מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר ואדמומיות בעורמלי23/07/2008
שלום שמי מ ואני בת 26 לפני 4 שנים התחלתי לייזר באמריקן לייזר באזור הסנטר וכבר 4 שנים אני בטיפול ויש לי כל הזמן צמיחה אני שעירה משום מה בפנים מאוד רציתי לשאול גם את אחד המומחים שלכם זה שמתעסק בלייזר האם באמת יכול להיות שלוקח הרבה זמן הטיפול?ואם יש לי סיכוי שהמצב יעלם?אני מוכנה שתפנה אותי לאן שצריך על מנת שאני יפטר מתופעה זו. עוד דבר אני כל הזמן אדומה בפנים ובגיל צעיר אותי זה לא היה ככה מה הסיבה לכך<?הרופאת עור אמרה שאולי זה קשור ללב?יכול להיות? אשמח לקבל ממכם ייעוץ הן על הלייזר והן על השאלה השנייה תודה מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליזר
ד''ר מיכאל שוחט25/07/2008באם הטיפול נמשך כבר ארבע שנים ואין תוצאות בדכ אין טעם להמשיך טיפול יש לשקול טיפול תחליפי לגבי האדמומיות קשה לתת חות דעת מקצועית ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות על הידיים כמו עור ברווז..דנה23/07/2008
שלום רב יש לי בעיה מילדות אני ככה,קצת אחרי הכתפיים כלומר בזרועות עד המרפק בערך יש לי כמו חררה כזאת,כמו עור ברווז כשקר,זה לא נראה הכי יפה(לא כל כך רואים את זה כשאני שמה חולצה עם שרוולים אם כי זה קצת מופיע לקראת סוף השרוול הקצר) זה מציק לי,זה בעיה משפחתית לאבא שלי ולאחים שלי גם יש את זה(לאמא שלי לא) זה נראה חררה ומרגיש כמו פצעונים כאלה קטנים רציתי לדעת מה אפשר לעשות האם יש משחה מיוחדת לזה,או כדורים מיוחדים אשמח לעזרה,במיוחד בתקופה של הקיץ מבחינת אסתטיקה... תודה רבה לכל מי שעוזר דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור ברווז
ד''ר מיכאל שוחט25/07/2008מדובר בקרטוזיס פילריס יש לפנות לרופא עור לקבלת קרם כמו רטין או זורק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה לאחר גילוחברק23/07/2008
פריחה לאחר גילוח שלום, לפני כשלושה חודשים סיימתי טיפול בראוקוטן (כדורי וויטמין למניעת חצ'קונים) לאחר חצי שנה של טיפול וכמספר שבועות אחרי שסיימתי (שכבר כיביכול התנקתי מהעודף הוויטמין) החלו להופיע לאחר גילוח מן פריחה/ חצ'קונים כאלה ובלי לגעת בהם הם נעלמים לאחר כמה ימים, אבל הבעיה זה שזה קורה לאחר כל גילוח ככה שזה לא מפסיק. אני משתמש בסכין גילוח ג'ילט פיושן, שכבר אני משתמש בו כשנה ומעולם לא עשה בעיות (וכן אני מחליף להבים מתי שאני רואה שצריך ולמרות זאת הבעיה לא נפתרת) שמעתי שאולי כדאי לעבור לי למכונת גילוח מכיוון שהיא עוקרת את הזיפים ולא חותכת כמו סכין רגיל, האם זה נכון? אנא עזרי לי למצוא פתרון, אני בטוח 100% שזאת הבעיה כי בדקתי לאורך חודשים בתודה מראש, ברק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים לאחר גילוח
ד''ר מיכאל שוחט25/07/2008אכן מומלץ גילוח במכונה באם העיה אינה חולפת יש לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שכחתם מהשאלה שלי לגבי עור פנייסיון23/07/2008
בבקשה תענו לי זה חשוב ,לגבי נזקים מאקנה מה עדיף לעור שחום לייזר או פילנג ומה המחירים?........תודה מראש סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט25/07/2008באם גוון עורך כהה ומדובר בצלקות עדיף טיפול הליזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוציקליןאני22/07/2008
שלום רב, מזה כחודש וחצי מאז שהופיע לי פצע אדום בצד האף (צמוד לנחיר שמאל). כל נסיונותי "להדבירו" במשחות שאני מכירה (כגון - אלוקום, דרמקומבין, סינטומיצין, הידרואגיסטן, זובירקס, תרחיץ צינק) וכן משחות טבעיות, לא הועילו. ניגשתי לרופא עור שאמר כי אף משחה לא תעזור ורשם מירשם לכדורי מינוציקלין 50 mg . מאחר ואני מאד רגישה לתרופות . מגיבה לא טוב, אבקש את יעוצכם האם באמת אין שום משחה רפואית שיכולה לעזור? אציין כי בינתיים הפצע התפתח לקבוצה ומאד מציק - סדרת פצעונים אדומים עם קצה לבן דמוי מוגלה , פעם פחות פעם יותר. אף פעם לא נתקלתי בפצע כל כך עיקש! תודה מראש על התייחסותכם! אני (בחורה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעון
