מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריקת לסתקרן14/04/2011
זוהי הודעה עבור דר ניצן
דר שלום רב,
שמי קרן, אני פרוקת לסת כבר כמה שנים, קרה לי תוך כדי טיפול שיניים, מאז יש לי פחד ללכת לרופא.
בכל מקרה, אני אמורה לעקור שן עוד כמה ימים (שן בינה)
ואני רוצה להתייעץ עם רופא מהם הסיכונים, איך מתמודדים וכדומה והבנתי מהודעות קודמות שלך שיש מרפה לפה ולסת באוניברסיטה בת"א.
בכל מקרה אני סטודנטית שם רציתי לדעת מהיכן אני משיגה את הפרטים אודות המרפאה באוניברסיטה.
רודה לך מאוד אם תעזור לי
בכבוד רב ובתודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריקת לסת - תגובה
ד``ר דניאל ניצן16/04/2011שלום
אכן יש מרפאה לפרקי הלסת בפקולטה לרפואת שיניים באוניברסיטת תל אביב. פני אליהם לבדיקה.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי ניתוחרחל13/04/2011
שלום, אני בת 37 . מצצתי אצבע שנים רבות ובעקבות כך הלסת שלי עקומה. מהתייעצות עם אורטודנט נאמר לי שכנראה אצטרך 2 ניתוחים: הרחבת לסת ושבירת לסתות(עם המלתעות). שיניים ישרות מבחינתי זה הגשמת חלום אבל אני גם מאוד פוחדת מהניתוח עצמו. האם כדאי לי לעשות אותו בגילי או שזה מסוכן? כיצד אני צריכה להתחיל את התהליך, לפנות לבית חולים למחלקה כירורגית או לאורטודנט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי ניתוח - תגובה
ד``ר דניאל ניצן13/04/2011שלום
פני למרפאה לכירורגיית פה ולסת בתל השומר עם כל הצילומים ומכתב מאורטודונט .
יסבירו לך במה כרוך הניתוח ואת תחליטי אם זה מתאים לך, או לא.
הגיל הוא לא מגבלה.
בהצלחה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בסביבת בלוטת הרוקשאלה12/04/2011
שלום
לאחרונה חוזר ונשנה אצלי פצע מעל בלוטת הרוק שבלחי
מדי מספר חדשים מופיע שוב פצע ועובר תוך ימים בודדים
יש לציין שזה לא ממש אפטה, זה יותר מרגיש כמו שריטה או גירוד פנימי שכזה
מה זה יכול להיות?
הייתי אצל רופא שיניים והוא טען שאין מה לדאוג וזה קורה.. רבל אני בכל זאת מודאג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בסביבת בלוטת הרוק - תגובה
ד``ר יזהר שוחט12/04/2011לעיתים הדבר נגרם עקב נשיכה אקראית של פתח הבלוטה המורם מעט מפני שטח הלחי. ליטוש והחלקת השינים הסמוכות עשוי לצמצם או לבטל את הופעתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכתשית יבשהמיכל12/04/2011
שלום,
רציתי בבקשה לברר: האם ידוע לכם מהספרות הרפואית ומהעולם על מצב נדיר שבו מכתשית יבשה שנוצרה כתוצאה מעקירת שן בינה כלואה אינה מתרפאת לגמרי
והמקום נשאר חשוף ועם כאבים לצמיתות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכתשית יבשה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט12/04/2011האם כוונתך לעצם שנותרת חשופה? לא מוכרת תופעה כזו בספרות . כאבים לצמיתות יתכנו אולם המדובר בתופעה נדירה ביותר. מומלץ כי תבדקי ע"י כירורג פה ולסת על מנת לשלול הפרעות אחרות בריפוי המקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידוק שינייםמעיין10/04/2011
שלום
אני חיילת והרופא שלי אמר שכנראה שיש לי שחיקת שיניים או הידוק שניים
לפי מה שאני מרגישה זה הידוק שיניים . בכל מקרה יש כאבי ראש כבר חודשיים ואני בנתיים מחכה לרופא TMJ . עכשיו ממה שקראתי באינטרנט כל מה שצריך לעשות כדי שזה יפסיק זה איזה סד ללילה . רציתי לשאול אם אני באמת צריכה ממוחה לפה ולסת בשביל הדבר הזה? ואם שאני יגיע עליו הוא יתן לי פתרון או שישלח אותי לעוד רופא ,כי כמו כל דבר בצבא עד שקיבלתי הפניה לרופא ממוחה הזה לקח הרבה זמן.
