מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומות על הפיןשי המודאג...04/11/2007
שלום - לפני שנה הופיעה לי על הפין שומה קטנה. לא ייחסתי לה חשיבות רבה מכיוון שהיא לא הפרחעה לי כלל בתפקוד היומיומי.
כיום גוף הפין שלי מנוקד במספר לא מבוטל של שומות והדבר מתחיל לעורר אצלי איזו שהיא דאגה
שמא ההתפרצות רק תתגבר...
הן אינן מפריעות והחברה שלי אפילו אוהבת אותן, אך לדעתי מבחינה אסטטית הייתי מעדיף פתרון
שיוכל לפתור אותי מהן
האם ישנו פתרון כזה ? והאם הבעיה ידועה בכלל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומות על הפין
ד''ר צחי שלקוביץ04/11/2007שי שלום
אין כל דרך לדעת במה מדובר ללא בדיקה אצל רופא עור.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריליטיס כרוניתרינת03/11/2007
מה זה? יש לי יובש בשפתיים והכל נבדק חוץ מביופיסה ואני לא מלקקת את השפתיים. הרופא אמר שזה רילטיס כרונית ושתעבור זה עניין של זמן והוא נתן לי משחה בשם יומובט לשים כל יום ואז לרדת בהדרגה עד שמגיעה לפעם בשבוע ולהמשיך. המצב יותר טוב אני משתמשת שבועיים אבל עדיין בשפה העליונה בפנים קיים מעט יובש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריליטיס כרונית
ד''ר צחי שלקוביץ04/11/2007רינת שלום
הייתי דבק בטיפולו של רופא העור שלך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערlina03/11/2007
שלום,
אני מבקשת ייעוץ דחוף.
יש לי נשירת שיער, זה התחיל בחודש יוני האחרון ועדיין נמשך. אותו סיפור היה בשנה שעברה באותה התקופה. ואז קיבלתי כל מיני אנטיביוטיקות ומשחות עם סטרואידים.
ממה שנראה לי זה משהו פנימי, שכן זה מתחיל עם תחושת צריבה קשה בגב עליון באיזור השכמות. ובצידי העורף. גירוד חזק מתחיל בחלק הקרקפת הקדמי וצדדים. שפתיים מתפוצצות כמו מחוסר נוזלים למרות שאני שותה 2 ליטר ליום. חום ועיניים אדומות ושורפות כמו מעייפות. ותחושת עייפות שכן השריפה בגב מעירה אותי משינה. זה נמשך כמה ימים ומייד לאמר מכן מתחילה נשירה מסיבית.
נתנו לי אנטיביוטיקות שונות, השנה עוד לא ניסו את זאת שהשפיעה נראה לי שנה שעברה Fluconazole 50mg x 28 tab
המשחות הן: Trimovate, Eumovate, Dermovate, scalp app: with acid & steroids.
אחד מהרופאים אמר לי שהתכשיר לקרקפת מכיל סטרואידים וזה גם מוריד מייד את השכבה הראשונה של העור וגורם לנזק. אז זה ממש מפחיד, אבל כשהפסקתי את האנטיביוטיקות שלקחתי חודשיים Speranox אחרי שלושה שבועות בערך, כל "סרט" חוזר על עצמו ממש בימים האלה. ואני ממש בהיסטריה, שכן שנה שעברה אחרי הטיפולים השיער שוב צמח והתמלא. וגם עכשיו היו נראה שהנשירה הפסיקה כמעט לא לגמרי אז כבר קיוויתי לטוב, אבל עכשיו אני מוטרדת.
אני נמצאת באנגליה אז אולי הטיפולים שלהם שונים?
בכל אופן הם לא עושים בדיקה עור מהקרקפת, סתם מעריכים ונותנים אנטיביוטיקה ואלה הם רופאים מומחים לעור. כלומר אין למי לפנות מעל...
אז אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ דחוף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד''ר צחי שלקוביץ04/11/2007שלום רב
אין כל דרך לתת תשובה מושכלת ללא ראיית הממצאים ובדיקות דם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
lina04/11/2007בעבר איבחנו טיניה על הצוואר. זה היה בארץ. פה הם לא מוכנים לעשות בדיקת עור, עשו רק בדיקות דם והכל תקין. אולי לא עשו את הבדיקות הנכונות? והאם טינייה יכול להיות גם על הקרקפת ואם הסימפטומים יכולים להיות כמו שלפוחיות אדומות שמכאיבות בזמן שמסרקים את השיער. וכשנעלמות מופיעה נשירה, אם אני מנסה לתאר את זה, זה כמו מן תקופת דגירה, זה עניין של כמה ימים. והשפתיים גם עם שלפוחיות שתפוצצות ועכשיו אחרי שלושה ימים הם יבשות עם סימני שלפוחיות מיובשות.
