מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה מזיק???????????עדי13/08/2008
אני משתמש במשחה משזפת.קצת חושש מהחומרים מהם מורכבת המשחה במיוחד להלן החומרים- 1-קומפלס RPF - ללוחמת ברדיקאלים חופשיים. 2-תמצית שמרים 3-טכנולוגית DHA ליצירת צבע ברונזה ,עד כמה מזיק חוומר זה? 4-תמציות פרחי אמנון ותמר בר חשובה לי דעתך האם השימוש במשחות המשזפות בטוח לטווח ארוך? וממה אתה ממליץ להמנע? המון תודות, יוסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחות משזפות
ד''ר מיכאל שוחט16/08/2008צריך להזהר מרגישות במגע לחומרים שיכולה להווצר משימוש במשחות משזפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות באיבר המיןדן13/08/2008
שלום אני בן 34 .לאחרונה גיליתי מעין יבלות מתחת לעורלה בפין זה נראה כמו יבלות קטנות ..מה זה.. יש לציין שאני מקיים יחסים רק עם אשתי ..זה לא מגרד ולא כואב ..מה עושים האם זה מסוכן בכללי והאם יש טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות
ד''ר מיכאל שוחט16/08/2008מומלץ שתיפנה לרופא עור יתכן ומדובר ביבלות ויראליות הטיפול בדכ הוא צריבה החנקן נוזלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר ללא גילוחנורית11/08/2008
שלום, אני מטופלת להסרת שיער בלייזר באיזור הבטן. מכיוון ששמעתי על מקרים בעייתיים כתוצאה מגילוח האיזור (השיער נהיה עבה וכהה יותר בעקבות הגילוח), סיכמתי עם המכון שאני לא אגלח את האיזור אלא רק אקצר את השיערות עם מספריים. קראתי שבמקרים בהם האיזור לא מגולח הטיפול פחות אפקטיבי כי המכשיר קולט את הפיגמנט בשיער החיצוני. שאלתי היא האם יכול להווצר נזק כלשהו כתוצאה מכך שהטיפול מתבצע על איזור לא מגולח? (אני מניחה גם שהסיכוי לכוויות הוא גבוה יותר במצב כזה. השאלה מכוונת בעיקר לנזק לטווח ארוך או נזק שלא רואים מיידית). יש לציין שהאיזור כואב בזמן הטיפול ואחריו ומאדים מאוד, בהשוואה לאיזורים אחרים בהם אני מטופלת. בנוסף, בעקבות שני טיפולים נשארו לי כוויות קלות שנעלמו אחרי שימוש במשחה שהתקבלה מרופא עור. הנחתי בעבר כי כל עוד הסימנים עברו אין מה לחשוש, אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה... תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט16/08/2008במידה ואת גוזרת את השיער במידה מקסימלית אין בעיה אם השיער ארוך אכן גובר הסיכון לכויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח יום-יומי שאלה חשובה!!!גבר גבר11/08/2008
שלום. אני בן 17 ורציתי לדעת האם קיימת סכנה לעור לאור העובדה שאני מתגלח כל יום יומיים בעזרת סכין ולפעמים גם מכונה? תודה:]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח יום-יומי
ד''ר צחי שלקוביץ17/08/2008שלום רב
אין כל בעיה בכך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר בעיות בפנים ודרכי הטיפול בהםמיקו11/08/2008
שלום לכולם אני בחור בן 21 ויש לי מספר בעיות בפנים ורציתי לדעת איך אפשר לטפל בהם: 1) יש לי כמו כדורים לבנים קטנים באיזור העיניים (פעם שרפו לי אותם אבל זה גדל שוב). 2) נמשים/כתמים-כל מיני סימנים של כמו כתמים בפנים. 3) מדי פעם גם יש לי יובש בפנים. רציתי לדעת איך ניתן לטפל בכל אחת מהבעיות האלו ואיך למנוע את חזרתם (כמו בבעיה הראשונה). תודה מראש לכל העונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר בעיות בפנים