ועוד משהו לפני יומיים התעלפתי עכשיו אני לא יודעת אם זה קשור אחד לשני . במיון בבדיקות לא מצאו כלום והמליצו לי לבקש הפניה לנייורלוג,רציתי לדעת אם יש סיכוי שיש קשר בין הדברים :בין הכאבים בלסת לכאבי ראש ,להתעלפות ולחלושה שאני מרגישה ביומיים -שלושה האחרונים.
לצורך העניין לא התעלפתי כי לא אכלתי או לא שתיתי ואני בדרך כלל בן אדם בריא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידוק שיניים - תגובה
ד``ר דניאל ניצן10/04/2011שלום
1. אין קשר בין בעיות בפרקי הלסת להתעלפות
2. סד לילה יכול להכין כל רופא שיניים שמיומן בכך
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מעיין11/04/2011אז למה שלחו אותי לרופא מומחה של פה ולסת ולא פתרו את זה כבר ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשני הדוקטורים הנכבדיםsivan10/04/2011
הנה האי מייל שלי ....
[email protected]
אני רוצה בבקשה אם אפשר שתירשמו לי במייל פרטי את המייל שלכם
כי אני רוצה לתאם פגישה עם אחד מכם ... זה מאוד חשוב ואישי
אשמח מאוד להתיחסות
תודה רבה
וחג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני הדוקטורים הנכבדים - תגובה
הטלפון של המרפאה רשום בתחתית התשובה באופן אוטומטי
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמהלילי10/04/2011
לפני כחצי שנה עקרתי שן טוחנת (אחרונה חלק תחתון) מאז ההרדמה לא פגה יש לי תחושה של כובד בחלק התחתון של השפה ותחושת אי נוחות בתוך הפה אמרו לי שהעצב מרפא את עצמו וזה ייקח זמן האם יש מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה - תגובה
לצערי אין מה לעשות, למעט לתת לזמן לעשות את שלו....
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת רוק סתומהאסתר07/04/2011
שלום,\
עקב נשיכה יש לי בלוטת רוק סתומה ונפוחה.
לצערי קורה לי לעיתים קרובות.
בעבר ביצעתי פעמיים הוצאתם להליך כירורגי.
אציין שלעיתים זה נעלם מעצמו.
כרגע מזה כשבועיים וחצי הבלוטה לא נעלמה.
כמה זמן צריך לחכות עד לאבחנה שכדאי להוציאה בפעולה כירורגית?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת רוק סתומה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/04/2011שבועיים הם זמן מספק להוצאת הבלוטה במידה ולא נעלמה. חשוב לזכור כי במידה ומדובר בשפה התחתונה קיימות בה מאות בלוטות קטנות העשויות לעבור חסימה או נזק המביא להתנפחותן וכי הוצאת הבלוטה הבעייתית אינה מהווה ערובה כי התופעה לא תחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים לא נסגרות,בדוי07/04/2011
שלום, סיימתי לא מזמן את הטיפול בשיניים בעזרת גשר, השיניים הקדימיות שלי יצאו מדי והיה לי רווחים, רציתי לדעת למה אני עדיין לא יכול לסגור את השפתיים בצורה נורמלית.
הרופאה אמרה שהשפה העליונה שלי קצרה מדי, איך אפשר לתקן את זה אם בכלל אפשר ?,
זה ממש חוף אני בדיכאון מזה כבר מלא זמן ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים לא נסגרות, - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/04/2011ניתן לתקן את המצב ע"י ניתוח בלסתות המשנה את מנחן ואורכן
יש צורך בבדיקה משולבת ע"י אורתודונט וכירורג פה ולסת על מנת להתאים את סוג הניתוח למצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפתיים לא נסגרות
בדוי13/04/2011איפה אני יכול להיבדק ואם יש מספר טלאפון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בחניכייםאבי06/04/2011
שלום רב.
