה פרטי ! (אני מאזור המרכז)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס21/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהניב21/04/2010
ד"ר שלום רב
יש לי נשירה במפרצים שהחלה לפני שנתיים ואני התחלתי לקחת פרופסיה לפני שנה וחודשיים
עכשיו יש לי שיער שאינו מתארך למעבר ל 4 ס"מ (באיזור המפרצים - כסנטימטר וחצי מקדמת הראש) השיער שנמצא באיזור זה רובו בעובי בריא - אפשר לומר , הוא כמובן כבר הספיק להיפגע ב DHT ועכשיו לשאלתי - הפרופסיה לא גורמת להארכת השיער הזה למרות שיחסית הוא במצב טוב - האם זה אומר שהפרופסיה לא עוזרת לי כלל - כלומר אם היא הייתה עוזרת הוא היה כבר צריך להמשיך להתארך ואם היא לא עוזרת משמע שהוא אמור לנשור (למען האמת השיער באותו אורך נשמר כבר 8 חודשים ללא שינוי) או שיש אפשרות שהפרופסיה עצרה את הנשירה ואותם שיערות קצרות ישארו כל הזמן ולא יצמחו ויתארכו מצד אחד ומצד שני גם לא ינשרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה
אלון22/04/2010מניסיון, הפרופסיה עוזרת למנוע את המשך נשירת השיער, ולפעמים יכולה גם להאריך מחדש. אבל לא תמיד. מה שחשוב היה אצלי למשל זה לעצור את הנשירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסיה
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010לעיתים באזור של קידמת הקרקפת והמיפרצים ניתן להוסיף טיפול מקומי במינוקסידיל 5 אחוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגהדס20/04/2010
רציתי לדעת אם פילינג יכול לעזור להעלים כתמים וצלקות של פצעים
ואם כן, איזה סוג של פילינג זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פילינג
פרמהבסט21/04/2010שלום הדס,
טיפול פילינג נועד לחדש ולרענן את העור, להסיר כתמים וקמטים ולטשטש צלקות. פילינג, בהשוואה
לקרמים ולתכשירים קוסמטיים אחרים, יעיל יותר שכן הוא מחדש את עור הפנים ההופך לחלק, גמיש ואחיד. לסובלים מעור בעייתי, הנגרם מבעיות הורמונאליות ואחרות, פילינג הוא הפתרון האידיאלי.
קיימים מספר סוגי פילינג והבחירה ביניהם נעשית בהתאם למצבו של המטופל ולסוג העור שלו.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחיר לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- *2829 ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010הפילינג היחיד שיכול להעלים צלקות אקנה הוא פילינג עמוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, יש לי עוד שאלה
הדס23/04/2010קראתי קצת על פילינג עמוק.. קראתי שהוא משאיר כוויה לאיזו תקופה ושיש הבדלי צבע בין הפנים לצוואר... זה נכון? במידה וכן... האם זה לפרק זמן קצר?
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג עמוק
ד''ר מיכאל שוחט23/04/2010הטיפול גורם לאדמומיות שיכולה להימשך 3 וגם 4 חודשים ואכן תתכן הבהרה של עור הפנים שתשאר לצמיתות יש לציין שניתן היום לטפל רק באזור הצלקות עיי לייזר מסוג co2 בשיטת הפיקסל כך שלא
יהיה שינוי בגוון העור והאדמומיות נשארת למשך שבועיים שלושה ואולם יש צורך בסידרה של טיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת שנתיים וחצישירה20/04/2010
שלום , ביתי בת שנתיים וחצי שמנו לב בזמן האחרון שיש לה פלומות שיער באיזור כתפיים וגב האם שיער זה יכול לנשור ואם לא מה אני יכולה לעשות בגיל כזה האמת אני ובעלי לא שעירים אבל אחותי שעירה וראיתי מזה עושה בגיל מבוגר אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב ת שנתיים וחצי
שירה30/04/2010מבקשת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדפרין-\Adaferinדנה19/04/2010
היה לי אקנה קלה וכבר עכשיו יותר אין לי פצעים היה לי איזה 10-11 בתוכם כמה ריציינים ונישארו לי מין סימנים כאלו אדומים שאם הזמן זה עובר לי אבל ממש ממש ממש לאט (סימני פוסט אקנה)
קניתי תמשחה אדפרין האם היא מיועדת גם להעלמת הסימנים האלו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו פה?
דנה22/04/2010מישהו פה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010אדפרין לא נועד לטיפול בסימנים אדומים מומלץ שימוש יום יומי בקרם הגנה משמש ובדכ הסימנים נעלמים לאחרמס חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה שלא עברענת18/04/2010
שלום,
לפני כחודש צמח לי ח'צקון על הלחי ולא נגעתי בו או פיצצתי ולא כלום.. הנפיחות שלו ירדה מעצמו. אבל מה, כבר שבועיים יש לי מן אדום כזה איפה שהחצקון היה.. לא יודעת אם להגדיר את זה כצלקת אבל נשאר אדום כזה בגודל שהיה החצ'קון שלא יורד. ואני כל יום שמה קרם פנים בלי שום קשר לכלום וגם העור שלי הוא לא שמנוני ואני כל יום מטפחת אותו ככה שאני לא יודעת ממה זה נגרם.
