מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוירופירומהמיקי12/05/2009
הסרתי בליטה מהגב בצבע חום בהיר ותשובת הביובסיה NEUROFIBROMA' NOS
מה זה? והאם זה באמת גידול עצבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקי
ד''ר אלכסנדר אלטס13/05/2009מיקי, שלום.
תשובתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום, לכן מומלץ לפנות לפורומים העוסקים במחלות העור.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לפנים תשובה דחוופפה !רונית12/05/2009
שלום, קיבלתי גלולות דופסטון לסידור המחזור..
האם גלולות אלה מחמירות אקנה? או דווקא עוזרות לו ?, או לא משפיעות לא לכאן ולא לכאן ..
צריכה דחוף תשובה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/05/2009רונית, שלום.
התשובה יכולה להיות חיובית לכל אחת משאלותייך. הגלולות יכולות להחמיר, לשפר, ולא להשפיע.
תדעי מה היא תגובתך רק כשתתחילי ליטול את הגלולות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לד"ר שוחטגדי11/05/2009
שלום רב
ברצוני להסיר שיער בקרוב ויש לי מספר שאלות
מה ההבדל בין מכשיר הלייזר של הדור הרביעי לבין המכשור שיש אצלך בקליניקה ד"ר שוחט?
האם במקביל להסרת השיער ניתן להשתמש בקרם הבהרה?
וכהמ זמן אחרי סיום הטיפולים בלייזר ניתן ליטול רוקאוטן?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?????
.20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2009יש להמתין לפחות חודש בין סיום רואקוטן וטיפול להסרת שיער לגבי קרם הבהרה ניתן למרןח ואולם יש להפסיק את הטיפול לפחות עשרה ימים לפני טיפול להסרת שיער אני משמש בטכנולוגיית SHR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהדפנה11/05/2009
הלכתי לרופאת נשים שלי כדי לקבל גלולות נגד היריון, והיא נתנה לי פמינט וטעאנה שזה גם יכול לפתור את הבעיה של האקנה שיש לי. אפשר לקבל הסבר איך קשורה בעיית האקנה לגלולות?? ואיך בדיוק הן מרפאות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס12/05/2009רוני, שלום.
פעילות של בלוטות חלב בכלל ובאקנה בפרט מאד מושפעת מהורמוני מין גבריים (אנדרוגנים).
עם הגלולות את מקבלת הומוני מין נשיים (אסתרוגנים), אשר מפחיטים את השפעה של אנדרוגנים ועל ידי כך עורזים להפחתת הפצעים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לשים קרם ידיים על הפנים?אייל11/05/2009
הקרם מאושר לבעלי עור רגיש.היפואלרגני. האם הוא יעשה את אותה פעולה? מהם החומרים הפעילים בקרם פנים/ידיים ,מה ההבדל ?אם ישנו. מבחינת טיפול בעור יבש,לא אקנה או גירוי כלשהו..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס12/05/2009אייל, שלום.
ישנם קרמים אוניברסליים, ויש מיועדים להתוויות מסויימות. מרכיבים של קרם ידיים עלולים להיות קומדוגניים (לגרום לפצעים או אחמרת הפצעים בפנים) וכ"ד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
אייל13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר למרוח קרם ידיים על הפנים??אייל11/05/2009
הקרם מאושר לבעלי עור רגיש.היפואלרגני. האם הוא יעשה את אותה פעולה? מהם החומרים הפעילים בקרם פנים/ידיים ,מה ההבדל ?אם ישנו. מבחינת טיפול בעור יבש,לא אקנה או גירוי כלשהו..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
גדי11/05/2009היי
אומנם אני לא רופא אבלל
לא ממליץ לך לשים קרם ידיים בפנים למה זה תשאל את* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס ואקנהגלי11/05/2009
שלום
לבני בן ה- 17 יש פסוריאזיס (התגלה לפני כשנה) הוא החל טיפול בדייבובט, בהמלצת הרופא המטפל.
כנער מתבגר, הוא סובל מאקנה, והומלץ על שימוש בראוקוטן, האם טיפול זה טוב? האם נפוץ?
ומה לגבי הפסוריאזיס? אין התנגשות בין השניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס12/05/2009גלי, שלום.
הטיפול ברואקוטן עשוי להועיל הן לאקנה, הן לפסוריאזיס. לדוגמה, בארה"ב אחת התוויות של רוארוטן- זו פסוריאזיס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומות א-טיפיות למניעהאיילת10/05/2009
ברגע שאני מסירה שומה א-טיפית, האם זה למעשה מגן עלי ב-100 אחוז מהתפתחות סרטן עור בכל הקשור לאותה שומה? או שההסרה נעשית בעצם רק בשביל לשלוח את הממצא למעבדה ולבדוק אם כבר התפתח משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס12/05/2009איילת, שלום.
