מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פס לאורך השןאלירן03/01/2009
שלום רב לפני מספר ימים התחלתי לחוש ע"י הלשון כי בשן הקדמית שלי יש פס לאורכה. יש לציין כי לא קיבלתי מכה ואני לא חש כאבים. האם יתכן שנוצר סדק בשן, האם זה מבנה השן? במבט במראה נראה קו דק לאורך השן מה עלי לעשות? האם התופעה ידועה? כיצד מטפלים בבעיה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדק בשן
ד``ר גלית כהן10/01/2009זה יכול להיות סדק, יכול להיות שוליים של סתימה ישנה.
מחייב בדיקה לפני שאוכל להמליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש לאחר עקירהלילך03/01/2009
שלום לכולם, בעלי אתמול עשה סתימה פשוטה והרופא שיניים הזריק לו כמובן חומר הרדמה לפני עקירה כבר עברו 30 שעות מהעקירה יש לו כאבי ראש שמתחילים ברכה שמושכים לגזע הראש? צריך לדאוג זה מעולם לא קרה לו והאמת שזה קצת מבהיל כי גם אתמול לאחר 3 שעות שההרדמה עברה הוא לר יכל לפתוח את הפה כי כאבה לו להלסת מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ לחזור לרופא המטפל
ד``ר גלית כהן10/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני02/01/2009
שלום, אחרי טיפול אורטודנטי נשאר לי רווח בשיניים הקדמיות. רופא השיניים הציע לסגור אותו בעזרת שתי סתימות לבנות. השאלה של האם הסתימות עמידות?, והאם התוצאה המתקבלת נראית טבעית?, והאם הצבע של הסתימות יהיה זהה לצבע של השיניים האחרות?. אני קצת חוששת כי זה בכל זאת אלו שיניים קדמיות ובריאות, והרופא אמר שצריך ללטש אותן לפני הדבקת הסתימות, האם הליטוש פוגע בשיניים? תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירת מרווח בין שיניים קדמיות
ד``ר גלית כהן03/01/2009אם לא ניתן לסגור את המרווח עי סיום יישור השיניים (הפתרון היחיד שהוא לכל החיים) אז ניתן לסגור את המרווח בעזרת סתימות או ציפויי חרסינה. התוצאות יפות וטבעיות בשני המקרים.
ציפויי חרסינה - הצבע והצורה יציבים לשנים רבות מאד, אך "הוגעים" קצת בחומר השן והעלות גבוהה יותר.
סתימות לבנות - אין כמעט נגיעה בחומר השן והטיפול הוא מיידי. יש צורך בתחזוקה לעיתים קרובות יותר בהשוואה לציפויי חרסינה, כי הצבע משתנה עם השנים ויתכנו שינויים שיצריכו תיקונים. העלות כמובן נמוכה יותר משל ציפויי חרסינה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות נוספות
שלום04/01/2009תודה רבה על תשובתך, בקשר לצבע של הסתימות הלבנות לעומת השיניים האחרות, האם ניתן להבחין בהבדלי צבע?, ואם לא מרוצים מהתוצאה שהתקבלה ניתן להוריד את הסתימות או שבגלל הליטוש זה לא אפשרי?, וכמה זמן הצבע של הסתימות מחזיק מעמד? תודה מראש וסליחה על השאלות הרבות אני פשוט פוחדת לפגוע בשיניים, בכל זאת אלו שיניים קדמיות, והמטרה היא בסה"כ אסטית ולא בריאותית לכן אני רוצה לוודא שאני לא עושה טעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתימות לבנות
ד``ר גלית כהן11/01/2009סתימות לבנות יהיו בדיוק בצבע השן בהתחלה, הצבע מכהה עם הזמן. ניתן ל"רענן" את הצבע עי ליטוש, אחרי מס שנים יתכן ויהיה צורך בהחלפתן.