אני מבינה מה שאתה אומר, יש לך אולי דבר לייעץ, שכן אני עדיין בחו"ל למשך חודשיים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותכרמית03/11/2007
שלום!
אני בת 16 ועברתי לפני כחודש ניתוח אפנדיציט בשיטת לפרסקופיה.
יש לי 3 צלקות בגודל סנטימטר 1. האם במשך הזמן הצלקות ייטשטשו או שאחרי פרק זמן כזה של חודש הן כבר לא ישתנו?
האם ניתן להוריד את הצלקות? (כרגע אני משתמשת במשחה לצלקות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט05/11/2007עם הזמן הצלקות בדכ משתפרות במראה לא נתן להסיר צלקות לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שלקוביץ בלבדשרית03/11/2007
לד"ר שלקוביץ שלום רב!
לפני כ-3 שנים וארבעה חודשים הזרקתי ביו-אלקמיד ללחיים במטרה שיהיו יותר מלאות משום שפני ארוכות ורזות ויצא ממש יפה.אך כשנכנסתי להריון בערך כבר בחודש השני נראה כאילו כל החומר נעלם.וגם במשך ההריון למרות שעליתי כ-10 ק"ג (אנשים העירו לי במשך כל ההריון שרזיתי בפנים).לפני ההריון הפנים נראו מלאות ואיך שנכנסתי להריון נראה שכל החומר פשוט נעלם.עכשיו אני כחודשיים לאחר הלידה והפנים עדין רזות ואין שום סימן וזכר לחומר שהזרקתי.האם יש קשר להריון?האם דבר כזה יכול בכלל לקרות(שפתאום כל החומר יעלם?) האם אני יכולה להזריק על זה חומר זמני כגון הרסטילן או אבולנס או שזה בלתי אפשרי?ואם כן,כמה זמן לאחר הלידה אפשר להזריק?מתנצלת מראש על ריבוי השאלות...תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שלקוביץ בלבד
ד''ר צחי שלקוביץ18/11/2007א.א. שלום רב
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמיםרוני03/11/2007
האם יש טיפול בטוח ויעיל נגד כתמים קטנטנים על הפנים?
אלו הם כתמים קטנים המפוזרים לי משני צידי הפנים.
רופאת העור החביבה שלי אמרה לי שאין בזה שום סכנה והעיקר הוא האופי.
אבל למרות זאת אני עדיין מבקש לדעת האם ניתן להיפטר מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט05/11/2007ניתן גם עיי קרם הבהרה ליזר או פילינג לטפל בכתמים אם מדובר בנמשים הם בדכ חוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריצים בשפתייםשפי02/11/2007
שלום
לאחרונה הופיעו על שפתיי חריצים בשני צידי השפה היינו עליונה ותחתונה.הדבר מלווה בקילופים דרסטיים שמהווים פגם איסטטי לרבות היצרותן הממשית.
הפנתי את שאלתי אליכם מאחר ומדובר להערכתי מקמטים שמגיעם מהעור והנחה זו ניתמכת בעובדה שהעור נורא שורף והצבע אינו כבעבר אדום כי אם צבע דהויי.
שאלתי -האם ניתן לעבות\למלא החריצים בעור השפתיים עצמו.
בנוסף האם ניתן לבצע פילינג ואיזה בכל הפנים ובאזור העליון בפרט וכן מהי מידת הסיכון.
עליי לציית כי מבחינת גודל וצורה חל שינויי דרסטי.
גילי הביולוגי צעיר למדי35 (כמו כן האם ייתכן שמיקימטי הבעה נוצרים החריצונים )
אשמח למענה ממוקד ומהיר מאחר והדבר מדיר שינה מעיני.
עלי לשבח אתכם על פורום מיקצועי ותשובות עניניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים
ד''ר מיכאל שוחט05/11/2007ניתן עיי הזרקת חומר מילוי לטשטש קמטים בשפה בנוסף יש לשמן היטב את האזור ולשלול זיהום פיטריאתי בזויות הפה והלשון מומלץ שתיפנה לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפרוש
שפי07/11/2007ראשית תודה על התגובה המהירה אתה נהדר.
אני מתעניינת בפילינג בינוני לכל הפנים האם מסוכן?
ממה יש להיזהר ומה הסיכויי שיעלים הקמטים בזווית השפתיים?
תדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג
ד''ר מיכאל שוחט08/11/2007פילינג בנוני יכול לטשטש את הקמטים בצידי השפתים ואולם לא מומלץ לעבור פילינג רק בגלל סיבה זו עדיף למלא את הקמטים פילינג בנוני המתבצע עיי רופא מנוסה מיועד להעלת כתמים ניזקי שמש וטיטוש קמטים וצלקות ומצריך שהייה של שבוע בבית ואדמומיות למספר שבועות והטיפול בטוח רק אם הוא מתבצע עיי רופא מנוסה ועדיף מומחה ברפואת עור או כרורג פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שפי11/11/2007החריצים זעירים אולם הם מורידים את השפתיים בצורה כזו שנוצר יובש דיי רציני.
אם הבנתי נכון הפילינג לא מוחק הוא רק מטשטש?
אז מה היעילות שלו לקמטים או שזה מצריך פילינג עמוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג
ד''ר מיכאל שוחט12/11/2007במידה והחריצים עדינים הפילינג יכול להעלים אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמט עמוק זה גם פילינג בינוני
שפי12/11/2007קמט עמוק במרכז הפנים זה גם פילינג?
האם זה מסוכן????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשפתיים
שפי09/11/2007מה הסיכון שיכול להיגרם לעור בפילינג בינוני -כלומר לטווח הרחוק אם בכלל או שמא זה מסיר שיכבה וצומחת אחרת אין מה לדאוג?
אני מעוניינת לעשות פילינג כזה אנא תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג
ד''ר מיכאל שוחט12/11/2007במידה והטיפול מתבצע עיי רופא מומחה הסיכון מינימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוקוטאן סבוקלםרוני01/11/2007
שלום
אני משתמש ברואקטן 20מג שתיי כדורים ליום
ועכשיו מתקלפות לי הפנים הלכתי לניו פראם
ביקשתי משהו נגד קילופים והם נתנו לי
ג'ל הרגעה של סבוקלם האם זה בסדר?.
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט05/11/2007במידה והגל לא מגרה את העור ולא מיבש אותו אזי הטיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- לד"ר אלכסנדר אלטסחסוי31/10/2007
אמרת שיש שיטות להבהרת העור- נולדתי עם עור בהיר ועם הזמן העור שלי נהיה כהה יותר ויותר... רציתי לדעת איזה שיטות נפוצות יש להבהרת העור... והאם זה מבהיר את העור באופן משמעותי?? והעור יכול לחזור לצבעו הטבעי ...??!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
ד''ר אלכסנדר אלטס05/11/2007בוקר טוב.
בחירת השיטה מבוססת על ממצאים קליניים. תחזית הצלחת הטיפול תלויה במרכיבים רבים. לא ניתן
לדעת באופן וירטואלי האם בעיתך ניתנת לפתרון ואם כן, אז באיזו דרך.
פנה למכון אסתטי מוכר ותקבל המלצות מותאמות ספציפית לבעיתך.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור
חסוי05/11/2007תודה רבה... איזה מכונים אסטתיים מוכרים יש???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן על האףעינב 2227/10/2007
יש לי נקודת חן על האף שמאוד מפריעה לי. הייתי רוצה להסירה בלייזר אך אני מפחדת שתישאר צלקת (וזה הרי מקום מרכזי) הנקודה לא גבשושית היא חלקה לגמרי האם הצלקת שתישאר תהיה מאוד בולטת? האם יש קרם הבהרה שאתם ממליצים עליו שיכול למזער את החזות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן על האף
ד''ר צחי שלקוביץ28/10/2007עינב שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרפיגמנטציהתות27/10/2007
שלום,
מה הטיפול בעיגולים שחורים סביב העיניים כתוצאה מהיפרפיגמנטציה (אין לי אנמיה או עייפות כרונית...)? איפה ניתן לקבל טיפול כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרפיגמנטציה
ד''ר צחי שלקוביץ28/10/2007שלום רב
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, לצערנו אין טיפול טוב לממצא זה , שהינו גנטי, למעט הסתרה קוסמטית.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלופציה אראטהבן 2126/10/2007
