מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים כחולים בפנים לאחר עקירהלחמית07/07/2011
עברתי עקירת שן בינה, ואני סובלת כבר 10 ימים מסימנים כחולים סביב השפתיים וכל הלחי. האם זו תופעה טבעית? מתי אמור לחלוף? מאד מאד מלחיץ אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים כחולים בפנים לאחר עקירה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/07/2011סמנים של שטף דם צפוי שיעברו תוך 3-5 ימים. מומלץ כי תיגשי לבדיקה בהקדם ע"י כירורג פה ולסת לבחינת התופעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחיך העליוןטלי07/07/2011
שלום,
מזה כשבועיים אני מרגיש כאבי גרון ואוזניים בזמן בליעה
בימים באחרונים גיליתי בליטה בחיך העליון מיד לאחר החניכיים השמאליות בואכה הלוע, שכשאני נוגע שם זה כואב ולפי הבנתי הכאבים בבליעה נובעים מאוכל\רוק שנוגעים בנקודה.
רופא שיניים שלח אותי לצילום פנורמי וקבע שזה לא שן בינה או משהו שקשור לשיניים אך לא יכל לעזור לי.
מה זה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה ולמי עליי לפנות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחיך העליון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/07/2011מומלץ כי תבדקי ע"י כירוג פה ולסת עם הפנורמי שביצעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח ליותר פירוט, מה זה יכול להיות?
טלי10/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן הזוג חורק שינייםשירה06/07/2011
שלום,
בן זוגי חורק שיניים בלילה, הדבר מפריע לי מאוד ואני מתעוררת לפחות פעם בלילה בגלל זה ומתקשה לחזור להרדם.
האם יש דרך להפסיק את זה? יש לציין כי יש לו סד לילה
בנוסף- האם יכול להיות שאני אתחיל לחקות אותו מתוך שינה וגם לחרוק שיניים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן הזוג חורק שיניים - תגובה
ד``ר דניאל ניצן06/07/2011שלום
1. זה לא מדבק
2. אני לא מכיר דרך "להפסיק" את זה, למעט סד לילה, שלדברייך הוא משתמש בו כבר.
שינה ערבה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטייה בפרק הלסתמירב05/07/2011
שלום, יש לי סטייה במפרק הלסת לצד שמאל ,הפה שלי נפתח בזיג זג כך אמר רופא פה ולסת .
אני מרגישה פעימות באיזור שמורגשת גם בחיך בחלק השמאלי האם ישנו קשר לסטייה שבפרק הלסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטייה בפרק הלסת - תגובה
ד``ר דניאל ניצן05/07/2011שלום
ייתכן שיש קשר, אך כדי לשלול או לאשר, צריך לבצע בדיקה קלינית.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעש באוזן - מפרק הלסתחופית04/07/2011
שלום,
אני בת 21, עברתי תאונת דרכים בזמן שירותי הצבאי לפני כשנה וחצי.
הפגיעה העיקרית היא פגיעת ראש, ישנו גם פציאליס למרות שאחרי תקופה נותרו לי השאריות
בשל כך בתקופה האחרונה לחקור ולבקר את עצמי רבות וגילתי שישנו רעש מטריד בזמן חיוך או תנועה שהפה מעורב בה
הייתי אצל רופא א.א.ג עשיתי בדיקת שמיעה וכו', הרופא שלל פגיעה באוזן והפנה אותי לרופא פה ולסת אני אמורה לקבל את ההפניה ממשרד הביטחון.
אני מאוד מוטרדת מהרעש שישנו באוזן (אני רוצה לציין שהרעש איננו טינטון)
האם זה יכול לנבוע מפגיעה במפרק הלסת? שחיקה או סדק?
ואם כן, מדוע הוא לא מתאחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש באוזן - מפרק הלסת - תגובה
ייתכן שאת מרגישה, ושומעת, קליקים בפרקי הלסת. זו תופעה נפוצה, המשקפת שחיקה בסחוס בפרק הלסת. בדרך כלל זה לא קשור לתאונות דרכים.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא ראו בMRI שחיקה של הסחוס?
