פורום אורולוגיה, אימפוטנציה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תוצאות אולטראסאונד שק אשכים
    יגאל
    22/10/2009

שלום רב,

נשלחתי לאולטראסאונד שק אשכים בשל חשד לוריקוצלה להלן הממצאים:

מוקד צ'יסטי בגודל כ-0.6 ס"מ בראש האפידידימיס הימיני ומוקד נוסף בגודל כ 0.3 ס"מ בראש האפידידימיס השמאלי. כמות רגילה של נוזל בין הטוניקות.
    הודגם וריקוצלה משמאל, עם הגברת הזרימה בתוכו לאחר ולסלווה.

אבקש לדעת מה הנתונים אומרים והאם באמת נמצאה וריקוצלה והאם דרוש טיפול , תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף

יגאל
    23/10/2009

יש לי בנוסף הרגשה שאני צריך לעשות פיפי לעיתים דחופות בלילה אבל לא כל הזמן באמת יוצא הרבה אולי רק כמה טיפות , אבקש התייחסות גם לזה.

תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר אורי גור
    23/10/2009

לממצאים הציסטיים שתוארו אין משמעות.
    לפי הכתוב נמצא וריקוצל. משמעותו תלויה בדרגתו (יש להיבדק), בגילך ועוד.
    פנה לאורולוג.
    האם יש דלקת בשתן? שלח בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שתן

יגאל
    23/10/2009

בצו ראשון עשיתי בדיקת שתן והתוצאה תקינה, עוד דבר אחד , זה שישנה הגברת זרימה בוריקוצל לאחר ולסלווה זה נורמלי?

הרופא הפנה אותי לכירורג מומחה , לא כדאי ללכת לאורולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורולוג

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

אכן, הטיפול בוריקוצל לרוב אצל אורולוג.
    אחת התכונות של וריקוצל הינה הגברת זרימה בולסלווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין את גילי, אני בן 17

יגאל
    23/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה מטרידה
    אופיר
    22/10/2009

שלום, בן 41 ושאלתי היא, לאחרונה בכל פעם שאני בשירותים ויש לי קצת עצירות מופיעות טיפות זרע . חשוב לציין שביום יום אני חש מעולה ופעיל מאוד שומר על פעילות גופנית ופעיל מאוד מבחינה מינית ברמה יומיומית ולעיתים פעמיים ויותר באותו היום. אני לא יודע אם זה קשור אך אין לי גם בעיות בעת מתן שתן. אשמח לקבל מכם תשובה כמו כן האם יתכן שבלוטת הערמונית מוגדלת והאם בעקבות התיאור אפשר להצביע על בעיה כלשהי או שמא התופעה שכיחה.
    דבר נוסף האם נכון הדבר שפעילות מינית מוגברת יעילה ומונעת מחלות עתידיות בבלוטת הערמונית.
    תודה מראש
    אופיר

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מטרידה

הוספת תגובה

• בעיה

ד''ר אורי גור
    23/10/2009

יתכן ומדובר בהפרשה מבלוטות הזרע והשופכה, לרוב אינן מכילות זרע.
    לא מעיד על בעיה בערמונית.
    ישנם מחקרים שהצביעו על כך שפעילות מינית סדירה מונעת חלק מבעיות בערמונית בגיל מבוגר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפות בוקר
    קיפודן
    22/10/2009

זקפות הבוקר שלי מאוד לא סדירות.

לעיתים יש , לעיתים אין , לא תמיד חזקות.

באופן כללי יש לי בעיות זקפה ומעולם לא קיימתי יחסי מין.

עשיתי בדקתי NPT. התקשיתי מאוד לישון עם המכשיר והתוצאה שנרשמה הייתה לזמן מוגבל ביותר.

הבדיקה הראתה זקפת בוקר ואולי עוד כמה זקפות,

רופא אחד רשם שיש בעיה אורגנית , התייעצתי עם רופא אחר והוא אומר שהבעיה פסיכולוגית.

לא תמיד יש לי זקפות בוקר , יכולים לעבור ימים עד שזה קורה.

