מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לטיפול בלייזר לאקנהנתי14/06/2008
שלום..
אני שמעתי שיש טיפול לאקנה בלייזר..
אני רוצה לדעת מה זה ואם זה יעיל בכלל ובקיצור את את העצה שלכם..
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לטיפול בלייזר לאקנה
ד''ר צחי שלקוביץ15/06/2008נתי שלום
אין כל דרך לענות ספציפית על שאלתך בלי לראות את מצבך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בג'ל אזומד 4%עדיה14/06/2008
שלום רב,
אני בת 25, ולפני כחצי שנה עקב פצע מוגלתי שהיה לי בפנים ונגעתי בו נוצר כתם חום בעור.
לפני כחודש ימים התחלתי להשתמש בג'ל אזומד 4% להבהרת הכתם שנוצר לי אך בימים האחרונים עקב השימוש באזומד,הכתם רק הלך וגדל ויצר לי כתם גדול במקום.
האם זה מצב תקין? או זהו נזק בלתי הפיך?
אשמח לקבל תשובה כעזרה
בתודה,עדיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בג'ל איזומד 4%
ד''ר צחי שלקוביץ15/06/2008עדיה שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SKIN TAGSרני13/06/2008
שלום רב,
1. האם מקובל להסיר SKIN TAGS בבתי השחי בעזרת חנקן נוזלי?
2. כמה זמן אמור לעבור עד לנשירת ה - TAG'S?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SKIN TAGS
ד''ר צחי שלקוביץ15/06/2008שלום רב
מתוך הנחה כי זו האבחנה הנכונה, הטיפול בהחלט מקובל.
בממוצע לוקח החל מספר ימים ועד כשבועיים לנשירת הנגע.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטורעדן13/06/2008
ROYAL CARE היא לא רפואית אתה אומר אבל אפשר להשתמש בה אם קוסמטיקאית המליצה לי היא לא מזיקה ? זה להבהרת כתמים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדן - קרם נגד כתמים
שלומית23/06/2008אני התחלתי להשתמש בקרם של רויאל קר נגד כתמים, ואחרי כמה ימים הפסקתי כי ראיתי בהסברים שצריך להתמיד והבנתי שזה לא יתאים לי. ימים ספורים אחרי שהפסקתי הופיעו באזורים שבהם מרחתי את הקרם הרבה כתמים חדשים. ייתכן שזה נגרם כי לא נזהרתי מהשמש, לא מרחתי קרם הגנה וכו', אחרי הפסקת השימוש בקרם. עברו כמה חודשים מאז והכתמים נשארו. מסקנות:
1. אם כבר התחלת להשתמש, כנראה את צריכה להיזהר מאוד מהשמש במקרה שאת מפסיקה. 2. אם עדיין לא התחלת - תשקלי בזהירות אם זה מתאים לך - אם יש לך יכולת להתמיד והאם את יכולה להימנע מהשמש אחרי ההפסקה. בהצלחה - שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדוקטור
ד''ר אלכסנדר אלטס25/06/2008לשיקולך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשה לענותעדן12/06/2008
יש לי כתם בפנים שנוצר אחרי כוויה האם רויאל קר המשחה לכתמים היא רפואית לכתמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה לענות
ד''ר אלכסנדר אלטס12/06/2008מורן שלום.
התשובה היא לא, לא רפואית.
ערב טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווףף לאיימיייילאנונימי12/06/2008
יש לי בעייה, אני מזיעה בבית השחי ויש לי עיגולים כאלה מגעיילים רציתי לדעת אם יש משו שיעזור לי למנוע זאת תודה . יעל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווףף לאיימייייל
ד''ר אלכסנדר אלטס12/06/2008ערב טוב.
הטיפול המומלץ לבעיה שלך- הזרקות של בוטולינום טוקסין (בוטוקס/דיספורט).
טיפול קצר, יעיל, נטול תופעות לוואי. טיפול אינו בסל הבריאות- מבוצע באופן פרטי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע ברגלאישי12/06/2008
שלום רב, אני בת 31, בשבוע שעבר ראיתי איזו שערה ברגל שהתחבאה מתחת לעור. לצערי לא התאפקתי ועשיתי עבודת חיטוט לא ממש יפה שהשאירה אותי עם פצע מאד מכוער ברגל. היום כעבור כשישה ימים, יש משהו שנראה כמו עיגול אדום, שמרגיש כאילו הולך להותיר לי צלקת. האם יש איזו משחה או טיפול אחר שאוכל לקחת בשלב זה כדי למזער נזקים?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע ברגל
ד''ר אלכסנדר אלטס12/06/2008ערב טוב.
שאלתך אינה בנושא הפורום. תנסה בפורומים העוסקים במחלות עור.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית אקנה עדיין בגיל מבוגרתהילה12/06/2008
אני בשנות הארבעים המאוחרות וסובלת מגיל ההתבגרות ועד היום מאקנה : טופלתי במשך השנים ע"י כדורים שונים, משחות וכדומה וכן רקוטאן אך הבעיה לא חולפת, במשך ימי החודש יש הטבה ורגרסיה וחוזר חלילה אודה מאוד על היעוץ . ת"פ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית אקנה עדיין בגיל מבוגר
ד''ר אלכסנדר אלטס12/06/2008תהילה, שלום.
בעיית האקנה יכולה להמשך גם בעשור החמישי של החיים ואפילו יותר.
