מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סרטן שלפוחית השתןדני04/11/2009
שלום
ליפני כי שנה עברתי ניתוח TURBT והוסרו מספר גידולים. בכיס השתן.
פתלוגיה. TCC TA LOWE GRADE
עברתי 6 שתיפות BCG
ציסטוסטופיה ב5.2009 תקין. ליפני כמה ימים עברתי שוב ציסטוסטופיה.
תוצאה. 4 מימצאים שיטחיים פפילרים קטנים בבסיס של כיס השתן ,
בדופן שמאלי ממצא אחד-מרבד פפילרי בגודל 7-8 ממ. מאוד שיטחי.
אורולוג שלי מתלבת האם לעשות ניטוח TURBT או להמתין ולהיות במעקב.
שאלות
1 האם לעשות ניתוח עכשיו.
2מה זה מרבד פפילרי. האם יש חשש לCIS
תודה. גבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבי
ד''ר אורי גור05/11/2009מראה עיניו של האורולוג שראה את הממצאים החדשים הוא הכלי החשוב ביותר להחלטה אם ללכת לניתוח עכשיו או להמשיך במעקב צמוד ולדחות את הניתוח לשלב מאוחר יותר.
לרוב התיאור של מרבד פפילרי אינו אופייני ל- CIS - אך גם כאן מראה עיניו של האורולוג הוא הקובע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין זיקפהמ-חיפה04/11/2009
אני אשה בת 40 ,גרושה.
הייתי נשואה כ20 שנה ללא בעיות זוגיות בתחום המיני.
מאז גירושי היו לי מעט קשרים אך ללא שום בעיה בנושא המיני.
לאחרונה יוצאת עם גבר שסוף סוף מוצא חן בעיני ומעורר בי רצון אמיתי לבניית קשר
אבל... בתחילה לא שכבנו וראיתי זאת באופן חיובי
כשסוף סוף נכנסנו למיטה , הוא לא הגיע לזיקפה כלל ללא יכולת לבצע חדירה
לא נלחצתי , אני מבינה שלפעמים נלחצים, לא הפסקנו המשכנו לחבק וללטף
אמרתי שזה לא הכי חשוב וכו'
מאז ניסינו מס' פעמים אך תמיד אותו ריטואל.
שאלתי בעדינות מה אני יכולה לעשות ? אמר שכלום
איך פותחים את הנושא כדי באמת לעזור? הרי היום ניתן לטפל כמעט בכל
האם להמתין בסבלנות לנס?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה
ד''ר אורי גור05/11/2009חסרים נתונים כדי להעריך האם מדובר בבעיה פסיכולוגית או פיזיולוגית.
בכל מקרה, חשוב שיתוף הפעולה שלו על מנת להתקדם.
מציע להבהיר ביניכם את חשיבות הנושא לקשר, ואולי להציע (מתוך הבנה כי לרוב ניתן לטפל ולשפר, ואין במה להתבייש), לפנות ביחד (או לחוד) לאיש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירוניס דיזיסאלון03/11/2009
האם בעצם בשורה התחתונה באמת אין מה לעשות בכדי לתקן את המצב?
הבנתי שבישראל במיוחד אין התמחות בנושא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת פיירוני
ד''ר אורי גור05/11/2009לא!
ישנן מספר אפשרויות טיפול (תרופתיים וניתוחיים) למחלת פיירוני.
ישנם מספר אורולוגים בארץ שעברו השתלמות מתאימה ועוסקים בתחום (כולל כותב שורות אלה).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד. תשובתך מפתיעה.
אלון06/11/2009לאחר שני ביקורים אצל אורולוגים שונים בהם נרמז לי "אין מה לעשות תשלים עם זה" ומשהו כמו אולי בחו"ל יוכלו לעזור לך.
האם נהוג כאן לתת הכוונה כאן בפורום - שם רופא, מוסד כלשהו או הגעה אליך בכדי לקבל יותר מידע?
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיירוני
ד''ר אורי גור06/11/2009יכול ליצור קשר ואנסה לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהמ03/11/2009
שלום רב,
אני בן 25 ובעל נסיון מיני.