יש לי בלוטת לימפה תת ליסטית מוגדלת תגובתית (לאחר אולטרה וניקור) במשך כבר שנים.
רבות.
ניסיתי לברר למה היא מוגדלת בכמה תחומים . לאחר בירור רופא שינים מסתבר שהשיני בינה שלי נחמדות אך אין להם מקום בפה והם פוצעות את החניכיים(הם באלכסון ובלי מקום אך לא כלואות), עקרתי שן אחת תחתונה לפני כחצי שנה ולא חשתי הבדל בכאב שהיה באיזור מסביב לשן. חזרתי לרופא לפני כשבועיים וגם העליונה נעקרה כי גם היא פצעה את הפה והחניכיים בפנים.
אני שבועיים לאחר העקירה. המקום שממנו נעקרה השם(החור עצמו) כבר לא כואב.
אך כל איזור שליד שכאב עוד לפני שהשיניים נעקרו (האיזור שכביכול אותו השיני בינה שיפשפו ופצעו) עדיין כואב ולא חל שיפור.
האם הדבר אומר שלא שיני הבינה הם אלו שגרמו לכאב מסביב? כמה זמן אמור כאב כזה בחניכיים שנגרם עקב פציעה/שריטה של שן הבינה לעבור? אולי אני סתם פזיז וזה יעבור?
כמה זמן עליי לחכות שזה יעבור בשביל לדעת האם זה כאב שנובע ממשהו אחר ?
בינתיים עברו שבועיים מאז העקירה של השן העליונה אך הכאב מסביב לא עבר(החור שבו הייתה השן כבר לא כואב.רק האיזור שנפצע)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחניכיים - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/04/2011כדאי להמתין עוד כשבועיים ובמידה ולאחר מכן לא יחול שיפור בכאב לגשת לבדיקת מומחה לכירורגיה פה ולסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת ציסטה מהלסת התחתונהאמנון06/04/2011
שלום,
לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח להסרת ציסטה בלסת התחתונה מצד שמאל (מתחת לשן בינה כלואה). בניתוח הסירו את רוב הציסטה וחלק מהשן. (לא ניתן היה להוציא את כולה). הרופא שם לי נקז בפה ונתן לי הוראות לבצע שטיפות יומיומיות עם סיילין . הציסטה נשלחה לבדיקה היסטלוגית ונאמר לי שאיאלץ להיות עם הנקז חודשים (!!!)
עקב הניתוח וטיפול שיניים קודם ,נאלצתי ליטול אוגמנטין (875 מ"ג *2) במשך שבועיים!
כרגע יש שני דברים שמאוד מפריעים לי: הראשון- הנקז שמאוד קשה לאכול איתו. האם באמת הגיוני שיוציאו אותו תוך חודשים?? מדוע כ"כ הרבה זמן???
השני- הלשון שלי הפכה לצהובה (כולל ריח לע נעים מהפה)...... האם כתוצאה מהכמות הגדולה של האנטיביוטיקה???
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת ציסטה מהלסת התחתונה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט06/04/2011מטרת הנקז היא להביא להקטנה בגודל הציסטה כך שלאחר תקופה מסויימת , בד"כ מס' חודשים, ניתן יהיה להסירה ללא השארת פגם רחב בעצם . לאור שאת נאמר לך שתאלף להשאר עם הנקז. חשוב לבדוק שאינו מפריע לסגירת השיניים ואינו ננשך על מנת שלא יצא ממקומו. הצביעה על הלשון עשוייה להיות עקב פטריה שהתפתחה בלשון כתוצאה מטיפול אנטיביוטי. יש צורך בבדיקתך על מנת לאשר אבחנה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן קרקעית הפהליאת05/04/2011
שלום רב, סבתא שלי בת 81 אובחנה כחולה בסרטן קרקעית הפה (בלסת תחתונה ומתחת ללשון). היינו היום בפגישה אצל פרופסור מומחה לאא"ג ולשיקום פה בהמלצת הרופא שפיענח את ממצאי הביופסיה, וזה הודיע לנו שכרגע נראה שהפתרון היחידי הוא ניתוח לכריתת הלסת התחתונה, השתלת עצם מהרגל כדי לשקם את מראה הפנים.
