מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר וכתמי שמשרון21/12/2007
שלום רב,
האם לייזר מעלים לגמרה כתמי שמש למינהם,הבנתי שהוא מגיע לשיכבה הכי עמוקה של העור בהתאם לסוגי הכתמים,אבל חשוב לי לדעת אם לייזר מעלים את הכתמים לגמרה,בגב העליון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2007טיפולי ליזר לא תמיד מעלימים לחלוטין כתמי פיגמנטציה בעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים שחוריםkaren20/12/2007
מה ניתן לעשות איתם?
יש לי עיגולים שחורים מאז ומתמיד (נולדתי ככה) וזה ממש מפריע לי. מה ניתן לעשות נגד זה? האם יש משחה טובה שאתם יכולים להמליץ עליה?
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים שחורים
ד''ר מיכאל שוחט20/12/2007ניתן לקבל מרופא עור מרשם לקרם הבהרה שיכול לשפר את המראה בחלק מהמיקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחיל טיפול באקנה עם רקוטן .. שאלהמשה20/12/2007
שלום
יש לי אקנה ברמה בינונית + ואני סובל ממנה כבר 5 שנים . רופאת העור שלי רשמה לי רקוטן 20 מיליגרם כל כדור והיא אמרה לקחת 2 כדורים ביום כשאני אוכל . שאלתי אותה לא לחכות זמן מסויים אחרי האוכל ? היא אמרה לי לא . שמעתי מאנשים שלקחו את הכדורים והם לקחו אותם אחרי או לפני האוכל בהפרש של שעה וחצי . זה נכון שצריך לקחת את 2 הכדורים בזמן שאני אוכל או כמו שאנשים אמרו לי אחרי או לפני האוכל בהפרש של שעה וחצי ?.. או שלכל בנאדם זה אחרת ?.. יש לי עוד שאלה, 40 מיליגרם זה נחשב הרבה ?.. אני שוקל 75 קילו .
תודה מראש,
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט20/12/2007המינון שקיבלת הינו המינון המקובל המתאים למשקל גופך ניתן ליטול את הכדורים עם האוכל או בסמיכות לארוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי נטילת כדורי אנטיביוטיקהרונן20/12/2007
שלום רב !
אני בן 24, ורופא העור רשם לי כדורי אנטיביוטיקה נגד אקנה (בעיקר בגוף, לפעמים בפנים).
אבל העניין הוא שאין לי אקנה חמורה, והיא נחלשת ומתחזקת לסירוגין לאורך החודשים.
1) דווקא עכשיו זה לא חמור במיוחד. האם בכל זאת אפשר לקחת את הכדורים, או שעדיף לחכות לזמן בו זה יחריף ?
2) יש לי בעיה של פצעים אחרי הגילוח (ולכן אני כמעט ולא מתגלח). הרופא נתן לי משחה בנוסף לכדורים - האם כדאי למרוח אותה גם על הפנים, או שפצעים כתוצאה מגילוח זה דבר חשוך מרפא, ולכן אין טעם ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט20/12/2007מומלץ שתינהג על פי המלצת רופא העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להסרת שיעררונן19/12/2007
היו לי שיערות ברגליים הסרתי אותם עם (סכין וניר שעווה ) והם הפכו לשחור כהה איך אפשר להסיר אותם לצמינות חוץ ללעשות לייזר או אינפרה אדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2007באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת
רונן20/12/2007איך אפשר להשיג את זה?
ואיפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט20/12/2007הטיפול ניתן עיי קוסמטיקיות עליך לפנות לכללית אסתטיקה או לקוסמטיקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בקשר לעור אחרי גילוח אצל גברירונן19/12/2007
שאני מסיר שיער עם מכשיר גילוח אתז אני רואה עור ירקרק כזה איפה שגילחתי איך אפשר להיתפתר מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2007מומלץ שתחליף את משחת הגילוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא משתמש במשחות רק במכונה
רונן20/12/2007אין לי מושג למה זה אני מתגלח אחרי מקלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח
ד''ר מיכאל שוחט20/12/2007עליך לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לפצעי בגרותמירי19/12/2007
רציתי לקבל מידע על משחה לפצעים המליצו לי עליה, אבל רציתי לשמוע את דעתיכם בבקשה .השם שלה: nao medrol acne lotion . תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2007מדוברבטיפול טוב לאקנה קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בקשר לשיזוף מלאכותימיטללי19/12/2007
היי רציתי לשאול האם זה מזיק להשתמש בקרם לשיזוף עצמי שמורחים על הגוף ורק אחרי 8 שעות צבע העור מתכהה לאט לאט וזה יורד בהדרגה...
