מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהרן09/10/2009
היי,
אני בן 24 ועד לפני כמה חודשים לא היו לי שום בעיות. הייתי (ועדיין) מקיים יחסי מין עם חברה שלי על בסיס יומי כמה פעמים ביום. הבעיה היא שלפני כמה חודשים הייתי יכול להחזיק את עצמי לזמן ממושך 20-30 דקות ועכשיו אני לא מצליח להחזיק את עצמי יותר מכמה דקות .
בנוסף, כיום לרוב כשאני מנסה להעמיד אותו בפעם השנייה הוא לא מתקשה עד הסוף או שהוא פשוט "פורש" באמצע.
כמה דברים קרו בחודשיים האלה
א. הכושר הגופני שלי ירד, להבנתי כושר גופני קשור בצורה ישירה לביצועים
ב. לפני כ3 חודשים התחלתי להשתמש במכשיר האנדרו פינס. אולם לפני חודש שהבחנתי שהבעיה היא לא משהו רגעי הפסקתי להשתמש במכשיר אולם עדיין לא חל שיפור
האם כדאי לפנות עם בעיה זו לרופא
תודה מראש
רן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדרופניס- מסוכן
ד''ר נחום זילבר09/10/2009אנדרופניס הוא קרוב לוודאי הגורם לכך. אין לך להלין אלא על עצמך בלבד.
נקווה שבעתיד זה ישתפר.
כושר גופני לא קשור לביצועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
רן09/10/2009מה אני צריך לעשות עכשיו?? לחכות שזה יעבור עם הזמן או לעבור בדיקה כלשהי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
ד''ר נחום זילבר10/10/2009להמתין בסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי
אנונימי18/04/2010לפי דעתי יש חשש לבעיה.אם תירצה שהוא לא יפרוש לך באמצע בעקבות המצב.....תישתמש בכדורי סיאליס בקש מרופא המשפחה..ובדוק מה הבעיה..בזהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין וריקוצלה לבין תרופות לאין אונותד''ר נחום זילבר08/10/2009
שלום רב.
רציתי בבקשה לדעת האם ישנו קשר בין וריקוצלה לבין תרופות לאין אונות כגון ויאגרה,סיאליס ולויטרה.בנוסף הייתי רוצה לדעת מה גורם לוריקוצלה. כמו כן ,מהם הנזקים שיכולים להיגרם עקב שימוש מוגבר ולעתים מוגזם בתרופות אלה.האם זה יכול לגרום לוריקוצלה,אימפוטנציה עקרות וכד'?
בתודה ובברכה,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה
ד''ר נחום זילבר09/10/2009אין קשר בין התרופות לבין וריקוצלה.
שימוש מוגבר בתרופות אלה בגיל צעיר גורם לכך שיזדקקו תמיד לתרופות לצורך קיום מגע מיני.
אין סיבוכים אחרים ידועיםבשלב זה בשימוש בשלב ארוך.
לגבי גורמים לוריקוצלה עיין בתשובות קודמות בפורום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CT של הבטו והאגןבני אליאס08/10/2009
בממצאים בבדיקת סיטי שעשיתי כתוב לי שהודגמו מספר פלובוליטים מסויידים באגן+פוזיציהשל הקולון הימיני בבטן שמאלי + הגדלת הערמונית,ממצא היפודנסי ציסטי קטן בכליה שמאלית דורש קורלציה עם בדיקת אולטרסאונד ממולץ ייעוץ אורולוגי וגסטרואנטרולוגי
מה זה אומר?
תודה בני אליאס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני
ד''ר נחום זילבר08/10/2009רוב המימצאים אינם בעיתיים. לגבי ממצא ציסטי בכליה יש לבצע US ולאחר מכן עם 2 בדיקות ההדמיה פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במתן שתן והפרעות שינה -דחוף!נושי08/10/2009
שלום
אני סובלת מזה כמה שנים במתן שתן . מהרגע שיש לי צורך להטיל שתן ,אני עושה זאת לא בצורה מלאה ,ומיש לאחר דקה שוב כמה טיפות וכך לפחות 10 פעמים במשך חצי שעה לפחות.
אני קמה בליילה מתוך שינה כי יש לי צורך להטיל שתן ואחכ קשה לי להרדם.
האורולוג טען שאין לי דלקת בדרכי השתן ,ושאל אם יש לי דיכאון או אם אני לחוצה .
אמרתי שיש לי חרדות מידי פעם באופן שמשתנה ולאחרונה יש לי ,אבל לא דיכאון .
והוא אמר שזה אולי קשור לבעייה.
ניגשתי לבית המרקחת וראיתי שהוא נתן לי כדורים לטיפול בבעיה המשמשים לדיכאון והרטבת ליילה הנקראים:"פרימוניל"
אני נורא פוחדת לקחת אותם ולא יודעת אם זה יתאים לי .