אני בן 30 , לא לוקח שום תרופות , חוץ ממחסור בויטמין אני בריא. אני ממש מיואש , אני לא יודע מה הבעיה , למי להאמין ואיך לטפל בה

לקביעת תור
    סגירה
    זקפות בוקר

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

קיפודן
    22/10/2009

אני מצליח לאונן , אבל לא תמיד אני מגיע לזקפה מלאה וחזקה בשביל לגמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה

ד''ר אורי גור
    23/10/2009

זקפות הבוקר אינן דבר סדיר או צפוי, ובכך אתה נורמלי לחלוטין.
    העובדה שב- NPT נראו זקפות כפי שתיארת מכוונת לכך שהבעיה אינה אורגנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאת בדיקת זרע
    מודאג
    22/10/2009

שלום
    עשיתי בדיקת זרע ורציתי עזרה בפיענוח התוצאה. אני בן 21
    כמו כן, אני במעקב אצל רופא עקב כאב באשך ימין, עשיתי אולטראסונד + דופלר ובדיקות דם

אני רוצה לדעת מהי רמת הפוריות שלי ע"פ הבדיקה המצורפת שעשיתי. אשמח אם תענו לפנייתי,בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאת בדיקת זרע

הוספת תגובה

• בדיקת זרע

ד''ר אורי גור
    23/10/2009

שלחת כתב קטן וקשה לקרוא. מקווה שהצלחתי לפענח.
    הבדיקה טובה פרט לנתון אחד שהוא משמעותית מתחת לנורמה (מורפולוגיה 5% בלבד).
    יתכן וקשור בעובדה שהיו 7 ימי המנעות , יותר מהמומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת תרופות אורולוגיות
    רונן
    21/10/2009

שלום רב לאורולוג, האם יש לקדקס תכונות שונות מאלו של קסטראל, והאם יש לקסטראל תכונות שונות מאלו של קדקס, בעיקר (אך לא רק) מבחינת השפעתן על גידול הערמונית? אם כן, מהן? לחילופין, האם אלו תרופות דומות (בעיקר בתחום האורולוגי, אך גם ביחס ללחץ דם), המהוות תחליף זו לזו בנסיבות המתאימות? אודה על הבהרתך. בברכה, רונן

לקביעת תור
    סגירה
    השפעת תרופות אורולוגיות

הוספת תגובה

• תרופות אורולוגיות

ד''ר אורי גור
    23/10/2009

ישנם מספר הבדלים בין שתי התרופות.
    מבחינה אורולוגית לא הוכח הבדל ביעילות בין השתיים.
    שתיהן לא משפיעות על גידול הערמונית.
    קדקס משפיעה יותר ומשמשת יותר לטיפול ביתר לחץ דם.
    בנסיבות המתאימות יכולות להוות תחליף זו לזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות חשובות לאורולוג
    מישהו
    21/10/2009

אני בן 17 וחצי ועומד לפני גיוס, לאחרונה גילו אצלי וריקוצלה קל באשך אחד (השמאלי אם אני לא טועה), בצוו הראשון הרופאה אמרה שהיא גילתה משהו אז היא שלחה אותי לבדיקה אצל אורולוג והאורולוג שלח אותי לאיזה פרופסור. אני לא מרגיש שום דבר אבל אמרו לי שזה יכול לפגוע לי בפוריות בעתיד. הפרופסור אמר שחובה לנתח וקבעו לי תור לניתוח לעוד חודש. אני מאוד מודאג ויש לי כמה שאלות:
    1. מה הסיכוי שהוריקוצלה יגרום לי לבעיות בעתיד?
    2. ישנה אם אני אעבור את הניתוח עכשיו או עוד כמה שנים?
    3. הניתוח עלול להוריד לי את הפרופיל הקרבי? הוא עומד על 82-97 כרגע... ואני מתגייס עוד 10 חודשים בערך.
    4. אני מאוד חושש מהניתוח כי אני לא רגיל לעבור ניתוחים, בטח שלא בהרדמה מלאה... יש דרך לטפל בזה ללא הרדמה מלאה?
    5. לאחר כמה זמן אפשר לחזור לפעילות מינית רגילה לאחר הניתוח ?

