מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 38 צריך השלמת בריתאורי13/10/2009
שלום ,
זו פעם שניה שאני כותב כאן , אני בן 38 שנשאר לי הרבה עודף עורלה בברית שמציק לי מאור
דר' נחום זילבר , הציע לי לפנות לקופת חולים ,אך שם הם לא מאשרים לי .
אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על כירורג\מנתח באופן פרטי שעושה את תיקון ברית למבוגרים.
לא עודד קסלר אולי מישהו אחר.
תודה מראש
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורולוג
ד''ר אורי גור13/10/2009אינני נוהג להמליץ על כירורג ספציפי במסגרת פורום זה, אך מציע לפנות לאורולוג העוסק בתחום שחזור או תיקון אברי המין בגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי כלום למבוגרים
אורי13/10/2009רק מוהלים .אני מחפש המון זמן בכל מקום באינטרנט כבר התייאשתי לגבי זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
ד''ר אורי גור14/10/2009יכול ליצור קשר אם מעוניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין-אונות לאחר כריתת פרוסטטהוילו13/10/2009
אני בן 75 . לפני כ-5 שנים עברתי ניתוח כריתת פרוסטטה ומאז אני סובל מאימפוטנציה מוחלטת. האם במצב כזה שימוש בויאגרה או סיאליס יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול לעזור
ד''ר אורי גור13/10/2009מציע לפנות לרופא לבדיקה האם אין מניעה לנסות, ולקבלת הסבר ומרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה/קילה/ או משהו אחרעומרי13/10/2009
שלום,
לפני 9 חודשים עברתי צנתור לתיקון וריקוצלה בעקבות ערכים לא תקינים בבדיקת זרע. הצנתור עזר ולפני 3 חודשים בדיקת הזרע הראתה על ערכים תקינים.
לאחרונה הגברתי את תדירות הפעילות הגופנית ואני חש כאבים במפשעות, באשכים ובחלק הימני של הבטן התחתונה. לא כאבים עזים אבל עדיין.
מה זה יכול להיות?
אם הוריקוצלה חזרה האם היתכן והפעם היא לא תשפיע על ערכי בדיקת הזרע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר אורי גור13/10/2009גם אם הוריקוצל חזר, הדבר חסר משמעות אם בדיקת הזרע הפכה לתקינה.
אם יש כאבים מציע להיבדק, כי בהחלט תיתכן בעיה אחרת (למשל בקע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקוצב הסקרלידן13/10/2009
האים הקוצב הסקרלי מפסיק לזמן קצוב את "המידע" שמקבל הקורטקס הסנסורי במוח מאזור השלפוחית
ואם לא יש איזשהוא פרוצדורה אחרת שפועלת בצורה כזאת או דרך מכשיר או בכל דרך אחרת
אני אעריך מאוד תשובה מפורטת
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצב סקרלי
ד''ר אורי גור13/10/2009לקוצב הסקרלי מספר אפשרויות טיפוליות, במנגנון פעולה שאינו ברור עד תום.
נסה לתאר את הבעיה האורולוגית ואולי ניתן יהיה לקבוע האם הקוצב הסקרלי מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה
דן13/01/2010שלום רציתי לשאול
האים יש קוצב סקלארי שלא עובד על עיצבוב השריר , אלה פשוט חוסם לזמן מסוים "קצוב" את המידע שמגיע משלפוחית השתן לקורטקס הסנסורי מוטורי
ואם אכן ישנו כזה , תוכל להגיד לי היכן מבצעים אותו, אפילו אם זה בחוץ לארץ
בבקשה ניסתי הכל כולל בוטוקס,ואני ממשיך להרגיש דחיפות במתן השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצב
ד''ר אורי גור13/01/2010כאמור מנגנון הפעולה אינו ברור
אך בהחלט ישנם אנשים הסובלים מדחיפות ותכיפות להם הקוצב הסקרלי עשוי לעזור
אולם, ישנן גם בעיות אחרות שיכולות לגרום לדחיפות ולכן חשוב לפנות לאורולוג ולוודא כי נעשו כל הבדיקות
בהמשך תוכל לפנות למרכז המבצע השתלת קוצב סקרלי (בארץ אינו כלול בסל הבריאות למטרה זו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצב
דן16/01/2010היכן יש מרכז כזה שמבצע השתלות קוצב סקלארי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהanyone12/10/2009
אני בן 20
שמתי לב שהפין שלי מאוד עקום בזיקפה. רציתי לשאול למי כדאי לפנות ומה צריך לבדוק לפני זה (אני מתכוון מאיזו זווית של עקמת, ואולי עוד דברים שאני לא יודע)
דבר שני, בחודשים האחרונים נוצר לי איזה פצע כזה, כמו עור מקולף, על אבר המין עצמו. כשאני ממשש את זה זה קצת שונה מהשאר.