מה עליי לעשות?\
זקוקה לעיצה בהקדם .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בכיס השתן
ד''ר נחום זילבר08/10/2009מדבריך אני מבין שיש לך בעיות במתן השתן לאורך כל היממה. דחיפות ותכיפות, חוסר התרוקנות, הטלת שתן דחופה בלילה.-כל אלו הנם סימנים של הפרעה בכיס השתן הנובעת בין השאר מדלקת (לא חיידקית או ויראלית) או בעיה עצביצ של כיס השתן.
עליך לעבור בירור מלא אצל אורוגניקולוג.
פרימונים ניתן לצורך טיםול ואיבחון בעיות בדרכי השתן התחתונות בלי כל קשר לדיכאון.
טלי את התרופות במשך 2-3 שבועות ודווחי לרופא על התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר נחום זילבר
המתוסכלת09/10/2009תודה על תגובתך המהירה ,
רציתי לשאול :אם אתה חושב שיש לי את כל הסימנים לדלקת בכיס השתן ,למה ליטול את התרופה ולא לפנות לרופא ולבקש טיפול בהתאם ?
זה נכון שאם אקח את התרופה בערב לקראת השינה זה יפריע לי לישון ?
האם אורוגניקולוג זה בעצם אורולוג ?
איזו בדיקה אני צריכה לעבור בכדי לדעת שיש לי דלקת בכיס השתן ?
תודה רבה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת כיס שתן
ד''ר נחום זילבר09/10/2009חלק מטיפולי הדלקת המיוחדת של כיס השתן זה באמצעות פרימוניל שאינו מפריע בשינה.
אורוגניקולוג- זה יכול להיות גניקולוג או אורולוג המומחה בענייני בעיות שתן בנשים ומבצע בדיקות לבירור נושא זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה בפיןירון08/10/2009
שלום ,
אני בן 35 , יש לי בעיה קבועה שנוצרת לאחר קיום יחסי מין והיא פציעה שמתרחשת באיזור ספציפי בפין , בצידו הימני (איזור בו ניתן לראות גם וריד יחסית בולט). בכלל נראה כאילו העור אצלי דק ורגיש באיבר המין , אבל הפציעה היא תמיד לדעתי באותו איזור.
נוצר שם שפשוף מכאיב ובהמשך פצע .
כמובן שזה משפיע מאוד על היכולת לקיים ולהנות מיחסי מין .
מה ניתן לעשות אם בכלל ? לאיזה רופא מומלץ לגשת ? אורלוג או רופא עור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
ד''ר נחום זילבר08/10/2009"פציעה" מסוג הנו חיכוך. פנה לרופא עור שיטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות דם על שק האשכיםאביטל08/10/2009
שלום,
לבעלי מזה זמן מה יש נקודות דמיות על שק האשכים.
אתמול שמנו לב שהוא דימם דם רב יחסית מהאשך אולי גרד איזה פצעון אולי גרד את אותה נקודה לא ידוע לנו. בכל מקרה זה חלף.
האם דרושה בדיקת רופא? מה זה?
בתודה מראש,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביטל
ד''ר נחום זילבר08/10/2009רצוי שרופא יראה זאת. פנו לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה08/10/2009
רציתי לדעת,באיזה פרק זמן יכול להידרדר וריקוצל,כלומר נניח שיש לי דרגה 2 האם זה עניין של חודשים או שנים עד שיגיע לדרגה 3 ,או שבכלל יש סיכוי שזה יכול להישאר דרגה 2 לנצח.
שאלה נוספת-מאיזה דרגה רצוי לנתח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
ד''ר נחום זילבר08/10/2009בד"כ מצבו נשאר זהה. לעיתים רחוקות יש שינוי בדרגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי תשובתך
דנה09/10/2009תקן אותי אם אני טועה,לפי תשובתך שהוריקוצל נשאר באותה הדרגה אז אם לא היתה לי בעיית פוריות לפני שנה נניח אז גם כעת לא תהיה.
וחוץ מזה איך וריקוצל מגיע למצב של 4 או 5 אם הוא לא מחמיר מדרגות קודמות?מה זה ישירות מגיע לדרגתו הסופית?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד
ד''ר נחום זילבר10/10/20092 ההערכות שכתבת נכונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר
דנה11/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים בולטים על שק האשכיםאמיר07/10/2009
לפי הבנתי אין לי דליות באשכים (לא שבדקתי אצל אורולוג אבל לא נראה לי שיש נפיחות באשך).