תודה רבה,

הוספת תגובה

• וריקוצל

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

קיים סיכוי שהוריקוצל יביא לבעיה בפוריות.
    אם קיימת כעת הפרעה בספירת הזרע- ככל הנארה רצוי שלא לדחות את הניתוח בכמה שנים.
    לדעתי הניתוח ישאיר פרופיל קרבי (או שיירד זמנית ויעלה עד לגיוסך). בדוק עם לשכת הגיוס.
    ישנן אלטרנטיבות לניתוח בהרדמה מלאה. היוועץ עם האורולוג.
    חזרה לפעילות רגילה - כ-2-3 שבועות לאחר ניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לתיקון וירקוצלה והידרוצלה
    סיגל
    21/10/2009

לבני בן ה- 17.5 גילו הידרוצלה + ויקרוצלה בבדיקות של הצבא (לא כואב לו). בבדיקת זרע לא נתגלו זרעונים. נעשו בדיקות גנטיות קריוטייפ + Y ובדיקות דם והבדיקות תקינות. האם נכון לעשות את הניתוח כעת או להמתין כשירצה לעשות ילדים? שמעתי על ניתוח חדשני במקרוסקופ האם הוא עדיף על הניתוח הרגיל?

הוספת תגובה

• וריקוצל

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

איזה ניתוח ?
    מציע להתייעץ לגבי הטיפול המתאים במרפאת פוריות אצל אורולוג (אנדרולוג) העוסק בתחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה לא נעימה באשכים- המשך
    מודאג
    20/10/2009

המשך:
    שכחתי להוסיף עוד משהו

מאז התחלת הטיפול בתרופה (לאחר כמה ימים) יש לי הזעת יתר ( באופן בולט בידיים וברגליים) , לעומת שתופעה זו לא רשומה כתופעת לוואי לתרופה, לכן רציתי לדעת אם יש קשר בין הזעת יתר ובין הסימפטומים שבאשכים- כלומר ייתכן ששני הדברים אינם קשורים לתרופה, אבל האם ייתכן שהם קשורים אחד לשני? כלומר בעיה באשכים גורמת להזעת יתר (בהנחה שהזעת יתר והתחושה באשכים אינם תופעות לוואי של התרופה) ?

עוד 2 ימים אני מסיים את "הסבב" הראשון של הטיפול בתרופה ויש לי בדיקת דם ובדיקה לתפקודי כבד ורק לאחר מכן הרופא יחליט על המשך טיפול בתרופה או לא.
    תודה

הוספת תגובה

• הזעה

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

לא מוכר קשר בין כאבי אשך להזעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה לא נעימה באשכים
    מודאג
    20/10/2009

שלום רב,

אני שאלתי בפורום לפני כמה ימים על "תחושה לא נעימה באשכים" בתאריך 17/10/09 – תחושה שדומה לתחושת נימול או צמרמורות, התחושה הזאת תוקפת אותי מספר פעמים ביום בדרגות חומרה שונות ולמספר שניות בלבד- בכל מקרה אין כאבים באשכים,אין נפיחות, אני גם ציינתי בהודעה הקודמת שהתחלתי טיפול בתרופת למיסיל (טבליות 250 מ"ג) נגד פטריות.
    רציתי לשאול האם ידוע לך על מחלה או "בעייה" באשכים או כל מחלה בדרכי השתן שיכולה לגרום לתחושה כזאת? כי התחושות האלו התחילו רק 2-3 ימים לאחר נטילת התרופה ולכן ייתכן שהתחושה היא תגובה של התרופה (תופעת לוואי) ובנוסף לכך רק לפני חודש עשיתי אולטראסטאונד לאשכים והאשכים היו תקינים (יש וריקוצל משמאל). האם לדעתך יש טעם לבקר אצל אורולוג? כי אם אני רוצה לבקר אז אני מעדיף ביקור במרפאה פרטית, כי על מנת לקבוע תור "רגיל" אני אצטרך לחכות לפחות שבועיים (ולפעמים התור נקבע לאחר 20 יום אפילו), ואני לא מוכן לחכות זמן רב כי אני מודאג מאוד-אבל הבעייה שביקור אצל רופא פרטי יעלה לי 400 ₪, ולכן אני לא רוצה לבקר אצל רופא אם אין טעם בכלל לביקור-כי הביקור עולה לי המון כסף, ולכן האם כדאי לבקר או לחכות עוד קצת?
    בנוסף רציתי לדעת האם התחושה שיש לי היא סימפטמום שיכולה להעיד על תסביב אשך או על כך שבקרוב ייתכן שייגרם תסביב אשך ?

