מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צניחת עפעפיים בעקבות הזרקת בוטוקסחלי27/11/2008
לפני יותר מחודש הזרקתי בוטוקס באיזורי המצח ובצדדיו עי רופא מומחה / פלסטי ידוע שעיקר תחומו ההזרקות. לאחר שבוע מההזרקה הראשונה צנחו לי העפעפיים, לאחר שבועיים עקב "התקלה" הזריק לי הרופא שוב בכדי לנסות ולשפר מראה הצניחה, אך מעט מאוד עזר ועדיין ישנה צניחה בעין אחת במיוחד, אני בת 39 נראת צעירה מגילי וכולי תקווה שהתופעה תחלוף.. אנא אשרו ל מנסיונכם האם עניי יחזרו למראה הקודם אם כן מתיי? האם יש השפעה לפרק זמן היות והעור שלי עדיין צעיר? יש סיכויי י שפגעתי בהם לתמיד, ומה אוכל לעשות? זה ממש מטריד את מנוחתי- תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצל פלסטיקאי לא עושים בוטוקס
הילי28/11/2008הפלסטיקאיים לא יודעים להזריק -בפעם הבאה אל תלכי לפלסטיקאי - הפלסטיקאיים אוהבים לנתח !! תלכי לרופא שעושה רק בוטוקס ומילוי קמטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי
ד''ר אלכסנדר אלטס01/12/2008חלי שלום.
קודם כל, כל התופעות הלא רצויות לאחר הזרקת בוטוקס חולפות, כולל צניחת עפעפיים, לכן אין לך מה לדאג.
שנית, אם היה לך עסק עם כירורג פלסטי מומחה, אז איך זה "שעיקר תחומו ההזרקות"? עיקר התחום של פלסטיקאי זה ניתוחים ולא הזרקות. יכול להיות שטעית בזיהוי?
בכל מקרה, הנזק הוא הפיך.
בבכרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי פיגמנטציהשולי27/11/2008
אני סובלת מכתמי פיגמנטציה באיזור הפנים, במיוחד מאז הלידה של בני הבכור. שמעתי שישנו טיפול בלייזר שנקרא טריניטי ומעלים את הכתמים. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי פיגמנטציה
ד''ר אלכסנדר אלטס30/11/2008שולי, בוקר טוב.
שיטות הטיפול בפיגמנטציה שונות ומגוונות. בחירת השיטה תלויה בתכונות הפיגמנטציה, סוגה, מכונות העור שלך וכ"ד.
לכן קודם כל מומלץ להבדק אישית ע"י רופא העור שלך ולקבל המלצות.
המשך יום נעים,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דיאנה או יסמין והסרת שיערשרון ל.27/11/2008
שלום אני כיום עושה הסרת שיער בלייזר בכמה חלקים בגוף, בערך כל חודשיים. האם אקח גלולות למניעת הריון כגון יסמין או דיאנה , לטיפול באקנה , האם אאלץ להפסיק להסיר שיער בלייזר. כשהמליצו לי לקחת רואקוטן וסירבתי ,והעדפתי לקחת גלולות במקום, נאמר לי שברגע שאני מתחילה לקחת רואקוטן אני צריכה להפסיק לעשות לייזר ,וגם אחרי סיום הטיפול עדיין אצטרך להמתין חצי שנה. השאלה שלי היא: האם גם כשאקח גלולות , שהוא גם הורמונים ,אצטרך להפסיק את הלייזר? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דיאנה או יסמין והסרת שיער
ד''ר צחי שלקוביץ14/12/2008שרון שלום
בלקיחת גלולות בדרך כלל אין צורך להפסיק ביצוע לייזר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהעצבנית27/11/2008
שלום אני בת 19 יש לי כתמים כאלה בהירים בפנים (כמו נמשים ) אני רוצה להתחיל להשתמש באזומד האם אני יכולה להשתמש בתכשיר בלי ללכת לרופא עור או שקודם כל צריך בדיקה? ואם אני אמרח את זה גם על נקודות חן האם זה יבהיר אותם קצת? ושמעתי שיש כמה סוגים של אזומד אני רוצה לפנים אז איזה ריכוז זה לפנים 2% או 4%?? לאחר כמה זמן יש תוצאות? האם זה עלול לפגוע בעור ולעשות לו נזקים או שהדבר היחיד הנורא שיכול לקרת זה שהמצב ישאר אותו דבר? ושאלה אחרונה בבקשה אני רוצה לקנות קרם הגנה איזה מקדם אני צריכה במידה ואשתמש באזומד וגם אם לא אשתמש אני רוצה קרם הגנה טוב כי העור שלי רגיש ותמיד יוצאים לי כל מיני כתמים ונקודות חן איזה קמדם הגנה אני צריכה? 15?50? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
