מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישנן שמועות שהגיעו אליי לאחרונהעדי18/08/2009
שחלב וקורנפלקס עושים אקנה!! האם זה נכון? (מקווה שלא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009מוצרי חלב יכולים להחמיר אקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מסירים צבע כהה מאפור קבוע בגבותמירי17/08/2009
יש לי לקוחה שיש לה צבע כהה בגבות והיא מעוניינת להסירו אן להבהיר את הגוון.
האם מישהו בפורום יוכל לתת לי תשובה מקצועית.
תודה מראש
מירי
קוסמטיקאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009לעיתים ניתן להסיר את הכתם עיי לייזר להסרת קעקועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפצעים על הפניםנתנאלה17/08/2009
יש לי פצעים על הפנים ולאחר כמה טיפולים שלא עזרו אצל קוסמטיקאית היא המליצה לי לבדוק אפשרות לקחת גלולות ושאולי זה יעזור. האם נהוג לתת גלולות למטרה זו? אם כן - האם ישנן גלולות מסוימות שנהוג לתת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009התשובה חיובית עליך לגשת לרופא עור או גניקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן חודש אחרוןשרון17/08/2009
אני מתחיל השבוע את החודש האחרון, מינון 40
פצעים בקושי יוצאים, יש שיפור גדול מההתחלה אבל עדיין יוצאים פצעים גדולים פה ושם וגם ראשים לבנים כאלה קצת.. וזה מעצבן
רציתי לדעת אם זה בסדר והאם זה אמור להיפסק סופית בחודש האחרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה , גם לרופאים
אביב17/08/2009שלום,
האם רוקאוטן עוזר לריפוי צלקות גם ישנות, שלא נוצרו מפצעי בגרות?
והאם קלו- קוט זו המשחה הכי טובה לאיחוי צלקת טריה או שקיים משהו יותר טוב מזה? והאם ניתן למרוח גם על צלקת ישנה על השפתיים, כי הבנתי שזה יכול לעזור ולשפר צלקות ישנות.
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש איזה תכשיר שממיס את הקומודומיםאני17/08/2009
או גורם להפחה שלהם?..אני אחרי רואקוטן ושוב מתחילים לצאת לי פצעונים לבנים..ומופיעים קומודומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומדונים
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009ניתן לנסות חומצה סליצילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן, B12, אקנהשלי17/08/2009
שלום,
אני לקראת סיום טיפול ברואקוטן.
בנוסף אני נוטלת תוסף ויטמין B12 בעקבות בדיקות דם שהראו חוסר.
קראתי שויטמין זה עלול להחמיר מצבי אקנה.
האם המשך נטילת הויטמין עלול להרוס את אפקט הרואקוטן בסיום הטיפול
ולהגדיל את הסיכוי להישנות האקנה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקות אקנה אחרי רואקוטןאני16/08/2009
מתי אפשר להתחיל לטפל?..יש לי חטטים ואני ממש מיואשת!..איך הטיפול בדרמה רולר?..מה השיטות היעילות לטיפול בחטטים וצלקות אקנה??..תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009מומלץ טיפול ברואקוטן יש להתעייץ עם רופא עור האפשרויות לייזר פילינג כימי או אקסיזיה כרורגית ואף מילוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערות צומחות מתחת לעורשלומי16/08/2009
שלום
אני לאחר טיפול של חצי שנה ברואקוטן
עד לפני הטיפול לא הייתי מתגלח בתדירות גבוהה בגלל הפצעים
אך עכשיו לאחר שהפנים חלקות אני מרשה לעצמי להתגלח אז גיליתי תופעה מאוד מעצבנת
הייתי מתגלח רגיל בכיוון הצמיחה הכל היה טוב
אך רציתי מראה יותר חלק והייתי מתגלח גם נגד הכיוון
הכל היה עובר חלק חוץ מאזור השפם שם כל הזמן זה היה כואב והיה יוצא דם מכל מיני מקומות בפנים
לאחר כמה ימים היה יוצא לי בכל הפנים מלא מלא פצעים
הרופא הביא לי משחה שנקראת אפלומיצין שיש בה אנטביוטיקה עם השפעה ארוכת טווח שמונעת זיהום
ועכשיו כבר אין זיהום אז שאני מתגלח עדיין יוצא לי דם באזור השפם ומתחת לשפה התחתונה
ולאחר כל הבעיות האלה אני מגלה שיש לי כמה שערות בלחיים שצומחות ממש מתחת לעור באורך של 3 מ"מ בערך
מה אפשר לעשות עם זה שויצא לי דם כל הזמן שאני מתגלח באזור השפם??שם נראה גם בליטות כאלה קטנות בכל זקיק שיוצא ממנו שיער
וגם מה עושים עם השערות שצומחות מתחת לעור ??עכשיו במזל שלי אין מזה זיהום בנתיים כי אני שבועים לאחר רואקואטן וכמה ימים לאחר סיום אפלומיצין אבל אני בטוח שאם זה ימשיך ככה זה יגרום לזיהום
האם יש דרך לטפל בבעיה אשמח לשמוע תשובה
תודה
מצטער על ההודעה הארוכה פשוט הייתי חייב להסביר את המצב טוב בשביל לקבל תשובה מתאימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערה הפוכה
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009לעיתים טיפול בלייזר להסרת שיער יכול לפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם קפה בחלבאיתמר16/08/2009
שלום, שמי איתמר ויש לי כתמי קפה בחלב רציתי לדעת אם הסרתם בלייזר מעלימה את הכתמים לגמרי או שישארו סימנים?