השלמות ניתן להסיר וללטש, כמעט ללא פגיעה בשיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בולימיה ושתליםי02/01/2009
רציתי לדעת כיצד בולימיה משפיעה על השתלים שפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולימיה ושתלים
ד``ר גלית כהן03/01/2009הנזק שבולימיה גורמת לשתלים קטן מזה שהבולימיה גורמת לשיניים טבעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפיקסטומי-חשוב ודחוףאייל01/01/2009
האם אפיקסטומי צריל לעשות רופא שינים שהוא כירורג?? איך אני יכולה למצוא כירורג טוב? אם אתם לא יכולים להמליץ אנא תגידו לי איך אני יכול לעשות את הבדיקה זאת ולמצוא מישהו טוב??? זה מאוד חשוב..ודחוף תודה רבה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש רשימה של מומחים לכירורגיה פה ולס
ד``ר גלית כהן03/01/2009באתר ההסתדרות לרפואת שיניים.
במנועי חיפוש שונים
והכל תלוי כמובן באזור הגאוגרפי בו את מחפשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפיסטומי
אייל04/01/2009אפיסטומי צריך לעשות כירורג? כתבת לי לבדוק באתר של ההסתדרות - אפשר לסמוך על זה שכולם שם מומחים וטובים? תודה רבה לך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים? טובים?
ד``ר גלית כהן10/01/2009יש מעל 7000 רופאי שיניים בארץ. אני מכירה בודדים מהם.
רק מי שהוא מומחה ברשיון משרד הבריאות (מס רשיון של 3 ספרות?) רשאי להשתמש בתואר מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהיעל01/01/2009
שלום, אני בת 23 והשיניים שלי בעיתיות. יש לי 3 טיפולי שורש שאחת מהן בשן קדמית.(שמשחירה) והשן הקדמית שלי השנייה נשברה לי שהייתי קטנה.(ורואים את ההבדל של השן מההשלמה) שאר השיניים שלי עם סתימות אפורות- והן קיבלו קצת גוון אפרפר מהסתימות. השיניים שלי קצת צהובות. מה אני יכולה לעשות??? אני בחורה שניראת טוב אבל עניין השיניים מציק לי. מה העלות של השיקום הזה? שמעתי שיש כל מיני ציפוי שיניים האם זה רלוונטי גם לשיניים הפנימיות??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא שיניים
ד``ר גלית כהן03/01/2009העלות תלוייה בסוג הטיפול שתבחרי עם רופא השיניים.
ניתן להלבים שיניים וניתן לצפות אותן, יש הבדל הן בתוצאה והן במחיר.
ניתן להחליף סתימות אמלגם (אפורות) בסתימות לבנות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נתוניםרומיל01/01/2009
היי הייתי מעונינת לדעת היכן כדי לי לעשות טיפול חדש על שן עם כתר טיפול שורש שטיפ טיפה השחירה בחניכים למעלה + הלבנת שיניים הייתי רוצה לעשות זאת אצל רופאים מיקצועיים אך גם לא ככ יקר בבקשה עזרתכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין זה מדור פרסומי של רופאים
ד``ר גלית כהן03/01/2009יש אלפי מרפאות שיניים בארץ.
