מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ויטמין B6 עם ו/או בלי מגנזיוםyakir31/10/2009
שלום,
אני סובל מבריחת סידן - ומטופל בתוספת 1200יחב"ל קלציום + ויטמין D בכל יום,
האם רצוי לצרוך גם מגנזיום + ויטמין B6 ו/או אחת מהם, ו/או בכלל לא נחוץ ?
בתודה ובברכה,
יקיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר01/11/2009פנה לרופא שנתן לך סידן ואני בטוח שיוכל לעזור לך.
דרך אגב, אין צורך בעזרתך לתשובותינו באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חוזרת בערמוניתאבי30/10/2009
אני בן 60 וסובל מדלקות חוזרות בבלוטת הערמונית. הרופא המומחה רשם לי טיפול באנטיביוטיקה "ציפרו",בתוספת כדורי "אומניק", במהלך לטיפול התחלתי לסבול מאורטוקריה(אלרגיה) ולכן הפסקתי את השימוש בכדורים.
יש לציין שרמת הPSA ירדה מ4.4 ל3.26 בתקופת הטיפול והאלרגיה,
אותו רופא המליץ לאחרונה על נטילת "אומניק" ו"אבודארט" ללא האנטיביוטיקה.
אשמח לקבל המלצות על רופאים הומאופטים או רופאים מומחים מומלצים ברפואה הקונבנציונלית באיזור הצפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדרה המדויקת היא כנראה דלקת כרונית
yakir31/10/2009הגדרה המדויקת היא כנראה דלקת כרונית
ולכן צריך טיפול מתמיד - זה לא בדיוק עובר בקלות
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ד''ר נחום זילבר01/11/2009לא שכיח בגיל 60 דלקת ערמונית כרונית. בכל מקרה התרופות שקיבלת הן מתאימות לבעיות הנובעות מהגדלת הערמונית והגורמות להפרעה במתן השתן עקב כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימפוטנציהאיתן30/10/2009
שלום רב
באלו מקרים נהוג להשתמש בחומרים אלפרוסטדיל או פאפאוורין להשגת זיקפה (נוכח קשיי זיקפה)?
במה נבדלים חומרים אלה מן הויאגרה?
האם השימוש הוא בהזרקה בלבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתן
ד''ר נחום זילבר01/11/2009שני החומרים שציינת ניתנים להזרקה בפין בלבד. מנגנון הפעולה של הזריקה לפין שונה לחלוטין מפעילות כדורי ויאגרה ודומיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
איתן06/11/2009חן חן
ומה לגבי השאלה, באלו מקרים נהוג להשתמש בחומרים אלה להשגת זיקפה (נוכח קשיי זיקפה), להבדיל מהויאגרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהזרקות
ד''ר נחום זילבר07/11/2009כאשר כדורי הויאגרה או דומיו אינם עוזרים או שאסור להשתמש בהם מסיבות רפואיות ניתן אז להשתמש בחומרים אלו להזרקה בפין לצורך טיפול בקשיי הזקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בתפקוד המיניא30/10/2009
שלום רב,
אני בן 34 ולאחרונה פניתי לאורולוג עקב בעיה בתפקוד המיני.
בעיות זיקפה.
לפני החדירה במשחק המקדים גם לא הייתה לי זיקפה חזקה.
עליי לציין שזו פעם ראשונה שאני מקיים יחסים.
אני וחברה שלי ניסינו מספר פעמים.
גם באוננות כשאני נמצא לבד לעיתים יש זיקפה חזקה יותר ולעיתים לא.
הוא נתן לי בדיקות דם שהתוצאות שלהן הן:
SHBG 18.9
FREE ANDROGEN INDEX 66.7
TSH 2.73
PROLACTIN 165.3
TESTOSTERON FREE 12.6
עליי לציין שנדיר אם יש לי זיקפת בוקר.
בנוסף הוא נתן לי לנסות סיאליס - אך הסיאליס עזר חלקית
וגם כשהייתה זיקפה היא הייתה חלשה. והייתה לי שפיכה מוקדמת.
עברתי השתלת מח עצם לפני כ- 12 שנה, היום אני בריא.
אודה לך על התייחסותך. הן לבדיקות הדם והן לשאר הסיפור.
המלצות לטיפול, מה כדאי לעשות לבדוק - כמובן אני יחזור לרופא שלי.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר01/11/2009התיאור שנתתם מתאים יותר לבעיה אורגנית פיסיולוגית ולא בעיה הורמונאלית (הורמונים תקינים).
עליכם לפנות לאורולוג מומחה בנושא זה שיבדוק, יאבחן וימליץ על טיפול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בתפקוד המיני - שאלה נוספת
א04/11/2009תודה על התשובה.
האם אורולוג מקופ"ח מספיק ?