מה שכן, בעור עצמו של שק האשכים אני יכול לראות כלי דם. האם זאת פשוט נטיה גנטית ורואים את הורידים בגלל ששק האשכים פשוט דק מאוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר
ד''ר נחום זילבר08/10/2009להרבה גברים רואים ורידים על שק האשכים. בד"כ אין בעיה בכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשלפוחית השתןיעל07/10/2009
שלום רב,
לפני כחמישה ימים התחלתי טיפול באנטיביוטיקה צפורל 500 מ"ג עקב דלקת בדרכי השתן- 2 כדורים ביום (1 בבוקר ו1 בערב)
כמה שאלות בנושא:
1. כמה ימים עלי להמשיך לקחת את האנטיביוטיקה בכדי שהדלקת לא תחזור בשנית?
2. נגמרו לי כדורי הצפרול ויש לי כדורי צפוויט פורטה 500 מ"ג. האם זו אותה התרופה? אני יכולה להמשיך לקחת את כדורי הצפוויט במקום?
3. הדלקת כבר עברה לאחר יום של נטילת האנטיביוטיקה.. ואני משתמשת בגלולות דיאנה למניעת הריון. וקיימתי יחסי מין עם בן זוגי אך קראתי באתר כלשהו שהצפורל פוגע בהגנה של הגלולות.. האם הדבר נכון? האם אני יכולה להמשיך לקיים יחסי מין בעת לקיחת האנטיביוטיקה?
בתודה מראש,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד''ר נחום זילבר08/10/2009האנטיביוטיה מתאימה. אולם, אחרי 5 ימים ניתן להפסיקה. אין מניעה ליחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרסום שני לשאלה שנותרה ללא מענהדוד07/10/2009
שאלתי נותרה ללא מענה. אם מקומה בפורום אחר או שיש לה מענה אשמח בבקשה לקבל תשובה:
שלום
אני בן 31 גובה 181 במשקל 85 ק"ג בריא מאוד באופן כללי
איבר המין שלי באורך זקפה הוא 13 ס"מ, אין תלונות בתחום הזה. זקפה תקינה ואני מסתדר עם מה שיש.
לאחרונה חזרתי לרוץ לאחר תקופה ארוכה ואני נתקל בתופעה מאוד מציקה:
זמן מה לאחר תחילת הריצה איבר המין ממש נסוג ונכנס פנימה! לא רק בדמיוני. אני מסוגל להתעלם מכך לזמן קצר אך בנקודה מסוימת אני חייב להפסיק וללחוץ על האיזור שמסביב על מנת להוציאו בחזרה ולהפסיק את הכאב.
אני נתקל בתופעה גם בכפיפות בטן ושכיבות סמיכה אך בעוצמה פחותה, מניח שזה קשור לרמת המאמץ?
היות והתקשתי לפנות לרופא חפשתי מידע ברשת אך ללא הועיל עושה רושם שהתופעה אינה נפוצה. אני לא חושב שזה קשור לבקע היות ואין לי כאבים בזמן הרמת משא.
אנא עזור, האם זו תופעה שיש לפנות איתה לרופא או שמא עליי פשוט להתמודד עם הכאב
תודה
דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
ד''ר נחום זילבר08/10/2009יתכן וישנה בעיה-אם ישנה-הקשורה בשרירי הבטן התחתונה. פנה לכירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיאליס- תופעות לוואי לא חולפותצעיר בן 2507/10/2009
שלום אני בחור צעיר בן 25 ונטלתי לפני 6 ימים סיאליס בעקבות בעיות פסיכולוגיות שגרמו לי לבעיה להגיע לזיקפה בעת קיום יחסי מין.
הסיאליס עזר לי באופן חלקי ביותר בקיום יחסי המין, אבל הבעיה שלי היא שמאז שנטלתי אותה יש לי תחושת אי נוחות קלה אך בלתי פוסקת במערכת העיכול. בשעות הערב זה מדי פעם מחריף וגורם לתחושה של צורך קל להקיא (אך רק בגדר תחושה, לא עד כדי הקאה ממש)
בנוסף לכך, אני מרגיש מדי פעם תחושות קלות מאוד אך מוזרות בשוק רגל ימין.
עלי לציין כי אינני זוכר את המינון של הסיאליס שאותו לקחתי, אך אני זוכר שהרופא אמר לי שזה לא המינון החלש ביותר. נדמה לי 20 או 25 מ"ג.
האם זה סביר שתופעות הלוואי האלו לא חלפו כעבוד 6 ימים מנטילת התרופה? עד מתי תופעות הלוואי יכולות להשאר? או שהאם מדובר פה בנזק שדורש התערבות כלשהי כדי לפתור אותן?
האם מדובר בכלל במצב מסובך או בכלל בלתי הפיך?
אני מאוד מוטרד.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיאליס
ד''ר נחום זילבר08/10/2009לעיתים ישנם תופעות לוואי במערכת העיכול. אך זה חולף תוך מס' שעות. נדיר-ימים.