מזיק להשתמש בזה פעמים בשבוע בערך ומתי שזה יורד ישר לשים שוב וככה כל הזמן? האם זה יכול לגרום איזה נזק לעור? שמתי לב שאחרי שזה יורד מהעור , העור נהיה ממש ממש בהיר הרבה יותר בהיר ממה שהוא היה לפני כן האם זה קשור לזה? (אומרים שהצבע של זה יורד כשהתאים המתים מתחלפים ויורדים)
ועוד שאלה , האם שימוש במיטת שיזוף מסוכן ? ( אני בת 18 וחצי ולוקחת גלולות למניעת הריון)
האם מותר להשתמש במיטת שיזוף עם משקפי מגן לעינים ורק חצי שעה בשבוע...מזיק או שזה כמו השמש ..כי לפי מה שהבנתי אם העוצמת קרינה מדודה אז זה לא כזה מזיק במידה הנכונה...
אשמח לקבל תשובות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2007טיפול במטת שיזוף אינו בריא לעור בדומה לחשפה לשמש טיפול בקרמים בדכ בטוח פרט למיקרים בהם מתפתחת רגישות מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווהד.19/12/2007
אני משתמשת ברואקוטן והבנתי שבזמן הטיפול וחצי שנה אחריו אסור להשתמש בשעווה או כל שיטת הסרת שיער מהשורש שמכאיבה.
האם אפשר להשתמש בתכשירים להסרת שיער כמו VEET אשר ממיסים את השיער (אלו שמורחים על הרגל ואחרי כמה דקות מורידים והשיער יורד איתם) ?
למה בעצם אסור להשתמש בשעווה? למה זה גורם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2007טיפול ברואקוטן גורם ליובש ניכר של העור ופגיעה בריפוי פצע ומכן שהסרת שיער בשעווה יכולה לגרום לקילוף העור ואפקט דומה לכוויה ואולם כבר אחרי שלושה חודשים מסיום הטיפול אפשר להסיר שיער טיפול בקרם המסה אפשרי אבל לא באזור הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתירדן18/12/2007
היה לי עגיל באף ומאז נוצר לי כתם שחור עגול אז הלכתי לכירורגיה פלסטית והם נתנו לי משחה שלא ממש עזרה לי ואמרו לי לקבוע עוד טור לעוד חודשיים ואז אחרי חודשיים שוב הלכתי וראו שלא חל שום שינוי אז אמרו לי "אין מה לעשות" זה ישאר ככה, הלכתי גם לקוסמטיקאית רפואית שהפנתה אותי לעוד רופא עור שהוא ממש יקר רק לייעוץ אצלו אז ויתרתי והיא רצתה לעשות לי טיפול פנים פילינג רק על האזור של הכתם אבל היא גם אמרה לי שזה לא ירד לי ב-100% , אני אישית לא מאמינה שכתם כזה לא יכול לרדת זה לא כזה ביג דיל , מורידים כתמים וצלקות יותר חמורים מהכתם הקטן שלי, אז רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדי להעלים/ להבהיר את הכתם הזה לגמרי!!!!!
אשמח מאוד אם תעזרו לי ותתינו לי תשובות שאכן עוזרות (בניגוד לפורומים אחרים שהייתי בהם.)
תודה מראש :-)
ירדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2007טיפול בעזרת ליזר בדומה להסרת קעקוע יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
עדי19/12/2007איפה אפשר לעשות את הטיפול הזה? ומהם תופעות הלוואי הנלוות לטיפול זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2007מומלץ לפנות למכון או רופא עור המבצע טיפולי ליזר בעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
עדי19/12/2007אבל את המומחה לזה אז תסביר לי על זה קצת והאם זה יוריד לי את כל הכתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
ד''ר מיכאל שוחט20/12/2007בכדי לתת תשובה וחווות דעת מדויקת יש לבדוק ולראות את אופי הכתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומה סרטנית אצל חולה המופיליהלי17/12/2007
שלום לכם,
בעלי סובל מהמופיליה ולאחר ששומה בגודל 2מ"מ דיממה בפנים נבדק ע"י רופאת עור שהמליצה הסרת השומה תוך שלושה חודשים אף על גודלה על רקע מוצא משפחתי (חצי מזרחי וחצי אשכנזי).
הרופאה המליצה הסרת השומה במסגרת בי"ח שם תהיה בקרה נכונה מטעם מחלקת המופילה.
מן הסתם בית החולים המתאים ביותר הנו בתל השומר שם נמצאת מרפאת קרישת דם.
