מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממה עשוי מבנה?נועם10/06/2009
שלום
רציתי לשאול מאיזה חומר בדר"כ מיוצר המבנה שבשיניים שלי
הוא מופיע בצבע אפור-כסוף?
אני כבר זמן ממושך מסתובבעם מבנה ללא כתר ותוהה אם יש בזה
סכנה כלשהיא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה
ד``ר עדי אריאלי10/06/2009מבנה יכול להיות עשוי ממספר חומרים בהתאם להחלטת הרופא: אמלגם (כסוף) או חומרים מרוכבים. כמובן שאין סכנה מהימצאות החומר בפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיני בינה כלואותרועי10/06/2009
שלום רב,
אני רועי בן 23
בביקורי אצל רופא השיניים הוא קבע ששן הבינה שלי מצד ימין בלסת התחתונה יכולה לגרום לתזוזה של שאר השיניים ולדחוף את הלסת קדימה ובנוסף אמר שהיא יכולה לפגוע בעצב.
לכן הוא המליץ לעשות ניתוח כירוגי להוצאת השן הכלואה במיידי.
אני רוצה לציין שאני מרגיש טוב ואין לי לחץ או כאבים ולא סבלתי אף פעם מנוכחות שן זו, לכן אני מעוניין לקבל את המלצתך בנושא זה.
ברצוני לדעת מה הסיכון בניתוח שכזה (אם בכלל צריך)? בנוסף אני מעוניין לדעת מה יכולות להיות ההשלכות אם לא תוצא השן.
מצורף הצילום הפנורמי של הפה
בתודה מראש,
רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לפנות לפורום פה ולסת
ד``ר עדי אריאלי10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי אבניתשבע10/06/2009
האם כל השינניות עובדות לפי שיטה אחת, או שקיימות מספר גישות בניקוי האבנית, כגון: ניקוי ע"י מיכשור חשמלי לעומת ניקוי עם כלים שאינם חשמליים. כיצד אדע איזו שיטה מתאימה לי? והאם ייתכן כי ניקוי אבנית בשיטה מסויימת עלול לפגוע בבריאות השיניים בצורה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי אבנית
ד``ר עדי אריאלי10/06/2009אף שיטה אינה פוגעת אלא להיפך כל עוד היא מבוצעת נכון. לרוב ניקוי רק עם מיכשור חשמלי אינו מספיק ויש לנקות לאחר מכן גם עם כלים ידניים. בחירת שיננית חשובה לא פחות מבחירת רופא ולכן מומלץ לבחור לפי המלצות והתרשמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שיני בינה בריאותיעל10/06/2009
רופא השיניים שלי אמר שאני צריכה לעקור 3(!) שיני בינה בעקירה כירורגית
שתי השיניים העליונות בריאות לחלוטין, והשן השלישית (תחתונה) צמחה במאוזן, כלומר היא לא בקעה מעל החניכיים, בצילומים זה נראה שהיא ממש "שוכבת" בצורה מאוזנת,
הרופא אמר שחייב לעקור אותה, וכתוצאה מכך גם את השן בינה (הבריאה) שמעליה כי מתחתיה יש רק חניכיים.
לגבי השן הבריאה השנייה-אותו סיפור, רק שאין מתחתיה שן בינה כלל, כלומר גם היא נמצאת מעל חניכיים ואין מתחתיה כל שן.
אני חייבת לציין שאני לא מרגישה כאבים, לא כואבות לי החניכיים, ואין לי כאבי שיניים,
ולכן אני מאוד מאוד מתלבטת אם לעקור. אחרי הכל מדובר בשיניים בריאות.
מה הסיבוכים שעלולים לקרות אם אסרב לעקור?
האם זה מומלץ אם אין כאבים כלל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה-שינוי במבנה הפנים בעקבות
יעל10/06/2009עקירה,
רציתי לברר האם ייתכן שינוי במבנה הפנים/לסתות בעקבות העקירות?
אחרי הכל מדובר ב-3 שיני בינה ואני מאוד מאוד חוששת לעקור כ"כ הרבה שיניים, כל שכן כשמדובר בשיניים בריאות..