מינון של 20 מ"ג הנו מינון גבוהה לאדם צעיר עם זקפה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכיםבן 2207/10/2009
לפני שמונה חודשים החלו לי כאבים באשכים בזמן שירותי הצבאי, פיניתי לחדר מיון שם בדקו אותי (כולל אולטראסאונד), לא מצאו ממצאים ואמרו שהכאב יעבור תוך כמה ימים. הכאב אכן חלף כעבור כמה ימים.
לפני שלושה שבועות שוב החלו כאבים באשכים, פיניתי לאורולוג אשר בדק אותי, לא מצא שום דבר ואמר שאם הבעיה לא תחלוף תוך כמה ימים להתחיל טיפול אנטיביוטי (צפורל).
האנטיביוטיקה לא עזרה ואני צורך משככי כאבים כל 4-5 שעות.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן
ד''ר נחום זילבר08/10/2009פנה לאורולוג בשנית וספר לו בעיתך והוא יחליט על המשך בירור ובמקרה הצורך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי לאורולוג
בן 2210/10/2009והוא אמר שהוא לא רואה סיבה לכאבים והוא לא יודע מה לעשות.
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר נחום זילבר10/10/2009לדעתי, עליך לבצע אולטראסאונד של האשכים ושל הבטן התחתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 40 רוצה לעשו תיקון בריתאורי07/10/2009
בגיל המופלג הזה עדיין מפריע לי מאוד שחתכו לי מעט מדי בברית בערך 80 אחוז . זה גם המראה הלא אסטטי וגם גירודים . כשפין רפוי לחלוטין זה נראה לא ברור אם עברתי ברית או לא.
האם תוכל להמליץ לי על מנתח פרטי כירורג או משהו כזה שאוכל ללכת אליו ולהשלים את הברית?
תודה מראש
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
ד''ר נחום זילבר08/10/2009פנה לאורולוג בקופ"ח והוא יעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מסביב לפיןרן06/10/2009
שלום דוקטור
אני בן 25 בגיל 16 הבחנתי בפצעים קטנים לבנים מסביב לעטרת הפין
מאוד נלחצתי ופניתי לרופא עור שאמר שזה בסדר גמור ויש את זה להרבה גברים
שאלתי אותו אם אפשר לעשות משהוא כי בכל זאת זה לא אסטתי
הוא טען שלא
אני עדין חי עם זה ובכל זאת אני לא מרוצה מאיך שאיבר המין שלי נראה
השאלה היא איזה אפשרויות עומדות בפני למרות כל מה שנאמר לי
וגם מאוד הייתי רוצה לדעת את השם המקצועי של התופעה המוזרה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רן
ד''ר נחום זילבר08/10/2009זו בעיה שרופאי העור מטפלים בה. עברו 9 שנים מאז ביקורך לכן פנה לרופא עור שיאבחן ויטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרת בדרכי השתןכליל05/10/2009
שלום, אני בת 22 אני סובלת מגיל צעיר מדלקות חריפות בדרכי השתן. בתחילה הייתי פונה לרפואה דחופה ומקבלת טיפול באנטיביוטיקה כל פעם בסוג אחר. היות ולמדתי במשך הזמן כיצד להפחית את הכאב בעת דלקת אני מקפידה על לקיחת חמוציות (4 כדורים ביום), ושותה כמויות גדולות של מים. (בכל יום גם ללא דלקת).
חשוב לציין שאני סובלת מכאבים מספר פעמים בשבוע!!!! מידי יום יש לי כאבים חדים וצריבה, מספר שניות לאחר מתן שתן.
הייתי אצל אורולוגית מספר פעמים אולם לא ניתן להוציא חיידקים מהתרביות שלי היות ואני שותה מספיק כדי לדלל את הכמות שלהם בשתן, גם לאחר שנת לילה.
כמו כן היה ניסיון לביצוע בדיקת ציסטוסקופיה אולם בהרדמה מקומית סבלתי מכאבים קשים והפסקתי את הבדיקה באמצע, כעת אני מחכה לבדיקה בבי"ח.
רציתי לדעת אם ידוע על עוד דרכי טיפול, עוד אפשרויות מה זה יכול להיות אולי יש עוד כיוונים שלא ניסיתי ולא בדקתי.
אשמח לעזרתכם,
כליל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליל
ד''ר נחום זילבר08/10/2009א. גם אם את שותה הרבה כאשר ישנם חיידקים בשתן-הם יזוהו.
ב. בציסטוסקופיה בהרדמה ינסו לאבחן האם מדובר בדלקת אינטרסטיציאלית של כיס השתן (שהאנטיביוטיקה אינו הטיפול בשבילה) ובהתאם לכך האורוגניקולוג ימשיך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)