שאלתי היא האם אכן יש סכנה גדולה בניתוח פשוט כל כך כמו הסרת שומה בגודל 2 מ"מ מהפנים? האם הדבר אכן דורש מוכנות רבה כל כך?
מה הייתם ממליצים לעשות טרם ניתוח כזה?
מה הסיכויים להשארות צלקת רצינית בפנים אצל חולה המופיליה?
האם תפרים שהיו מתבצעים אצל אדם בריא הם אותם התפרים שיתאימו לאדם חולה המופיליה באותו סוג ניתוח?
תודה מראש!
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומה
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2007מומלץ שתיפני למרפאת כרורגיה פלסטית באחד בבתי החולים לשם בדיקה וקבלת הפרטים הקשורים לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי פילינג קוסמטימיכל16/12/2007
שאלתי מופנית לדר' שוחט
ביצעתי אצל קוסמטיקאית בכירה פילינג. זו לי הפעם הראשונה שהלכתי לקוסמטיקאית ואני בת 57. אני שבוע אחרי הפילינג
ועל הפנים נותרה כוויה מודלקת וכן פצעים אדומים מגורים ומגרדים. לטענתה זו תגובה של שימוש מופרז בקרם של ג'רנטיק שאמור לרפא ולהרגיע את הכוויות. מה עלי לעשות כדי להפטר הן מהכויה ובעיקר מהפצעים. האם עלי לראות רופא או אולי להמתין עוד מספר ימים ולראות כיצד זה מתפתח. לטענת הקוסמטיקאית היא פשוט השתמשה ביותר מידי חומר (חומצה גליקולית 50% וכן yellow pilling אם קלטתי נכון את השילוב.
אודה על עצתך ועזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע אחרי פילינג
ד''ר מיכאל שוחט17/12/2007אודם הינה תגובה צפויה לאחר פילינג ואולם במידה ויש הפרשה מוגלתית או תגובה דלקתית קשה עליך לפנות באופן מידי לטיפול רופא עור ולא להמתין להתראות ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מכיר את ד"ר אקי פרידמןדג זהב16/12/2007
האם מישהו יודע איך אני יכולה להשיג את ד"ר אקי פרידמן דרמטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר פרידמן
ד''ר מיכאל שוחט17/12/2007ניתן לנסות דרך האתר של האיגוד הישראלי לרפואת עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת איך משיגים את ד"ר פרידמן
איילת23/12/2007הוא מקבל במגדלי עזריאלי, המגדל המשולש קומה 30 טלפון 03-6097707 או 0542232619
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן והשפעותיורווית16/12/2007
שלום רב,
אני בת 26 וסובלת מאקנה שנים רבות. מגיל 12 מערך אני מטופלת באמצעות משחות חיצוניות (נאו-מדרול בשילוב עם קלמין סולפור, וקפסולות דלצין c). בשלוש השנים האחרונות החמיר האקנה מאוד- ומוגדר אקנה ציסטית ברמה בינונית +.
אני חוששת מאוד מנטילת רואקוטן, בין היתר מאחר ולפני 8 שנים סבלתי ממחלת הנשיקה, ועקב ההשפעות הרואקוטן על תפקודי הכבד. (זאת למרות שבדיקות הדם שלי תקינות, ואין לי כעת בעיות עם תפקודי הכבד, עדיין הבנתי שהכבד פגיע יותר ממי שלא סבל מהמחלה בעבר).
רציתי לדעת מה הסיכון במצב כזה. וכמו כן לדעת מה הסיכון להשפעות דיכאוניות עקב נטילת רואקוטן (לאדם ללא היסטוריה דיכאונית).
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן והשפעותיו
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2007רווית שלום.
אם המצב מצדיק זאת, מומלץ ללכת על טיפול ברואקוטן.
תופעות הלוואי של התכשיר אינן מסכנות את בריאותך הן גופנית והן נפשית.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםניר15/12/2007
אני בן 17 סובל מאקנה כבר שנתיים והמצב שלי הוא כזה:
המצח שלי נקייה והסנטר והאף נקיים מפצעים(פעם היו עליהם פצעים) הלחי השמאלית עם טיפה פצעים (3 פצעים בערך אז היו לי הרבה יותר) והלחי הימנית היא הבעיה הקשה שלי יש עליה המון פצעים עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני חלק ברוב חלקי הפנים חוץ מהלחי הימנית אז השאלה שלי היא מה לעשות והאם במצב כזה שווה ליטול רוקאטן? תודה ומצפה לתשובה בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד''ר מיכאל שוחט15/12/2007מומלץ שתיגש לבדיקת רופא עור ואולם בכל מיקרה מומלץ קודם טיפול מקומי כמו באקנמיצין פלוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)