ד''ר צחי שלקוביץ14/12/2008שלום רב
מקדם הגנה בעל SPF30 הינו מספק בהחלט. איזומד ניתן לרכישה ללא מרשם רופא . בדרך כלל משתמשים בריכוז של 4%. לעיתים יכולה להיות החמרה קלה תוך כדי הטיפול החולפת תוך כדי הטיפול. התכשיר אינו מבהיר נקודות חן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי פיגמנטציה -הרעת מצב לאחר מריחתשלי פרידלנד27/11/2008
שלום, מזה 10 ימים אני משתמשת במשחת הבהרה שנרקחה עבורי , עם מרשם של רופא עור. הכתמים נוצרו כשהריתי לפני כשלוש שנים ומאז אני מטפלת בהם ללא הפסקה,כאשר לאחרונה דווקא השתפר המצב עד שהגעתי לרופא האחרון ,לפני שבועיים. מאז מצב הכתמים החמיר בלפחות 30% ממה שהיה, אני מורחת לפי ההוראות , ובנוסף למצב הכתם גם קצת שורף ואדום לי באזור המריחה. יש קילופים עדינים אבל הכתם ממש התכהה.האם להפסיק מיד את הטיפול? או האם זה אמור להיות ככה? אם לא,האם זה הפיך? איך נוצר מצב שמשחה מבהירה מכהה כתם?? תודה רבה אני מיואשת! זאת לאחר שימוש ב40 סוגים שונים של משחות/טיפולים/רופאי כור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט27/11/2008קרו ב לוודאי שאת מורחת כמות רבה מידי של הקרם יש למרוח טיפה על האזור בערב ובבוקר קרם הגנה משמש מומלף שתפסיקי מספר ימים ותחדשי את הטיפול תחילה יום כן יום לא ובהמשך כל ערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומים באיזור הבטןאורית26/11/2008
בתי בת ה- 17 התמלאה לפני כחודש בכתמים חומים באיזור הבטן. על הכתמים היה מין יובש. הנחתי שמדובר בפטריה. ופא העור המליץ על בדיקת פטריות. אתמול נלקחה מבתי דגימה והיות כבר קיבלתי תוצאה שלילית לגבי פטריות. מכאן שהכתמים הם כתמי פיגמנטציה או כתמי שמש. האם אפשר להסירם? האם טיפול הסרת שיער בלייזר מאיזור זה יסייע או יחמיר את המצב? תודה, ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט27/11/2008קשה ליעץ ללא בדיקה קלינית של העור מומלץ להמשיך את הברור אצל רופא העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים, חומים בבטן
שירן01/02/2013שלום, אם הופיעו לי כתמים חומים באיזור הבטן העליונה היכן שהקיבה כלומר הם מרוכזים רק שם האם זה יכול להצביע על משו לא נבדקת עדיין ע"י רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור שעבר טיפולים ברואקוטןלירון26/11/2008
אני בת 27, ועברתי בתקופת התיכון ומעט אחריה טיפולים חוזרים ברואקוטן. בעקבות כך העור שלי השתנה מעור שמן לעור שסובל מיובש (למרות שסיימתי לקחת את התרופה לפני 7 שנים) אך שעדיין יוצאים פצעונים בודדים. השאלה שלי היא- איזה סוג קרם אני צריכה להשתמש בו?קרם דל שומן לא מספיק, והיובש מקמט את העור שלי ואילו קרם שמן גורם לפצעונים לצאת. בנוסף יועצת יופי אחת אמרה לי היום שהרואקוטן פוגע בבלוטות החלב של העור? האם זה נכון ומה זה בכלל אומר? אחת שהפחידו אותה היום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שעבר טיפולים ברואקוטן
ד''ר צחי שלקוביץ14/12/2008לירון שלום
