מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחוריםעדי24/10/2007
השבת לי על חצי שאלה.החלק השני הוא כיצד ניתן להוציא שחורים מהאף.שמעתי שיש משחה.מהי והיכן ניתן להשיגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחורים
ד''ר מיכאל שוחט25/10/2007גם רטין A יכולה לעזור לטיפול בשחורים בנוסף ספירט סליציל יכול לעזור וקיים גם פלסטר שנתן להצמיד לעור להסרת שחורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת נקודות חןורד24/10/2007
יש לי המון נקודות חן שאני רוצה להוריד. כבר הורדתי כמה דרך קופ"ח אבל הם לא הסכימו להוריד לי את כולן. אם אני אלך לעוד בדיקה והם לא יסכימו, איך זה עובד באופן פרטי? התשלום הוא על כמות מסויימת של נקודות או שזה בשיטה אחרת? מורידים את כל הנקודות ביחד או שזה יהיה בכמה ניתוחים? כמה פחות או יותר זה צריך לעלות?
מצטערת על ההפצצה של השאלות ומקווה שתוכלו לענות לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט25/10/2007בדרך כלל התשלום הוא לנקודה וככל שמורידים יותר המחיר יורד ניתן להסיר גם מספר של נקודות ביחד בדכ המחיר לנק חן אחת הוא מאות שקלים וככל שמורידים יותר המחיר יורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת נקודות חן
רחל26/10/2007תבדקי דרך הקופה שלך בטח יש להם מרפאות פרטיות שהם עובדים איתם. אני שייכת לכללית ואני יודעת שלהם יש מרפאות אסתטיקה ומורידים שם נקודות חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף מבריקעדי22/10/2007
עברתי ניתוח אף לפני 6 שנים ומאז האף שומני ומבריק.אני משתמשת בתכשירים אך הם לא מונעים את התופעה.מה ניתן לעשות ע"מ לפתור זאת? כמו כן מבקשת לדעת האם יש משחה להוצאת שחורים מהאף והיכן ניתן להשיגה. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף מבריק
ד''ר מיכאל שוחט24/10/2007לעיתים שמוש מקומ ברטין A יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרמ.בת 1822/10/2007
אני בת 18 וסובלת מהזעת יתר בעיקר בכפות הידיים והרגליים.
כיצד אפשר לטפל בבעיה , עדיף ללא ניתוח והיכן ניתן לקבל את הטיפול. בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר מיכאל שוחט24/10/2007ניתן עיי הזרקות מקומיות של בוטוקס לטפל בבעיה ללא ניתוח את יכולה לפנות לכל אחד מהרופאים המנהלים את הפורום לשם יעוץ וטיפול וגם לכללית אסתטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין לטשטש נקודות חןדניאל21/10/2007
שלום,
על ידיי ופניי פזורות מספר נקודות חן.
חלקן בולטות מעט, בקוטר של פחות מחצי סנטימטר לכל היותר, וגם אותן הייתי רוצה להסיר. מהן הדרכים שישנן, בהן ניתן להסירן? (מלבד הדרך הכירוגית הרגילה) והאם הן משאירות פחות צלקות?
כמו כן חלק מנקודות החן האחרות, שטוחות לגמרי, ולמעשה לא בולטות כלל. האם ניתן להבהיר אותן עם איזומד בהרכב גבוה שמכינים אותו בבית מרקחת פרטי לפי מרשם של רופא עור?
האם גם נקודות חן בולטות ניתן להבהיר עם איזומד?
בתודה רבה מראש! דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניין לטשטש נקודות חן
ד''ר צחי שלקוביץ21/10/2007דניאל שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, נקודות חן בדרך כלל לא ניתן להבהיר באמצעות קרמי הבהרה.
ולגבי הסרתן יש צורך לראות לפני מתן תשובה מושכלת.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים אפשריים לגרנולומה אנולרהד``ר סמדר שרייבר20/10/2007
שלום רב,
נוצרו לי בכגב של כף היד כתמי עור בהירים אשר התפשטו ואף מתחיל לי ביד השניה.