ד''ר מיכאל שוחט25/07/2008מומלץ שתמשיכי בטיפול בפי שהמליץ רופא העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוציקלין-המשך
אני25/07/2008שלום ד"ר , בהמשך לשאלתי ולתשובתך: א. פניתי לפורום - אליך, מאחר והגוף שלי "מסרב" לקבל תרופות , ציפיתי שאולי תעזור לי בהמלצה על תכשיר זה או אחר על מנת שלא אצטרך ליטול את הכדורים הנ"ל. ב. ניסיון נוסף פתר את הבעיה והוא משחת "אפלומיצין". ללא תרופה סיסטמתית וללא סבל מיותר. תודה על לא דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזומדקרן22/07/2008
בת 25 משתמשת בגלולות הרמונט והתחילו לי כתמים בפנים רופא העור נתן לי מרשם לאזומד ורכשתי את המוצר אני מורחת לפני השינה כל הלילה ובבוקר שוטפת., אך במקומות שאני מורחת יש לי אדמומיות (כמו שיזוף) האם להפסיק את השימוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזומד
ד''ר מיכאל שוחט25/07/2008עליך תחילה למרוח כמות קטנה יותר ולהשתמש בבוקר בקרם הגנה משמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שונה של הזקןמישהו22/07/2008
שלום, מאז שהתחלתי לגדל זקן (אני בן 18), שמתי לב שהצבע שלו הוא ג'ינג'י-גובל באדום, וזה ממש מוזר כי השיער בגוף שלי הוא שטני, לא כהה...הבעיה מפריעה לי מאוד, ורציתי לדעת האם הצבע של הזקן שלי ישתנה מתישהו לשטני? או האם לפחות ישנה דרך לעשות זאת בצורה מלאכותית (חוץ מאפשרות הצביעה שלא באה בחשבון)? תודה מראש על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקן
ד''ר מיכאל שוחט25/07/2008הדבר נורמלי לחלוטין פרט לצבע לא ניתן לשנות את הגוון שיכול עם השנים להשתנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ינג'יתרחלללללל22/07/2008
שלום! אני ג'ינג'ית ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם בכלל בכלל בכלל אסור לי ליהיות בשמש? 2. אם כן מותר לי ליהיות בשמש אז כמה זמן אפשר אבל בלי קרם הגנה.? 3.זה בסדר שלמרות שאני ג'ינג'ית אני קצת הישתזפתי? 4. האם השיזוף הזה ייעלם בחורף או לא? 5. האם אני יכולה לצאת בשמש כשאני בלי קרם הגנה? 6. ושאלה אחרונה: יש לי נקודת חן שהייתה קצת ורודה אבל עכשיו שמתי לב שהיא נייתה יותר ורוגה ממה שהייתה. האם זה בסדר? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינגית
ד''ר מיכאל שוחט25/07/2008עליך למרוח קרם הגנה באופן קבוע ובעת חשיפה לשמש לחזור על נמריחה כל שעתיים שלוש בדכ השיזוף חולף בחורףיש לערוך בדיקת נק חן פעם בשנה נק חן יכולות להיות ורודות לאחר חשיפה לשמש ובדכ אין הדבר מצביע על בעיה כלשהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- beauty ageרימה21/07/2008
זו תרופה שהמליץ לי רופא עור ואינני מצליחה למצוא האם מישהו יכול לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר j
khnur22/07/2008j
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפשפת
ד''ר מיכאל שוחט25/07/2008מה שם התרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומה מולדת אצל פעוטאילן21/07/2008
בני בן שנתיים וחצי. הוא נולד עם שומה מולדת גדולה יחסית מעל עין ימנית. מצ"ב תמונה. שאלתי היא האם כריתה תותיר צלקת בולטת? מה ניתן לעשות כדי שהגבה לא תשאר מורמת לאחר הטיפול? האם לייזר רלוונטי במקרה זה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצאתי דרך לצרף תמונה...
