מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה דחוף...מישהו31/08/2007
לפני כ-3 חודשים הייתי באימונים ובזמן האימונים שנמשכו שבועיים-שלושה נוצרה שפשפת עכשיו זה פעם ראשונה שהייתה לי שפשפת ולא ידעתי מה לעשות חברים אמרו טלק ומשחה לתינוק כל משחה שמתי זה לא עזר ורק גירד וגירד אחרי זה השפשפת עברה מאדום לצבע חום בהיר-חום...אני בן 14 וזה פדיחה ללכת להורים חהגיד שיש לי שפשפת ואני לא יודע מה לעשות עם הזמן זה הפסיק לגרד אבל עדיין יש לי כתמים חומים כאלה והעור נורא רך ורפוי באזורים האלה אני לא יודע מה לעשות...בבקשה אם תוכל לעזור לי ולא להגיד לי ללכת לרופא עור כי אני לא יול להגיד לעורים שלי אבל אני כבר אבוד בבקשה מה לעשות יש איזה משחה שתקלף את העור אולי או משהו כזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי גם לדעת...
מישהו31/08/2007האם פיטודרם(המשחה) יכולה לעזור כי זוהי תרופה שאוכל לרכוש ללא בעיה ניסיתי כבר אגיספור ועוד תרופות דומות שלא עזרו הרבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפשפת
ד''ר צחי שלקוביץ02/09/2007שלום רב
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אם הגרד עבר ונשאר רק כתם חום, יש סיכויים טובים שהוא יחלוף עם הזמן בתנאי שהגרד לא ייתחדש. אם הגרד מתחדש ניתן להתייעץ בבית מרקחת ולנסות תכשירים ללא מרשם רופא, אך במידה וזה לא יעזור אין מנוס מבדיקה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפניםשי31/08/2007
כיצד ניתן לטפל בצלקות שנותרו כתוצאה מאקנה בפנים? האם ניתן לטפל בצלקות תוך כדי שימוש בראוקוטן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין A וכן חומצות פירות
רונית31/08/2007
(אלפא ובתא הידרוקסיות)
תראי על זה כתבות באתר הקוסמטיקה הרפואית ושיקום העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בפנים
ד''ר צחי שלקוביץ02/09/2007גל שלום
טיפול בצלקות יכול להיקבע רק לאחר בדיקת רופא. בכל מקרה אף אחד מהטיפולים אינו מתבצע בזמן נטילת רואקוטן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה30/08/2007
האם באיזור מצח פצעונים אופיינים לרוזציאה האם יכולים להיות פצעים במצח במחלה רוזציאה פצעונים מרובים קטנים האם זינדקלין עוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר אלכסנדר אלטס30/08/2007שלום דנה.
התמונה שאת מתארת אינה אופיינית לרוזציאה אלא לאקנה. לגבי הטיפול כדאי לקבל המלצה מרופא עור שלך.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור שומנינתנאל30/08/2007
שלום רב לך
אני בן 15 וחצי ויש לי עור שומני.
אפשר לקרוא לזה עור שומני מעורב מכיון שיש מקומות שהעור לא שומני.
הוא שומני רק במקומות השומניים.
רציתי לדעת מהם יתרונותיו של העור השומני?
והאם עלי לקבל אותו כמו שהוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שומני
ד''ר אלכסנדר אלטס30/08/2007נתנאל שלום.
סוג העור שלנו נקבע גנטית, אך מושפע גם משינויים בגופנו כגון הורמונליים וכ"ד. כל עוד העור שלך בריא - קבל אותו כמן שהוא.
בברכה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין אקנה לרוזציאהדנה30/08/2007
איך מבדילים בין אקנה לרוזציאה?האם רואקוטן עוזר גם במקרים של רוזציאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בין אקנה לרוזציאה
ד''ר אלכסנדר אלטס30/08/2007דנה שלום.