יש לי אזור קטן קצת ימינה מאמצע הראש שבו יש פחות שיער מבעבר, עדיין גודל שם קצת שיער אבל אפשר לראות התקרחות, האזור הוא יותר בצורת קווים מאשר עיגול, בשאר הראש יש שיער מלא! אני חושב שהדבר נגרם משימוש בתרופה אנטי פסיכוטית. מה לעשות? אפשר לתקן את הדבר הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופציה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2007מומלץ שתפנה לבדיקת רופא עור באם אכן מדובר באלופציה אראטה קיים טיפול מקומי שיכול לזרז את צמיחת השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה וצלוליט!!!חסוי25/10/2007
שלום, אני בת 21 ולפני כ 4 שנים הופיעו אצלי סימני מתיחה והם הופיעו ישר בגוון לבן ולא אדום כמו שלרב האנשים. הישבן שלי מלא בסימנים אלו וזה מתחיל להופיע גם בצידי הבטן וזה מטריד אותי מאוד. אני פוחדת שזה יתפשט לי ... זה מופיע לי גם ברגל האחורית אחרי הברך... ואני לא שמנה אני שוקלת 53 והגובה שלי הוא 1.65. בנוסף יש לי צלוליט ואני מיואשת מאוד מה אתם ממליצים לי לעשות בעניין זה בשביל לשפר את זה ברמה משמעותית??? עוד לא ילדתי וככה יש לי מה אהיה כשאני יילד? זה ממש מבאססס שחבל על הזמן! עזרו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלולויט וסימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2007ישנם היום מספר מכשירים המסוגלים לשפר מראה של צלוליט וסימני מתיחה בינהם מכשיר הוולה לטיפול בצלוליט ומכשירים נוספים המחממים את העור אם עיי אנרגייתRF או עיי קרן ליזר המסוגלים גם לשפר סימני מתיחה בנוסף ספורט תזונה נכונה והנעות מעישון יכולים למנוע הופעת צלוליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליט וסימני מתיחה
רחל26/10/2007שמעתי שזה תחום די חדש בארץ וגם אני בררתי קצת על הנושא. אני יודעת שבכללית אסתטיקה התחילו לטפל לאחרונה במכשיר שמצר הקפים. נראה לי שווה בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב הצלוליט וסימני המתיחה
חסוי27/10/2007איפה אני יכולה לקבל את הטיפול הטוב ביותר לזה??? אני מאיזור הצפון ואין לי הרבה מידע על הנושא הזה... בבקשה עזרו לי והייתי רוצה לדעת מה לאכול ומה לא לאכול בשביל לזרז תהליך זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוןעדי25/10/2007
שלום!
רציתי לדעת היכן אפשר להשיג את הג'ל לפנים זניאק
באנגלית כותבים ZENIAC
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זניאק
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2007ניתן להשיגו בסופרפארם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס ורשלנות רפואיתדנה25/10/2007
שלום רב,
אימי בצעה הזרקות בוטוקס לפני כשבוע וסובלת מכל מיני תופעות ממש לא נעימות, כשהתקשרה למכון בו בצעה את הטיפול אמרו לה לא לדאוג וזה זמני ויעבור. הבוקר הכרחתי אותה ללכת לרופא המשפחה שאמר בפירוש שזה תוצאה של ההזרקה.
השאלה שלי היא לגבי מידת האחריות של מי שביצע לה את הטיפול. אני יודעת ששטפי דם ושיתוק בשרירים לרוב נובעים מהזרקה לא נכונה והתרשמתי גם שבאופן כללי התנהלות המקום לא הייתה מקצועית. האם יש תקן שמחייב את המכונים האלו למשהו? האם זו בכלל פרוצדורה רפואית, או סתם קוסמטית? האם חוקי שבמכון לא היה רופא, שהיא מעולם לא שוחחה עם רופא, אפילו כששאלו אותה בקצרה על ההיסטוריה הרפואית שלה - את התשאול עשתה פקידת הקבלה. מי שבצעה את ההזרקה בפועל הייתה אחות, האם אחות מוסמכת לבצע הזרקת בוטוקס? ומה קורה כשמתקשרים למכון ואומרים שיש כל מיני תופעות לוואי - האם העובדה שלא הזמינו אותה לבדיקה אצל הרופא שם מהווה התנהלות רשלנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס
ד''ר מיכאל שוחט25/10/2007בוטוקס מותר לשימוש רק לרופא בעל רשיון לעסוק ברפואה במדינת ישראל לפני הטיפול בדכ מקבלים הסבר מהרופא על אופן ההזרקה ותופעות הלוואי ובמקרה של תופעות לוואי יש לפנות לרופא המטפל אחות לא מוסמכת לבצע הזרקה של בוטוקס לפי מיטב ידעתי בכל מקרה כדאי שתבררי את הסוגיה במשרד הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה-באיזה מכון מדובר?
רויטל27/10/2007מדוע את לא כותבת את שם המקום הרשלני שנדע כולנו?ואני יודעת בפירוש שאסור לאחות להזריק בוטוקס ,זה ממש מסוכן!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)