מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באקנה וולגריסנתנאל22/08/2007
שלום רב לך דוקטור.
אני בן 15 וחצי וסובל מקאנה כבר שנתיים.
אני מטופל 9 חודשים ברוקסו 150.
רציתי לדעת מהי יעילותה.והאם יש חשש גדול מאוד לכבד שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באקנה וולגריס
ד''ר אלכסנדר אלטס22/08/2007נתנאל שלום.
את יעילות התרופה אתה יכול להעריך על פי השינוי במצב עורך. אם בעקבות 9 חודשי טיפול "פצעים" נעלמו- תרופה עובדת. אם לא - כנראה צריך לחפש פתרון אחר.
כמובן גם רופא שמטפל בך יידע לענות על שאלותיך.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןg21/08/2007
רופא המליץ לי על מינון 10 מ"ג 3 פעמים בשבוע אחרי סיום כי נשארו לי פצעונים קטנים מה נותן הטיפול הזה האם זה מונע אקנה? האם זה מוריד זומניות של העור? והאם האפקט נשמר גם אחרי סיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר צחי שלקוביץ21/08/2007ניקול שלום
המינון שהזכרת אכן מונע את הפצעים ומוריד את השומניות של העור , אך זה מותנה בנטילה קבועה של התרופה, אחרת האפקט נעלם פרק זמן קצר לאחר הסיום.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהg21/08/2007
במה אפשר למרוח פצע שיוצא קטנטן על הלחי כמו נקודה קטנה? האם ספירט סיליציל טוב וממה נובע פצעונים קטנים על המצח שאני רואה בעיה פופולרית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר צחי שלקוביץ21/08/2007ניקול שלום
לצערי אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרטל19/08/2007
אני מזיע כמעט בכל חלקי הגוף
עברתי תניתוח של הזעת יתר והוא רק החמיר היתי מזיע רק בחלק אחד של הגוף(בית שחי) וכיום אני מזיע כמעט בכל חלקי הגוף כגון:כפות רגליים,רגליים,מפסעה,בטן,גב,בית שחי.
האם יש עוד טיפול או ניתוח לזה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר צחי שלקוביץ21/08/2007טל שלום
לצערי, הינך מתאר תופעה הנקראת הזעה מפצה, שהיא תופעת לוואי המתפתחת לאחר הניתוח ואין לנו לצערנו כל דרך לטפל בה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות זיעהעמיאל19/08/2007
שלום
אני בן 25.
אני סובל מיתר זיעה איך אפשר למנוע יתר זיעה בצורה טבעית?
תודה מראש
עמיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות זיעה
ד''ר צחי שלקוביץ19/08/2007עמיאל שלום
מכיוון שלא פרטת באילו איזורים ההזעה ומכיוון שקיימות התייחסויות שונות לאזורים שונים, לא ניתן לענות על שאלתך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
עמיאל21/08/2007
שלום
אני בן 25.
אני סובל מיתר זיעה בגב ובפנים איך אפשר למנוע יתר זיעה בצורה טבעית?
תודה מראש
עמיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגב ופנים
עמיאל22/08/2007גב ופנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס בהריוןלילך18/08/2007
אני בשבוע 13, התגלה אצלי פיטריאזיס רוזאה. שאלותי הן:
מה הסיבות להיווצרות בעיה זו?
האם קשור להריון?
האם מסכן הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס בהריון
ד''ר צחי שלקוביץ21/08/2007לילך שלום
פיטריאזיס רוזאה אינה קשורה להריון ואינה מסכנת אותו. הסיבה אינה ידועה במדוייק אך מעריכים שהיא וירלית.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטת שיזוףמאור18/08/2007
האם שיזוף במיטת שיזוף הוא בעירום מלא או בכיסוי איברים מסויימים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטת שיזוף
ד''ר צחי שלקוביץ21/08/2007מאור שלום
לדעתי הדבר נתון לבחירת המטופל.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בבית השחיליאורה18/08/2007
מה עושים? זה מציק בטירוף..יודעת על טלק על אגיסטן אלוורה ועל פסטה לתינוק..שום דבר לא ממש עוזר..יש פתרון? כי נראה שזה מתפשט..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בבית השחי
ד''ר צחי שלקוביץ21/08/2007ענת שלום
במידה והתכשירים שהזכרת אינם עוזרים, עלייך לפנות לרופא עור.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מתחת לעינייםדני17/08/2007
שלום!
אני בן 18, ויש לי משהו בעור ממש מתחת לעיניים.
אני מצרף קישור לתמונה:
http://img512.imageshack.us/my.php?image=questionun0.jpg
(הדבר שמפריע לי מסומן באדום). זה קיים מתחת לשתי העיניים.