או שיש אורולוג שמטפל בבעיות מסוג זה ( אורגנית פיסיולוגית) ?
איזה בדיקות נוספות עליי לעבור ?
מה הטיפול המומלץ בנושא ?
אין לי בעיות לחץ דם ואני לא לוקח כל כדור למעט כדורי B12.
השאלות שלי כלליות אבל אני רוצה להגיע לרופא עם ידע מסוים
ושלא "יסבנו" אותי.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורולוג מומחה
ד''ר נחום זילבר07/11/2009יש אורולוג המומחה לנושאים אלו וניתן לפנות אליו.
הוא יבצע בדיקות ולאחר בירור מלא הוא ימליץ על טיפול מתאים.
אני מקווה שאף אחד לא "יסבן" אותך. אולם, לא נראה לי כי קיימים רופאים שכאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד עז במפשעה והשלכה על הפיריוןיוסי30/10/2009
שלום,
מזה שנים שאני סובל מגרד עז מאוד באיזור המפשעה והאשכים. זה מגיע למצבים שאני מתעורר בלילה מרוב גירוד או צורך בגירוד. עד היום למדתי להשלים עם התופעה אלא שלאחרונה אשתי נכנסה לשני הריונות ושניהם הסתיימו בהפלה. האם ישנו סיכוי כי הגרד נובע מבעיה אמיתית- פטריה או חיידקים, שיכולים להשפיע על איכות הזרע והפיריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד''ר אורי גור05/11/2009יתכן הוגרד קשור בפטריה.
אך לא סביר שזו משפיעה בדרך כלשהיא על הפריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בזקפהמישו29/10/2009
לבן זוגי בן ה32 ישנה בעיה להגיע לזקפה מלאה.
הוא הלך לרופא משפחה וזה אמר לו שאין לו בעיה.
מה ניתן לעשות?
האם לנטילת כדורים כגון ויאגרה יש חסרונות בריאותיים?
האם כדורים טבעיים עלולים לעזור לבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישו
ד''ר נחום זילבר01/11/2009בגיל 32- זו בעיה
פנה לרופא אורולוג מומחה בנושאים אלו אולי הרקע הוא פסיכולוגי או פיסיולוגי. בהתאם לכך יחליטו מה מתאים עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ ודחיפות במתן השתןיוסי29/10/2009
לפני כעשרה חודשים התחילו אצלי כאבים באשכים, כיוון שאני חייל כל מה שיכולתי לעות זה ללכת לרופא היחידה שלאחר בדיקה קצרה (אמר שהוא לא מוצא משהו לא תקין) שלח אותי למיון על מנת להיבדק על ידי אורולוג. האורולוג לא מצא משהו חריג אלא רק אמר שכנראה שיש איזושהי דלקת בפרוסטטה ונתן לי אנטיביוטיקה. הכאבים עברו לאחר לקיחת התרופה אך חזרו לאחר מספר חודשים. ושוב ביקרתי אצל רופא היחידה והוא הביא לי אנטיביוטיקה שעזרה. היו לי קצת כאבים פה ושם ורק לאחרונה הבעיה כאילו הפכה למשהו אחר. כאבים כמעט ואין לי אבל יש דחיפות מציקה ביותר ותמידית במתן השתן, גם כשאני מתרוקן יש עדיין הרגשה לא נעימה ואני מרגיש כאילו יש שאריות שתן שפשוט לא רוצות לצאת. עשיתי צילומי אולטרסאונד לאשכים ודופלר וכל האזור, הכליות והאשכים והכל יצא תקין. יש לי תור לעוד שבועיים לאורולוג שוב ואני צריך לעשות בדיקות שתן (תרבית שתן ובדיקות נוספות). כרגע יש לחץ תמידי להשתין והרגשה של חוסר התרוקנות, דחיפות במתן שתן וזרם חלש וטיפטוף מסוים לאחר מתן שתן. אני נורא נורא מוטרד מזה ומפחד במיוחד מהסיבה שהרופאים בינתיים לא רואים לזה סיבה. אני מחפש תשובה כלשהי ואולי סיבות שיכולות להרגיע אותי כי זה נורא מלחיץ כל העניין. מהתסימינים והתופעות שתיארתי מהן הבעיות האפשריות (יש לציין שבינתיים עשיתי בדיקת שתן בסטיק שלא הראתה סימנים מיוחדים לדלקות)? איזו בעיה זאת יכולה להיות והאם יש סכנה כלשהי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו להוסיף
יוסי29/10/2009זכור לי מקרה שקרה כבר לאחר שעשיתי את הצילומי אולרטה סאונד שאותו אני זוכר אולי כנקודת המפנה או אולי זה הפעם הראשונה ששמתי לב. הייתי בהאירוע ורציתי להשתין באופן מטורף אך באותו הזמן לא הייתה אפשרות ללכת להשתין בגלל כל מה שקרה ובגלל האירוע, התאפקתי הרבה ואולי יותר מדי וכשסו סוף חזרתי הבייתה שמתי לב שכאילו היה קשה לי להשתין למרות שהלכתי להתפוצץ והזרם היה חלש משום מה ולווה בהרגשה לא נעימה ביותר. יכול להיות שההתאפקות המוגזמת היא הסיבה לתחילת הבעיה (זה קרה לאחר כל העניין עם כאבי האשכים כבר)? בגלל שזה כנראה קרה אחרי הצילומים אני מפחד שאולי זה פגע אך בצילומים כבר לר ראו את זה כי הם נעשו יותר מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליות ודרכי השתןאבא29/10/2009
למה כאבים הנגרמים מאבנים בכליות מופיעים לפעמים ב"צירים" ולפעמים באופן רציף?