תודה רבה
    המשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    תחושה לא נעימה באשכים

הוספת תגובה

• אשכים

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

תסביב אשך מתרחש באופן פתאומי ומביא בדרך כלל לכאב חזק ולא תחושת נימול הנמשכת מספר שבועות.
    אין שום סימפטום המעיד על תסביב אשך שייגרם בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בכליות וחסימה
    שגית
    20/10/2009

ד"ר שלום רב. אימי בת ה 73 סובלת קרוב לשנה מכאבים בבטנה, חולשה, סחרחורות ולאחרונה ירידה משמעותית במשקל. ב-CT בטן ללא יוד (אימי רגישה ליוד) נמצא הידרוניפרוזיס ניכר מימין, הרחבת אגן כיליה ויתכן גם אורטר פרוקסימלי עד 6.5 ס"מ. קיפוזיס מותני ויתכן המנגיומה בעצם אליאקלית מימין. רמז להידרואורטר קל משמאל. לא נמצאו אבנים. שני מיפויים- DTPA מעיד על חסימה של כליה ימנית ובשמאלית- חומר רב ברקע המעיד על אי ספיקת כליתית. DMSA מעיד על תפקוד אבסולוטי מעט ירוד של הכליות. ציטלוגיה בשתן: תאי אורותל לויקוציטים מעטים. מה אבחנתך? אשמח להמלצה על בדיקות ובירורים שעלינו לבקש.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בכליות וחסימה

הוספת תגובה

• חסימה

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

הבדיקות מצביעות על חסימה של הכליה הימנית , אך לא ברורה סיבתה.
    מציע לפנות לאורולוג עם כל הצילומים ולנסות להגיע לאבחנה וטיפול מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבן בכליה- מה לעשות?
    מיכל
    19/10/2009

שלום,

לאמי (בת 52) התגלה אבן (גודל 6 מ"מ על 5 מ"מ) בשופכן שמאל לפני כ- שישה שבועות וזאת לאחר אישפוז בו התלוננה על כאבים חזקים מאד. באישפוז זה ניתנה לה אנטיביוטיקה, משככי כאבים (טרמל-טרמדקס, אופטלגין ואף מורפיום) וכן קסטרל (להרחבת השופכן). נאמר לה שב-90% מן המקרים האבן יוצאת לבד, במהלך ששת השבועות האחרונים הכאב שינה את מיקומו (מעודד), לפני חודש היה אישפוז נוסף עקב הכאב בו לא נעשה כלום (פרט לאנטיביטיקה ומשככי כאבים וקסטרל), מבדיקה בקופת חולים (אולטרסאונד ורנטגן) לפני כשבועיים נמצא שהאבן ממוקמת בנקודת היציאה של השופכן לשלפוחית השתן. לאמי מופיע חום מידי פעם (לוקחת אנטיביוטיקה) הכאבי ם פחתו אך מתלוננת על לחץ (בדומה לתחושת לידה ). ניקבע לה תור לניתוח לחודש דצמבר.אמי מותשת הן במישור הפיזי והן הנפשי מהכאב, הלא נודע ומכמות התרופות שנאלצה לקחת מחודשים האחרונים. שאלותיי הן: מה הכרוניקה של יציאת האבן בגודל זה? כלומר מה אמורה להרגיש בכל שלב לאורך מסלול האבן? כיצ היא תדע שהאבן מצאה את דרכה לשופכה ושעתה הגענו לישורת האחרונה מבחינת הצואת האבן? מדוע לא נקבעה לה התערבות כירורגית לאורך הזמן והאישפוזים הנישנים? (אופציה של ריסוק?) במידה והיא לא תוכל ל"המשיך לסבול" האם קיימות אפשריות לניתוח פרטי? ואם כן האם אפשר לקבל המלצות? משככי הכאבים הן חרב פפיות שעשויות לגרום לה בעיות עתידיות (אולקוס וחברים) כיצד ניתן להקטין נזק זה? האם קיים טיפול טבעי לעידוד היציאה פרט לשתייה מרובה (שלא תמיד עוזרת-הבנתי שעשויה אף להזיק)? הופעת החום אחת לשבוע (בסביבות 38 מעלות) ליומיים לערך מפחידה למדיי, מה לעשות (פרט לאנטיביוטיקה)? אשמח לקבל הכוונה להמשך טיפול או המלצות.
    בברכה,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה
    אבן בכליה- מה לעשות?