רופא עור אבחן זאת כגרנולומה אנולרה.
האם זו מחלת עור קשה? מדבקת?
ממה המחלה נובעת?
האם יש טיפול המאפשר העלמת הכתמים?
מה זה בכלל? זה ממש מלחיץ
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרנולומה אנולרה
ד''ר צחי שלקוביץ21/10/2007דנה שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, גרנולומה אנולרה הינה מחלה המופיעה מסיבה בלתי ידועה
ונעלמת מעצמה , בדרך כלל בטווח של מספר שנים גם ללא טיפול. המחלה אינה מדבקת.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרטל19/10/2007
שלום,
אני בת 13 וחצי ואני סובלת מהזעת יתר בכפות הידיים.
שמעתי על טיפול הזרקת בוטוקס למניעת הזעה, וביררתי ואמרו לי שאיני יכולה לקבל את הטיפול הזה עדין כי אני צעירה.
רציתי לדעת אם יש עוד טיפולים שאני יכולה לקבל אותם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להזעת יתר בכפות הידיים
טובה19/10/2007יש מכשיר שנקרא דריוניק. הוא פועל על סוללות. את יכולה למצא באינטרנט או פשוט תשיארי לי הודעה בדואר אלקטרוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
סימה30/10/2007הבן שלי בן 15 והוא מזיע בידיים ממש זה מאד מפריע לו כי כבר מעירים לו על זה בבקשה דחוף תשובה הציעו לנו ניתוח ואנחנו לא מעוניינים הוא שחקן כדורעף מצטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
ד''ר צחי שלקוביץ21/10/2007טל שלום
גיל אינו מהווה מגבלה , כאשר ישנו שיתוף פעולה מלא והבנה מצד המטופל. לגבי שיטות חלופיות עלייך להתייעץ עם רופא העור שלך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת כתמיםאמאלה18/10/2007
אני מחפשת משחה להבהרת כתמים כהים ברגליים (או פילינג ביתי) ניסתי אזומד כמה חדשים וזה בקושי השפיע והריח שלו נורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת כתמים
ד''ר צחי שלקוביץ21/10/2007שלום רב
לא ניתן לענות על שאלתך ללא בדיקה אצל רופא עור.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בלוקסיד 1%אור18/10/2007
בוקר טוב לכם רופאים יקרים,
שאלתי פעמיים למטה, ולא קיבלתי תשובה.
שאלתי נוגעת לשימוש בלוקסיד 1%, כי טענתי ש-0.05%
כבר לא מועיל לעורי. האם זה בסדר להשתמש כל לילה,
או שזה מוגזם, והאם ביום צריך להשתמש בקרם לחות
יותר מרוכז, כמו קרם לילה מזין, מכיוון שהלוקסיד קצת
מייבש את העור? שאלה נוספת, האם ניתן להשתמש
בלוקסיד לעור הידיים (העליון). יש לי עור עדין, האם זה
עלול לייבשו, או שיעזור להחליק הקימטוטים?
תודה על תשובתכם וסופשבוע נעים,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בלוקסיד 1%
ד''ר צחי שלקוביץ21/10/2007מיכל שלום
ניתן להעלות בחוזק הלוקסיד. תדירות המריחה תקבע בהתאם לתגובת העור . כל הקביעות לגבי קרם לחות ושימוש על עור הידיים תקבענה על פי תגובת העור בלבד.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח מגרד!לילי18/10/2007
אני מגלחת את רגלי עם סכין גילוח.
אחר כך מגרד לי מאוד. אני מגרדת עד כדי פציעה.
מה אפשר לעשות?(מבחינת הגילוח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח מגרד!
