מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלזמהענת17/07/2009
שלום.
איך אפשר להיפטר מהצרה הזו?
יש לציין שכבר ניסיתי המון טיפולים- פילנגים ( גם כימי ) , ipl , משחות....
האם יש טיפול חדשני שמסוגל להתמודד עם הבעיה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלזמה
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009הטיפול האפקטיבי ביותר הוא שילוב של קרם הבהרה יום יומי שניתן במירשם רופא ופילינגים קלים ואולם הבעיה יכולה לחזור וגם להחמיר בהריון חשיפה לשמש שימוש בתרופות מסוימות וגם ללא סיבה ספציפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהשחר17/07/2009
מה יכול לעזור לאקנה שלאו דווקא במצב קשה ? קל עד בינוני כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009מומלץ שתיפנה לרופא עור קימים תכשירים מקומיים רבים שיכולים לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אסתטידפנה17/07/2009
אני רוצה לעבור טיפול אסתטי כלשהו כדי שיעזור לי להפחית את הפצעים הרבים שעל פני. איזה טיפול יכול לעזור לי? והאם ישארו לי צלקות מהפצעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009קשה לתת לך חוות דעת ללא בדיקה קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת וניקה להסרת שיער בפניםנעמה17/07/2009
משחת וניקה להסרת שיער(בפנים):
1.במריטת שיער בשעווה או חוט העור שלי מגיב באדמומיות ופצעי אקנה תהיה אותה תגובה גם בשימוש במשחת
2.בשימוש במשחה ישנו נזק מצטבר?
3.תוך כמה זמן יש תוצאות מהטיפול הראשון ותוך כמה זמן השיער גדל בין הטיפולים?
4.השימוש במשחה בשילוב עם אינפרא אדומה או לייזר יכול להיות יעיל יותר? זאת אומרת :
א.לקצר את השימוש (ולמנוע את הגירוי והנזק מהשימוש החוזר ונשנה)
ב.להוות תחליף לגילוח השיער(הפנים) לפני טיפולים מסוג זה.
5.אפשר בכלל לשלב טיפול במשחה עם לייזר או שזה נוגד משום שהשערה נהרסת מהשורש ולייזר עובד על זיהוי פיגמנט השערה.
6.המשחה גורמת לשיער לצמוח מתחת לעור?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וניקה
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009השימוש צריך להיות לפחות לשישה שבועות הטיפול מאט את צמיחת השיער ואינו מהווה תחליף לגילוח מומלץ לשלב אותו עם טיפול להסרת שיער כמו קרן אור או לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חררהשירי16/07/2009
שלום
יש לי בזרועות מעין חררה ( יכול להיות שקוראים לזה קרטוזיס פילריס) אולי ידוע לכם על דרך כל שהיא להתמודד עם זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוזיס פילאריס
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009ניתן למרוח רטין מקומית או קלמוריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירי19/07/2009שלום
תודה על התשובה.
האם אלו משחות במרשם? מה אני צריכה לבקש בבית מרקחת או פארם? והאם ניתן לחשוף את העור לשמש עם תכשירים אלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראקוטן והריוןלינדה15/07/2009
שלום אני בת 30 אמא לילד בן שנה וחצי, לקחתי ראקוטן 80 מ"ג ביום במשך 3 חודשים וסיימתי את הטיפול בערך באמצע חודש מאי האחרון.
לאור הסיכונים שבתרופה הזו עבור העובר, מתי אפשר להתחיל לנסות להיכנס להריון נוסף? האם ספטמבר זה מרווח מספיק?