כבר זמן רב אני לא מגיע לזקפה מלאה כאשר אני רוצה לקיים יחסי מין עם חברה שלי (מאז שהתחלנו לצאת- חצי שנה בערך) ואני די אובד עצות בקטע הזה.
עברתי בדיקות דם והתייעצתי עם אורולוג- הרופאים אמרו לי שמבחינה בריאותית הכל תקין.
אני חושש שהבעיה היא פסיכולוגית- כי כאשר אני מאונן אני מגיע לזקפה מלאה בלי בעיה. וגם כאשר אני מתאפק כמה ימים ומגיע למגע מיני... יש לי זקפה בעת גירוי שיורדת שניה לפני שאני מגיע לחדירה.
אני די אובד עצות בקטע - אשמח לקבל עזרה\הכוונה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה
ד''ר אורי גור05/11/2009מסכים עם המסקנה שלך ושל הרופאים- נראה כי הבעיה מקורה פסיכולוגי.
מציע לפנות ולהתייעץ עם סקסולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת טוטסטורוןדני03/11/2009
מבקש לדעת את זריקת הטוסטורון הניתנת בתידירות קטנה מהזריקה הנוכחית הלא נעימה המוזרקת כל 3 שבועות .
והאם זריקה מוכרת בסל התרופות ?
תודה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטוסטרון
ד''ר אורי גור05/11/2009קיימת זריקה חדשה הנקראת נבידו וניתנת אחת ל-3 חודשים.
לא בסל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתן+מגרד+אדום שםאמיר03/11/2009
שלום לכם,
אמיר בן 21
יש לי בעיה שנמשכת כבר ארבעה חודשים בערך.
תיאור:
-צורב/שורף לי בפין כשאני משתין, בעיקר בהתחלה ובסוף השתן (כאב יותר חזק לאחר אוננות/סקס).
-מגרד לי במפשעה + יש שם קצת פצעים (בעיקר מעל הפין) בעיה זו החלה בחודש האחרון.
-באוננות הפין הופך להיות ממש אדום וחם..
-כאבים באשכים בעת סקס (הפרטנרית בקושי יכולה לגעת בהם).
אני מאונן כל יום (כל פעם בערך שעה+), האם זה מה שגורם לכך?
בנוסף יש לי תסמונת המעי הרגיז, לא לוקח תרופות בכלל...
בחודשיים וחצי הראשונים לא הלכתי לרופא כי חשבתי שזה יסתדר לבד. הרופא הפנה אותי לאורולוג, הלכתי ועשיתי בידקת שתן, הוא לא מצא שום דבר בבדיקה ואמר שזה כנראה עירבוב של הזרע עם השתן והוא נתן לי אנטיביוטיקה. האנטיביוטיקה הורידה את הכאב ב50 אחוז, וכעט נגמרו לי הכדורים, הכאב חזר במלואו. התור הבא שיש לי לאורולוג הוא רק בעוד חודש ואני מפחד שהכאב יחמיר.
בבקשה עזרו לי,
תודה,
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
אמיר03/11/2009הייתי בתקופה זו (ארבעה חודשים) אצל 3 יצאניות עם קונדום למרות שלא ביצעתי איתן סקס, רק משחק מקדים. אבל כנראה שזו לא מחלת מין אם האורולוג לא ראה כלום בבדיקת השתן, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
אמיר06/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה
ד''ר אורי גור06/11/2009הצריבה מחייבת בדיקת שתן (ואולי גם משטח מהשופכה ותרבית זרע) לוודא כי אין דלקת.
את הגירוד והפצעים - מציע להיבדק אצל רופא עור.
הפין אדום וחם בזקפה- נשמע לא קשור לשאר הבעיות.
כאבים באשכים - אם באים וחולפים אז כנראה לא דלקת. אם יש ספק- גש להיבדק (אורולוג).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטטיסאיש02/11/2009
אהלן.
אני בן 25. יש לי בעיות בזיקפה כבר חודש, והייתי רוצה לדעת אם יתכן שזה פרוסטטיס.
- יש לי כאבים לעיתים כשאני משתין בקצה הפין (אך לא כשאני גומר).
- הייתה לי בעייה של הזעת יתר בתקופה האחרונה (יתכן בגלל הקיץ)
- בריחה קלה מאוד של שתן (כמה טיפות לעיתים רחוקות מאוד).
