מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריריות בוקליותירון03/06/2011
שלום, אמא שלי בת 70, מזה שלושה חודשים יש לה כאבים וצריבה בדפנות חלל הפה משני הצדדים. היא הלכה לרופאת פה ולסת וזאת אמרה לה כי זה נובע ממערכת חיסונית חלשה, וזה יהיה לה כל החיים. רציתי לשאול, מאחר ולא הייתי עם אמי אצל הרופאה, האם יכול להיות שאמי קצת הגזימה, האם זה באמת לכל החיים? כתוב באבחנה:"ריריות בוקליות דו צדדית עם נגעים לבנים וארוזיות". שאלה שניה: כשחיפשתי באינטרנט מידע על ריריות בוקליות קפצו אתרים של, לא עלינו, סרטן הפה. רציתי לדעת האם חס וחלילה יכול להיות שהרופאה פיספסה משהו? האם כדאי ללכת לרופא נוסף, לחוות דעת נוספת? למה היא לא עשתה ביופסה לגלות מה זה באמת? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריריות בוקליות - תגובה
ד``ר יזהר שוחט11/06/2011מומלץ כי הגברת תיבדק ע"י מומחה ברפואת הפה אשר יעריך את מצבה והצורך בביופסיה. סביר להניח כי אם היה משהו מחשיד לממאיר היה ממליץ הכירורג על נטילת ביופסיה מהמקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזוסטוזות בפהלאון02/06/2011
שלום רב.
יש לי כמה שאלות. אני בן 31 ולאחרונה גדלו לי כמה בליטות בפה. בלסת תחתונה משני הצדדיים בחלק קידמי ובתקרת הפה בחלק קידמי וגם אחורי. ביקרתי אצל רופה שיניים והוא אמר שזה אקזוסטוזות ושזה לא מסוכן, אך אני שמתי לב שהן ממשיכות לגדול. הייתי רוצה לשאול כמה דברים:
1. האם אקזוסטוזות יכולות להפוך לגידולים סרטניים?
2. האם הן יכולות לגדול למימדים גדולים?
3. האם קיים ניתוח להסרת אקזוסטוזות?
4. האם אקזוסטוזות בגיל 31 זה דבר שכיח?
5. מה אני צריך לעשות? האם יש צורך לבקר אצל רופה פה ולסת?
בבקשה תענו לי כי אני ממש דואג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזוסטוזות בפה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט11/06/2011אזוסטוזות הינן בליטות של העצם אשר קיימות בשכיחות לא גבוהה בלסתות. לרוב הן מפסיקות את גדילתן מעצמן טאיננן גדלות למימדים גדולים. במדובר הוא בהגדלה שפירה של העצם והתמרה סרטנית נדירה מאוד.
במקרים בהן קיימת בעיה תפקודית כתוצאה מהופעתן ניתן להסירן בניתוח שכולל שיוף והחלקת העצם.
מומלץ כי תהיה במעקב סדיר אצל רופא השיניים המטפל אשר יפנה אותך במידת הצורך לבדיקת כירורג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בפנים הלחיעידן02/06/2011
שלום,
לפני כמה ימים הופיע לי מן קו עבה של יובש במרכז פנים הלחי לכל אורכו עד נקודת חיבור הלסתות קרוב ללוע.
היום התחיל לי אותו קו בפנים הלחי השניה.
זה ממש מרתיע אותי . איני ייבש אני שותה במהלך היום וגם אוכל טוב, כמו כן מצחצח שיניים פעמיים ביום ואין איתן כל בעיה..
האם ידוע לכם במה מדובר?
אודה לכם על תשובה בהקדם !