אם השומה הוצאה בשלמותה, בזה נגמר הסיפור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות שימוש במינון נמוך של רואקוטןאודליה10/05/2009
היי
אני בת 23 ויש לי אקנה בפנים שכיום קיים רק באיזור הסנטר
לא לקחתי רואקוטן כיוון שאחותי הגדולה לקחה את זה והיו לה תופעות לוואי מטורפות ועד היום יש לה צלקות על הפנים.
לפני שבוע וחצי הייתי אצל רופאת עור שהסבירה לי שכבר לא ייצאו לי פצעים אבל כיוון שהתזונה שלי לקויה בסנטר תמיד יהיו פצעים/אדמומיות אלא אם כן אטפל בזה אחת ולתמיד עם רואקוטן נתנה לי מינון של 10 מ"ג לקחת יום כן יום לא למשך חודשיים.
התחלתי לקחת לפי הוראתה למרות שבדיקת הדם האחרונה שעשיתי הייתה בפברואר 2009.
האם מותר לי להמשיך אצל קוסמטיקאית טיפולים של החדרת לחות? (ליובש)
בנוסף האם במינון הזה זה באמת יעזור לי ויוריד את זה לתמיד?או שאהיה תלויה בכדורים האלה?
והאם זה בטוח בהתחשב בבדיקות הדם האחרונות שעשיתי ?(מצורפות)
תודה רבה
ד''ר אלכסנדר אלטס12/05/2009אודליה, בוקר טוב.
מינונים נמוכים של רואקוטן יכולים להיות יעילים מאד. עם זאת הפורום אינו יכול להחליף את הרופא המטפל שלך. המלצות שאת מקבלת מהרופא ניתנות על סמך בדיקה אישית ומותאומות ספציפית בשבילך.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אודליה12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשימחה
ד''ר אלכסנדר אלטס12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא רקאוטןא10/05/2009
מה בדיוק ההשפעות של הרקאוטן? תוכלו למנות את כל האפקטים ..
בעיקרון , מובן שזה לטיפול בחלב בעור הפנים מה שגורם לפצעי בגרות
חשוב לי להבין מה קורה לעור? האם הפצעונים עלולים לחזור אחרי נטילת הכדורים?
בדרכ הפצעונים נוטים יותר להופיע יותר בעור שמן האם זה משנה את סוג העור?? לצמיתות או לתקופה של נטילת הכדורים עד להפוגת השפעת הכדורים??
ויותר מכל חשוב לי להבין את המיתוס הרווח שזה מותיר צלקות.. האם זה נכוןן?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס12/05/2009בוקר טוב.
לרואקוטן 3 פעולות עיקריות: הפחתת יצור החלב בבלוטות, נירמול ההתקרנות בפתח זקיק השיערה, פגיעה בחיידק P.acne הנחשב כמחולל המחלה.
כך רואקוטן מחסה את כל המרכיבים של אקנה.
אחוז השנות לאחר הטיפול הוא כ- 20%
מידה מסויימת של הפחתת ההפרשה בבלוטות היא לצמיתות.
צלקות נוצרות מהפצעים ולא מרואקוטן.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה
אושר12/05/2009האם הרוקאוטן משפיע על השיעור?
ובאיזה אופן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה ותשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/05/2009תכשירים של ויטמין A (רטינואידים), כולל רואקוטן עלולים להגביר את נשירת השיער, אך בד"כ ברואקוטן זה לא קורה. אם בכל זאת נשירה גברה- מדובר בתהליך הפיך.
אין השפעה על שיעור באזורי גוף אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההצפה
חן13/05/2009חשוב לי להבין כמה דברים
האם נטילת עשב חיטה שידוע כמנקה רעלים וכבד יכול להשפיע על טיב הטיפול של הרוקואטן או כל חומר אחר ואיזה? הכוונה לתגובות בין טיפוליות מה כדאי ומה לא כדאי לקחת בעת נטילת הרוקאוטן?
אם איזה תכשיר סבון ניתן לנקות את הפנים ואת הגוף בעת נטילת הרוקאוטן? והאם פעילות גופנית נמרצת גם כן אפשרית בעת הטיפול ברוקואטן?
תודה מראש ויום נפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/05/2009חן, שלום.
לגבי פעילות גופני מומלץ לשמור על השיגרה- לא לקבוע שיאים בזמן הטיפול. לגבי עשב חיטה או עשבים אחרים לא קיימות המלצות מדעיות. סבון רצוי לא מייבש לבחירת המטופל.