בנוסף, נותרו על פניי מספר כתמים כתוצאה מהטיפול (כנראה לא נזהרתי מספיק בשמש...). יש דרך להעלים אותם? האם פילינג אצל קוסמטיקאית יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009ספטמבר זה בסדר ניתן לפנות לקוסמטיקאית או רופא עור בנוגע לכתמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומהג'וליה15/07/2009
שלום,
יש לי שומה שמאד מפריעה לי על היד (קרוב לאיפה ששמים את השעון אז לפעמים אני מסתירה אותה עם זה...). האם אחרי שאני אוריד אותה בטוח תשאר צלקת? זה נכון שאם השומה בולטת מעל העור אפשר להוריד אותה בלייזר? יש עוד דרכים? איפה מומלץ לבצע את ההליך הזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009תמיד תשאר צלקת מומלץ לפנות לרופא עור או כרורג פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בריטאויטיהודית15/07/2009
כיום אני בת 39 ולפני כ 8 שנים השתמשתי בסך הכל פעמיים בלילה במשחת הריטאויט. היה חודש צדמבר חם ולא קראתי שצריך להיזהר מהשמש. לאחר מספר ימים העירו לי שעורי מאוד אדום בפנים. מסתבר שקיבלתי כמו מן כוייה והעור היה מתוח ואדום מאוד כמעט חודש. רופא עור אמר לי שהמשחה לא מתאימה לאקלים הישראלי והייתי צריכה להיזהר מהשמש, ושהמשחה עשתה לי כמו פייס ליפט. הבעיה היא כשהעור הפסיק להיות מתוח והרקמות נהיו מאוד מורחבות כמו סימני מתיחה. בחודשים לאחר מכן סבלתי בפנים מאודם בכל יציאה לשמש ממזגן חם היה לי כמו פרפר בפנים רופא אחר אמר לי שזה לא לופוס ויש לי סבוריאה בפנים. העור שלי היה פעם שמן עם קצת פצעונים היום העור השתנה והוא קצת שמנוני ויבש. אני לא יכולה לשים מייקאפ כי זה מבליט לי יותר את הנקבוביות וניראה עור זקן . בכל יציאה לשמש העור נעשה ישר אדום ומגורה. האם זה ידוע שהמשחה גורמת לתופעה כזאת בשימוש לא נכון? איך אני יכולה לשפר את מצב עורי למי עליי לפנות אני מאוד מבולבלת . תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטאויט
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009רטין יכול לגרום לאדמומיות וקילוף בחשיפה לשמש שבדכ חולפים עם הפסקת הטיפול מומלץ לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהעדי15/07/2009
שלום יש לי אקנה ברמה בינונית-קשה.
שמעתי על כמה משחות-רטוויט,לוקציד...האם זה עוזר לאקנה ברמה קשה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009בחלק מהמיקרים התשובה חיובית מומלץ לשלב גם קרם אנטיביוטי או גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחהדנה15/07/2009
שלום ד"ר..
אני משתמשת במשחת ניאו מדרול למעלה משנתיים. אני מורחת אותה נקודתית על הפצעים..השאלה אם זה בסדר שאני משתשמת בה לאורך זמן כ"כ ארוך כיוון שהיא מכילה סטירואידים..האם זה יכול לגרום לפעולה ההפוכה?להוצאת פצעים?
בתודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח כפילינגירון14/07/2009
קראתי במקום כלשהו שגילוח זה בעצם פילינג. האם הדבר נכון?
אם כן - האם גילוח במכונת גילוח נותנת את אותו אפקט של פילינג כמו סכין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח
ד''ר מיכאל שוחט19/07/2009אכו בגילוח יש גם אפקט של קילוף מיקרוסקופי של העור הגילוח במכונה תלוי בכוון של הסכינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורנייםעדנה13/07/2009
שלום רב,
ברצוני לשאול אם פטרת ציפורניים בידיים מדבק. אני רוצה להעסיק מנקה וראיתי שיש לה בציפורני הידיים פטרת מאוד בולטת. האם אפשר להדבק מזה?
תודה עדנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
ד''ר מיכאל שוחט13/07/2009התשובה חיובית ואולם צריך גם נטיה להידבקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חןמאיה12/07/2009
שלום ד"ר
ברצוני להגיע למרפאה לאבחון של נקודות חן שלי
הייתי מעוניינת לדעת אילו מרפאות ובדות עם מכשיר הדרמוסקופ
או אולי לקבל המלצה על מישהו שמתמחה באבחון נקודות חן
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון
ד''ר מיכאל שוחט13/07/2009חלק גדול מרופאי העור עובד עם דרמטוסקופ כולל אנוכי בכל מיקרה לשם מיפוי וצילום דיגיטלי של הנק ניתן לפנות לדר נתנזון מדיקל סנטר הרצליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר הipl האם פוגע בעור הפניםתמי12/07/2009
שלום
אני עושה טיפולים מזה שנתיים בפנים.
השיער לא נעם לי.
האם זה פוגע בעור הפנים שלי?
מה הסכנות שלי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור
ד''ר מיכאל שוחט13/07/2009הסיכון בחלק מהמכשירים כויות פיגמנטציה וקימים גם מיקרים של צמיחת יתר של שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים נגד פיגמנטציה?
תמי16/07/2009תודה רבה,
מה עושים נגד פיגמנטציה?
ונגד שיעור יתר בפנים? יש משהו לצמיתות.
שמעתי שגם הלייזר זה גרוע לפנים?
על מה אתה יכול להמליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת אקנה לאחר הפסקת גלולותרינת10/07/2009
שלום,
התחלתי לקחת גלולות לפני כ-5 שנים עקב בעיות הרומנליות שגרמו לאקנה.
הגלולות הפסיקו לי את האקנה לחלוטין.
אני רוצה להפסיק ליטול את הגלולות עקב רמות כולסטרול מאוד גבוהות (265)
האם ניתן לומר בוודאות שהאקנה תחזור או שיש מצב שזה לא יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט13/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)