אורחת31/07/2012להלן הממצאים בבדיקת MRI פרקי לסת:
בסריקת המפרקים הטמפרו מנדיבולרים:
*בעמדת פה סגור מודגמת עמדה תקינה של הקומדילים המנדיבולרים במרחשות הטמפורליות. מודגמת עמדה תקינה של הדיסק עם רדוקציה מיטבית.
*בעמדות פה פתוח מודגמת טרנסלציה קדמית מיטבית עם התייצבות ראש הקונדיל המנדיבולרי מתחת לאמיננציה הטמפורלית כאשר הדיסק ביניהם הן מימין והן משמאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לי שחיקה בסחוס בפרק הלסת???
אורחת31/07/2012האם יש לי שחיקה בסחוס בפרק הלסת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע עם נוזלליאת04/07/2011
שלום רב.
היום חשתי במשהו שממוקם מעל הניב העליון ממש קרוב לאף מבפנים...כשהכנסתי לשון חשבתי שיש שם פירור של אוכל ואז ראיתי שזה לא יוצא. הפכתי את השפה העליונה כלפי מעלה והיתה שם כמו שלפוחית קטנה עגולה וצהבהבה-שקופה בקוטר של כ - 1 מ"מ. כשהעברתי את האצבע מצד אחד לצד השני היא פשוט התפוצצה, הנוזל המועט שהיה (שקוף וצלול) ישר נעלם והתמזג עם הרירית וכרגע כשאני מעבירה את הלשון זה לא ממש חלק ובמבט רואים רק נקודה אדמדמה קטנה איפה שהיתה קודם השלפוחית. עין בלתי מזוינת לא תבחין שם בכלום. זה חלק למדי ורק אם אני מתרכזת טוב טוב אני יכולה להרגיש שקודם היה שם משהו. על פניו האזור נראה רגיל לגמרי. אני לא מעשנת ולא שותה, בת 36 בריאה. זה לא כאב בכלל. מה ייתכן?
אשמח לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע עם נוזל - תגובה
ייתכן שהיה נגע, נפוץ למדי, הנקרא מוקוסל, והוא מורכב מבלון המלא ברוק. אם המקום יתרפא עוד שבוע-שבועיים, הדבר אינו מצריך תשומת לב נוספת.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשוןמודאגת03/07/2011
הי לאחי התגלה אצל רופא שניים בבדיקה שיגרתית גוש על הלשון בצד שמאל כמו כן במהלך זמן רב סובל מכאבי אוזניים.
היום הוא היה במיון והרופא הוצא לו את האזור בניתוח וכמו כן לקח ביופסיה מהאזורלאמר שהאזור לא נראה טוב אחי בחור בן 35 בריא ולא מעשן מה הסיכוי שמה שנמצא הינו ממצא בעייתי ומה הם הטיפולים והסיכויים להחלים במידה ומדובר במשהו בעייתי יותר אנו צמאים לתשובות כלשהם משום שהרופא לא יכל או רצה להרחיב כמו כן אחי היה היום אצל רופא אף אוזן גרון שאבחן לו פיטריה בגרון שלדעתו גרמה לכאב האוזניים והמליץ טיפול באנטביוטיקה שבכל מצב הוא לוקח הדבריםהאם יתכן קשר אפשרי בן הדברים נחנו ממש משוועים למענה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון - תגובה
אני מציע שתמתינו לתשובת הביופסיה, ואז כל המידע הרלוונטי יועבר אליכם.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת כברליטל03/07/2011
היי, יש לי בליטת לסת עליונה ולסת תחתונה שהיא אחורנית מדי הומלץלי על ניתוח ומאז אני לא מפסיקה לחשוב על מה יהיה אחרי הניתוח ולפני הניתוח. יתי אצל שלושה או ארבעה מומחים שונים ודעותיהם היו שונות זו מזו אני ממש מיואשת אני לא יודעת אם לעבור אותה או לא רק מעצם הסיכונים הכרוכים בא אם אני יצטרך לחזור לגשר איך השיניים יהיו אחרי ואיך אני יסתדרעם המלטעות בשיניים ומה הסיכוים שניתוח מסוג הזה יצליח בבקשה תעזרו לי תודה ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת כבר - תגובה
ד``ר יזהר שוחט03/07/2011סיכויי ההצלחה של ניתוח גבוהים ביותר. במרבית המקרים האם מבוצעת הכנה אורתודונטית נכונה טרם הניתוח אין צורך בתנועות שיניים גדולות לאחריו והסמכים מוסרים יחסית מהר. מומלץ כי תבחרי בצוות אורתו כירורגי מנוסה העובד בבשיתוף פעולה ארוך ותפני אליו את כל שאלותיך טרם הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהאתי02/07/2011
האם זה מקובל ללכת לבדיקה של ריריות/ רקמות רכות? האם כאשר עושים בדיקה כללית, הרופא בודק גם את הריריות הרכות?