הוספת תגובה

• אבן וחום

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

אכן הופעת חום מדאיגה.
    מציע לפנות לרופא ולשקול איתו פניה לחדר המיון (לאשפוז?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Mucous (U)
    שי ל
    19/10/2009

שלום ד'ר בבדיקות שתן מקרוסקופיה הועלו התוצאות הבאות ,אשמח אם תאמר לי במה מדובר...

Leucocytes (U)/Field | Leuco/F | *
    1
    |

Erythrocytes (U)/Field | Ery/F | *
    4
    |

Mucous (U) | | +++

לקביעת תור
    סגירה
    Mucous (U)

הוספת תגובה

• שתן

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

בבדיקת השתן נמצאו תאי דם לבנים, תאי דם אדומים, וריר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקות לפין
    דובי
    19/10/2009

שלום,
    אני בן 30 ,נשוי
    כבר זמן רב מאוד (כ - 2.5 שנים) מאז שפגשתי את אישתי) אני סובל מחרדת ביצוע.
    ניסיתי את כל הפתרונות האפשריים, ויאגרה , טיפולים מיניים וסקסולוגיים.
    יש לציין שכאשר אני לא בלחץ אני מסוגל לקיים יחסי מין מלאים,
    אך המחשבות השליליות משתלטות עלי כל פעם מחדש. אני עייף וסובל מאוד מהמצב בו אני נמצא.
    ברצוני לשאול האם טיפול בזריקות לפין יכול לעזור במקרה שלי.
    אין לי בעיה להתמודד עם ההזרקה עצמה.
    אני די בטוח שאם אני אדע שיש לי "פתרון שיעבוד בכל מקרה"
    אוכל להשתחרר מהלחץ שלי.
    האם הזריקות הללו בטוחות לשימוש גם לאורך זמן רב (שנים)?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    זריקות לפין

הוספת תגובה

• טיפול זריקות לפין

ד''ר נחום זילבר
    19/10/2009

אתה צריך לפנות לאורולוג מומחה בנושאים אלו שיאבחן את בעיתך ויחליט האם באמת זריקות לפין הם הפיתרון עבורך ואכן יעזרו לך "להשתחרר מהלחץ". שנית, אין ספק שבזריקות לפין אם משתמשים נכון אין בעיות ואין סיבוכים ואפשר להשתמש בהן לאורך שנים רבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקות לפין

דובי
    25/10/2009

שלום,
    התחלתי טיפול אצל אורולוג מומחה. קיבלתי מזרקים הביתה עם מינון של 5:1 .
    הזרקתי לעצמע ללא שום בעיה. הזיקפה הייתה איתנה וסוף סוף הצלחתי להתשחרר מהפחדים שלי
    וממש להנות ממין! הבעיה הייתה אחר כך. הזיקפה לא רצתה לרדת. אחרי שעתיים וחצי טיפה
    התחתי להרגיש שיש ירידה בזיקפה. החלטתי שאני לא לאקח סיכון ונסעתי למיון. שם האורולוג
    אמר לי שהמצב גבולי (זאת אומרת שהזיקפה כבר בירידה (80%) ועברו 3 שעות).
    ובכל זאת הוא חליט לעשות לי ניקוז דם. צריך לציין שבשום שלב לא היו לי כאבים.
    האורלוג אמר שצריך להקטין קצת את המינון של הזריקה.
    אני אשמח להמלצה למינון של התרופה כך שהעוצמה תשאר אבל משך הזיקפה לא יעלה על שעה
    וחצי.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקדים הדיים
    איריס
    19/10/2009