אנחנו לא יכולים להשוות עבורך מחירים ומקצועיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימה זמנית ועקירהיאיר01/01/2009
בשל כאבים בשן 17 עברתי התחלה של טיפול שורש וסתימה זמנית. לאחר בדיקה וצילום פנורמי נמצא ששן בינה מס' 18 הרסה לחלוטין את שן 17 והיא מועדת לעקירה. כמה זמן אפשר להישאר עם הסתימה הזמנית עד לעקירת שן 17? האם זה דחוף או שהסתימה הזמנית תחזיק כמה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול דחוף
ד``ר גלית כהן01/01/2009כי בינתיים העששת מתקדמת, יתכנו כאבים וככל שעובר הזמן העקירה תהיה מסובכת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על טיפול שורשגונן31/12/2008
עברתי טיפול שורש בשן טוחנת עם 4 תעלות. במהלך הטיפול נשברה מחט בתוך התעלה. לטענת הרופאה לא ניתן לשלוף את המחט, המחט סותמת את כל התעלה ולכן אין בעיה. אבקש דיעה נוספת בנושא. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר שבור
ד``ר עדי אריאלי31/12/2008במקרים של מיכשור שבור בתעלות, לעיתים מעדיפים לא לנסות לחלצם אם הדבר עלול להזיק לשורש. בנוסף, אתה יכול לפנות לאנדודנט (מומחה לטיפולי שורש) לקבלת חוות דעת נוספת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפהיואב31/12/2008
שלום, לחברתי יש לעתים ריח מהפה. הריח יכול להגיע לפעמים גם זמן מה אחרי צחצוח שיניים. הצעתי לה שתקפיד על חוט דנטלי וצחצוח לשון וזה באמת עזר אך לא פתר את הבעיה לגמרי. שמתי לב שהתופעה יכולה להתרחש לפעמים גם זמן מה לאחר צחצוח. בתחילה אין ריח אך אחרי זמן לא רב כל כך פתאום מופיע הריח שוב. לא מדובר בריח חזק שמשפיע על הסביבה, אבל כמי שנמצא ביחסים קרובים יותר, זה מפריע לי מאד. הבנתי שיכולות להיות סיבות שונות לריח ושישנן דרכים לבדוק את זה. למי ניתן לפנות כדי לערוך בדיקה שכזו? האם כל רופא שיניים של קופת החולים יוכל לעשות אותה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהפה
ד``ר עדי אריאלי31/12/2008ריח הפה יכול לנבוע בעיקר מנוכחות חיידקים בחלל הפה, לרוב על הלשון, אך גם בחניכיים, ומסיבות נוספות פחות שכיחות. ישנן מרפאות המתעסקות בבעיה זו בבתי הספר לרפואת שיניים בת"א ובי-ם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- לשון נתפסת בשינייםקרן30/12/2008
אני כבת 36 בריאה. לאחרונה התקנתי 2 כתרים קבועים בלסת עליונה - אחד פנימי ואחד חיצוני, באותה לסת. מיד לאחר התקנתם חשתי אי נוחות ולחץ חזק על הלסת. הרופא טען שזה יעבור. (אלו לא כתרים ראשונים שהתקנתי בפה אצל אותו רופא, ומעולם לא היו בעיות). לאחר כשבוע ראיתי שיש כאבים בראש וברקות כתוצאה מנקישת השיניים בכתרים, ושוב הרופא טען שזה יחלוף.כעבור עוד שבוע זה כבר היה בלתי נסבל, אז הרופא שייף מעט את הכתרים, על מנת שלא ינקשו ביניים האחרות. כאב הראש אמנם חלף, אך מאז וכבר במשך חודש וחצי, אני חשה כי הלסתות העליונה והתחתונה כה צמודות עקב השיוף, ולוחצות על הלשון עד כדי חנק. גם לזה הרופא טען שהפה אמור להתרגל, אולם גם במשך שעות היום ובמיוחד בלילה הלשון נתפסת לי בתוך השיניים ומרוב שהיא נשוכה כבר ויש בה סימני צביטות גם למעלה וגם בצדדים - כבר קשה לי להזיז אותה ולכן גם קשה לי לדבר בחופשיות. אני מתעקשת כי חובה להסיר בדחיפות את הכתרים ולחזור לכתרים זמניים, והרופא טוען שזה לא כתוצאה מהשיוף. הלכתי לרופא כללי, לרופא א.א.גרון וכולם שללו בעיה בריאותית. האם השיוף שינה את הסגירה של הפה ולכן הלשון "נמעכת" כך? והאם לדעתכם יכולה להיות בעיה אחרת? מה אתם ממליצים לי לעשות? קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לכם על תשובתכם