בחל העליון של הלחי יש לי מעין קפל קשה שמעט מציק, בצד השני של הלחי אין דבר כזה והאזור חלק. האם זה משהו שצריך לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן03/07/2011שלום
אם יש משהו הנראה לך חריג בריריות, אנא פני לרופא השיניים שלך לבדיקה . במידת הצורך הוא יפנה אותך לכירורג
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות חזקות באוזןלי01/07/2011
שלום רב
אני בת 42 ויש לי כמהה ימים דקירות באוזן הייתי אצל רופא אף אוזן וגרון שאמר שלא רואה כלום וכנראה יש לי עודף חשמל בראש פעם ראשונה אני שומעת את זה
הייתי אצל רופא שיניים לא ראו כלום אני אובדת עצות ממה נובע הדקירות באוזן ?
מה זה ?
מה עושים ?
אודה לך על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות חזקות באוזן - תגובה
ד``ר דניאל ניצן01/07/2011שלום
נשמע שהבעיה היא בתחום אא"ג, ולא בתחום שבו אני יכול לעזור
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת במיפרק הלסתדנה29/06/2011
שלום רב,
אני כבת 30 בריאה,כבר שבוע אני סובלת לסירוגין מכאבי ראש ,ופנים, כאבים ברקות , דקירות וכאבים באוזניים,וסחרחורות ...התחילו גם כאבים בפה באזור החניכיים והשיניים ולכן הלכתי לרופאשיניים שקבע שיש לי דלקת במיפרקי הלסת . הוא נתן לי טיפול של כדורי וולטרן . שאלתי הראשונה היא מה זה אומר דלקת בלסת? האם זה כרוני?....זכור לי שגם לפני שנה סבלתי מזה וזה עבר מעצמו. שאלה שנייה האם יש קשר בין דלקת במיפרקי הלסת וכאבים שבאים והולכים בקרקפת ? שמתי לב בימים האחרונים שהקרקפת רגישה וכואבת במקומות מסויימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת במיפרק הלסת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט30/06/2011כאבים בקרקפת אינם קשורים למפרק. דלקת בפרק עשויה לנבוע עקב עומס עליו והטיפול נועד להעלימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפרק הלסתאורית29/06/2011
היי יש לי כאב בזווית של הלסת , יש לי סטייה של מפרק הלסת?
האם סטייה יכולה לעורר כאבים חזקים?
דבר נוסף אני מרגישה לחץ על האף, האם יכול ליהות איזשהו קשר למפרק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפרק הלסת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט30/06/2011לחץ על האף אינו קשור למפרק . לא ברורה מהי סטייה של מפרק הלסת ולכן לא אוכל לענות על השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הכרת ניב חלב כלועהמרינה28/06/2011
שלום,
העברתי ניתוח הכרת ניב חלב כלועה בלסת העליונה הממוקמת הוריזונטלי ויחסית גבוה.