פרט לכך, כל מי שמתחיל טיפול ברואקוטן מקבל מרשמים מן הרופא ועל הרופא להדריך את המטופל בכל מה שקשור לטיפול.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת בוטוקס על ידי רופא שינייםסוניה מקס10/05/2009
רציתי לדעת האם לרופא שיניים מותר לבצע הזרקת בוטוקס? במשרד הבריאות אמרו לי שכל רופא יכול. השאלה היא האם לרופאי שיניים יש את הידע? או אולי זה אישי לפי הרופא עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא שינים אסור להזריק בוטוקס
הילי10/05/2009התקשרתי למשרד הבריאות ואמרו לי שאסור לרופא שיניים להזריק בוטוקס כי נעשו הרבה פאשלות ועצרו להם את האפשרות להזריק ולא נותנים להם יותר לעשות ביטוח ושום חברת ביטוח לא מבטחת אותם כי משרד הבריאות לא נותן להם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס12/05/2009סוניה, בוקר טוב.
רק אצטט:
ממשרד הבריאות נמסר בתגובה: "לכל רופא כללי מותר להשתמש בבוטוקס כמו בכל תכשיר רפואי רשום אחר.לרופאי שיניים מותר שימוש בתכשירים רפואיים ככל שזה נוגע ישירות לתחום עבודתם. ראוי ורצוי שרופא המשתמש בתכשיר רפואי יקבל הכשרה מתאימה בהתוויות ובצורה ראויה. במידה שנוצר נזק מהשימוש על ידי הרופא, עלול לעמוד למשפט נזיקי ומשמעתי במידה שיסתבר כי נהג בדרך שאינה מקצועית.
"בהתייחס לרופאי שיניים, ניתן להשתמש בבוטוקס ככל שזה נוגע לטיפול בחלל הפה במסגרת טיפולים שיש להם השלכה לתחום המקצועי ישירות. סוגיית השימוש בבוטוקס על ידי רופאי שיניים להסרת קמטים במצח ובגבות במסגרת טיפול אסתטי, נבחנת בימים אלה במשרד הבריאות".
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנהרן08/05/2009
שלום !! רציתי לדעת בבקשה אני נמצא בשמש לפעמים, ואני רוצה למרוח קרם הגנה בפנים ובגוף עכשיו השאלה שלי אם מריחת קרם הגנה על נקודות חן זה תקין ולא יכול לגרום לנזק לנקודות חן ? תודה ולהתראות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה
ד''ר מיכאל שוחט09/05/2009מומלץ למרוח קרם הגנה גם על נק חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום היתי אצל הרופא...08/05/2009
בגלל כתמי אקני שיש לי.
הוא נתן לי אזומד4 אחוז...
איך בדרך כלל הקרם הזה?כמה זמן צריך להמשיך לשים אותו ?
והאם מישהו ניסה וזה הביא לתוצאות?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מבהיר או לגמרי מעלים אותם?
...08/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזומד
ד''ר מיכאל שוחט09/05/2009יש למרוח את הקרם חודשיים שלושה בשילוב של קרם הגנה משמש בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניםרן08/05/2009
שלום !! רציתי לדעת בבקשה, עשיתי לפני כחודש ניתוח באף ניתוח כריתת קונכיות ישור מחיצה עכשיו היו לי טמפונים בתוך האף ושהם לא יפלו הדביקו לי על הלחיים פלסטר שנגע בעור וכל כמה זמן החלפתי אותו בחדש, החלפתי את הפלסטר בחדש, כ 30 פעמים תלשתי והחלפתי בחדש, עכשיו השאלה אם יכול להיות צלקת בפנים או חורים מתלישת הפלסטר כי אני רואה כמו חורים קטנים כאלה בלחיים ,אם יכולה להיגרם צלקת בעור כתוצאה מתלישת פלסטר בלחיים העור לא ניחתך או דימם אם זה הגיוני ? תודה ולהתראות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלסטר
ד''ר מיכאל שוחט09/05/2009התשובה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר ופסוריאזיסהילה07/05/2009
שלום רב
אני חולה בפסוריאזיס ומעונינת לעבור טיפול להסרת שיער בלייזר. אני יודעת שהדבר לא מומלץ ועשוי לגרום להתפרצות של המחלה. אם זאת אני בהוגה די ארוכה והאזורים בהם ברצוני לעבור את הטיפול אינם האזורים בהם יש לי נגעים. התייעצתי אם הרופא שלי בעניין ולא קיבלתי תשובות ברורות. אם זאת הטון היה מעט שלילי. אך הרופא שלי לפי עדותו שלו, לא בקי כ"כ בכל העניין של הטיפולים בלייזר ולכן רציתי לשאול את דעתכם.
בתודה הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליזר
ד''ר מיכאל שוחט09/05/2009ניתן לעבור טיפול אצל מטפל או מטפלת מקצועיים ויש להזהר מכויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)