בחירת הטיפול תלויה במצבך כיום, שניתן לקבוע אך ורק בבדיקה אישית.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינייםדנה11/06/2008
שלום..
האם משחה נגד טחורים באמת יעילה בהורדת נפיחויות מתחת לעיניים?שמעתי על משחה בשם פרפרשיין H.. רק שזה נשמע לי קצת מוזר למרוח משחת טרחורים מתחת לעיניים..האם זה בסדר?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים
ד''ר אלכסנדר אלטס12/06/2008דנה, שלום.
לכל תכשיר תרופתי ישנה התוויה מוגדרת , לכן כל סטייה מהתוויה המקורית עלולה לגרום להשלכות בלתי צפויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומת בקר,יש דבר כזה בכלל ?נרי11/06/2008
לפני כעשור הופיע לי כתם בצבע כהה באיזור לסת תחתונה ,בדיקות אינספור אצל מספר רב של רופאים העלו חרס,
בדיאגנוזה האחרונה שהתבצעה לפני שנתיים,הועלתה סברה מהוססת כי זו "שומת בקר".
האם יש טיפול לנגע הזה ? והאם בכלל אפשר לקבוע בוודאות מה זה לפי בדיקה חזותית בלבד?
* יש לציין,כי האיזור הוא איזור הזקן ,ואין כלל שינוי בצמיחת השיער.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומת בקר
ד''ר צחי שלקוביץ15/06/2008נרי שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח ועור, ועוד מספר שאלותמתן198710/06/2008
שלום,
יש לי עור רגיש יחסית, עם אקנה ברמה בנונית שאני מטפל במשכה שנתן לי רופא עור (משכה שנקראת LOCACID), שהאמת עושה פלאים ועכשיו אני יכול לומר שעם המשכה רוב הפצעים נעלמו, וגם אלה שמופיעים נעלמים להם מהר בזכותה.
אך יש לי מספר שאלות בקשר לגילוח..
- לאחר גילוח, כששמים אפטרשייב או קרם על העור, ובכלל לאחר פעלות הגילוח - כיצד ניתן למנוע את אפקט העור השורף והאדמומי... האם אני עושה משהו לא נכון? או שזה פשוט ריאקציה טבעית של העור?
- מה הדרך הטובה ביותר להתגלח כך שלא יצאו שיערות תת עוריות שיובליו לפצעים?
- בנוסף, לא פעם שמעתי שכשאר עושים פילינג לעור בו יש פצעים, זה לא טוב כיוון ואני מפזר את הפצע או משהו כזה על שאר העור? האם זה נכון? או העם זה טוב לעשות פילינג לפנים מידי פעם? באיזה תדירות וכו...
אשמח לתשובה מאדם מקצועי בנושא. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים ומדלגים על חלק מההודעו
מתן198712/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מונע בקלואידקרן10/06/2008
לבתי בת השש נטיה להצטלקות יתר (קלואידים). היא נפצעה בפנים, הפצע מגליד ואני רוצה למנוע הווצרות הצטלקות מכוערת.
בשעתו אמרה לי רופאת עור להשתמש מיד לאחר הגלדת פצע במשחה סטרואידית/קורטיזונית כדי למנוע הצטלקות, אבל לא רשמה לי משחה כזו...
התורים הקרובים לרופא עור הם לעוד שבועיים.... אני מפחדת שהמועד הזה יהיה מאוחר מדי.
האם יש משחות הנמכרות ללא מרשם רופא המומלצות לשימוש בשלב הזה? האם לבקש מרשם מרופא המשפחה למשחה סטרואידית כלשהי? האם יש הגבלה בסוג המשחה אצל ילדים או שאפשר להשתמש במשחה שנרשמה למבוגר במשפחה שסובל מאותה תופעה?
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
עזרה!!!10/06/2008שלום!!
אני בת 15 ויש לי אקנה
אין לי אקנה חמורה יש לי כמה פצעים פה ושם על הפנים
אני משתמשת במישחות שהרופא נותן לי
אבל בכל זאת זה מאוד מפריע לי
ובגלל זה אני שמה מייק אפ
אני יודעת שזה לא בריא
ואני רוצה לדעת איזה נזק יהיה לי בפנים נגיד בעוד 10 שנים?
האם יהיו לי קמטים?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזומדמור09/06/2008
האם איזומד ג'ל יכול לעזור להבהיר נקודות ברגליים שהתכהו עקב הורדת שערות לצמיתות בקרן אור? האם זה מסוכן למרוח כזו כמות על שני השוקיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזומד
ד''ר צחי שלקוביץ10/06/2008מור שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודדמימי08/06/2008
שלום רב!
לאחר ניתוח פלסטי באף הופיע לי עליו כתם כהה שמאוד מאוד מפריע לי
בחיי היום יום.
השאלה שלי היא האם ניתן לטפל בזה ולהעלים אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד
ד''ר צחי שלקוביץ10/06/2008מיני שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאורטל05/06/2008
קיבלתי כוויה משמן והיא עברה לי נשאר כתם
קוסמטיקאית שהיא רפואית גם הציעה לי משחה שמבהירה והיא אמרה מאה אחוז שהכתם ירד
האם משחה שקוסמטיקאית רפואית טובה לפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
ד''ר אלכסנדר אלטס05/06/2008אורטל, שאלתך כבר נענתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)