-צמרמורות.
- התכווציות בכף רגל ימין בעיקר וגם כף רגל שמאל כשאני גומר.
- כאבים קלים ממש לאחרונה בגב בתחתון, בצד ימין או שמאל אך לא באמצע.
- ירידה בתחושה בפין.
- קצף בשתן.
- שתן עם ריח של גומי שרוף (לעיתים רחוקות)
- בדיקות דם ושתן תקינות לחלוטין, פרט לחריגה קלה בתאים לבנים (כמדומני).
הכאבים ממש נסבלים, הבעיה היא עם הבעיות זיקפה.
אני לוקח דוקסילין 100 שהקל מעט על הכאב בקצה הפין אך לא על ההפרעות בזיקפה (לקחתי כבר 20 כדורים פעמיים ביום).
יש לי את השאלות הבאות:
א. האם יכול להיות שהקצף בשתן הוא זרע?
ב. האם זה יכול להיות פרוסטטיס ואם כן איזה בדיקות אפשר לעשות?
ג. האם זה יכול להיות דבר אחר פרט לפרוסטטיס ואם כן מה בגדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
איש05/11/2009לפעמים קורה מצב שבו הפין במצב רפוי נכנס מעט פנימה באמצע ואז גודל חזרה. זאת אומרת - הקוטר של הפין באמצע קטן יותר משאר הפין, דבר שמעולם לא היה לי לפני כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש
ד''ר אורי גור05/11/2009קצף אינו זרע
הסימפטומים שאתה מתאר מרובים - חלקם אופייניים לפרוסטיטיטס וחלקם לא קשורים.
הפרעות בזקפה לרוב אינן קשורות בפרוסטטיטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוצלהשי02/11/2009
שלום רב.
אני בן 30, לאחר שני ניתוחי וריקוצלה (שנת 1998, 1999).
לפני כחודש אובחן על ידי אורולוג שיש לי הידרוצלה.
נאמר לי שזה לא מזיק ושניתוח מומלץ בעיקר מטעמי נוחות ולא הכרח רפואי.
כמה שאלות:
1. מה הסיכונים בניתוח שכזה (במיוחד לאור זה שבאותו האשך יש לי עדיין וריקוצלה ברמה מסוימת).
2. מה תופעות הלוואי? מהו זמן ההחלמה הממוצע?
3. מה הסיבות להידרוצלה? ניתן לדעת עם שק המים "מתקשר" או "לא מתקשר"?
4. ניתן להעריך אם התופעה עלולה לחזור? יש נתונים סטטיסטים?
5. שאלה אחרונה וחביבה...איפה ניתן למצוא מידע מורחב ברמה שמתאימה לאלו שאי נם רופאים?
תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוצל
ד''ר אורי גור05/11/2009הידרוצל אכן אינו מזיק ומטרת הניתוח בעיקר נוחות.
הסיכונים נמוכים וקשורים בעיקר בתופעות מקומיות כמו שטף דם או זיהום בפצע. לרוב אינם משמעותיים.
הניתוח מבוצע במסגרת אשפוז יום. זמן החלמה- מספר ימים.
הידרוצל לאחר ניתוח וריקוצל (מופיע בכ-7-15%) נוצר עקב קשירה של כלי הלימפה במקביל לורידים - ולכן הוא תמיד "לא מתקשר".
לרוב לאחר ניתוח הידרוצל - הוא לא אמור לחזור.
מקווה שעניתי למרבית השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שי05/11/2009תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהעידן02/11/2009
אמרו לי לפני שנתייןם וחצי שיש לי וריקוצלה בבדיקה שגרתית בצו ראשון אין כאבים אשכים אותו גודל.
צריך להתכונן לפגיעה בפוריות בעתיד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן
ד''ר אורי גור05/11/2009אם הוריקוצל (ממצא די שכיח) מדרגה נמוכה - אינו צפוי להפריע לפריון.