אבחנה של רוזציאה נקבעת ע"י רופא עור. רואקוטן לא נחשב להתוויה לטיפול ברוזציאה, אך לפעמים יכול להיות יעיל.
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהאין שם30/08/2007
שלום רב. יש לי צלקות מאקנה, כנראה מפני שפוצצתי את הפצעונים. הן נראות כמו נקבוביות גדולות מאד, מן "מכתשים" קטנים על הפנים, בליווי צבע אדמדם. האם ספיריט סליציל יכול לעזור לזה? האם ספיריט סליציל מועיל גם לפצעונים עצמם כשהם פעילים- האם הוא מחטא אותם? האם הוא מקלף את העור? האם פילינג קל יכול לעזור לכך- הכוונה לקילוף כימי קל ('פילינג של הפסקת צהריים' כמו שהוא נקרא לפעמים, הכוונה לפילינג שלא צריך להישאר בגללו בבית יותר מיום)? האם ישנה משחה יעילה יותר מסקינודרם? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה
ד''ר אלכסנדר אלטס30/08/2007שלום רב,
לא ספיריט סליציל ולא פילינג שטחי לא מסוגלים לטפל בצלקות של אקנה. בחירת הטיפול בצלקות הנ"ל היא בהתאם לאופי הצלקות, לכן מומלץ לפנות לאחד המרכזים האסתטיים המוכרים להתייעצות אישית.
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוזציאהדנה29/08/2007
נתנו לי קרם רוזקב איך למרוח אותו נקודתית? או על שטח רחב? וכמה זמן אפשר להשתמש בו כמה זמן הרצוי?מה הקרם הזה עוזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזציאה
ד''ר אלכסנדר אלטס30/08/2007יונה שלום.
החומר הפעיל ברוזקס הוא מטרונידזול והוא פועל נגד תפיל בשם דמודקס הנחשב כאחד הגורמים לרוזציאה.
התכשיר נמרך פעמיים ביום על כל השטח הנגוע, אך אם תוך 3 חודשי טיפול את לא מזהה שיפור - כדאי לשקול טיפול חלופי.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוףשי29/08/2007
התחלתי לפני שבועיים להשתמש בראוקוטן 30 מ"ג, אין לי תופעות לוואי למעט קילוף באף, האם תופעה זו מוכרת כי אני שמעתי שיתכן יובש בשפתיים אבל לא באף....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף
ד''ר אלכסנדר אלטס30/08/2007גל בוקר טוב.
קילוף יכול ללוות טיפול ברואקוטן וזה די רגיש. ניתן להמשיך בטיפול ללא חשש.
המשך יום נעים.
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בעורנתי29/08/2007
שלום,
לפני שנתיים הופיע לי פתאם כתם בגב בין הכתפיים,הייתי אצל רופאי עור והם לא יודעים ממה פתאם הופיע הכתם ,ניסינו כל מיני משחות והוא לא עבור,הוא בדיוק מעל קו הגופיות וזה ממש מציק לי ,הוא בצורה של מעיין ענן בגודל של 7 ס"ב בערך,השאלה שלי האם יש דרך להסיר אותו בליזר או איזה דרך אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בעור
ד''ר מיכאל שוחט29/08/2007קשה לתת לך תשובה ללא בדיקה יתכן ומדובר בביקר נבוס מומלץ שתיפנה לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הידראדניטיס****28/08/2007
היה לי היידראדניטיס בבתי השחי עשיתי ניתוח שגרם לצלקת בקוטר כל בית שחי הצקלת כיום "קטנה" יותר אך לא נראה לי שהיא תקטן יותר יש איזשהו משחה שתוכל לעזור לי.
