מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים מגרדיםלי01/12/2007
היי,
אני בת 23,בריאה, בשבועיים האחרונים הופיעו לי פצעים מגרדים על פלג הגוף התחתון(גב כפות הרגליים, רגליים וגב תחתון) ונראים כעקיצות יתוש. התופעה לא נראית לי כעקיצות יתוש כיוון שאני ישנה עם בגדים ארוכים ואטומים , בקיץ לא נעקצתי כלל וגם כבר התחיל החורף, בנוסף ביקרתי אצל רופא משפחה וגם הוא לא חושב שזה עקיצות יתוש והפנה אותי לרופא עור. בנוסף אין לי בעלי חיים בבית, מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007לצערי לא ניתן לאבחן את התפרחת ללא בדיקה מומלץ שתיפני לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לסבוראהרני01/12/2007
שלום רב,
בני בן 16 סובל מאדמומיות וקשקשת בצדי האף וכמו כן במצח העליון בתחילת צמיחת השיער.האם יש תרופה, משחה שיכולה למגר את התופעה ולפרא את הסבוריאה,
רופא עור אומר שאין טיפול לסבוראה.
אשמח לשמוע את דעתכים.
בתודה מראש רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוראה
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007אכן מדובר במחלה כרונית ואולם ניתן לטפל ולהקל ולהפחית את הפריחה למינימום ועם חלוף השנים לעיתים המחלה חולפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בכפות הידיים והרגליםרני01/12/2007
שלום רב
בני בן 16 סובל מהזעת יתר בכפות הרגליים וכמו כן בבית השחי.
שאלתי האם בני יכול לעבור טיפולים נגד הזעת יתר ? לא מדובר על ניתוחים כי אם הזרקות.
בתודה רני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007הטיפול מותר לשימוש רק מגיל 18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעוראימא30/11/2007
שלום,
ברצוני לדעת האם משחה שמכילה סטרואידים יכולה לגרום לצמיחת שיער (המשחה נמרחה במשך שבועיים עקב פטרייה באיבר המין של ביתי התינוקת)?האם השיער שצמח כתוצאה מהסטרואידים ינשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007סטרואידים בשימוש מקומי יכולים לגרום לצמיחת שיער שבדכ חולפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון30/11/2007
שלום,
ביתי התינוקת סובלת משיעור יתר (שפם, גבות, פאות, מצח). רופאת הילדים אמרה כי אפשר להבהיר חלק מהשיער במי חמצן. רציתי לשמוע את דעתך. האם אין זה מסוכן?מה אתה ממליץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול
שרון30/11/2007האם בכלל קיימת משחה/ תכשיר להבהרת שיער אצל תינוקות (ברצוני לציין כי מדובר בהרבה שיער ולכן אני מודאגת)? אודה לך אם תתיעץ בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007מי חמצן בריכוז נמוך יכולים לעזור ואולם יש להיזהר מלגרום לאיריטציה של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור כההשירי30/11/2007
אני בעלת עור כהה, רציתי לדעת אם יש איזשהו תכשיר שמבהיר את עור הפנים שיהיו קצת יותר בהירות... אשמח לתשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור כהה
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007תכשירים הניתנים במרשם רופא ומכילים הידרוקינון יכולים לגרום להבהרה של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בני בן 5.5 עם ויטליגוליטל29/11/2007
שלום, בני סהר בן 5 וחצי עם ויטליגו מגיל שנה. חצי הפנים השמאלי שלו לבן כולל שערות גבה וריס
עד כמה מומלצת הפותותרפיה ומה עוד ניתן לעזור
הילד ממש נואש!! ככל שהוא גודל הוא מבין מה קורה ועוד יותר נלחץ ומלחיץ
תודה מראש
ליטל
האם המודאגת!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטיליגו
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007קשה לתת לך יעוץ מבלי לראות את בנך מומלץ שתיפני למרפאת עור ילדיים ביח שניידר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטאויטריחני28/11/2007
שמעתי שמשרד הבריאות הוריד את המשחה רטאויט מהמדפים, מישהו יודע על זה? האם למשחה אמור להיות ריח? היא קצת מסריחה ואני חוששת שהיא מקולקלת למרות שתאריך התפוגה שלה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטאויט
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007מדובר רק בתכשיר מיצור סידרתי אחד מומלץ שתבררי אצל הרוקח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות ברגליים ובידייםרוית28/11/2007
הצילו בבקשה!!!!!!!!!!!!
זה מספר שנים אני סובלת מפטריות חמורות ברגליים שעברו ברגל אחת לכל האצבעות
והדביקו לי את הידיים.
רופאי העור משגעים אותי בכל פעם עם משחה אחרת.
לקבוע תור שוב לרופא עור לוקח בסביבות החודש עד חודשיים ואין לי את הזמן או הסבלנות בכל פעם לחזור אליהם עם טיפול שאני יודעת שיכשל מראש.
יש לכם פתרון בשבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריות
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007הטיפול המומלץ הוא בכדורים בדכ לתקופה של 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חןנעמה28/11/2007
שלום רב,
על האף יצאה לי לפני שנים רבות נקודת חן וזה נראה כאילו היא מתחת לעור. היא לא נראית כמו נקודת חן רגילה..
