מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות לפורמליןספיר05/06/2008
איזה משחה (לא סטרואידים) יעילה לכתמים בעור (אקזמות) בעקבות רגישות לפורמלין .
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לפורמלין
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008ספיר, שלום.
זה מאד תלוי מאפייני הכתם. תתייעצי עם רופא העור שלך לפני שתחליטי להתחיל טיפול.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאורטל05/06/2008
ליפני חודשיים קיבלתי כוויה משמן הכוויה עברה לגמרי אבל נשאר כתם קטן קוסמטיקאית רפואית הציעה לי משחה שהיא אומרת מאה אחוז הכתם יעלם
האם אפשר להשתמש במשחה שקוסמטיקאית רפואית מביאה ולא רופא עור?
האם זה לא מזיק לפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008אורטל, ערב טוב.
האמת, אני מתקשה להבין מה זה קוסמטיקאית "רפואית". קוסמטיקאית שהשלימה לימודי רפואה? או רופאה שסיימה קורס קוסמטקאיות?
בקשר לשאלתך, הייתי שוקל ייעוץ רופא עור לפני שתבחרי בטיפול.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בישבןדוגמנית04/06/2008
שלום,
מז שנים יש לי פצעים בישבן אדמומים וקטנים- ללא מוגלה.עפ"י החומר באינטרנט יש פתרונות מאנטיביוטיקה ומשחות לטיפולים אלטרנטיביים
אינני מעוניינת להתחיל לקחת סתם אנטיביוטיקה ואי אפשר לדעת לאיזה מטפל אלטרנטיבי להאמין-
מה הפתרון הכי נפוץ שעוזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בישבן
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008ערב טוב.
נסי להפנות את שאלותך לפורומים העוסקים במחלות עור.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכוותי מהשמשלין04/06/2008
מקודם כתבתי שהיו לי טיפה שלפוחיות ועור יבש ועבה. עכשיו העור ירד כששטפתי את הפנים.. ויש ורוד וטיפה כתמים\כוויות באזור שהיו השלפוחיות היבשות..
הייתי בים בשבת 5 שעות...בלי קרם הגנה..
אני מאוד מפחדת זה לא ישאר ככה הכוויה נכון? מה לעשות איך לטפל בזה ? אני באמת יושבת ובוכה פה אני מפחדת שזה רציני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכוותי מהשמש
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008לין, ערב טוב.
העור יחלחים. בעתיד תיהיה זעירה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם עינייםדנה04/06/2008
שלום..
הופיעו לי נפיחויות ושחורים מתחת לעיניים ובבדיקות הכל תקין..מעולם לא השתמשתי בקרם עיניים ואני נורא מתלבטת איזה קרם לקנות כיוון שאני לא מאמינה במוצרים אלו..האם חברת רוק או אוון טובות?האם בגיל 26 אפשר להשתמש בקרם עיניים אנטי אייג'ניג?
בתוד מראש
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008אלונה שלום.
להגדיר את תכונות העור שלך וצורך באנטיאייג'ינג ניתן רק בבדיקה ישירה. באופן כללי חברות Avene, SVR,LED צרפתיות מציאות תכשירים איכותיים ויעילים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוזקס+מיזורךנירה03/06/2008
מזה שלוש שנים הפנים שלי אדומים ברמות הסטריות,לפני 8 שנים לערך היתה לי באוזן ממש קסקסת.נגעתי באוזן ונשרו קסקסים ממש כמו של דג.זה עבר ולפני כשלוש שנים אמר לי רופא עור שיש לי סבוריאה,ניזורל הרגיע אבל לאחרונה הייתי מקבלת גירויים נוראיים באוזן בעיקר בלילה ,מן לחות מעצבנת שעד שלא ספגתי אותה האוזן לא נירגעה. חפפתי על פי הוראות הרופא באגיספור וניזורל שימש אותי בהוראת הרופא כקרם לחות. הייתי אצל רופא חדש(שישי במיספר)הרופא אמר שאכן יש לי פטריה וגם דלקת תת עורית .נימים מתפוצצים וביקש שאטפל ברוזקס,עבר שבוע לאחר מריחה אחת בערב פניי כפני תינוק. 1.אני מרוצה כמובן. 2.הרופא לא בארץ עד החודש הבא והייתי רוצה להבין מה פה קרה,והאםברוזקס יש פרט לאנטיביוטיקה גם סטרואידים? מה דעתכם על הסיפור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזקס+מיזורך
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008נירה, שלום
כנראה בעיתך היא רוזאציה (Rosacea) ולא סבוריאה, לכן ראית שיפור מרוזקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים/אקנה בירכייםעמר03/06/2008
יש לי פצעונים כמו שיש על הפנים רק שיש לי גם בירכיים,יש לי די הרבה.
