מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בהידרוקינוןאורית03/10/2007
שלום רב אני בת 31 ,וסבלתי במשך שנים מאקנה בעיקר בזמן המחזור,
לפני כשנה עשיתי פילינג בינוני ,וזה עזר מעט לצלקות וגם הפצעים התמעטו,עדיין יוצא לי אחד-שניים לפני המחזור ,אבל קטנים ולא רציניים
לאחרונה נוצר לי כתם מעל השפה העליונה וטיפול באזומד 4% לא עזר בכלל,וכרגע אני משתמשת במשחה שרקחו לי במיוחד שמכילה-הידרוקינון 6%,ויטמין c 1%,ורטין a0.5% .
הבעיה שאני מרגישה שהעור שלי מאוד מאוד יבש ,מקומט ,רגיש ואדום
משך הטיפול בכתם אמור להמשך בין 3 חודשים לחצי שנה,
ובינתיים אני רואה תוצאות ,אך אני חוששת שהמשחה תגרום לי נזק בלתי הפיך לגבי מצב העור באופן כללי , יש לציין שמדי פעם אני מורחת את המשחה על כל הפנים בהוראה מהרופא.
אשמח לשמוע כיצד עלי לנהוג בעור ע"מ למזער את הנזק ואת הקמטוטים
תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בהידרוקינון
ד''ר אלכסנדר אלטס07/10/2007אורית שלום.
יובש וקימטוטים שאת מציינת נגרמים ע"י רטין A שבנוסחה. הדבר הוא הפיך ומבחינה זאת אין לך מה לדאוג. פרט לכך ניתן לנטרל או להחליש את השפעת הרטין A. תתייעצי עם רופא שממנו קיבלת מרשם- אין לי ספק שבעזרתו תפתרי את הבעיה.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםיוני02/10/2007
ד"ר שלום רב,
הוצאתי מוגלה מפצעי בגרות שעל מצחי באמצעות מחט שחוטאה באלכוסידין.
האם עשיתי טעות? אם כן מה עלי למרוח ? או רק לשטוף בסבון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד''ר אלכסנדר אלטס07/10/2007יוני שלום.
ההמלצה היא כמובן לפנות לרופא עור, שיתאים לך את הטיפול הטוב בשבילך.
"טיפול עצמי" אינו מומלץ.
שבוע טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סודה לשתיהאורית02/10/2007
האם שימוש בסודה לשתיה במקום דיאודורנט עלול לגרום נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סודה לשתיה
טיפטיפ05/10/2007אורי שלום, ברצוני לבקש ממך להבהיר את האופן שבו אתה משתמש בסודה לשתיה.
האם הכוונה לאבקת סודה לשתיה? ואם כן איך בדיוק אתה משתמש בה.
תודה מראש טיפטיפ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופן השימוש
אורית06/10/2007מדובר בסודה לשתיה (1.20 שח לחבילה).
אופן השימוש- מפדר בבית השחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסודה לשתיה = אבקת סודה לשתיה
אורית06/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופן השימוש
טיפטיפ09/10/2007תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסודה לשתיה
ד''ר אלכסנדר אלטס07/10/2007אורי שלום.
מדובר בשיטה עממית. לא נבדקו השלכות שלה באופן מדעי.
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בגב ובישבןגילי02/10/2007
בת 20, סובלת מפצעים בגב ובישבן (לא הרבה מוגלתיים) כבר המון זמן (מספר שנים) ...חלק מהפצעים הותירו מעין צלקות וכתמים על העור.
הייתי אצל רופאי עור שרשמו לי משחות למינהן, ולמרות ההתמדה- התוצאות לא נראו לעין.
לאחרונה נתקלתי במספר מאמרים ומקומות שפרסמו טיפולים פארה-רפואיים, באם מדובר באור כחול או טיפולים שונים אחרים בתחום הקוסמטיקה הרפואית.
הייתי מעוניינת לדעת עד כמה טיפולים אלה עוזרים, תופעות לוואי למינהן והאם מיועד לקבוצת גיל מסויימת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בגב ובישבן
ד''ר אלכסנדר אלטס07/10/2007גילי ערב טוב.