תודה מראש
עידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בפנים הלחי - תגובה
ד``ר יזהר שוחט11/06/2011שלום,
במרבית המקרים מופיע הקו בלחי כתוצאה מחיכוך או נשיכת הלח ע"י השיניים העליונות והתחתונות. נשמע מתיאורך כי בכך המדובר אולם מומלץ כי רופא שיניים יראה זאת ויאשר את האבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעילת לסתותדנה01/06/2011
שלום
אני בת 25 בריאה בד"כ מזה חודש וחצי סובלת מכאבי ראש וצוואר טורדניים במשך כל התקופה ללא הפסקה בשבוע האחרון הצטרף לכאב הזה כאב חד מעל האוזן ווריד פועם קצת מתחת לרקה רק בצד שמאל (לא במפרק עצמו אלא בעצם שמעליו)
שמתי לב שהכאב הזה חזק יותר בבוקר, וכן לעיתים קשה לי לסגור את צד שמאל של הפה כשאני פותחת אותו נשמעים קליקים,וכאבים במפרק הלסת בצד שמאל וכן כאשר אני סוגרת שיניים בצד הזה הכאב בראש מתחזק
אני לא יודעת אם זה קשור אבל כבר כ-8 שנים אני סובלת מטינטון (רעש סטטי קבוע) באוזן שמאל, ובקבותיו גם ירידת שמיעה בצלילים מסוימים באותה האוזן
הרופא רשם לי בעקבות כאבי הראש אתופן שאותו אני לוקחת כבר 3 ימים כאבי הצוואר השתפרו קצת אבל לא הכאב ברקת שמאל לא
האם יכול להיות שאני נועלת שיניים מתוך שינה, איך אני יכולה לדעת אם כן, האם כאבי הראש יכולים להיות קשורים לכך ?
והאם יש המלצה מה אוכל לעשות או לאן לפנות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעילת לסתות - תגובה
ד``ר דניאל ניצן01/06/2011שלום
הידוק או חריקת שיניים בלילה היא נפוצה מאוד.
אפשר שבן הזוג יצפה בך בלילה, או להתקין מצלמה שתצלם אותך בלילה, וכך לוודא שאת אכן חורקת או מהדקת.
הכתובת לטיפול בכאבים בפרקי הלסת: מרפאת TMJ , הפקולטה לרפואת שיניים, הדסה ירושלים
בברכה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לאחר עקירהעידן01/06/2011
שלום . אתמול עברתי עקירת שן בינה שבורה.כמה שעות אחרי, התחלתי להרגיש כאב פנימי באוזן, דומה למה שחש אדם מצונן. האם זו דלקת? מה לעשות? האם יש בזה סכנה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר עקירה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן01/06/2011שלום
כאבים מעקירה יכולים להקרין לאוזן.
המתן כמה ימים, וזה צריך להשתפר ולחלוף.
בברכה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עידן01/06/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי לסת ובעיות לבטא מילים מסויימותקוסטה31/05/2011
שלום רב,
לפני כשנתיים התחלתי לחוות כאבים בלסת וגם הופיעו לי בעיות דיבור וקושי לבטא מילים מסויימות עם אותיות כגון ש ו- ר,בעיקר ש.
באנגלית גם נהייתה בעיה לדבר כי רוב המילים עם מבטא נכון דורשות תזוזה מלאה של הלסת וגם כואבת לי הלסת ואני מרגיש לסת תפוסה בזמן אוכל.הציעו לי לעשות סד לילה כי ראו שאני חורק עם השיניים ולעקור שיני בינה לפני שאני עושה את זה.
אני גם מרגיש שיש חוסר סימטריה בתזוזה של הלסת ברמה כזאת שלצד אחד היא זזה פחות מאשר לצד השני,התייעצתי עם רופא שיניים שהתמחה גם בפה ולסת והוא טען שזה נורמלי שהלסת לא סימטרית ולגבי שיני בינה אם לא מפריעים לא חייבים להוריד וזה לא מה שיגרום לבעיות בדיבור.
השאלות שלי הם כאלה:
1.האם שיני ביני יכולות להפריע ללסת לעבוד כמו שצריך וגם לגרום ללסת להיות תפוסה?
2.במידה ואני יעשה סד לילה האם יש איזשהו סוג ספציפי שאני צריך לעשות?
,אני לא רק חורק אלא גם לוחץ וסוגר את הלסת אני תמיד נרדם עם לסת סגורה
3.האם צריכה להיות אי סמטריה מסויימת בין צד אחד לשני מבחינת תזוזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי לסת ובעיות לבטא מילים מסויימות - תגובה
ד``ר דניאל ניצן31/05/2011שלום
1. שיני בינה בדרך כלל לא גורמות לתופעות הדומות לתאור שלך
2. אין סוג מסוים של סד לילה
3. לא צריכה להיות אסימטריה, אולם לעיתים יש מצב כזה. אם תרצה לשקול ניתוח לתיקון האסימטריה, אנא התיעץ עם כירורג פה ולסת
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיתוך שפה קשורה רווח בין השינייםשרון31/05/2011
שלום
לבעלי יש רווח בין השיניים.
2 ילדיי נולדו עם שפה קשורה.