אחרי ניתוח חלק מהשן נשאר בלסת וכירורג אמר שאי אפשר להבדיל בין עצם ובין שן.
מצב הזה מפריע להמשך טיפול אורתו ורופא ממליץ לבדוק עוד פעם אפשרות לסלק חלק שנשאר
על ידי ניתוח חוזר. מה דעתכם – האם זה אפשרי אילו סיבוכים יכולים להיות בדרך ?
האם ניתוח כזה עושים בהרדמה כללית בלבד או שאפשר גם בהרדמה מקומית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הכרת ניב חלב כלועה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט30/06/2011תלוי היכן ממוקם הניב וכמה ממנו נותר בלסת וזה יקבע האם נדרשת הרדמה כללית או מקומית. במידה והשן מאוחה ללסת הדבר ידרוש עקירה כירורגית עם סילוק עצם נרחב לכן אם ניתן לוותר על העקירה - מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע על הלשוןגלית27/06/2011
יש לי שני נגעים בצע כחול-סגול בצד הלשון..הראשון מאוד קטן,כמו נקודת חן אך בולט והשני קטן בהרבה פחות בולט,אני בת 22,אין בעיה אחרת בלשון לפי רופא משפחה,הפנה אותי לפה ולסת אך קופת חולים הפנתה אותי לא.א.ג..
רופא המשפחה חושב שאולי מדובר בהצטברות כלי דם?סוג של גידול?שפיר?עלול להיות סרטני?
השבוע יש לי תור לאבחן אם צריך ביופסיה או לא..
מה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע על הלשון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט28/06/2011הדבר עשוי לנבוע אכן מכלי דם ויש מקום לבדיקתך ע"י כירורג פה ולסת ולא ע"י אא"ג שזו לא תחום התמחותו!. לאחר בדיקת הכירוג יוחלט צורך הטיפול ובביופסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגע בלשון המשך
גלית28/06/2011אוקי,אני אבדוק מול קופת החולים,הם טוענים שאני צריכה לעבור דרכו כדי לקבל הפנייה..
זה עלול להיות משהו מסוכן?גיליתי את זה לפני שנתיים בערך,התגייסתי ושכחתי מזה כי זה לא מורגש..יש בזה סיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגע בלשון
גלית28/06/2011יש לציין שזה לא השתנה בכלל..לא בגודל ולא בצבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש עצם בחיך עליוןאילנית27/06/2011
שלום, שמי אילנית והייתי אצל רופא שיניים והוא הפנה אותי לרופא פה ולסת. יש לי גוש עצם ובשר באמצע בחיך העליון בגודל של שתי סנטימטר בערך.הייתי בטוחה שזה המבנה של החיך עד שהרופא הפנה את תשומת ליבי. אני לא יודעת אם זה אצלי מספר חודשים או אפילו שנים.האם יש סיכוי שזה סרטני או גידול שפיר או האם קיימת איזשהיא אפשרות שזה מולד ?האם בכל מקרה מבצעים ביופסיה. בבקשה תענו לי על שאלות אלה.אני מאוד לחוצה ומודאגת מכך.
הרבה תודה
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש עצם בחיך עליון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט28/06/2011בליטות עצם שפירות שכיחות יחסית בחיך הקשה ועשויות להגיע לגודל כפי שתיארת. לרוב אינן מטופלות אלא אם גורמות להפרעה תפקודית כלשהו. את מרבית הבליטות הנ"ל משאירים למעקב תקופתי. מומלצת בדיקה אצל הכירורג על מנת לאשר זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מכל הלב
אילנית28/06/2011אני מקווה שזה המצב שלי. תודה על התגובה המהירה.אני בוכה לאחרונה רק מהפחד.תודה ושוב תודה ואני מקווה בע"ה שזה באמת שפיר.
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)