ד''ר צחי שלקוביץ17/08/2008מיקו שלום
אין כל דרך לענות על שאלותיך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי חוה זינגבויםילנה11/08/2008
שלום רב, יש לי שאלה קטנה. אני בת 21 ואני בעלת עור רגיש מאוד ( הוא הופך מהר מאוד לורוד- אדום , לפעמים אפילו ממגע קל , וכמו כן הוא גם לעיתים קרובות יבש ). עדיין צצים לי פה ושם פצעונים אבל הבעיה העיקרית שלי זה הקטמים האדומים שנשארו לי אחרי האקנה. זה מאוד מציק לי ומפריע לי בחיי היומיום. הייתי אצל המון רופאים , קוסמטיקאיות וניסיתי אינספור תכשירים קוסמטיים נגד אקנה וכו'. כמו כן, הנני לוקחת גלולות למניעת הריון עם אפקט קוסמטי "דיאנה" מה שמאוד עזר לי להיפטר האקנה. הכמות שלהם ירדה בהמון אבל הקטמים נשארו. עד לא מזמן המליצה לי הקוסמטיקאית שלי על מוצרים של חוה זינגבוים ( Hava Zingboim ) ורכשתי ערכה הכוללת 4 מוצרים : סבון פעיל עדין , מי טוניק מיוחדים, קרם לחות וקרם Azele-x. המליצו לי באופן מאוד חם על הקרם האחרון עצמו ואמרו שהוא אמור לפעול כפילינג עדין לפנים שאמור לגרום להתקלפות עדינה של העור באזורים בהם אני רוצה לטפל. את הקרם יש למרוח נקודתית ובכמות קטנה מאוד. הקרם גורם לתחושת עקצוץ קלה ולאחר מכן , למשל בבוקר הבא, יש במקום אדמימות והעור אכן מתקלף. שאלתי היא : האם זה לא מסוכן לעור, משום שאינני רוצה פגוע בו עוד יותר. האם הקרם הזה באמת יכול לעזור? מתי יש להפסיק להשתמש בקרם? ביקרתי רופאי עור רבים אבל כל מה שהם נתנו לא היה עוזר וגם מה שהם נתנו היה לאקנה עצמו מה שכמעט ואין לי כבר. הבעיה שלי היא הקטמים עצמם. כיצד אני יכולה להיפטר מזה? הייתי שמחה מאוד לקבל תשובה כי אני פשוט כבר די נואשת לפתרון ! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה בולשיט מוכרים לכם! עוד מטומטמת
הילי13/08/2008אני לא מבינה איך מטומטמת כמו החווה הזאת מליחה למכור לכן בולשיט ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ילנה13/08/2008אני לא כל כך מאמינה שזה באמת בולשיט מפני שאני פגשתי 2 נערים שהיו מטופלים אצל הקוסמטיקאית שלי ושהפנים שלהם נראו כמו...איך להסביר...נורא !!!! לא היה מקום חי על הפנים שלהם כי הן היו מלאות בפצעים עם מוגלה וקטמים אדומים. המראה היה מזוויע בהחלט.... אחרי שהתחילו להשתמש במוצרים הללו לטיפול באקנה של חווה ראיתי אותם אחרי כמה חודשים...את האמת...זאץ הסיבה שהתחלתי גם כן להשתמש בתכשירים שלה כי הפנים של 2 הנערים הללו פשוט השתנו....הם היו 90 % חלקים יותר ונקיים יותר בלי פצעים ונשארו רק קצת קטמים מהפצעים הללו . לכן אם את לא יודעת בדיוק מה הוא המוצר, אין צורך בתגובה כה סוערת, זה לא הכי בוגר מצידך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות
ד''ר מיכאל שוחט16/08/2008בדכ האדמומיות חולפת עם הזמן מומלץ להמנע מחשיפה ממושכת לשמש ושימוש בקרם הגנה שימוש בחומרים היוצרים קילוף רק תחמיר את הבעיה לעיתים טיפול בקרן אור או לייזר יכול לשפר את מראה העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם חום בפניםטלי11/08/2008