אודה מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיני בינה
ד``ר עדי אריאלי10/06/2009מומלץ לעקור שיני בינה שצומחות בעמדות לא תקינות או כאשר אין מולן שן נגדית. אם אין כאבים ניתן להשאיר את השיניים למעקב אך ברוב המקרים יש בעיות בהמשך והן בכל מקרה נעקרות. אין שום שינוי חיצוני במבנה הפנים לאחר עקירות שיני בינה. לגבי סיבוכים וסיכונים עלייך לשאול את הרופא בהתאם לצילום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיגת חניכייםענבל09/06/2009
שלום רב
בעקבות נסיגת חניכיים עליי לעבור השתלות, חשבתי לעבור את הטיפול ע"י לייזר. רציתי לדעת כמה שנים טיפולים בלייזר נעשים בארץ? אחוזי הצלחה? ומה קורה במידה והשתל לא נקלט?
דבר נוסף האם מרפאתו של ד"ר מארק לוין מדיקליניק היא מומלצת לטיפול השתלות בלייזר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה / השתלה בלייזר
ד``ר גלית כהן10/06/2009אין דבר כזה השתלה בלייזר. לא ניתן לעשות השתלה בלייזר. יש אי דיוק במונח הזה. השתלה נעשית עי קדוח מדוייק בעצם. הקידוח נעשה רק עי מקדחים (עולים בקוטרם) המתאימים ומותאמים לסוג השתל.
ניתן להשתמש בלייזר לצורך החיתוך הראשון ברקמת החניכיים, במקום החיתוך הנעשה בסכין. ובתחום ההשתלות אין לחיתוך בלייז או בסכין יתרון זה על פני זה.
ככלל בבצוע השתלות רצוי לברר מי הרופא המבצע את ההשתלה, מה הנסיון שלו. ובמקרים מורכבים יותר לבדוק אם הרופא מומחה למקצוע כירורגי או שהוא רופא שיניים כללי.
אין האתר ממליף או מחוה דעה על מרפאות ספציפיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה קבועהיואב09/06/2009
לפני שנה הדביקו לי כתרים קבועים. גשר תחתי ועילי של 7 שיניים כל אחד.
ההדבקה היית זמנית והייתי אמור להגיע מספר שבועות לאחר מכן להדבקה קבועה.
אולם מעלם לא ניגשתי לבצע את ההדבקה הקבועה.
פשוט רציתי להתרגל לכתרים, ופחדתי שבמידה ותעשה הדבקה קבועה ולא אהיה מרוצה מהם
הורדתם תהיה משימה בלי אפשרית.
שאלתי היא : מהי החשיפה הקיימת מאי הדבקה קבועה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה זמנית / קבועה
ד``ר גלית כהן10/06/2009הדבקה זמנית היא מחומר הנוטה להספג בחלל פה, בהשפעת הרוק. כשהדבק נספג עלולה להתפתח עששת מתחת לכתר ואתה לא תרגיש זאת.התפתחות עששת מתחת לכתר תביא לכשלון וצורך בהחלפת השחזור.
פנה דחוף להדבקה קבועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי השתלת עצםמורן09/06/2009
הי,
ביום שישי האחרון עברתי השתלת עצם בחלק העליון של הלסת מעל הניב.
כרגע אין ממש כאב, אלא סוג של רגישות באזור.
(כמובן שישנם שם תפרים, ואני מטפל בשטיפות ואנטיביוטיקה))
מה שכן, העור במקום ההשתלה נראה לא אחיד בצבעו, ומזכיר במרקם שלו עור אחרי שהייה ארוכה במים.
האם זה אומר משהו לגבי ההצלחה של ההשתלה?
מה הסיכוי שהשתלה כזו לא מצליחה?
ועוד משהו - האם במקרה שהשתלה לא מצליחה, הרופא אמור לקחת אחריות ולבצע השתלה חוזרת ללא תשלום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת עצם
ד``ר גלית כהן10/06/2009הצבע שאת/ה מתארים מתאים לשלב הריפוי. הריפוי בתחילתו לבנבן, אחכ ורדרד, אדמדם עד לקבלת צבע תקין.