עדיף שתשתמשי בקרם לעור שמן על מנת לא להחמיר את האקנה, ותעשי זאת בתדירות גבוהה על מנת להתגבר על הממוצע. רואקוטן אינו פוגע בבלוטות החלב של העור.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שלקוביץ'טל26/11/2008
שלום רב בעבר שאלתי שלאות לגבי סימני מתיחה שמתרבים אצלי בעקבות השמנה. בעיקר באזור הירכיים הפנימיות. סיפרתי שניסיתי רטין A שהחמיר. בעקבות פרסומים ברשת והמלצה כאן בפורום רכשתי מורצ שנקרא מטריקוטן. השתמשתי שבועיים והמשחה נגמרה. העלות היקרה גרמה לי לחשוב פעמיים, ובינתיים במס' ימים שלא מרחתי- שוב התפתחו עשרות סימני מתיחה נוספים. כמו כן דיברתי עם הרוקח של המשחה הוא אמר שהיעיליות של המשחה גדלה אם עושים פילינג במקום לפני כל מריחה, האם זה לא מסוכןם? האזור כל כך דק (כמעט כמו צוואר) פנים הירכיים מלאות בצלקות של סימני מתיחה ועכשיו לעשות פילינג יומיומי? שנית, כשסיפרתי לו על הריאקציה של הרטין A שגם גרם לי להופעת הרבה סימנים, וגרם לעור שלי להיות דקיק מאוד הוא אמר שכנראה שהרטין קרע לי את העור. למרות שלא היו קילופים. אני אובדת עצות. כל חודשיים הסימנים גדלים ומכסים עוד חלק בירך ובאגן כך שלא נשאר כמעט מקום לא מצולק. העור גם כל כך דק שם שרואים בלוטות שומן ושקעים שלהן לא צלוליטייס אלא ממש חלקים גדולים של גומות ובלוטות שומן בנוסף לשקערוריות של הסימני מתיחה. המטריקוטן זו הרפתקאה מלאת ממון שאין לי, לפחות 3 חודשים וגם, ההמלצה הלשתמש בפילינג לפני, נשמעת לי הזויה. אם התכשיר טוב הוא צריך לחדור כפי שהוא לא? מה עושים? רוב הסימנים אדומים, אני בת 30 וקצת סך הכל, בלי הריונות וכו', סך הכל שמנתי בכמה קילוגרמים השנה. האם יש עו קרם שיכול לעזור (ולא יקר) או משהו שהגרנטי שלו כ"כ משמעותי ששווה להשקיע? ואיך מפסיקים את הרחבת השטח של המתיחות? אני פוחדת להסתכל על הרגליים כבר. תודה, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שלקוביץ'
ד''ר צחי שלקוביץ14/12/2008טלי שלום
לצערי, אין כל דרך לענות על אף אחת משאלותיך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפולהמיכל26/11/2008
הייתי ילדה שמנה רוב חיי בשנות העשרים המוקדמות רזיתי כ25 קילו ומאז (היום אני בת 28) בהטל שלי רפויה ויש לי המון סימני מתיחה בכל הגוף. אני עוסקת בספורט יומיום ואוכלת בריא- מה נותר לעשות?!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפולה
ד''ר מיכאל שוחט27/11/2008ניתן עיי שימוש בטכנולוגיות של גלי רדיו או ליזר בסידרה של טיפולים הגורמים לחימום עמוק של הרקמות לשפר את מראה הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות במקום רואקוטן?שרון ל.25/11/2008
אני בת 36 , עם שני ילדים , ומתכננת בעתיד עוד ילדים. הרופא המליץ לי לקחת רואקוטן, אבל לאחר חשש מהחמרה בפנים עם לקיחת הכדורים ,ולמרות שעניתם לי שיכול לא להיות החמרה,אבל זה עדיין שיקול מאוד משמעותי בחיי היומיום שלי, בגלל מעמדי בעבודה ,ועבודה מול לקוחות באופן אינטנסיבי כל היום , החלטתי שלא אקח סיכון החמרה ופשוט שלא לקחת. כיום יש לי התקן תוך רחמי בשם "מירנה" למניעת הריון . האם אוריד את הטבעת ואקח במקום גלולות , האם זה יוכל לעזור לי במקום הרואקוטן? אם כן , איזה גלולות הכי מתאימות והכי חזקות לפצעי אקנה בגיל שכזה, וכמובן גם למניעת הריון במקביל ? תודה רב מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות במקום רואקוטן?
ד''ר צחי שלקוביץ27/11/2008שרון שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, הגלולות הנחשבות כמתאימות בדרך כלל למצבים אלו נקראות דיאנה או בשמן החדש יותר אסטל. הגלולות אמורות לעזור בדרך כלל כל זמן נטילתן, אך בדרך כלל יש התחדשות של הממצאים לאחר הפסקת הטיפול.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשרמישהי24/11/2008
בין תוצאת הבדיקה הזאת MCH-Mean Cell Hemoglobin לבין משהו שקשור בעור? אם יש לי שחור מתחת לעיניים והתוצאה נמוכה ממה שצריך, זה יכול להיות הגורם...? אם לא, מה אומרת התוצאה הזאת?תודה. היום עשתי בדיקת דם מסוימת בגלל השחור מתחת לעיניים...וזה הדבר החריג שיצא...אם זה לא זה, כנראה אצטרך ללכת לרופאת עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר קיבלתי תשובה:)
מישהי26/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער - טיפול תרופתיאלמונית23/11/2008
קראתי שניתן להעזר בטיפול תרופתי על מנת להסיר שיער עודף מהפנים.(עור בהיר שיער כהה) האם נכון הדבר ? במידה וכן האם זה יעיל ? האם כרוכים בכך סיכונים כלשהם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - טיפול תרופתי
ד''ר צחי שלקוביץ27/11/2008אלמונית שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אני מעריך שאת מתכוונת לקרם הנקרא וניקה, המשמש להפסקת השיעור באזורים הנמרחים. התכשיר יעיל כל עוד משתמשים בו ובהפסקת השימוש קיימת חזרה הדרגתית של השיעור. בדרך כלל אין כל סיכונים בשימוש בקרם.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםנעמה23/11/2008
בעבר הייתי סובלת מפצעים , לקחתי גלולות 4 שנים והפנים נהיו ממש חלקות. לפני כ- 6 חודשים הפסקתי והתפרצו לי פצעים נוראים. לפני 3 חוד' חזרתי לקחת שוב מסיבות אחרות. אני מטופלת ת ע"י הקוסמטיקאית שלי אבל נותרו לי סימנים (המקום עדיין מחלים מהטיפול הקוסמטי) אני מציינת שנותרו סימנים ולא חורים. השאלה מתי הסימנים יחלימו? האם יש דרך לזרז את ההחלמה? כי הבנתי שההחלמה היא ארוכה בגלל שהפצעים נבעו בגלל שהפסקתי את הגלולות. כאשר אני אחליט שוב להפסיק עם הגלולות האם יתפרצו לי שוב הפצעים? אודה לתשובתך המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד''ר צחי שלקוביץ27/11/2008נעמה שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, הכתמים נעלמים בדרך כלל מעצמם עם הזמן . קיימת סבירות גבוהה מאוד שהפצעים יחזרו כשתפסיקי שוב ליטול גלולות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת וקטנה
נעמה27/11/2008תודה רבה על תגובתך. איזה טיפול אתה ממליץ לי מלבד הכדור ראוקטן? תודה, נעמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות אקנה בגיל 36 . מה לעשות?שרון ל.22/11/2008
שלום אני בת 36 , ומזה כשנה יש לי בעיות פצעים בפנים. הרופא המליץ לי לקחת רואקוטן. שמעתי מהרבה אנשים על תופעות הלוואי שזה יכול לגרום. יש לציין שאני מנהלת עסק עצמאי , אני נמצאת במשרד כל היום , עם לקוחות שנכנסים ויוצאים מדי יום, עם פגישות יומיומיות עם הרבה אנשים. החשש שלי ,כפי שנאמר לי , הוא שמרגע נטילת הכדורים , מצב הפנים שלי יחריפו מאוד מאוד, ונאמר לי שאני לא אוכל להתאפר בכלל . אין צורך לציין שמדי יום הדבר היחיד שמציל אותי , במיוחד במעמדי ובמצבי , הוא האיפור שאני מתאפרת באופן קבוע , שכולל מייק אפ ,קונסילר ופודרה ,שבו אני מטשטשת ומסתירה את כל הפצעים. אחרת לא הייתי יכולה לצאת מהבית. האם השמועה של החרפה ואי יכולת להתאפר בזמן הטיפול ,הוא באמת נכון? תודה רבה מראש , שרון ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט22/11/2008בדכ התופעה העיקרית של הטיפול הוא יובש בעור ובריריות ניתן להתאפר ולא חיבת להיות החרפה במצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה בגיל36.
שרון ל.23/11/2008קודם כל תודה על התשובה המהירה.דבר אחד אני שמחה לשמוע , והוא שאפשר להתאפר , ולפחות לנסות להסתיר ,עד כמה שניתן , את כל הפצעים בפנים. שאלה נוספת ברשותכם , האם ישנה בדיקה מראש שאפשר לבצע בכדי לדעת , האם באמת תהיה לי החרפה בפצעים בפנים? (או בכלל דרך לפתור את ההחרפה ע"י כדורים נוספים או טיפול נוסף במקביל ?) ואם התשובה היא לא , האם כשאתחיל לקחת את הכדורים ,והמצב בפנים ממש יחמיר , ישנה אפשרות להפסיק את הטיפול , בכדי להפסיק את ההחמרה בפנים , או שאין כבר דרך חזרה, וחייבים להמשיך לקחת את הכדורים עד הסוף? תודה שוב מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטאן
ד''ר מיכאל שוחט27/11/2008לא קימת בדיקה שכזאת ומומלץ להתחיל את הטיפול במינון נמוך בכדי למנוע החרפה של המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אור27/01/2009ד''ר מותר לשים מייק אפ בזמן טיפול ברואקוטאן? האם זה עושה סימנים לאחר הטיפול? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהאפרת22/11/2008
ברפואה הפלסטית, האם ניתן להסיר שומן בסנטר ובפנים (פני ירח) הגוף רזה. אולי ע"י לייזר האם ידוע שעזרו לאנשים במקרים כאלו? תודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן
ד''ר מיכאל שוחט22/11/2008ניתן לבצע שאיבת שומן בסנטר וגם להזריק חומרים מקומית הגורמים להמסת השומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)