לפי דבריו הניתוח הוא בלתי נמנע ולא ניתן לטפל בכימו או בכדורים.
סבתא מאוד מבוגרת וסובלת מלחץ דם גבוה וחלשה בד"כ.
אנחנו חוששים מאוד שלא תשרוד את הניתוח והפרופ' אמר שאורח חייה ללא הניתוח שווה את הסיכון שבביצוע הניתוח.
אני מודאגת מאוד. מה דעתכם? חשבו לפנות לגורם נוסף לקבלת חו"ד נוספת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן קרקעית הפה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן06/04/2011שלום
ההחלטה היא , כמובן, לא קלה.
קבלת ההחלטה מוטלת עליכם בלבד, ואף אחד לא יכול לעזור לכם בתהליך קבלת ההחלטה.
מומלץ שיהיה לכם את כל המידע הרלבנטי, ולכן תמיד כדאי לשמוע עוד חוות דעת.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת נוספת
ליאת13/05/2011שלום
ראשית תודה על התגובה המהירה.
קיבלנו את המלצתך לחוות דעת נוספת , לאחר פגישה עם פרופסור מומחה
בצירוף בדיקות PET/CT , MRI
נאמר לנו שסבתי נמצאת בדרגה 2 והומלץ לנו לעשות ניתוח להסרת הגידול וניקוי העצם בלבד ללא כריתה.
אנו חוששים שמא הניתוח הנ"ל לא יפתור את הבעיה עקב ההמלצה הראשונה שקיבלנו לכריתה ללא אלטרנטיבה.
נשמח לשמוע את דעתך
בתודה מראש
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון שחוזר כל כמה ימים בחיך העליוןעמי04/04/2011
בחודש האחרון יש לי פצעון בחיך העליון לקראת סוף הגרון שאני יכול לראות במראה, הוא קטן צהבהב כמו אקנה עם ממש קצת אדום מסביב
כל כמה ימים הוא נעלם ואז חוזר באותו מקום בדיוק , לא כואב רק מורגש בבליעה טיפה .
יתכן שאגש לרופא אבל מה לדעתך הסיבה לזה והאם זה יכול להיות מסוכן האם זה בכלל יכול להיות סימפטום של סרטן הפה חס וחלילה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעון שחוזר כל כמה ימים בחיך העליון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/04/2011יש צורך בבדיקת הנגע ע"י מומחה לרפואת הפה. לא ניתן ללא בדיקה להעריך מה הגורם להופעת הכיב אולם במידה והוא קיים זמן ממושך נדרשת בדיקתו בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמרתי שהוא ממושך
עמי06/04/2011אמרתי שהוא נעלם וחוזר . אשמח לתגובה שונה מ"לך לרופא"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שןרני צדקה02/04/2011
שלום רב
יש לי דלקת מתחת לשן ולדברי רופא השיניים שאכן ניתן לסמוך עליו יש צורך בעקירה,לדבריו לא ניתן לשים שתל מכיוון שאין מספיק בשר.
שאלתי האם יש פתרון חוץ מעקירה.
תודה .
רני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן - תגובה
ד``ר דניאל ניצן03/04/2011שלום
אם השן אבודה, צריך לעקור אותה
בברכה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלסת העליונה- קרוב לאוזנייםמיכל02/04/2011
לפני כחודשיים התחילו לי כאבים בשיניים האחוריות, עשיתי צילום ואמרו שיש 2 שיני בינה, אך ממש ללא צורך להוציא אותם. (יושבות יפה ולא צריך כרגע להוציא)
בדקו את הסיבה וגילו שיש חור.
עשיתי סתימה לפני חודש, אבל עדיין מאז מאוד מאוד כואבות לי האוזניים והלסת העליונה..
הלכתי לרופא אף אוזן גרון, ואמרה שהאוזניים תקינות ואין מה לעשות..
כאבים כל יום, בעיקר רגישות לחום וקור.. הכאבים בלסת קרוב לאוזן הימנית...למי עוד לפנות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלסת העליונה- קרוב לאוזניים - תגובה
ד``ר דניאל ניצן03/04/2011שלום
פני לכירורג פה ולסת לייעוץ
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)