אני מעוניינת להסיר אותה. האם הדבר אפשרי והאם תשאר צלקת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007מומלץ שתיפני לבדיקת רופא עור ניתן להסיר נק חן ותמיד נשארת צלקת ואולם ניתן להגיע לתוצאה אסתטית יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי נקודות חן בפניםרונית28/11/2007
לאחרונה נוספו לי הרבה נדודות חן בהירות כמו נמשים על הפנים בעיקר מסביב לפה אני ממש רוצה פנים חלקות מהו קילוף כימי לפנים ומה אני יכולה לעשות(מלבד לא להחשף לשמש מקדמי הגנה וכו..)אלו דברים שאני כבר יודעת.אני בת 25 גוון עור קצת כהה.בקיצור זה נורא מפריע לי ואני מוכנה לשלם כל סכום בכדי להעלים אולפחות להפחית את המראה המכוער הזה.וכן,בעבר נחשפתי המון לשמש היום כבר לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007מומלץ שתיפני לבדיקת רופא עור באם אכן מדובר בנמשים ניתן עיי פילינג כימי קל להסיר אותם ואולם בדכ הם חוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס פפילומה בעורף דחוף !!!!!!!!!!קובי27/11/2007
הייתי אצל רופא עור היום בעקבות הוירוס בעורף הוא שם לי חנקן
ברצוני לדעת מה זה הוירוס הזה פפילומה ואיך זה מגיע לשם
ואם אפשר לקבל הסבר מפורט על אודותיו בבקשה ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007מדובר במחלה ויראלית שעןברת עיי הדבקה והטיפול הינו צריבה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפפילומה בעורף !!!!!!!!!!!
קובי03/12/2007יש סיפטומים גופנים ונפשיים לוירוס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנהידרול פורטהממממ26/11/2007
האם השימוש באנהידרול פורטה להזעת יתר בטוח?
יש שאומרים שהוא מכיל כמות גדולה של אלומיניום הגורם לסרטן..
אשמח לשמוע את דעתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנהידרול
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007בשימוש מקומי בבתי שחי התכשיר בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםמ.ל26/11/2007
שלום,אשמח אם מישהו יוכל לענות ולהציע משהו!
אני עושה עיבוי שפתיים בפרופורציה,אחרי טיפול שני הופיעו לי 4-5 גושים לא נראים לעין אבל מורגשים מאוד,עשו לי שתי המסות עם המתנה של שבוע,הגושים ניהיו קטנים יותר אך לא נעלמו,ביום חמישי הקרוב יש לי תור הבא-אין לי מושג מה יעשו לי הזרקה שלישית או המסה שלישית,הבעייה שאני לא יודעת מה לעשות,על מי לסמוך???להפסיק אולי או להמשיך?????????????????
בבקשה תעזרו לי להחליט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים
ד''ר מיכאל שוחט26/11/2007לא צינת מה החומר המוזרק אני מבין שמדובר בסיליקון שאחת מתופעות הלוואי הינם גושים שלעיתים ניתן להמיס אותם ולעיתים יש צורך להוציא אותם מומלץ שלא תמשיכי להזריק סיליקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מ.ל26/11/2007תודה על התשובה המהירה.כן זה סיליקון.ואם אני מאוד רוצה לעבות את השפתיים מה עליי לעשות???ולמה בעצם להפסיק-זה מסוכן??הגושים שלא נעלמו למה בעצם חייבים להוציא אותם?
אני מאוד מודאגת מהנושא,אני בת 26 והשפתיים שלי נורא לא יפות-דקות כאלה עד שהחלטתי לעבות אותם זה מה שיצא:( דרך אגב איך מוציאים את הגושים האלה אם בכלל?
ד"ר אני מאוד מודה לך על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מ.ל28/11/2007אם אחליט שבכל זאת אני אמשיך טיפול בסיליקון מה יכול להיגרם כתוצאה מהגושים שלא הומסו???
האם זה מסוכן שישארו שם לתמיד?אני ממש לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגושים
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007מומלץ תחילה להמיס את הגושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגושים
מלי01/12/2007עברתי כבר 3 המסות וגושים נשארו,מה לעשות?להמשיך עם ההמסות??חומר ההמסה הוא מסוכן??
יש סיכוי שימיס לי גם את השפה עצמה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
מלי04/12/2007האם אפשר להמיס באופן אחר(לא בפרופורציה)ביום חמישי יש לי המסה רביעית,
זאת אומרת ד"ר,אתה לא ממלחץ לי לעבות שפתיים בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואוקטןגלי25/11/2007
האם ישנה הגבלה על אימון במכון קשר בתקופת הטיפול רואוקטן ?
אם כן , מדוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט26/11/2007אכן יש הגבלה על אימון במכון כושר במהלף טיפול ברואקוטן מאמצים גופניים בשילוב של רואקוטן יכולים לגרום לפרוק חלבון בשרירים ופגיעה כליתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)