אם עד כה טופלת במשחות בלבד, עדיין לא מיצית את כל האפשרויות שנותנת רפואה קונוונציונלית. שיטות של "רפואה משלימה" (הומיאופתיה, הומוטוקסיקולוגיה וכ"ד) בהחלט באות לחשבון גם, אך על כך מומלץ להתייעץ עם המומחים בתחום.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בפניםחסוי02/10/2007
שלום
אני בת 22,אני נוטלת כבר 3 חודשים גלולות דיאנה עקב שחלות פוליציסטיות, זה עזר גם לאקנה בפנים, אבל שמתי לב שצד אחד בפנים מלא פצעונים [חלקם עם ראשים לבנים] שמסרבים לעבור וכמה מהם עושים חורים\סימנים בעור והאיזור תמיד אדום, אני לא רוצה כדורים נוספים, שאלתי היא האם יש איזו שהיא משחה אפילו אנטיביוטית שרופאת המשפחה יכולה לתת לי שתגרום לפצעונים לעבור מבלי שזה יגרום לסימנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים בפנים
ד''ר אלכסנדר אלטס07/10/2007בוקר טוב.
בהחלט ניתן להוסיף לגלולות טיפול מקומי מתאים. אבל כדאי להתייעץ בעניין זה עם רופא עור ולא עם רופא משפחה.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חסוי08/10/2007איזו משחה אתה ממליץ למצב כזה? משחה שלא תגרום לחורים גם אם אני אמרח אותה על אותם סימנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבקשי מהרופא משחה בשם זינדקלין
אלינור13/10/2007זו משחה אנטיביוטית שמייבשת את הדלקת מבפנים
מנסיון !!!!
לאחר הרבה מאוד משחות ,קרמים,והבטחות שווא
זה הדבר היחיד שעזר לי
תנסי ושיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן!אירנה01/10/2007
שלום,
סיימתי טיפול ברואקוטן ורציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות קעקוע...
בזמן הטיפול עשיתי אפילו לייזר כי המינון היה הכי נמוך...רק עשיתי הפסקה לפני ואחרי הטיפול בלי לקחת את התרופה...
אז אם זה היה אפשרי לעשות לייזר שזה משהו חודרני לתוך העור אז האם אפשרי לעשות קעקוע?
הרי סיימתי עם הטיפול...שבוע וחצי כבר....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר אלכסנדר אלטס07/10/2007אירנה שלום
כל הפעולות הפוגעות בשלמות העור מומלץ לדחות ל 3-6 חודשים לאחר הטיפול.
שבוע טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטים על העטרה[שאלה לד"ר צ.שלקוביץ]גלית01/10/2007
שלום,כבר זמן רב יש לבן זוגי קמטים על עטרת הפין הנראים כעור מתקלף(אבל הוא לא).יש לציין כי הוא בשנות ה-20 לחייו ולא מדובר כתופעה מהזדקנות וכו'.האם יש משחה לעור העטרה [או משהו כזה]?מה עליו לעשות?
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים על העטרה
ד''ר צחי שלקוביץ14/10/2007גלית שלום
לצערי, אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלי30/09/2007
שלום
רציתי לדעת , אני מטופלת בקיורטן כבר חודשיים וחצי והפנים עדיין ניראות זוועה האם זה יכול להיות בגלל שאני אוכלת לחם לבן וסוכר לבן כלומר האם התזונה הלא כל כך מסודרת שלי היא זאת שמעקבת את תהליך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר אלכסנדר אלטס01/10/2007שלי שלום
במקרים רבים חודשיים ראשונים של טיפול מלווים בהחמרת המצב העורי, לכן בינתיים אין סיבה לחשוש.
לגבי מוצרי מזון אין מספיק מידע בדוק בכדי להמליץ על הגבלות, פרט לחלב, שהוכח כגורם להחמרה של אקנה בשתייה של יותר מכוס אחת ליום.
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים מפצעי בגרותרן30/09/2007
שלום,
אני בן 16 והיו לי פצעי בגרות שהשאירו לי כתמים בעיקר על הלחיים אז רציתי לדעת אילו תכשירים ישנם בשוק על מנת להסיר כתמי פצעי בגרות.