אם יש חשש או ספק- מציע להיבדק ו/או לשלוח דגימה לספירת זרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה - תרבית זרעאהרון02/11/2009
שלום
עשיתי בדיקת ספירת זרע ומכיוון שנמצאו לי כדוריות דם לבנות בצעתי את הבדיקה "תרבית זרע" Semen culture
בממצאי הבדיקה היה "תרבית שלילית"
זה אומר שיש זיהום או לא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר אורי גור05/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת זרעאילנה02/11/2009
ברצוני לדעת מה הם הסיכויים להרות טבעי עם בדיקות הזרע האלה:
נפח: 2.5, צמיגות:2, ריכוז: 5.5מ"ל, תנועתיות: 45%, תנועה פרוגרסיבית טובה: 9%.
לאחר ביצוע שטיפה: ריכוז: 11ml, תנועה:36%, סה"כ תאי זרע בתנועה: 2 (לא יודעת אם אחוז או בודדים.)
(אילו התוצאות שקיבלתי לפני ואחרי השבחת זרע לפני הזרעה)
יש לי 3 ילדים ב"ה ורוצה עוד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירה
ד''ר אורי גור06/11/2009הנתונים חלקיים וחסרים (מורפולוגיה?), ובכל מקרה קשה להעריך הסיכויים.
יש לזכור שלהריון דרוש תא זרע אחד (מתוך הרבה מיליונים המועברים ביחסים או בהזרעה).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אילנה07/11/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר של הפין (קרע?)גדי02/11/2009
שלום ותודה מראש.
לפני כשבוע שאלתי אותך האם יש לי שבר של הפין (לאחר ששני אורולוגים שללו את זה) ואמרת שכניראה שאין לי שבר (זאת לאחר פעילות מינית שבאמצע הפעילות התנפח אבר המין שלי ולאחר כשעה היה לי שטף דם באזור רחב על "גזע" אבר המין - ללא שמיעת "קליק").
האורולוג האחרון (השלישי) אמר לי לנוח מפעילות מינית כ 6 שבועות (עקב שטף הדם באבר המין).
אני קצת חרד.....אומנם מאז הייתה לי זקפה (ישרה ללא עקמת), ושטף הדם לאט לאט עובר.
האם בכול זאת כדאי לעשות אולטרסאונד (לשלול קרע).
האם יהיו לזה השלכות בעתיד?
יש לציין שאין לי בכלל כאבים אך יש לי קצת פחד מלנגוע באבר המין (לאחר הטראומה שעברתי).
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד''ר אורי גור05/11/2009כיוון שהיתה זקפה וללא עקמת ושטף הדם בשיפור - מציע להמתין ובינתיים כמובן להימנע מקיום יחסים.
הכל כמובן בתנאי שלא היה שבר...
ואז גם לא צפויות השלכות בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PSAליאור01/11/2009
ד.נ. האם זה נכון שאחת מתופעות הלוואי של תרופות חוסמי קולטני אלפא, הניתנות לטיפול בערמונית מוגדלת, היא ירידה בערכי ה-PSA הפוגעת ביעילות הבדיקה לאבחון סרטן הערמונית? תודה. ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד''ר נחום זילבר01/11/2009רק אבודרט מוריד PSA (הוא אינו חוסם אלפא). אומניק וקדקס ודומיהן תרופות מצויינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין אונותמודאגת01/11/2009
בעלי סובל מ - OCD וחרדה בצורה חמורה. בקרוב יתחיל טיפול תרופתי.
בעקבות הטורדנות הכפייתית הוא לא ישן ולא רגוע.
לאחרונה החל לקחת כדורי וואבן.
לעולם לא היו לו בעיות של אין אונות.
לאחרונה אין לו זיקפה. האם יש קשר בין הזיקפה לוואבן או ל - OCD?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
ד''ר נחום זילבר01/11/2009אין ספק שיש השפעה לחרדה על אין אונות. הבחור חייב להיות רגוע ואז המערכת תחזור לפעילות מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל ערמוניתאלי01/11/2009
שלום רב,
אני בן 60, בריא בדרך כלל תודה לאל.
בבדיקה של הערמונית ניתנו לי התשובות הנ"ל:
4.5 על 2.9 על 3.2 ס"מ
22 גרם
שארית שתן 20 סמ"ק
האם התשובה תקינה?
רב תודות ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי?
אלי03/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה תקינה
ד''ר אורי גור05/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)