רופא אחראי טיפולו. האם זה בתשלום או לא זה תלוי בסיכום בינך לבין הרופא שלך. אין חוקים בקטע הכלכלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה מבנה ?קירשון09/06/2009
למה מתכוונים כשאומרים שצריך לעשות מבנה לפני שעושים כתר ?
האם זה הבורג שמכניסים אל תוך תעלת השורש או שיוף השן בפועל לפני הדבקת הכתר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה
ד``ר גלית כהן10/06/2009מבנה הוא הטיפול הכולל בורג או סוג של יתד המותאם לתעלת השורש, לפני הכנת השן לכתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שינייםאוהד09/06/2009
היי,
יש לי 2 שאלות:
1. לגבי הלבנת שיניים ביתית, הערכות שמוכרים באמת עוזרות? ואם יש אחת מומלצת.
2. יש לי כתם שחור בין השיניים, המברשת לא מגיעה לשם, איך אפשר להוריד אותו? ואם הלבנת שיניים אמורה להוריד כזה דבר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים
ד``ר גלית כהן09/06/2009כתם שחור בין השיניים הוא בד"כ עששת. או צביעה של שחזור ישן, או צביעה של השן עי חיידקים.
אף אחד מאלה לא יעלם מעצמו ולא ע"י הלבנה. יש לפנות לרופא שיניים.
הלבנה ביתית הנמכרת בבתי המרקחת מכילה אחוזים נמוכים מאד של חומר הלבנה והתוצאות בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחדשים את האימון ברופא השינייםרונית רינת08/06/2009
חוויתי חוויה לא נעימה שגרמה לי לאבד את האמון ברופא השיניים ויש לי תחושה שרופאי השיניים פשוט לא הגונים בטיפוליהם , כאשר אני מגיעה לבדיקה הם חייבים למצוא משהו שאינו בסדר גם אם הכל בסדר . הדבר פוגם בטיפול בפי ובשיני . המקרה , שהייתי עם ביתי במרפאת שיניים של קופ"ח ואחרי שסייימתי לשלם ביתי הגיעה לטיפול האחרון בשיניה הרופא אמר לה שיש עוד שן שצריך לטפל ...התחושה שרופאי השיניים יוצרים מצב גם שאינו נכון ותואם מציאות . דבר זה גרם לי להדיר רגלי ממרפאות השיניים ולאבד את האמון . ובכל זאת , נדרש רופא שיניים ואשמח לקבל טיפ כיצד ניתן להשיב את האמון איזה שאלות יכולות לעזור לי להאמין שהרופא כוונתו מקצועית ואמיתית ולא להרוויח עלי כסף ... מצפה להתייחסותך . רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוב רובם של רופאי השיניים הגונים
ד``ר גלית כהן09/06/2009וישרים. אם אינך מוצאת רופא שיניים שאת מצליחה לבנות עימו קשר אמין, אולי האשם אינו בכל קהילת רופאי השיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתל או כתר ?רונית רינת08/06/2009
נשברה לי שן מתחת לכתר , רופא השיניים בקופ"ח אמר דחוף לעקור את השן ולעשות שתל . האם זוהי הברירה היחידה . לאחרונה שמעתי דעות לכאן ולכאן על שתלים ... מהם משפטי הזכות לקבלת החלטה לביצוע שתל ? הן בהיבט הרפואי והן בהיבט הכלכלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל
ד``ר גלית כהן09/06/2009שתלים הם פתרון מצויין , כאשר הם הפתרון המתאים. רק לאחר בדיקה מסודרצ ניתן לענות אם במקרה שלך מתאים שתל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה אחרי טיפול שורשציפי08/06/2009
אחרי טיפול שורש בשן טוחנת בלסת תחתונה נותרה חוסר תחושה חלקית בלשון, בצד השן,
שחלפה אחרי מס' שבועות.
1. ממה הדבר נגרם ?
2. האם זו תקלה ?
3. האם הדבר מצביע על סיכון למקרה דומה בטיפול נוסף ?