איך אוכל לגרום לאדום לעבור? (האם יש איזה משחות כל שהם או תרופות?)
ובבקשה אל תפנה אותי לרופא עור כי אני נורא מתביישת בגלל זה הפנתי את השאלה לכאן ולא הלכתי בעצמי אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2010בדכ האודם חולף תוך מספר חודשים מומלץ שימוש יום יומי בקרם הגנה משמש בנוסף קיים תכשיר בשם רוביאלין שיכול לעיתים להפחית את האדמומיות בחלק מהמיקרים ניתן לשפר את המראה עיי שימוש בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחידות צבע עוראנונימית18/04/2010
אבקש לדעת האם יש איזה פטנט להפחתת עיגולים שחורים מתחת לעיניים ולהקניית צבע אחיד לעור. יש לי עור חלק מאד, אבל הוא לא אחיד בצבעו (שחומה) וזה מאד מפריע לי. מה ניתן לעשות כדי להקנות מראה אחיד יותר ולהבהירו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור לא אחיד
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2010ניתן להשתמש בקרם הבהרה בנוסף באזור העיניים ניתן לעיתים עיי מילוי בחומר מילוי לטשטש את הכהות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד באיזור איבר המיןשמעון18/04/2010
כבא המון זמן יש לי גירודים באיזור של האיבר המין וגם לידו
ניסיתי הכל תחתונים מכותנה מלאה
סבון ללא סבון
לאוורר ושום דבר לא עוזר
הלכתי לרופא והוא אפילו לא הסתכל ורשם לי איזה מישחה שבכלל לא עזרה...
ואין לי מושג מה עושים...
תיאור הבעיה:
המקום המדובר ככה יותר משאר העור ומתי שאני מגרד אותו הוא ניהיה מבריק כזה ויש לו ריח מסריח... ולפעמים רואים כזה אדום ממש דם אבל הוא לא נוזל או משהו כיאלו אני רואה את הבשר...
ומתקלף העור כמובן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד באיזור איבר המין
ד''ר צחי שלקוביץ18/04/2010שמעון שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יעזור אם אני יעלה תמונה?
שמעון25/04/2010של האיזור
ואם אפשר לפרטי או לאימייל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיסיל - בדיקת דםעומר17/04/2010
שלום,
רופאת העור רשמה לי למיסיל בשל פטרייה בציפורן,
והפנתה אותי לבדיקות דם לוודא שאין פגיעה בכבד.
האם יש צורך לצום לפני בדיקת דם כזו?
תודה,
אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין שמדובר בכדורים
עומר17/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיסיל -בדיקת דם
ד''ר צחי שלקוביץ18/04/2010אלון שלום
בדרך כלל לא, אך לרוב זו הוראה שכתובה על טופס הבדיקה עצמו.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות בשפתייםהרטמן צרניבסק17/04/2010
שלום רב
לאחרונה מזה שנה, התחילו להופיע לי נקודות לבנות על השפה העליונה . לאחר בירור באינטרנט הגעתי למסקנה שזה שלפוחיות שומן. אני סובל מעליה קלה של תריגליצרידים בדם.
השאלה היא:
1- האם יש קשר בין עלית השומנית בדם שלי לבין התופעה של הנקודות האחלה?
2- האם אכן ניתן לרפות את התופעה הזו בעזרת TRETINOIN GEL (RETAVIT ואם לא מה כן התרופה לבעיה זו?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות בשפתיים
ד''ר צחי שלקוביץ18/04/2010שלום רב
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אתה מתאר תופעה הנקראת FORDYCE . התופעה אינה ניתנת לטיפול.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים שקופותלי17/04/2010
שלום רב,
אני נערה בת 17, בריאה, רזה יחסית, ונוטלת גלולות יסמין מזה 7 חודשים.
אני לא יודעת מתי זה התחיל, אבל שמתי לב והמון אנשים שרואים אותי אומרים לי שהרגליים שלי שקופות. בחורף חשבתי שזה מקור, אבל גם עכשיו בקיץ יש לי לאורך כל הרגל כתמים ורדרדים סגלגלים כאלו, לא שטפי דם ולא ממכה, לאורך כל הרגל .
זה יוצר מראה רגל "מנומר"- האם מכירים את התופעה? ממה היא נגרמת? יש מה לעשות?
תודה מראש
לי
(ד.א- לא מדובר בנימים או ורידים, אלא פשוט בכל הרגל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים שקופות
ד''ר צחי שלקוביץ18/04/2010לי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)