מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר לזהות רוזציאהאורית05/09/2007
היתי אצל רופא עור והוא אמר שזה כנראה אקנה ושאלתי אולי זה רוזציאה הוא אמר יכול להיות וזהו. יש לי פצעונים קטנים מוזרים נראים כשטוחים קצת . לקחתי רואקוטן לא עזר האם מינוציקלין יכול לעזור וכמה זמן צריך לקחת אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אפשר לזהות רוזציאה
ד''ר צחי שלקוביץ09/09/2007אורית שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובשאורית04/09/2007
שלום נתנו לי קרם רוזקס נגד פצעונים זה גרם לי ליובש נוראי כי השתמשתי בו על כל הפנים כדי למנוע פצעונים חדשים האם כדי להפסיק טיפול? משתמשת כבר 6 יום והפצעונים עדיין יוצאים. רופא שלי עכשיו נתן לי בנזמיצין האם זה טוב? האם אפשר להשתמש בו שבועיים לפני חתונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
ד''ר צחי שלקוביץ09/09/2007אורית שלום
נשמע לי כי אם הרוזקס גרם לגירוי יש להפסיקו. לגבי הבנזמיצין אין כל דרך לדעת עד שלא מנסים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלתתורדיתו'ש03/09/2007
אני סובלת המון מגירודים בעור אשר מפריעות לי להירדם ולישון,זה קורה בד"כ בשעות הערב ואני כולי מגרדת ושמה המוןן קרמים כלום לא עוזר..ממה זה בא?איך מטפלים בזה??בא לי למות מזה כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת
ד''ר צחי שלקוביץ09/09/2007ורדיתוש שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאחד03/09/2007
שלום רב. בשל בעיית גרד בעור ניתן לי תרופה בשם פלוקנול 150 מ"ג ,4 כדורים ל-4 שבועות(כדור בשבוע). נאמר לי ע"י הרופא שלאחר נטילת התרופה האחרונה צריך לבצע בדיקת דם כי זה יכול לפגוע חס וחלילה בכבד. אני לוקח כדור כל יום חמישי והשבוע (ביום חמישי) זה הכדור האחרון. השאלה שלי היא מתי צריך לבצע את הבדיקת דם ? באיזה יום? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
אורית04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהרוני03/09/2007
נשרפתי קשות...
מה עושים??
כל המלצה תתקבל בברכה.
המצב כרגע הוא- אזור ורוד. מגרד מאוד. המון קילופים וכן מן שלפוחיות כאלה (שאפשר לקלפן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
ד''ר אלכסנדר אלטס03/09/2007רוני שלום.
בכוויות באופן כללי מטפלים כירורגים. פני למרפאה הקרובה אליך- רב המרפאות (לפחות בכללית) כוללות "מיון" לטיפול במצבים דחופים.
בינתיים אם בהשג ידיך נמצא קרם סילברול או ביאפין או אפלומיצין את יכולה למרוח.
תרגישי טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהj
אורית03/09/2007j
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייאוש ..סאן02/09/2007
שלום, הנני בת 27! ועדיןן סובלת מקנה בפנים
ניסיתי את הטיפולים הנ"ל :
1. אנטיביוטיקה פומית+משחות
2.גלולות.
3. משחות אזוריות כגון אוקסי וכו
4. שני מחזורים ברואקוטאן (שהעלימו לחלוטין את הפצעים בגב ובחזה) אך לא בפנים
5. נאויטרופט
6. עשרות סוגים של סבונים ותכשירים קוסמטיים
שנים שאני נלחמת באקנה ללא הצלחה! האם נשאר לי איזו שהיא אופצייה נוספת לטפל בבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2007יש אפשרות לטפל בקרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאורית02/09/2007
שלום התחלתי להשתמש ברוזקס ואחרי 4 יום יצאו לי על הלחי 2 כתמים אדומים דומים לעקיצות של יתוש אך זה לא עקיצות דומה במראה לפצעון אך הוא שטוח. מה זה יכול להיות? האם זה ככה מתבטאת רוזציאה? הייתי אצל הרבה רופאים אף אחד לא יכול לעזור לי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזצאה
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2007רוזצאה זה שילוב של פצעונים ואדמומיות על העור כך שיכולים להופיע פיצעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אך אני מעלים את הנמשים בפנים?ישראל02/09/2007
אני נער בן 15
ויש לי טיפה נמשים בפנים וכמה נקודות חן
אך אני מוציא אותם ושיהיה לי פנים חלקות חלקות חלקות..
משחהה לייזרר כל דבר שהואא
ויכול ליהיות שאם הזמן שיעבור?
אבל אני רוצה ממש ממש פנים חלקותת
תודה
מקווה שתעזרו לי :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2007אפשר עיי קרם הבהרה פילינג או טיפול ליזר בדכ יש חזרה של הנמשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי רוקאטן !ישראל02/09/2007
רוקאטן אפשאר לקחת רק בחורף?!
כמה זמן צריך לקחת את הכדורים וכמה זמן יימשך הטיפול?
זה יעזור בכלל?