תודה
ZIPY* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בתחושה בלשון
ד``ר גלית כהן09/06/2009יתכן ובזמן הרדמה המחט נגעה בעצב. העצב המעצבב את הלשון נמצא ב"מסלול" ההרדמה של הלסת התחתונה. זה נדיר ביותר ובדכ חולף עם הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות הלבנת שינייםgili07/06/2009
שלום,
רציתי לדעת איפה ניתן להשיג את המדבקות להלבנת שיניים של CREST?
הייתי בסופר פארם ואמרו לי שכבר לא משווקים אותם.
מישהו יודע איפה ניתן להשיג את זה בארץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שאני יודעת לא ניתן להשיגן
ד``ר גלית כהן15/06/2009בארץ יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להשיג
יעל17/06/2009ניתן להשיג אצלי 0528204550
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מוות :(.....06/06/2009
שלום !!
אני בת 14 .
ויש לי פחד מוות מרפואת שיניים ובמיוחד מהזריקות הרדמה , איך שאני נכנסת לחדר של רופא השיניים הבטן שלי מתהפחת אני רועדת לפעמים מתחילה טיפה להזיעה ניהיה לי חם , ואני מתה לברוח משם .
עברתי פעם עקירה מסובחת שהיה צריך לחתוח את החניכיים או משהו כזה וכמובן שכל זה נעשה ללא ידיעתי לכך , אמא שלי אמרה לי שזאת עקירה רגילה ושזה לא כואב [ זאת הייתה העקירה הראשונה שלי] , הגעתי לרופא הוא עשה לי זריקת הרדמה [אחרי איזה חצי שעה של בכי] , והתחיל לעשות משהו בשן ואתחלתי לצעוק א\ הוא עשה לי עוד זריקה גם היא כאבה לי אז צעקתי , ואז אני זוכרת שנכנסו עוד כמה רופאים והכל נהיה מטושטש , הרגשתי כאבים , למרות שעשו לי באותו הטיפול 5 זריקות הרדמה , כי הרגשתי שחותכים משהו למרות שזה לא כאב וראיתי דם [הכל היה לי מטושטש] אז צעקתי וחשבו שכואב לי , מאז אין לי שום אמון ברופא , ואני מאוד מפחדת להגיעה למצב הזה שוב .
אני בטוחה שיש לי מלא סתימות שאני צריכה לעשות , ואמא שלי רוצה שאני יתחיל טיפול מקיף של השיניים , ואני מאוד מאוד פוחדת , כשכואבת לי השן אז אני לא אומרת כלום , אני מכחישה .
מה אפשר לעשות כדי להרגיעה את הפחד ?\
יש לי כאב מוזר כזה כמו צמרמורת לכמה שניות כשאני שותה\אוכלת משהו קר או חם , מה זה יכול ליהיות ואיך אפשר להפסיק את זה ?
ועוד משהו , השיניים שלי תמיד זזות מחליפות מקומות , זזות קדימה זזות לצדדים , למה זה ככה ? , והאם אפשר לעשות טיפול ליישור השיניים בלי גשר , שלא חיים ללבוש אותו רצוף ?
מחכה לתשובה , תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מרפואת שיניים
ד``ר גלית כהן08/06/2009יש רופאים שהתמחו בטיפול בחרדה דנטלית. פני למומחה לרפואת הפה.
ניתן לבצע את כל הטיפולים בטשטוש או הרדמה ללית.
טיפול שיניים יכול וצריך להיות חוויה חיובית.
בנוגע ליישור שיניים.
יש שיטות אסתטיות ליישור שיניים, אבל צריך בדיקה והתאמה של שיטת הטיפול למצב שלך. בכל מקה לא מתחילים יישור שיניים לפני שמטפלים עששת. זה אסור בתכלית האיסור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בשןרוני06/06/2009
שלום רב. עקב אכילת פיצוחים שברתי חלק מכתר בחלקו הפנימי של הפה
מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בכתר
ד``ר גלית כהן08/06/2009לא ניתן לתקן כתר (חרסינה). אם השבר באזור פנימי, שאינו מהוה הפרעה אסתטית ואינו מהווה הפרעה בלעיסה, בסגר (לא גורם לדחיסת מזון). ניתן ללטש את קו השבר.
אם השבר גורם להפרעה, יש להחליף את הכתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)