שלום ד"ר הבן שלי בן 15 היום.שהוא נולד הוא נולד אם כתם לידה קטן בפנים בצבע חום.ולאחר שעברו כמה שנים הכתם הלך וגדל והחמיר גם מהשמש וגם כמובן כשהילד גדל.הייתי אצל הרופא עור והוא אמר שאין מה לעשות .אולי לנסות לייזר להורדת הכתם.הוא אמר שאין משחה.רציתי להיתייעץ איתך ד"ר מה לעשות.האם זה נכון לגביי הלייזר.אין משהו אחר.הלייזר מאד יקר.והאם רואים תוצאות ישר.?והאם יש לך להמליץ לי על רופא שהוא לא יקר אודה לך מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם חום בפנים
ד''ר צחי שלקוביץ17/08/2008ריקי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות קטנות ובולטות על העורטל11/08/2008
נקודות אדומות קטנות ובולטות על העור באזור עצם הבריח. שלום, רציתי לשאול ממה יכולות לנבוע הנקודות שיתכן שהן פיצוץ של נימים או משהו כזה והאם ניתן לטפל בהן ולהפטר מהן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקוודת אדומות קטנות ובולטות על העור
ד''ר צחי שלקוביץ17/08/2008טל שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות ויראליותמאיה09/08/2008
שלום רב. אני בת 29. למעלה מ-10 שנים אני סובלת מיבלות ויראליות מתחת לציפורני כפות הידיים. לאורך יותר משנה עברתי טיפולים בלייזר להסרת הנגעים (הפרש של כחודשיים בין טיפול לטיפול) אבל הטיפול לא עזר ואף נוצרה יבלת נוספת. כשהייתי נערה היו לי יבלות דומות בכף היד ובכף הרגל שטיפול בחנקן נוזלי העלים אותן. מה ניתן לעשות? האם טיפול בחנקן נוזלי עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות ויראליות
ד''ר צחי שלקוביץ10/08/2008מאיה שלום
אין כל דרך לדעת עד שלא תנסי.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת יתר לאחר טיפול בלייזרחגית09/08/2008
אני בת 28 ולאחר 3 טיפולי לייזר( במכשיר שנקרא פוטונה מקס )באיזורים פלומתיים :יד עליונה ,כתפיים גב צמחו לי שערות שחורות כהות וארוכות עברו חודשיים מהטיפול האחרון ואני לא יודעת מה לעשות האם להמשיך טיפולים או שלייזר מגביר אצלי בכול אופן את הצמיחה ????????הייתי רוצה לציין בנוסף שעברתי בדיקת פרופיל הורמנלי שנמצאה תקינה אנא עיזרו לי אני לא יודעת מה לעשות ואני מפחדת שזה ילך ויחמיר מודה מראש חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת יתר לאחר טיפול בלייזר
ד''ר צחי שלקוביץ10/08/2008חגית שלום
מצב זה הינו מוכר. אין צורך להפסיק טיפול אלא יש להמשיכו.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בבית השחיאורן09/08/2008
שלום, אני בן 27, סובל מהזעת יתר בבית השחי מאז גיל ההתבגרות.ההזעה מתרחשת כאשר אני במצבי לחץ ומתח, ללא תלות במזג האוויר( גם בחורף וגם עם מזגן מקרר). מזה שנה אני לוקח רסיטל להפגת מתחים- וכתוצאה מכך חל שיפור ניכר בתיפקוד שלי אבל בעיית ההזעה בבית השחי לא נפתרה. ניסתי לטפל באמצעות אנהידרול פורטה, זריקות בוטוקס, אבל גם זה לא עזר.אני חייב ל לציין שעם חברים ומשפחה אני לא מזיע כלל. בעיקר במצבי לחץ בעבודה.... נמאס לי ללבוש חולצת טריקו מתחת למכופתרת...האם יש פתרון לבעייתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת ייתר
ד''ר מיכאל שוחט09/08/2008ניתן עיי טיפול שאיבת בלוטות הזיעה בבתי השחי ברוב המיקרים לפתור את הבעיה או אף לנסות טיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מיכאל שוחט
דלית14/08/2008לדר שוחט- איפה אפשר למצוא דעה אובייקטיבית לגבי הניתוח של שאיבת בלוטות הזיעה? האם הוא מומלץ בקרב הרופאים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעה
ד''ר מיכאל שוחט16/08/2008במידה ומדובר במיקרה של הזעה חריפה וקיצונית שאינה נפטרת בדרכיים אחרות התשובה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר בית שחי
אלכס19/08/2008שמעתי שהפלסטיקאי דר טמאן הוא היחיד בארץ שמנתח בשיטה מוצלחת זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להזעת יתר בית שחי
לירון28/07/2013בבקשה תחשבו לפני שאתם מחליטים על לייזר ושאיבת בלוטות בהזיעה בבית השחי. כך נראה בית השחי שלי לאחר ארבעה שבועות של ניתוח על ידי דר רמון . הוא ביצע שאיבת בלוטות זיעה ולייזר. יש לי כווית וצלקות נוראיות ראו בתמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויה בבית שחי לאחר ניתוח להזעת יתר
לירון28/07/2013הינה תמונה נוספת של תוצאות ניתוח בית השחי שלי לאחר ניתוח לייזר ושאיבת בלוטות הזיעה על ידי רופא פלסטיקאי בכיר. הלייזר גרם לי לכוויות וצלקות נוראיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות ניתוח לייזר להזעת יתר
לירון28/07/2013תמונה נוספת שמראה אך בית השחי שלי נראה לאחר ארבעה שבועות של ניתוח הלייזר. ניתוח זה מהווה סיכון לכוויות וצלקות נוראיות.
לי נאמר שזה עדיין לא קרה בשום מחקר. הרופא בעצמו נדהם לראות את התוצאה של הניתוח שלו, לטענו הוא מעולם לא נתקל בדבר שכזה אני המקרה הראשון שלו. הרופא אמר שישנם סיכונים של כוויות בצקות וצלקות ושאחוז הסיכון הוא מאוד נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
ד''ר מיכאל שוחט20/08/2008ישנם מספר רופאים המבצעים את הניתוח בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין המשכות לוקסיד ורטאויט?מתן198709/08/2008
שלום דוקטור, אני משתמש כבר כמה חודשים בלוקסיד למניעת אקנה.. ובשבוע שעבר קיבלתי מרשם חדש ללוקסיד ובבית המרקחת הרוקחת נתנה לי משכה בשם RET AVIT במקום ואמרה לי שזה אותו דבר. כשהגעתי הבייתה ראיתי שהמשכה היא לא באותו צבע או ריח, האם המשכות הן באמת אותו דבר וזה בסדר להתחיל הלשתמש בזו? או שעלי לחזור ולדרוש לקבל את הלוקסיד שאני תמיד משתמש? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקסיד וראטויט
ד''ר מיכאל שוחט09/08/2008שתי המשחות מכילות רטין A השוני הוא בקרם שמכיל את החומר הפעיל מבחינת היעילות הרפואית הם זהות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתדלדלנער מודאג09/08/2008
אני בן 15.,בחודשים האחרונים החל דילול השיער במפרצים ,מאוד מודאג .מה לעשות ? למי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילדול שיער
ד''ר מיכאל שוחט09/08/2008לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכוונה לפילינג במכשיר הנקרא דרמרולראלי08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דרמרולר
ד''ר מיכאל שוחט09/08/2008מדובר בסידרה של טיפולים במכשיר הפוצע את העור עיי מחטים וגורם לתהליך שבסופו נוצר קולגן והעור מתחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ידוע על פיליננד בדרמרולר?ראלי08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה ידוע
ד''ר צחי שלקוביץ10/08/2008ראלי שלום
המושג הראשון אינו מוכר לי. דרמרולר הינו שיטת טיפול לריענון העור בעזרת גלגלת המצופה מחטים דקות איתה עוברים על העור . המכשיר יוצר חורים זעירים בעור והכוונה היא שתהליך הריפוי יצור מחדש קולגן וריקמה אלסטית.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)