אילן21/07/2008...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכם רופאים יקריםסיון20/07/2008
יש לי סימנים מציקים בפנים לאחר אקנה העור לא חלק נגוע ולא אסטטי אני קצת שחומה מהו הטיפול הנכון ?... לייזר או פילנג וכמה טיפול כזה עולה ? מה הסיכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכם רופאים יקרים
ד''ר צחי שלקוביץ03/08/2008סיון שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת בוטוקס בצידי העינייםדורית20/07/2008
האם ישנם הכנות מסוימות לפני ההזרקה או דברים שלא צריך לעשות (כמו מריחת תכשירים למשל)? מה הם תופעות הלוואי? והאם אפשר לעשות ספורט- פעילות אירובית , אחרי הטיפול? ואם לא , מה הסיבה לכך? יש איזה שהן השלכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת בוטוקס
ד''ר מיכאל שוחט26/07/2008לאחר הטיפול לא מומלץ ספורט ל24 שעות לא להוריד את הראש ל4 שעות והסיכון שטף דם אין הכנות מיחדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערות שצומחות מתחת לעוראלינה20/07/2008
לפניי כשלושה שבועות גילחתי את אזור המפשעה עם מכונת גילוח. מאז הרבה מאוד שערות גדלות לי מתחת לעור. זה יוצר פצעים מאוד לא אסטתיים וזה לא עובר, חלק מהפצעים הם מוגלתיים. קראתי באינטרנט שכדאי להוציא את השערות עם מחט. עשיתי זאת ואכן שערות נורא ארוכות גדלו מתחת לעור. אבל עדיין הבעיה לא נפתרה וכל יום אני מוצאת פצע חדש והפצעים הישנים לא נרפאים. אני לא יודעת מה עוד לעשות, זה נורא מפריע ומציק וכואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערות שצומחות מתחת לעור
ד''ר צחי שלקוביץ27/07/2008אלינה שלום
בהתסייגות שלא ראיתי במה מדובר, מומלץ במצבים אלו לגשת לקוסמטיקאית על מנת לבצע אפילציה ספציפית לאותן שערות על מנת לפתור נקודתית את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרי מילויאורנה19/07/2008
שלום אני בת 44 הזרקתי מס' פעמים סיליקון במשולש הפה והשפתיים ולא רואה תוצאות רצויות מעונינת לדעת האם ניתן להשתמש בחומרי מילוי אחרים לאחר הזרקת הסיליקון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי מילוי
ד''ר צחי שלקוביץ27/07/2008אורנה שלום
לדעתי, עלייך בראש ובראשונה לשוב ולהתייעץ עם הרופא המטפל, מכיוון שמהכרתי את התחום, סיליקון דורש בדרך כלל סידרה של הזרקות על מנת לראות תוצאות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת...קורל19/07/2008
שלום.. יש לי צלקת בבטן מניתוח אפנדציט שהתפוצץ לי הצלקת מתארכת מהטבור עד קצת למטה את הניתוח עשיתי בסביבות גיל שנתיים ארבע משהו כזה בגלל הצלקת הזו אני לא הולכת עם בגד ים כי זה פשוט מגעיל! רציתי לדעת אם יש ניתוחים פלסטיים או תכשירים כדי להסיר אותה מקווה שתענו לי תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר צחי שלקוביץ27/07/2008קורל שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)