ואמרו לי שיש לזה תופעות לוואי זל דיכאון
זה לכל אחד יהיה דיכאון
או לא חייב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2007מומלץ בחורף אבל אפשר גם בקייץ המינון נקבע לפי המשקל דכאון הינה תופעת לוואי נדירה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2007מומלץ בחורף אבל אפשר גם בקייץ המינון נקבע לפי המשקל דכאון הינה תופעת לוואי נדירה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי רוקטאן
גלי17/09/2007כדורים מעולים הבן שלי נוטל אותם
למרות שיש תופעת לוואי
שהשפתיים קצת יבשות
הכדורים מעולים, מעולים עושים עבודה טובה
רק שצריך כל חודש בדיקות לוודא שהכל בסדר בכבד
ולא אמרו לי לתת לו רק בחורף ממש לא.
אני ממליצה למי שסובל רק אותם לקחת דרך רופא עור
שנה טובה וחתימה טובה לכל עם ישראל אמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עורטל02/09/2007
שלום,
אני בת 34 ויש לי עור רגיל-שמן.
לאחר ירידה רבה במשקל, בצורה איטית מאד, העור נהייה יבש מאד ומקומט.
אפילו בצוואר כשנוגעים, נשאר "חור" לפי צורת האצבע.
העור איבד לגמרי מחיוניותו, וגמישותו, נפחו, הפך לרפוי, מדלדל וחסר טונוס.
קשה לשים קרם בקיץ בגלל הזיעה, אך אני טובלת באמבט שמנים ומשתדלת למרוח את הפנים בלילה לפני השינה בקרם מזין. אני שותה לפחות 8 כוסות ביום ויש לי שומן בתפריט באופן יומי.
מה ניתן עוד לעשות על מנת לשמור על מראה העור ולנסות להשיב אותו לקדמותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור
ד''ר אלכסנדר אלטס02/09/2007קורל בוקר טוב.
במקרה שלך הייתי שוקל סידרת טיפולים של מזותרפיה (Mesotherapy).
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהדנה01/09/2007
האם רואקטן כמניעה 3 פעמים בשבוע יכול לא למנוע אקנה?האם זה אומר שזה מחלה אחרת אם רואקוטן לא עוזר בשימוש קבוע 3 פעמים בשבוע 10 מ"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
ד''ר צחי שלקוביץ02/09/2007דנה שלום
ייתכן בהחלט , אך יש צורך בבדיקה על מנת לענות על חלקה השני של שאלתך בוודאות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראורה01/09/2007
אני בעלת שיער דליל במהלך טיול לארהב רכשתי ריגיין לנשים וכאשר חזרתי מארהב התחלתי להשתמש אני משתמשת כבר שלושה שבועות ויש לי נשירה חזקה של שיער. אם יש קשר בין השימוש לבין הנשירה או שהסיבה היא אחרת? האם עליי להפסיק את השימוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד''ר צחי שלקוביץ02/09/2007אורה שלום
הדרך היחידה לדעת זאת היא להפסיק את הטיפול, לראות אם המצב נרגע ואז לנסות ולחדש אותו ולראות את התגובה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה אמינולבוליניתרונית31/08/2007
שלום רב,
אני קוסמטיקאית שמשתמשת במנורת אור כחול לטיפול באקנה. ידוע לי שרופאים משתמשים בחומצה אמינולבולינית שנמרחת כמה שעות לפני ההקרנה באור כחול. האם החומר הזה מותר לשימוש גם למי שאיננו רופא?
תודה מראש,
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה אמינולבולינית
ד''ר צחי שלקוביץ02/09/2007מירית שלום
החומר מותר לשימוש רפואי בלבד.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים מחוספסותליטל31/08/2007
שלום רב הפנים שלי נהיו בזמן האחרון מאוד מחוספסות איך אפשר לטפל בבעיה??
ויש לי נשירה חזקה בשיער איך אפשר לטפל?. תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים מחוספסות
ד''ר צחי שלקוביץ02/09/2007ליטל שלום
לגבי החספוס בפנים יש להתרשם בבדיקה אצל רופא עור על מנת לתת תשובה משוכלת. גם לגבי הנשירה ללא בדיקת רופא וביצוע בדיקות דם לא ניתן לענות תשובה מושכלת.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוזקסדנה31/08/2007
יש לי פצעונים שמופיעים במקומות שונים בפנים אז איך אני צריכה למרוח קרם ? על כל הפנים? אני משתמשת בו כבר 3 יום מתי אפשר לראות שיפור ? יש לי פצעונים שבעיקר במצח אך גם יש אודם בלחיים.וקצת פצעונים שמופיעים במקומות שוניםפ הפצעים הם ללא מוגלה בצבע אדום חצי שטוחים אני מקבלת רואקוטן כמניעה לאקנה 4 פעמים בשבוע אך זה לא עוזר לי. האם רוזקס יכול לחסל פצעונים או שצריך חוץ מזה עוד טיפול אני מאוד בלחץ כי עוד חודש יש לי חתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזקס
ד''ר צחי שלקוביץ02/09/2007דנה שלום
אין כל דרך לענות לך תשובה מושכלת בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)