האם זה נובע מזה שאני מתאמן בחדר כושר כחצי שנה?
איך אפשר להיפתר מזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים/אקנה בירכיים
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008עומר שלום.
שאלתך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים במחלות העור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאברי03/06/2008
שלום רב
האם אפשר לציין פה בעייה בעור שיש לי על איבר המין.
רופא אוראולוג ציין לי שזה קשור לתחום של רופאי עור
בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008ערב טוב
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בminoxiדניאל03/06/2008
אני בן 21
משתמש בתרופה הזאת בגלל נשירות שהתחילו לי בשיער לאחר שרופא צבאי המליץ לי על זה
ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בזה גם לזקן שאולי זה יעזור לו להתמלות כי אין לי זקן מלא
ואם זה יכול לעזור בכלל
אשמח לתשובה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בminoxi
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008דניאל, שלום.
התשובה היא לא. התכשיר מיועד לקרקפת בלבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זיעה מוגזמתזהבה03/06/2008
בזמן האחרון אני סובלת מזיעת יתר במצח ובגב, גם שמזג האוויר נעים אני מרגישה דביקה מזיעה ולא בנוח.
לעיתים שאני מתרגשת אני מתחילה להפריש זיעה בכמויות גדולות מה שמכניס אותי ללחץ וגורם לי לעוד יותר זיעה.
השאלה שלה היא אם זה נורמלי לאישה בגילי(40+), והאם יש טיפול רפואי כלשהוא לבעיה שאני סובלת מימנה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית זיעה מוגזמת
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008זהבה, ערב טוב.
קודם כל מומלץ לערוך בירור סיבות ההזעה. רשימת המצבים הגורמים לכך היא ארוכה. הבירור מנוהל בד"כ ע"י רופא משפחה.
כמובן, הטיפול נקבע בהתאם לממצאי הבירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריות אצבעות כף הידורד03/06/2008
על כריות אצבעות הידיים הופיעו קמטים עמוקים עם פצעונים שנראים כמו דקירות של סיכה.
מה ההסבר לתופעה ? עליי לציין שהתופעה יותר בולטת ביד שמאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריות אצבעות כף היד
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008ורד, ערב טוב
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן???מיכל02/06/2008
האם מברשת שיער שהייתה נגועה בכינים (כיני ראש) ועמדה שנתיים ללא שימוש - האם ייתכן שהכינים ישרדו עליה שנתיים? או שאפשר להשתמש בה ללא חשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ייתכן???
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008לא ייתכן.
ערב טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן ונמשיםחסוי01/06/2008
יש קרם או משהו שאפשר לשים נגד נקודות חן ונמשים, אבל שיהיה למרות זאת להשתזף ולקבל קצת צבע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות חן ונמשים
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008שלום רב.
נקודות חן ונמשים אלה שני סוגים שונים של נגעים, אך לגבי שניהם יהיה נכון לציין שלא קיימת משחה המסוגלת להעלימם.
חשיפה לשמש בכלל ושל נגעים האלה בפרט אינה מומלצת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים על הפניםחגית01/06/2008
שלום, אני בת 36 אחרי 4 הריונות. בזמן האחרון צצו לי כתמים חומים על הפנים. ניסיתי איזומד ולא עזר לי אלא רק שרף לי את הפנים. קשה לי מאוד עם המצב ומבקשת חוות דעתכם על טיפול. האם כתמים בכלל יכולים לרדת? האם יש טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים על הפנים
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008חגית, שלום.
ניתן למצוא פתרון כמעט לכל סוגי הכתמים. גשי לאחד המומחים באזור מגוריך ותקבלי המלצות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודלין01/06/2008
הייתי בים בסביביות ה 4-5 שעות ב ל י קרם הגנה, כרגע אני אדומה ויש לי שלפוחיות קטנות בפנים, אני מאוד מפחדת.
מה אני עושה כדי להעביר אותן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד
ד''ר צחי שלקוביץ01/06/2008לין שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, יש למרוח תכשיר כלשהו להרגעת כוויות שאינו במרשם, ולהמתין מספר ימים עד לחלוף התופעה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)