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם קפה בחלב
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009בחלק המיקרים ניתן להסיר את הכתם יתכן שהעור באזור יהיה בהיר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים כדי להפטר מהבעיה?איתי16/08/2009
שלום,
אני בן 39, אצן.
יש לי בעיה שמציקה לי, נכון לכרגע יותר ויזואלית ופחות כאב פיזי למרות שאני חושש שזה יתחלף.
בכף רגלי הימנית/קרסול, בפיקה/עצם מאחור, היכן שתמיד מתפתחת יבלת שנועלים נעליים חדשות, התפתחה לי נפיכות עם בליטה, כמו כמה שכבות עור על עור ואם אני נוגע את האצבע, המקום חסר רגישות למגע.
העור הפך להיות קשה אבל לא ברמה שניתן להסירו. לפעמים זה כואב לי באזור.
כף הרגל השנייה תקינה לחלוטין מהבחינה הזאת.
שאלתי:
1.האם זה מראה על איזו בעיה אחרת בגוף, נניח אורטופדית או מערכת אחרת?
2. לאיזה רופא עליי לפנות: לאורטופד, עור או כירורג כדי לטפל בבעיה ולהסירה?
3. ברור לי שזה לא יעבור לבד, השאלה אם זה יכול להחמיר או משסוג הדברים בגוף שפשוט לא נוגעים בהם?
תודה רבה על תשובה.
שבוע טוב ומבורך,
איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009עליך לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בלשוןדניאל15/08/2009
רציתי לדעת איך אפשר לדעת שיש פטריה בלשון?
ואיך אפשר לטפל בזה?
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, יש לי שאלה......הייהיי15/08/2009
מקווה שהגעתי לאזור הנכון.
אני בת 16 וחצי עוד מעט
ואני אמוד השתזוותי בשמש נהייתי חומה ואני לא אוהבת את הצבע הזה.
מה ניראה לך שאני יכולה לעשות כדיי שיהיה יותר בהיר, עדין יותר ?
מה את יכולה להמליץ לי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה זה חשוב
הייהיי18/08/2009................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יערי18/08/2009מתוקה השתזפת והעור התכהה וזה נורמלי לגמרי
זה שאת לא אוהבת אין ברירה
עם הזמן הצבע יירד ויחזור למה שהיה קודם.
ואם לא בזמן הקרוב, בחורף תמיד הכל מסתדר (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיזוף
ד''ר מיכאל שוחט19/08/2009עליך להמנע מחשיפה לשמש להשתמש בקרם הגנה ועם הזמן השיזוף יחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף..שי14/08/2009
שלום.
בתקופת הקיץ אני די שזוף כי אני כמעט כל יום בים או בבריכה.
שמתי לב שלאחר האימון במכון הכושר אני נראה לבן בפנים ומעט חיוור למשהו כמו שעה כאילו ירד לי כל הצבע השזוף....
מה זה יכול להיות??
הדבר קורה גם אם אני יוש בחצר וממש מזיע אם אני הולך להסתכל במראה אני רואה את אותו הדבר פנים ללא שיזוף לכמה זמן!
תודה רבה על התשובה
ומתנצל אם השאלה קצת מוזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענו כי זה עבר עמוד
שי19/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יערי19/08/2009זה נובע בגלל פעילות גופנית, וזה נורמלי! תשתה הרבה מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנה בעזרת מכשיר אור כחולגילי ביני14/08/2009
שלום לכולם רציתי לדעת עבור בני האם מכשיר אור כחול יעיל לטיפולי אקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באור כחול
ד''ר מיכאל שוחט14/08/2009בחלק המיקרים טיפול באור כחול יכול לעזור באקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהליטל13/08/2009
אני דברתי עם רופא עור שאמר שגלולות עם קצת הורמונים (נתן פמינט) יכולים לעזור לפצעים שיש לי על הפנים .. ממתי נותנים גלולות לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי זה עזר מאוד
מוריה13/08/2009גם לי היתה בעיה של אקנה קל וגם לי נתנו גלולות (אותן גלולות שלך נתנו) ואני חייבת להגיד שזה עזר מאוד. אני לא רופאה אבל זה קשור לאיזון ההורמונים בגוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ד''ר מיכאל שוחט14/08/2009טיפול בגלולות למניעת הריון הינו טיפול מקובל באקנה ובחלק מהמיקרים יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)