למי כדאי לפנות? אם תוכל תדריך אותי ממש כי אין לי מושג מה בדיוק לעשותולא הייתי רוצה לערב עוד אנשים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת
ד''ר אורי גור13/10/2009לגבי העקמת - רצוי לפנות לאורולוג העוסק בתחום. מומלץ להכין מראש של צילומים של הפין בזקפה (כל מצלמה דיגיטלית טובה לשם כך) ממספר זוויות צילום .
לגבי הפצע העור המקולף - גם את זה יוכל לבדוק האורולוג ולהציע טיפול (או ע"י רופא עור).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין חשקמיכאל12/10/2009
אין לי חשק לקיום יחסי מין . בן 29.
תוצאות בדיקת שתן ( כולל 2 סוגי טסטסטורון) יצא תקין. בדיקת דם תקין.
NPT יצא 0 זיקפות .
אם טסטסטורון תקין למה אין חשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק
ד''ר אורי גור13/10/2009חשק לעתים קשור בהשפעה פסיכולוגית ואפילו מצב של מתח, עייפות וכדומה, גם אם רמות הורמונים תקינות.
מניח שהכוונה בדיקת טסטוסטרון בדם ולא בשתן כפי שנכתב.
יתכן וכדאי לבדוק גם רמות פרולקטין ו- TSH בדם , וכמובן להעריך בעצמך האם יתכן מרכיב פסיכולוגי שמשפיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קיוטופ גנטי בעקבות חוסר זרעkabanno12/10/2009
אני בן 31 נשוי. בעקבות בדיקת דם שתוצאותיה חריגה בהורמונים, ובדיקת אשכים בה נוצר החשש ל klinefelter's syndrome נשלחתי לבדיקת זרע שם לא נמצאו תאי זרע כלל, ובעקבות כך הופנתי לבדיקה גנטית. אני מחכה לתוצאות.
1. לאיזה רופא עלי לבוא עם התוצאיות.האם לאורולוג או לרופא אחר מומחה?
2. האם ישנו סיכוי למצוא זרע באשכים על פי הנתונים הנ"ל?(ביופסיה אשכים?)
3. במידה והפגם הוא גנטי האם יש לכך טיפול?
תודה על תשומת הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריוטיפ
ד''ר אורי גור13/10/2009מציע להתייעץ עם מכון גנטי, ועפ"י החלטתם יתכן ובהמשך גם עם אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה עם הויאגרהדן11/10/2009
אני סובל מסכרת ופרוסטטה . גילי 53 . כשאני לוקח וויאגרה אני לא מרגיש שום הנאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויאגרה
ד''ר אורי גור13/10/2009ויאגרה אמור לאפשר זקפה חזקה וממושכת יותר.
אינו צפוי להפריע בהנאה.
יתכן והדבר קשור בהשפעה הפסיכולוגית שלך ומהצורך בנטילת תרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעעידן11/10/2009
שלום ד"ר
יש לי וריקוצלה ולכן עשיתי בדיקת זרע. האם אתה יכול לעזור לי בפיענוח התוצאות??? צירפתי את התמונה של התוצאות ששלחו לי בפקס.
תודה מראש,
עידן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
ד''ר אורי גור13/10/2009חלק מהפרמטרים שנבדקו הינם בתחום התקין, אך יש שניים החורגים ומעידים על כך שכנראה הוריקוצל אכן מפריע (גם התנועתיות הירודה במידה קלה, אך בעיקר המורפולוגיה שהינה נמוכה למדי).
ממליץ לפנות לאורולוג ולשקול טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי, תודה
עידן15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אני לא אבצע את הפעולה האם יגרם נזק לכליהד''ר נחום זילבר11/10/2009
שלום
אני סובלת מאבנים בכליות לפני כ-3 חודשיים ביצעתי ריסוק RIRS
כיום אני אמורה לבצע אותה פעולה בצד שמואל.
השאלה שלי אם אני לא אבצע את הפעולה האם יגרם נזק לכליה אני היום לא סובלת מכאבים האם אפשר לחיות עם זה אם לא עד כמה אפשרי לדחות את הפעולה
תודה
ג'ינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים
ד''ר אורי גור13/10/2009אבנים בכליות יכולות לגרום כאבים וצרות אחרות.