אשמח להסבר קל, מחיר והיכן ניתן לרכוש.
תודה רבה :
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים מפצעי בגרות
ד''ר אלכסנדר אלטס01/10/2007דניאל שלום.
אם מדובר בכתמים בלבד- הם יעלמו עם הזמן ללא כל טיפול.
ניתן לזרת את התהליך ע"י מריחת תכשירים של ויטמין A (דרך רופא עור בלבד)
המשך יום נעים,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטין Aאור30/09/2007
שלום,
הנני בגיל 59. בחורף שעבר השתמשתי במשחה המכילה רטין a, קיבלתי אדמומיות מסויימת גם
במשך היום למרות שמרחתי רק בלילה . בנוסף העור פיתוח שומניות מסויימת. שאלתי היא:
מה המינון ומשך הזמן שיש להשתמש במשחה כדי לראות תוצאות (הנראות לעין) והאם יש גם
סיכונים משיחת המשחה.
תודה וחג שמח
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין A
ד''ר אלכסנדר אלטס01/10/2007אור שלום
תוצאות של טיפול בתכשירי ויטמין A בריכוז של 0.1% רואים בודאות כעבור 3 חודשי טיפול רצוף מבחינת הכתמים וכעבור 6 חודשים מבחינת הקמטים.
לא קיימת הגבלה כלשהי במשך הטיפול.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לרטין A
אור06/10/2007תודה על תשובתך. שאלה נוספת האם ניתן למרוח בנוסף לפנים וסביב העיניים גם על הצוואר וסביבתו.
בתודה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושה רטין A
ישראל07/10/2007הישתמשי הבזה פעם וזה לא עזר
זה מעלים ננמשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושה רטין A
רטין A לא מעלים נמשים. הוא מיועד לטיפול באקנה.
שבוע טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לרטין A
סביב העיניים - לא. פנים, צוואר, מחשוף- כן
שבוע טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטין A יחד עם קרם לחות יו לקטין
שרונה10/10/2007שלום רב! גילי 50 ואני שמה כל לילה רטיןA יחד עם קרם מאוד מזין ...יחד עם זה בעיניים אני שמה פרוקטו אובלפיחה. האם זה נכון. או רק הרטין לבד? עם קרם הלחות מעליו העור נראה יותר טוב...האם כך? אודה מראש לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עורחסוי30/09/2007
נולדתי עם עור ממש בהיר... ועכשיו אני ממש כהה וגם שאני לא נחשף לשמש הצבע לא יורד?? מה עליי לעשות כדי להבהיר את העור?? שמעתי יש מסכות להבהרת העור זה נכון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור
ד''ר אלכסנדר אלטס01/10/2007שמעון בוקר טוב.
לצורך הבהרת העור קיימות שיטות רבות, אך כל מקרה בפני עצמו, לכן מומלץ לפנות לאחד המרכזים המוכרים העוסקים באסתטיקה ולקבל המלצות.
המשך יום נעים,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו שיטות נפוצות יש להבהרת העור
חסוי01/10/2007תודה!!! וריציתי לדעת איזה שיטות נפוצות יש להבהרת העור... והאם זה מבהיר את העור באופן משמעותי...??! והאם העור יכול לחזור לגוון דומה לצבע הטבעי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמרה ממינון נמוך של רואקוטןנטע30/09/2007
שלום התחלתי לקחת רואקוטן במינון של 20ml יום כן יום לא בשביל למנוע או למתן את ההחמרה הראשונית. זה לא עוזר כ"כ וכן יש החמרה יש לציין כי העור שלי נוטה להצטלק ולכן אני ממש מפחדת מכל פצע חדש שיוצא כי גם ככה המצב של הפנים לא משהו. שמעתי שיש איזה כדור סטרואידי שאפשר לתת כדי למנוע את התופעה זה נכון? מה השם שלו ומה הסיכונים בכך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמרה ממינון נמוך של רואקוטן
ד''ר אלכסנדר אלטס01/10/2007נטע שלום.