רציתי לשאול מה זה, ואיך אפשר להיפטר מזה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
דני20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנושא מוצרים וטיפולחסוי17/08/2007
שלום,אני נער בן 16 ואני סובל מאקנה בינונית וצבע עור לא אחיד עם מעט סימנים וחורים על האף
הגעתי לקוסמטיקאית והיא אמרה לי לקנות מוצרים בשווי 1.000 ש'ח והטיפול עולה על 2.000
רציית לדעת עם זה הגוני והאם זה יקל ?
המליצו לי על מוצרים טובים וטבעים בבקשב
בקשר למוצרים חברת אמ די פרומוליישן רצית לדעת הקוסמטיקאית אמרה לי שהם טבעם לחלוטין האם עם טבעים?
והאם חומצה גליקולית לא מזיקה לעור ?
תנו לי טיפי ןאיך לשמור על עור נקי חלק ללא פצעים תזונה,ומוצרים
תודה וסליחה על כל השאלות :]
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
עדן19/08/2007אפשר לקבל תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטים בגיל 29עידן16/08/2007
לאחרונה התחילו לי קמטים ליד העיניים ומשני צידיי האף ואני בסה"כ בן 30.
(איני יודע אם זה קשור אבל זה קרה לי בתקופה שהייתי בדיכאון ולקחתי תקופות נגד דיכאון).
דיי מוזר לי לקבל קמטים בגיל כזה כיוון שאימי בת 61 ובקושי יש לה קמטים. גם אבי אינו מקומט במיוחד.
אני מורח קרם לחות במשך כמה שנים באופן קבוע.
השאלה האם זה נורמאלי ומה ניתן לעשות ע"מ לעכב ו/או לטפל בבעיה.
אני מורח קרם לחות במשך כמה שנים באופן קבוע.
בתודה מראש,
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
עידן19/08/2007למה לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הרופאים לא יודעים את התשובה אז
עידן23/08/2007תגידו שאתם לא יודעים אבל זה לא לעניין להתעלם משאלות. זה דיי לא מכבד אתכם וחבל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמטים
ד''ר מיכאל שוחט28/08/2007תתכן הופעה של קמטים גם בגיל 30 מומלץ שימוש בקרם הגנה משמש שימון של העור ושימוש במישקפי שמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןשי16/08/2007
שלום, אני בת 27 ומזה למעלה מחצי שנה אני סובלת מפצעי אקנה בפנים, בעבר לא היה לי מעולם בעיות כאלו ואני לא מבינה מדוע בגילי מופי אקנה, אני ממש מתוסכלת מכך, ניסיתי משחות, אנטיביוטיקות ונוזל-אקנתרים שלא עזרו והרופא המליץ על רואקוטן, האם אפשר לקחת זאת אם יש לי כלוסטרול 250? האם אפשר להמשיך להשתמש גם באקנתרים וגם ברואקוטן? מה הסבירות שתהיה החמרה בפצעים בחודש הראשון? והאם ניתן להפסיק את השימוש במידה ותופעות הלוואי יהיו קשות? והאם יש הבטחה כי לאחר חצי שנה הפנים יהיו חלקות? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר צחי שלקוביץ30/08/2007גל שלום
לגבי בעיית הכולסטרול יש לעשות זאת בייעוץ עם רופא המשפחה. לגבי החרפה בתחילת הטיפול אין כל דרך לדעת מראש. טיפול של חצי שנה עוזר באופן חד פעמי לכ-70 עד 80 אחוז מהאנשים וחלק מהיתר זקוקים לאחר מכן למחזור טיפול נוסף.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוקלםיערית15/08/2007
קרם סבוקלם האם הוא מתאים לעור רגיש עם נטייה לפצעונים מה הוא עושה לעור האם הוא טוב ואם יש קרם הפואלרגני יותר טוב ממנו לעור סובל מפצעונים קטנים עור רגיש במיוחד? אני מתכוונת לקרם לחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוקלם
ד''ר צחי שלקוביץ30/08/2007יערית שלום
התשובה בפשטות היא - אין כל דרך לדעת עד שלא מנסים. ההתאמה הינה אינדוידואלית.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות בציפורנייםאתי15/08/2007
שלום,
שמעתי בעבר כי יש טיפול בלייזר לפטריות בציפורניים- האם קיים טיפול כזה?
אם אכן יש טיפול כזה, לאן ניתן לפנות בנושא? ומה יעילות הטיפול?
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליזר
ד''ר מיכאל שוחט16/08/2007אין טיפול הליזר לפטרת יש טיפולים טובים ויעיליים עליך לפנות לרופא העור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שוחטגל14/08/2007
בקשר לצריבת הנקודות האם מומלץ לחכות לתקופה בה לא אהיה חשופה לשמש, ולגבי הצריבה יש לי בסביבות 10 נקודות האם המחיר הוא גלובלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד''ר מיכאל שוחט16/08/2007ניתן לבצע את הצריבה גם בקייץ המחיר גלובלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)