בעקבות הימצאות דם בשתן נעשתה לבני בן ה-8 חודשים בדיקת אולטרה-סאונד (בדיקת שתן נמצאה תקינה ללא כדוריות דם לבנות).. בבדיקה הודגמו שני מוקדים הדיים זעירי ממדים בשולי הפירמידות והתבקשנו לבצע בדיקה נוספת כעבור שלושה שבועות. מהי המשמעות של מוקדים הדיים אלו?

לקביעת תור
    סגירה
    מוקדים הדיים

הוספת תגובה

• הבהרה

איריס
    19/10/2009

יש לציין שבבדיקת האולטרה-סאונד נבדקו הכליות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקדים

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

יתכן ומדובר באבנים זעירות, אך יתכן גם כי זהו ממצא נורמלי וחסר חשיבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיקפה חלקית
    חסוי
    19/10/2009

אני בן 25, מתקשה להגיע לזקפה מלאה וחזקה.

מגיע לזיקפה סבירה בלבד עם הרבה ריכוז ומאמץ, אך לא מצליח לשמור עליה אם מפסיק את הגירוי אפילו לכמה שניות. אני מגיע אליה ע"י כך שאני כמעט גומר ואז האיבר מגיע לשיאו, אך אני נסוג ולא נותן לעצמי לגמור. כל המשחקים האלה מקשים להגיע למצב שיאפשר חדירה.

זקפות בוקר קיימות לעיתים, אך הן חלשות ולא כאלו המאפשרות חדירה.

לפני כמה שבועות התאפקתי ממגע מיני באיבר במשך כ5 ימים, ונוצרה לי באופן ספונטני לחלוטין לפני השינה זקפה מושלמת שלא היתה לי שנים, אך אני לא מצליח לשחזר אותה ע"י התאפקות נוספת. כל שקורה בהתאפקות הוא שמעט קל יותר להגיע לזקפה סבירה, אך לא בהרבה, ואני גומר הרבה יותר מהר עם הרבה יותר נוזל זרע.

חשק מיני יש בלי סוף

אציין גם שיש לי עקמת דיי חמורה באיבר, אך לא מונעת באופן טכני חדירה כל עוד הזקפה היא טובה וקשיחה

לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה חלקית

הוספת תגובה

• שיפור הזיקפה

ד''ר נחום זילבר
    19/10/2009

הרושם שלי שמדובר אצלך לא רק בבעיה פסיכולוגית אלא גם בבעיה פיסיולוגית אורגנית.
    אתה צריך להיבדק אצל רופא מומחה בנושא, לעבור אבחון ואחר כך לקבל החלטה על טיפול מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

חסוי
    20/10/2009

לטעמי לא מדובר בבעיה פסיכולוגית כלל, אני לא מתרגש.

אוסיף ואומר כי יש מתיחה מסויימת של האיבר כלפי חוץ שאני מבצע (המשיכה לא גורמת לי גירוי) שגורמת לזיקפה להתחזק, כאילו אני משחרר איזשהו מכשול מכני המונע את זרימת הדם באיבר

האם פעולה זו מתיישבת עם העובדה שיש לי עקמת חמורה באיבר? (אני לא מעוניין לנתח את העקמת, רק לפתור את בעית הזיקפה)

מהם הטיפולים האפשריים במקרה שמדובר במשהו מכני של זרימת הדם באיבר עקב עקמת או שלא עקב העקמת? האם ויאגרה זה הטיפול המרכזי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה