מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי למיסילאור23/08/2008
היי יש לי לדעתי כבר כשנה פטריה באצבע הרגל ורופא העור רשם לי כדורי למיסיל, ואני קוראת שהם עלולים לגרום לנזק בלתי הפיך לכבד וחוששת להתחיל לקחתם, אז שאלותיי הן : האם אכן ישנה הצדקה מצידי לא לקחתם מפאת תופעות הלוואי שלהם? ב. היה ולא לקחתי מה קור ה עם הפטריה ברגל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי למיסיל
ד''ר אלכסנדר אלטס01/09/2008אור, שלום
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. נסי להפנותה לפורומים העוסקים במחלות העור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים במצח ובלחייםTA23/08/2008
שלום, בערך לאחר הולדת בתי החלו להופיע כתמים עיקשים על המצח וגם אקנה לא ברורת כל פצעון שנגעתי בו הפך לכתם עיקש, לאט לאט נוספו כתמים גם על עצמות הלחיים. לפני שנתיים הייתי אצל רופאת עור שטענה שזה בגלל חוסר ברזל וזה כל שנתנה לי. תמיד סבלתי מברזל נמוך. ניסיתי את כל מוצרי הקוסמטיקה שיש בשוק מהיקר לזול. שאלותיי: 1. האם זה בגלל הברזל? 2. האם יש טיפול חד פעמי בלייזר? פילינג? ואם כן מה זמן ההחלמה? 3. לאיזה רופא אוכל לפנות לטיפול כזה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים במצח ובלחיים
ד''ר אלכסנדר אלטס01/09/2008שלום רב.
קיימות סיבות רבות להיפרפיגמנטציה. טיפולים הם בהתאם לבעיה. לכן קודם כל בא אבחון ורק לאחר מכן נקבע סוג הטיפול. כל מה שציינת בא בחשבון. טיפול בכתמים מתבצע במרפאות אסתטיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות מפצעי בגרותשולי23/08/2008
עור הפנים שלי נראה מאוד לא אסתטי, לאחר שסיימתי טיפול ברואקוטן. אמנם כבר אין לי פצעי אקנה, אך נותרו לי צלקות וחטטים מהתקופה שלפי השימוש ברואקוטן. רציתי לעבור טיפול בלייזר כדי להחליק את העור ולהעלים צלקות, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מקום טוב שעושה טיפולים כאלה. חברה שלי סיפרה לי על פרופורציה אבל מעולם לא התנסיתי בטיפולים שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקות אקנה
חנה25/08/2008אני התנסיתי בטיפול הזה בפרופורציה, הוא נקרא טריניטי. זה אכן טיפול בלייזר, והוא פשוט מחליק לך צלקות ומעלים פגמים בעור. אצלי זה חולל פלאים, כי סבלתי מעור מאוד לא אסתטי ולא אחיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן שהופיעה לאחרונהדניאל23/08/2008
שלום, לאחרונה הופיעה אצלי נקודת חן בעלת גוון חום בהיר מעל לשפה, בצד. האם יש צורך לבדוק זאת? עוד שאלה: יש לי על קצת מעל לעצם-הבריח (בערך בתחתית הצוואר) נקודת חן עם גוון חום כהה מאוד (על סף השחור) והיא לא בצורה עגולה אלאסוג של מלבנית כזאת (רק מעט יותר מעוגלת בפינות). יש צורך לבדוק זאת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
ד"ר שלקוביץ31/08/2008שלום רב אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. בברכה ד"ר שלקוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל???עינבלי22/08/2008
רציתי לדעת מה ההבדל בין הטיפולים לורידים של: לייזר קצף ועוד משהו שנקרא סקלותרפיה (אם אני לא טועה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל
ד''ר אלכסנדר אלטס01/09/2008שלום רב,
הבדלים רבים. את ההסבר המפורט תוכלי לקבל מהרופא שאמור לבצע את הפעולה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנזמיצין טופיקל גלליאת22/08/2008
שלום. אני משתמשת כבר כחודש וחצי במשחה בזנמיצין טופיקל גל ורציתי לדעת האם יש הגבלה על משך השימוש במשחה? האם מותר להמשיך לשים אותה? תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנזמיצין טופיקל גל
ד''ר אלכסנדר אלטס01/09/2008ליאת, שלום
בנזמיצין זאת תרופת מרשם. משך הטיפול ואופיו נקבעים ע"י רופא עור מטפל בהתאם למצב עורך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נגד אקנהmiki22/08/2008
בתי בת 24 ומגיל ההתבגרות סובלת מאקנה קשה. עם השנים ניסינו מגוון רחב של טיפולים, כולל פוטותרפיה, ראוקטן (שגרם לדיכאון והטיפול הופסק), אנטיביוטיקה תכשירים למיניהם ומה לא? האם יש טיפול חדש ויעיל? נשמח מאד לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נגד אקנה
ד''ר אלכסנדר אלטס01/09/2008שלום רב,
על פי סיפורך מיצית את כל האפשרויות של הרפואה הקונוונציונלית. אולי כדאי לשקול לנסות רפואה אלטרנטיבית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה כמו חררה בכל הגוף,בבקשה עזרהangel21/08/2008
שלום לרופאים אתמול עשיתי קעקוע חינה באילת,והכל היה בסדר בערב,כשחזרתי בלילה הביתה התחלתי להתגרד בידיים ונהיה לי כמו מן חררה אדמומיות כזאת ומגרד מאד וזה מופיע לי בגב,בידיים,ברגליים,ועכשיו גם בפנים אני לא יודעת בוודאות שזה מהקעקוע חינה,אני לא יודעת למה לקשר את זה לשחיה בים,לשמש?יש לציין כי השתמשתי בשמן תינוקות שמן שיזוף עם אלוורה ויש לי די רגישות לאלוורה ,אולי זה קשור,קשה לי להאמין מה ניתן לעשות?קניתי משחה בבית מרקחת להרגיע, וגם כדורים שאמורים תוך שלושה ימים לעשות את הפעולה, אבל בנתיים כלום לא עוזר זה נורא מגעיל זה נראה כמו אבעבועות רוח... בבקשה מתחננת לעזרה דחופה.... תודה רבה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בעור
ש22/08/2008אני חזרתי מאילת ויום לפני חזרתי הפיעו לי נקודות אדומות ומגרדות בעור . אני משתדלת לא לגרד . בים הרגשתי מידי פעם תחושה של צריבה אך לא ברגל שבו יש לי פריחה מגרדת . עד שיהייה לי תור לרופא עור מה עושים ????????????????? יש לי גם מוך לכתף 3 בליטות קטנות בעור כמו פלולות ??? בקיצור אני יוצאת מדעתי מה עושים בברכה ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לנו את אותה הבעיה...
angel22/08/2008אני לא מפסיקה להתגרד וזה נראה מגעיל,אני לא יודעת ממה זה אם זה מהשמן גזר או שמן תינוקות עם אלוורה או הקעקוע חינה שעשיתי באילת, אף לא קרה לי ככה מה אפשר לעשות?וחוץ מללכת לרופא עור....אני צריכה משהו SOS יום ראשון חוזרים לעבודה :( תודה אנג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנהידרול פורטהליאת21/08/2008
שלום. האם הדאודורנט הזה מומלץ לשימוש נגד הזעת יתר בבית השחי? האם יש הבדל בין הרול למשחה? האם משתמשים בו כל יום? והאם מותר להשתמש בעוד דאודורנט רגיל ביחד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנהידרול
ד''ר מיכאל שוחט21/08/2008ברול מתאים יותר לבתי שחי מומלץ להשתמש יום יום ואין צורך בדאודורנט נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים אדומים בגבמאיה21/08/2008
בעלי סובל מפצעים אדומים לאורך כל גבו כולל באזור הכתפיים ולעיתים גם בראש. פצעים אלו הולכים ובאים אך תמיד קיימים בצורה זו או אחרת, חלקם מוגלתיים וחלקם לא. . ממה זה יכול לנבוע ואיך ניתן לטפל בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים
ד''ר מיכאל שוחט21/08/2008מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בראשdorit cohen20/08/2008
אני בת 59 , בריאה למדי [למעט יל"ד והשימוטו] , אני סובלת שנים רבות מהזעת יתר בראש ובפנים. בגוף כמעט ואינני מזיעה. האם יש פתרון לבעיה זו? תודה, דורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה
ד''ר מיכאל שוחט20/08/2008ניתן עיי הזרקות מקומיות של בוטוקס לשפר את המצב מדובר בטיפול שיש לחזור עליו והוא אינו לצמיתות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטין Aמיכל20/08/2008
שלום, לאחרונה קראתי רבות על התועלת שבשימוש ברטיןA למניעת קמטים ושיפור מראה העור. אני בת 31, בעלת עור בהיר הנוטה לקמטוטים. האם רופא עור יכול לתת לי מרשם למשחה כזאת והאם זה מומלץ בגילי? (אני מודעת לצורך להימנע מהמשחה בעת הריון והנקה) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין
ד''ר מיכאל שוחט20/08/2008רופא עור יכול לתת לך מרשם והטיפול מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור בהיר וורידים...נטלי20/08/2008
שלום רב! אני נטלי אני בת 19 ויש לי עור בהיר ,מתחת לעיניים שלי רואים ורידים ... אפשר איך שהוא להעלים אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים
ד''ר מיכאל שוחט20/08/2008לעיתים ניתן לשפר את המראה עיי טיפול הליזר או קרן אןר אבל לא להעלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר להעלים צלקת?נטלי20/08/2008
שלום רב , לפני כמה זמן עברתי ניתוח נגד סקוליוזיס(עקמת). ונשארה לי צלקת על כל הגב העליון השאלה שלי האם זה יעלם? אפשר להעלים אם כן איך ? ***ועלי לציין אני בת 13 אבל שאלה זו מאוד מטרידה אותי ***
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מיכאל שוחט20/08/2008לא ניתן לתת תשובה מקצועית ללא בדיקה של הצלקת לעיתים ניתן לשפר את המראה אבל לא להעלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש צלקותאופיר20/08/2008
שלום, יש לי מספר צלקות בולטות ברגל שמאל מלישמניה. שמעתי על טפול של קעקוע רפואי לטשטוש הצלקות. האם יש הבדל בין קעקוע רפואי לקעקוע רגיל (מבחינת התוצאות, אופן הטיפול וכו')? האם קעקוע רפואי יכול לטפל גם בצלקות היפרטרופיות (שנגרמו מהסרת נקודות חן)? תודה מראש, שחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קעקוע
ד''ר מיכאל שוחט20/08/2008קעקוע מתאים רק אים מדובר בצלקת בהירה שטוחה ולא בצלקות היפרטרופיות מבחינת אופן הטיפול אין הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)