לבתי בת שנה ו 9 חודשים יש רווח בין השיניים ומיתר עבה ביניהם שמגיע עד קו השיניים ומפריד ביניהם- החתיכת בשר שקושרת את השפה לחניכיים.
לבני בגיל חודשיים חתכתי את השפה הקשורה.
אם אעשה פעולת חיתוך לבת שלי (בת שנה ו 9 חודשים) האם יש סיכוי שאחסוך לה את הרווח בין השיניים...
ממה נוצר רווח ? האם יש קשר לשפה קשורה?
מדובר בטשטוש והרדמה מקומית.
רופא שיניים אחד אמר שיש סיכוי שזה יסתדר לבד. אם חתוך לה את השפה הקשורה האם יש סיכוי שלא יהיה לה רווח?
רופא אחד אמר לי שאם אחתוך לה עלולה להיות צלקת שתפריע ליישור השיניים בעתיד. האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיתוך שפה קשורה רווח בין השיניים - תגובה
ד``ר יזהר שוחט31/05/2011חיתוך הרקמה המחברת בין השפה לחניכיים בגיל כה צעיר הינו פעולה מיותרת וחסרת משמעות. אין כל וודאות כי המרווח בין השיניים נגרם עקב החיבור וחיתכו לאבהכרח יביא לסגירת המרווח. המרווח נסגר באופן טבעי עם סיום בקיעת השיניים הקבועות כך שיש עוד מספיק זמן להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכתשית יבשהימית29/05/2011
שלום, לאחר הכאבים אחרי עקירה- הלכתי לבדיקה אצל הרופא והוא אמר שזה בגלל התסמונת של היובש אחרי העקירה
הוא ניקה את האיזור הכואב ושם לי בתוך השקע של העקירה גזה כזאת עם חומר אדום.
מאז עברו כ-5 ימים. הלכתי שוב לביקורת אחרי יומיים ואמרו לי שזה בסדר, לא צריך להחליף את זה ואני אמורה להשאיר את הגזה הזאת (או מה שזה לא יהיה.. לא כ"כ ברור לי מה שמו לי שם)
תהיתי מתי אני אמורה להוציא את הגזה מהמיקום שלה ונאמר לי שזה כבר יוצא לבד.
יש לי עדיין קצת כאבים. מיחושים קלים באיזור הזה, משהו נסבל לחלוטין אבל מציק ..
אבקש חוות דעתך לגבי הטיפול המקובל בעיניין.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכתשית יבשה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט31/05/2011הטיפול שקיבלת הוא המקובל במכתשית יבשה. את הגזה יש להחליף מדי 3 ימים ולהוציאה עם הפסקת הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשן בינהעששית טוחנת29/05/2011
שלום רב
עקב עששת התפתחה דלקת בשן הבינה הימנית. קיבלתי מוקסיפן שלא עבד והוחלף לאוגמנטין. הדלקת הבריאה ולאחר שלושה שבועות חזרה.אני נוטלת שוב אוגמנטין זה יומיים עם אתופן ושטיפות אנטיבקטריאליות. יש לי כאב בשן רק עם נגיעה בה אבל בינתיים התפתח כאב בבליעה.
התור לעקירת שן הבינה בעוד כשבוע האם עלי להקדימו או לדחותו עד שכל סוג של כאב יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשן בינה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט31/05/2011ניתן בטיפול ע"ר לפתוח את השן ולנקות את התהליך העששתי בשילוב עם הוצאת העצב מהשן . הדבר אמור לתת הקלה עד למועד העקירה.
במידה וניתן להקדימה הדבר רצוי והכירורג המטפל יחליט ביום הטיפול בנוגע לאפשרות לביצועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת מסובכת של שן בינה כלואהאור29/05/2011
שלום, אני בת 25 ויש לי שן בינה כלואה בחלק התחתון בצד שמאל, לפי בדיקת הכירורג המומחה והצילום הפנורמי התגלה כי היא שוכבת ומחוברת לחלל הפה, בחודש האחרון החל לכאוב לי מפני שהתחיל מצב של ריקבון עקב השן בינה. הכירורג אמר כי יש לעקור אותה וכי עליי לקבוע תור, אני מאוד מאוד חוששת מפני חוסר תחושה תמידי עקב מעיכה או פגיעה של העצב, הכירורג מלין כי יש סיכוי רק לחוסר תחושה זמני שיעבור ולא למשהו קבוע. האם הדבר ייתכן? בנוסף הוא אמר שרק במהלך הניתוח עצמו ידע אם להוציא רק את כותרת השן או גם את השורש עצמו, הדבר הגיוני? וניתן לעשות ניתוח כזה רק עם צילום פנורמי ללא סיטי? (הוא אמר שאין צורך בסיטי). הכירורג נראה נינוח לגבי ההחלטה להוציא אותה ואני לעומת זאת מפוחדת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת מסובכת של שן בינה כלואה - תגובה
1. הסיכון לפגיעה עצבית בדרך כלל נמוך, אך הוא עשוי להיות תמידי.