החמרה במצב העורי עם תחילת הטיפול ברואקוטן היא תופעה די נפוצה. במקרים חריגים, כאשר מופיעים נגעים דלקתיים ציסטיים אכן שוקלים טיפול בסטרואידים בעיקר בהזרקות לתוך הנגע, פחות טיפול סיסטמי. להתרשם מחומרת המצב ניתן רק בבדיקה אישית, לכן תיעזרי ברופא העור שלך.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שחורותגולין30/09/2007
אני בת 29 סובלת מנקבוביות פתוחות ונקודות שחורות באזור האף בלבד ובשאר הפנים יש לי עור רגיל וחלק, ניסיתי מסכות וסבונים שונים אבל זה עוזר להעלים את השחורים ליום יומיים בלבד ואחר כך זה חוזר. האם יש טיפול לבעייה זו ולסגירת הנקבוביות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שחורות
ד''ר אלכסנדר אלטס01/10/2007julien בוקר טוב.
לבעיה שלך הייתי ממליץ על טיפול של קוסמטיקאית מנוסה ובהמשך מריחת תכשירים על בסיס ויטמין A - תכשירים אלה חייבים מרשם רופא עור.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעניין מפרצים בשיערנינה30/09/2007
תודה על המענה, יחד עם זאת הייתי רוצה לדעת אם כל רופא עור הוא הכתובת לבעיות של שיער דליל או נשירת שיער או האם יש רופאים המתמחים בתחום השיער?
חג שמח
תודה
נינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעניין מפרצים בשיער
ד''ר אלכסנדר אלטס01/10/2007נינה בוקר טוב.
גם כל רופא עור הוא הכתובת, גם ישנם רופאים שבעיות שיער זו "הנישה" שלהם.
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזקים למוח בשימוש ברואקוטן?bla2730/09/2007
שלום,
התחלתי להשתמש ברואוקוטן לפני קצת יותר מחודש במינון של 20 מ"ג ליום ולפני כמה ימים עלה המינון ל 40 מ"ג. אני סובל מהדברים הרגילים.. יובש וזה מציק אבל זה לא מה שמפחיד אותי.
נתקלתי ב[a href=http://max001.proboards42.com/index.cgi id=link]אתר[/a] הזה שמראה מלא מלא סכנות בשימוש ברואקוטן יחד עם צילומים של המוח "לפני" ו "אחרי".. מדבר על איבוד זיכרון, חסר בהורמון גדילה ועוד כל מיני תופעות שנשמעות נוראיות.
הנה הכתובת :
http://max001.proboards42.com/index.cgi
מה דעתכם על האתר הזה? אני לא מבין כלום בביולוגיה אז אני לא יכול לקרוא את ההסברים שלו. בכל מקרה אשמח לשמוע הסבר לטענות המפחידות שהבן אדם בפורום הציג לפני שאני קופץ ומפסיק את הטיפול( זה לא שווה את זה אם אני אהיה טיפש יותר או אסבול מבעיות זיכרון).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקים למוח בשימוש ברואקוטן?
ד''ר צחי שלקוביץ30/09/2007שלום רב
איני מכיר את האתר, אך מנסיון של 20 שנה ואלפי מטופלים עם התרופה, לא נתקלתי בתופעות אלו.
בברכת חג שמח
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רק רוצה לוודא
bla2730/09/2007מה שכתוב שם מבחינה רפואית לא נכון?
במיוחד בחלק בו כתוב שם שצילמו מוחות של אנשים "לפני" ו"אחרי" שימוש ברואקוטן והיה שינוי בפעילות המוח.
אני גם מניח שאם כן היה נזק מוחי וגופני כלשהוא לטווח ארוך הוא לא היה חייב להיות קיצוני כזה שאדם שהיה חכם יהיה לאחר הטיפול קשה.. אבל משהו אולי שצילומים יראו? בכל זאת כל נזק מוחי לא שווה את זה.
מה בנוגע ל Significant irreversible hormonal antagonism ?
אשמח לתשובה מפורטת יותר. אני יודע שכתוב שם הרבה אבל אני חושב שזה יועיל לי ולהרבה מטופלים בהווה ובעתיד אם תבטל לפחות את הטענות המרכזיות באתר עם הוכחות או הסבר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)