קרן31/12/2008אודה לכם על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיכת לשון
ד``ר עדי אריאלי31/12/2008שינויים בסגר עלולים לגרום לנשיכת לשון, אך איני יכול להתייחס ספציפית למקרה שלך ללא בדיקה. הכי טוב זה לחזור לרופא שעשה את הטיפול ולנסות לפתור את העניין. ואם תשובתו לא תספק אותך, את תמיד יכולה לפנות לחוות דעת שניה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימת שורש מתפוררתצליל30/12/2008
עשיתי היום את הטיפול הראשון מתוך הסדרה של הטיפול שורש ( אצל הרופא המומחה). לאחר כשעה הסתימה הזמנית (כמו מן גבס לבן) התחילה להתפורר לי בפה. וזה גם כואב.... אמרו לי שאחרי הטיפול הזה הכאבים צריכים להפסק. האם אני צריכה ללכת אליו ולהגיד לו שזה מפורר או לחכות לעוד 10 ימים שאני עושה מדידות לכתר חרסינה? מה עושים ? כואבבב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש
ד``ר עדי אריאלי30/12/2008עליך לחזור לרופא שביצע את טיפול השורש לביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחי שניים אחרי אוטם לב וצנתורי. פלגי30/12/2008
לאחרונה ,לפני כחודשיים, עברתי אוטם וצנתור עם הכנסת סטנט אחד. אני מטופל במדללי דם כמו :אספרין 100 מג', פלביקס 75 מג', לופרסור (נאו בלוק) 25 מג', טריטייס 1,25 מג', סימוביל 40 מג'. שאלתי: האם אני יכול עתה לעבור נתוחי שניים והשתלות, אצל רופא השניים הרגיל שלי ? או כיוון שאני מקבל טיפול די אינטנסיבי של מדללי דם, עלי לעשות זאת רק במסגרת מחלקה בבית חולים ? האם אתם ממליצים לדחות את הטיפול עתה ? האם עלי להפסיק התרופות בתקופת טיפולי ונתוחי השניים. אשמח אם תתיחסו לשאלתי ותודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לאחא אוטם וצינטור
ד``ר גלית כהן01/01/2009מומלץ להמתין 6 חדשים, במידה והטיפול אינו דחוף.
בהמשך מומלץ לטפל אצל רופא המכיר ויודע להתמודד עם מצבך הרפואי. אם הרופא שלך מבין בנושא , מצויין. אם לא ניתן לפנות למומחה לרפואת הפה, העוסק בטיפולי שיניים לחולים סיסטמים, או למומחה לכירורגיה פה ולסת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5 ימים לאחר עקירת שן בינהיוסי מבאר שבע30/12/2008
שלום רב, לפני 5 ימים עברתי עקירת שן בינה כלואה תחתונה, לקחתי אנטיביוטיקה ב-3 ימים הראשונים ואז הפסקתי מתוך הבנה שכבר אין לי דימום באיזור וסכנת זיהום ירדה משמעותית אז העדפתי לא לקחת. כאבים אין אם אני לא אוכל אבל אם אני מנסה לאכול בצד של העקירה אני לא מסוגל ויש כאבים. האם כדאי לחזור לאנטיביוטיקה או שזה כבר לא רלוונטי כי אנטיביוטיקה היא לא נגד כאבים אלא רק נגד זיהום ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה
ד``ר עדי אריאלי30/12/2008אנטיביוטיקה כמו כל תרופה אחרת שניתנת במרשם רופא יש לקחת לפי הוראות הרופא. הפסקת אניטיביוטיקה לפני הזמן הרצוי לא רק שאינה מועילה אלא עלולה להזיק. אני מציע שתיצור קשר עם הרופא שטיפל בך לקבלת הוראות להמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יכול פשוט לחזור לקחת ?
יוסי מבאר שבע30/12/2008הפסקתי לפני יומיים, אין כאבים אלא רק כשאני אוכל תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת הפה השורףרבקה30/12/2008
בחודשים האחרונים אני מרגישה שריפה בעיקר על הלשון, קראתי במאמרו של דר' ליאוניד על תרופה שמקלה על התופעה. ידוע לכם על תרופה זו. תודה על הענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת הפה השורף
ד``ר גלית כהן01/01/2009לא ידוע לי על איזו תרופה את מדברת, אך בכל מקרה אין לקחת תרופה ללא בדיקה של רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)