ד''ר צחי שלקוביץ21/10/2007ליהי שלום
ניתן להשתמש בחומרים מרגיעים , אך אם הבעיה נמשכת יש לשקול הסרת שיער לצמיתות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- לאלכסנדר אלטסחסוי18/10/2007
נולדתי עם אור בהיר ועם הזמן העור שלי נהיה כהה יותר ויותר... אמרת שיש שיטות רבות להבהרת העור אז רציתי לדעת איזה שיטות נפוצות יש להבהרת העור... והאם זה מבהיר את העור באופן משמעותי?? והעור יכול לחזור לצבעו הטבעי ...??!
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
ד''ר אלכסנדר אלטס18/10/2007בוקר טוב.
בחירת השיטה מבוססת על ממצאים קליניים. תחזית הצלחת הטיפול תלויה במרכיבים רבים. לא ניתן
לדעת באופן וירטואלי האם בעיתך ניתנת לפתרון ואם כן, אז באיזו דרך.
פנה למכון אסתטי מוכר ותקבל המלצות מותאמות ספציפית לבעיתך.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור
חסוי18/10/2007תודה רבה...
ואיזה מכונים אסתטיים מוכרים יש?? כי פשוט אני לא יודע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה רוזצאהקרן17/10/2007
שלום רב
אני בת 32 ואובחנתי כמי שיש לה אקנה רוזצאה בעיקר באיזור האף
טופלתי בראוקטן והטיפול עזר לי רבות
כרגע אני משתמשת בקרם לוקסיד כנראה אצטרך להשתמש באופן קבוע בלילה
באיזה קרם לחות אוכל להשתמש כי העור שלי שמנוני ורגיש למדי
האם אין לי בעייה להשתמש במוצרים קוסמטים
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/10/2007קרן בוקר טוב.
טיפול שאת מקבלת אינו מונע ממך להשתמש בתכשירים קוסמטיים. בחירת התכשיר היא בידייך. כמובן מומלץ להשתמש בדרמטוקוסמטיקה היפואלרגנית (חברות Avene,SVR וכ"ד) ונטולת שומן.
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיליומיםלילי16/10/2007
שלום, דר' שלקוביץ,
אני בת 37 ולעתים קרובות עור פנים שלי מתמלה באקנה תת-עורי ו אינו חלק. האם יש פטרון קוסמטולוגי? לא מכבר נטלתי ROXIO ו זה ממש עזר לבעיית אקנה רגיל.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיליומים
ד''ר אלכסנדר אלטס18/10/2007לילי שלום.
שאלתך לא לגמרי ברורה, מכוון שמיליום ואקנה הם שני מצבים שונים לחלוטין.
בחירת הטיפול היא כמובן על סמך הבדיקה, אך אם בגיל 37 את עדיין סובלת מאקנה, כדאי לשקול טיפול ברואקוטן במינונים נמוכים.
מיליום בד"כ מטופל ע"י קוסמטיקאית, למרות שגם רופא עור יכול לעזור לך במסגרת טיפולים אסתטיים (שלא בסל הבריאות)
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור שומנילירז15/10/2007
שלום,
אני סובלת שנים כבר מעור שומני, אני בת 19 יש לציין
אני משתמשת במגוון תכשירים שמתאימים לסוג העור שלי אך שום דבר לא מספיק עוזר לי וכל היום יש לי הרגשת "מסכה" בפנים שמאוד מעיקה עליי... מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שומני
ד''ר אלכסנדר אלטס18/10/2007שלום לירז.
עושים בירור הורמונלי בסיסי
אם הוא תקין-שוקלים טיפול בתכשירים מבוססים על ויטמין A מקומיים או סיסטמיים (רואקוטן במינונים זעירים).
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף- רופא עור או פלסטיקאי?אני15/10/2007
אני צריכה להוריד מספר נקודות חן לצורך בדיקה. האם עדיף לפנות לרופא עור (כירורג) או לפלסטיקאי? מה ההבדל ביניהם? (ההסרה אינה לצורך אסטתי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עדיף- רופא עור או פלסטיקאי?
ד''ר אלכסנדר אלטס18/10/2007בוקר טוב.
לא כל רופא עור עוסק בכירורגית העור.
מי שכן הוכשר לא שונה מכירורג פלסטי בהסרת שומה.
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)