ועוד שאלה יש לי בין הרגליים ובמפשעות פצעים כיצד אני יכוללה למנוע אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מיכאל שוחט29/08/2007במידה ועברה כבר מעל שנה מהניתוח לא קימת משחה שתוכל לעזור מומלץ שתיפמי לכרורג פלסטי לגבי הפצעונים עליך לפנות לאבחנה וטיפול של רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח היידראדניטיס
TTT02/09/2007עברתי את הניתוח לפני חודשיים...תודה על המענה אשמח אם תתוכל להרחיב בנושא הצלקת כי היא נורא מפריעה לי תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקת
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2007קימים טיפולים להשטחה וטשטוש צלקות עיי הזרקות מקומיות או טיפולי ליזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
TTT05/09/2007אך אם אפשר בבקשה לומר לי היכן אני יכולה לעשות את הטיפולים האלו כי בדקתי בכמה מקומות כמו אמריקן לייזר וכאלו שלא מטפלים בזה אם תוכל להפנות אותי אני ישמח תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
TTT11/09/2007אתה יכול לענות לי בבקשה?כי זה באמת דחוף לי..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקת
ד''ר מיכאל שוחט12/09/2007עליך לפנות לכרורג פלסטי או מומחה ברפואת עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לקבל אינפורמציה ?
סאן03/09/2007בטיפול בקרן אור?
היכן מבצעים אותה? כמה טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור
ד''ר מיכאל שוחט12/09/2007מדובר בסדרה של טיפולים עד 5 טיפולים תוכלי לקבל אנפורמציה באתר שלי באנטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור אטופידנה28/08/2007
מה זה עור אטופי ואיך מטפלים בזה? מה הבדל בין עור אטופי לרוזציאה. האם אפשר לעשות פילינג במקרים האלו? אני לוקחת רואקוטן 3 פעמים בשבוע כמניעה אך יש לי אודם ופצעונים קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור אטופי
ד''ר מיכאל שוחט29/08/2007נראה לי שאת מבלבלת בין המושגים אין קשר בין אחד לשני ובאופן כללי טיפול ברואקוטן יכול להחמיר את יובש העור באנשים הסובלים מאטופיק דרמטיטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
דנה30/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהשירן28/08/2007
היי
רופאת הנשים שלי אמרה לי שהיא יודעת ששמש מגבירה צמיחת שיער בפנים.
לא האמנתי לה אבל יש לזה בסיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת שיער
ד''ר מיכאל שוחט29/08/2007לא אבל אכן בקייץ השער בקרקפת צןמח מהר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוזציאהיונה28/08/2007
יש לי אודם בפנים ופצעונים קטנים אני מתחתנת עוד חודש מה יכול לעזור לי ? האם יש בדיקה דם שבודקים אם יש רוזציאה או איך בודקים אם זה באמת רוזציאה האם רואקוטן עוזר לרוזציאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזאצה
ד''ר מיכאל שוחט29/08/2007ניתן להשתמש בקרם רוזקס או ליטול דוקסילין במינון נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהיונה28/08/2007
שלום הבעיה שלי כזאת שאני השתמשתי ברואקוטן והוא לא עזר לי נשארו לי פצעונים קטנים בעיקר במצח ועל הלחיים לפעמים ישנם כתמים אדומים גדולים מה זה אומר לפעמים פצעונים הם שטחים כמו כתמים קטנים אני כבר מיואשת כי אף רופא כבר לא יודע מה זה. האם זה יכול להיות אקזמה אפילו אם זה לא מגרד לי? על מה זה בכלל מראה כשיש כתמים גדולים אדומים על הפנים? אלרגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט28/08/2007קשה לתת הבחנה וטיפול ללא בדיקה יתכן ומדובר באקנה רוזאציה המאפינת בפצעונים מלוים באודם בלחיים ובאזור האף טיפול בקרם רוזקס יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות עורשרי27/08/2007
שלום
יצא לי על איבר המין מעין נקודות עור קטנות מאוד הנראות כמו יבלות יש לי מספר כאלה.
מה זה?
יש לזה טיפול?
אשתי בהריון יש בזה סיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות
ד''ר מיכאל שוחט28/08/2007עליך לגשת לבדיקה וטיפול של רופא עור וכמו כן אישתך חיבת להבדק עיי גניקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)