2. לעיתים עוקרים רק הכותרת ומשאירים את השורשים
3. הכירורג יחליט אם הוא רוצה סיטי או לא
בהצלחה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שן בינה כלואה וצילום פנורמיאורטל28/05/2011
האם מספיק לעקור שן בינה כלואה רק עם צילום פנורמי ללא סיטי?
לפי הצילום הפנורמי השן נמצאת במצב ישר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן בינה כלואה וצילום פנורמי - תגובה
ההחלטה היא של הכירורג המטפל
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפרק הלסתאירית25/05/2011
לפני כשבועיים וחצי קבלתי מכה בלסת העליונה.
באותו יום לא הרגשתי שום דבר אך למחרת הרגשתי קצת לחץ באוזן ואי נוחות בצד ימין.
הייתי אצל רופא השיניים שלי שהוא מומחה לשיקום פה ולא ראה בעייה ואמר לי לאכול דברים רכים בצד זה וחימום מקומי.
זה לא עזר ואני עדיין מרגישה לחץ באוזן וכילו אין איזון בין הלסת העליונה לתחתונה
נגשתי אליו שוב והוא בדק את האיזון והכל נראה תקין ואמר שאולי יש דלקת.
יש לי דלקת במפרק הכתף והרופא נתן לי ארקוקסיה 90 מ"ג שעדיין לא התחלתי לקחת.השאלה אם זה יכול לעזור לי אם יש דלקת במפרק הלסת או שצריכה כדור ספציפי ללסת ואם כן מה כדאי לבקש מרופא המשפחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפרק הלסת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט31/05/2011הטיפול שקיבלת לדלקת בכתף מספק וטוב גם לטיפול במפרק הלסת. בכל מקרה נדרשת בדיקה אצל כירורג פה ולסת לשם הערכת הצורך בטיפול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתלסהר25/05/2011
שלום רב
עברתי עקירת שן 15 עכשיו אני צריך לעשות שתל
צריך לעשות CT של כל הפה או של אזור של שן 15 ?
לא מעונין בקרינה מיותרת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל - תגובה
ד``ר יזהר שוחט31/05/2011ניתן לבצע סיטי ממוקד לאיזור ההשתלה. יש לבקש מהכירורג המשתיל הפניה ל CONE BEAM CT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשכתי את הלשוןאור נפתלי25/05/2011
בוקר טוב,
לפני כחמישה ימים במהלך משחק כדורגל פגע לי כדור בפנים וכתוצה מזה נשכתי את הלשון בצורה דיי רצינית בצד שמאל של הלשון בחלק התחתון.
כרגע יש לי שם שלושה פצעים לבנים עם אדמומיות מסביבם.
זה נורא מציק וכואב ובגלל שזה באותו גובה של השיניים התחתונות.
בכל אופן זה יוצר רגישות מאוד מאוד גדולה בפה. הדבר גם מקשה עלי לאכול מאכלים שהם לא גבינת סקי.
אשמח לקבל תשובה אם יש משהו לעשות עם זה או למרוח על זה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשכתי את הלשון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט31/05/2011שטיפות עם כלורהקסידין דוגמת תארודנט או קורסודיל עשויות להקל על המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרדמת לאחר טיפולאיציק24/05/2011
תחושת תרדמת של אזור הסנטר והשפה כשבוע לאחר טיפול שורש , במקביל התחילו כאבים. לאחר לקיחת אוגמנטין עברה הדלקת אך נשארה התרדמת, ממה יכול הדבר לנבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרדמת לאחר טיפול - תגובה
ד``ר יזהר שוחט24/05/2011הדבר עשוי לנבוע מנזק לעצב העובר בעצם הלסת ומספק תחושה לאיזורים הנ"ל. אנא גש בהקדם האפשרי לבדיקת כירורג שיעריך את הצורך במתן טיפול תרופתי כגון סטרואידים על מנת לנסות ולצמצם את הנזק העיצבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)