הטיפול אינו דחוף, אך לא ממליץ לדחות ולנסות "לחיות עם זה", כי קרוב לוודאי בסופו של דבר תזדקקי לטיפול, ואז האבן תהיה גדולה בהרבה ויתכן ותזדקקי לפעולה מורכבת יותר מ- RIRS.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגלל אבנים בכליותגלעד10/10/2009
בשבועות האחרונים אני סובל מהתקפים של כאבים עזים עקב אבן (בקוטר 6 מ"מ) בדרכי השתן.
במיון, בהתקף הראשון, רשמו לי ספסמלגין וטרמל, אך בהתקף הבא התרופות לא הקלו על הכאב כלל.
האם יש תרופות יעילות יותר כנגד הכאבים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנם גם משככי כאבים מסוגים אחרים
ד''ר אורי גור10/10/2009איני יכול להמליץ על טיפול במסגרת זו - פנה לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה.
גלעד10/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ציסטוסקופיהזוקי10/10/2009
בתאריך8.10 עברתי ציסטוסקופיה בהרדמה כללית הכל תקין שאלתי כמה זמן אסור לקיים יחסיםאחרי הציסטוסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכשיו כבר מותר
ד''ר אורי גור10/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי פרימונילאני10/10/2009
שלום
התחלתי לקחת כדורי פרימוניל
ושמתי לב שאני עייפה ויישנה יותר מהרגיל ואתמול בליילה היו לי דפיקות לב כאלו חלשות וסחרחורת כמו לפני התעלפות ,נורא נלחצתי ,אבל אחכ ישנתי טוב כי חבר שלי הרגיע אותי .
יכול להיות שזה תסמין של הכדור ?
יכול להיות שהכדור יעזור לי אבל אני לא יודעת אם התסמין מספיק חמור ואם בכלל זה מהכדור ,בכדי להפסיק את הטיפול
מקווה שאני מובנת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר נחום זילבר10/10/2009לעיתים, תיתכנה תופעות לוואי אבל אם צריך להמשיך בטיפול-השתדלי להסתגל ולהמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפה בגיל 18אורח09/10/2009
שלום אני בן 18 וחצי ובערך בחצי שנה האחרונה (לפי הערכתי בערך) יש לי קצת בעיות של זיקפה, כאשר אני מאונן או כאשר אני עם מישהי. קשה לי להגיע למצב של זיקפה ב-100% וגם אם כן, קשה לי לשמור עליה. זה מאוד מתסכל אותי ומוריד לי את הביטחון העצמי ואני לא יודע ממה זה יכול לנבוע. אני מאוד מתבייש ללכת לאורולוג בקשר לבעיה ומקווה שאני אוכל למצוא תשובה כאן. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין -
אורח09/10/2009שאין לי כבר כמעט זקפות בוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה
ד''ר אורי גור10/10/2009לא ברור מהו 100%, וגם לא תמיד מהן הציפיות לשמירת זקפה.
העדר זקפות בוקר מטריד.
אין להתבייש- פנה לרופא אם אתה מעוניין בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול ?
אורח10/10/2009זה פסיכולוגי או פיזי ? אם צריך ללכת לעשות בדיקת דם והורמונים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה
ד''ר אורי גור10/10/2009תשובות צריכות להיות מבוססות על תשאול מקיף, בדיקה והתאמת הבירור לבעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה עשוי להיגרם מדיכאון ממושך?
אורח13/10/2009סוג של דיכאון, בא בגלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ד''ר אורי גור13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע צהובאדי09/10/2009
1.שלום לך ד"ר שאלה שלי מה ההבדל בין זרע בצבע צהוב לבין זרע בצבע לבן האם יש משהו או רגיל כמו כולם והאם יש לזה השפעה בעתיד להכניס אישה להיריון זו שאלה ראשונה
2.ד"ר מתי שאני מקיים יחסי מין עם החברה שלי לפני מצב החדירה אנחנו מתמזמזים כמעט חצי שעה לפעמים יותר ואני בזיקפה מלאה וחזקה לפעמים אין לי כח להחדיר אותו מעייפות או ממצב רוח אז רוצה להגיע לאורגזמה ולא מצליח זה לוקח זמן לפעמים 50 דקות לוקח לי לאורגזמה ומתי שאני מקיים יחסי מין עם חדירה זה לוקח לי פחות לשפוך לפעמים 10 כל פעם משתנה והכי הרבה לקח לי 20 דקות האם זה בסדר או צריך טיפול אנא התיחסותך לנושא ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדי
ד''ר נחום זילבר09/10/2009הצבע אינו משנה מבחינת כניסה להיריון אלא האיכות.
לגבי שאלה מספר שתיים- אין צורך בכל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות
אדי09/10/2009תודה רבה לכם אתם עשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)