האם כאשר הכאב הוא רציף זה מעיד על חסימה של השתן?
האם במקרה של כאב רציף יש צורך לפנות למיון?
תודה וסליחה על ריבוי השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא
ד''ר נחום זילבר01/11/2009בדרך כלל, עווית כלייתית כשמה כן היא. כאב בצורה של התכווצויות עוויתיות. במקרים של אבנים בכיליה לא שכיחים כאבים רציפים כל הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרענדב29/10/2009
שלום, אני בן 18 ובחצי שנה האחרונה הזרע שלי נעשה ממש צמיגי וגמיש, אפשר למתוח אותו ממש כמו גומיה...הוא אלסטי.
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדב
ד''ר נחום זילבר01/11/2009לפי התיאור הוא אכן פחות נוזלי. הגבר שתייה והגבר פליטה הן באוננות והן במגע מיני אם יש באפשרותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נדב01/11/2009אני מאונן דיי הרבה והמצב נשאר אותו דבר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אריאל01/11/2009אני חבר של נדב!
ואם הייתה יודע כמה הוא מאונן לא הייתה אומר את זה בכלל!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על התשובה - שבר של הפיןגדי28/10/2009
השלילה של שבר בפין נעשתה על ידי בדיקה ידנית של 2 אורולוגים שונים.
לא היה צריך אולטרסאונד?
האם בדיקה ידנית היא ודאית שאין שבר?
מה הסימנים המובהקים לשבר?
האם אתה מציע לי לעשות טיפול כלשהו(תרופתי) .חוץ ממנוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד''ר אורי גור05/11/2009לא בהכרח נחוץ אולטראסאונד
אם לא היה שבר אז כנראה גם לא דרוש טיפול פרט להמנעות מיחסים עד לחלוף כל הסימנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגיע פחות דם לעטרהאיש27/10/2009
האם העובדה שמגיע לי פחות דם לעטרה (הוא פחות אדום וקר מעט יותר) עלולה להיות תסמין למשהו?
אני בן 25, סובל מכאבים קלים בקצה הפין תוך כדי השתנה 3 חודשים, ובעיות בזיקפה כבר חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במצב רפוי (כמובן...)
איש28/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענה
ד''ר אורי גור28/10/2009לעטרה בד"כ מגיע פחות דם.
אם יש בעיות בהשתנה (יתכן ולא קשורות) - פנה לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות אבר המין בעת קיום יחסים.גדי27/10/2009
קיימתי יחסי מין סוערים.לפתע הרגשתי כאב ואבר מיני התנפח מאוד.
הגעתי הביתה ולאחר כשעה היה לי שטף דם על אבר המין.
נגשתי למיון ובמיון בדקו אותי ואמרו שזה יעבור (זה לא שבר או קרע).
עבר שבוע מאז (עלי לנוח מפעילות מינית כ 6 שבועות).
הנפיחות ירדה ושטף הדם החליף צבע מכהה לבהיר יותר.
מאז הייתה לי זקפה מלאה (בבקרים).
האם עלי לדאוג לגבי העתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר של הפין
ד''ר אורי גור28/10/2009אם נשלל שבר של הפין - אין סיבה לדאגה בעתיד.
אם היה שבר - יתכן ובעתיד הדבר יביא להפרעה מסוימת בזקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ואשתי בטיפולי פוריותשלומי27/10/2009
ובמתן הזרע נאמר לי שיש לי זיהום אך זה לא פגע בזרע והוא תקין.
ממה זה יכול לנבוע?
אלו בדיקות אני צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ד''ר אורי גור28/10/2009מציע לשלוח תרבית זרע ולבדוק אם יש זיהום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגנזיום וויטמין b 6 כלומיפרמיןשמול27/10/2009
קראתי לאחרונה שהחומרים הללו מטפלים בשפיכה מהירה .
רציתי לשאול האם באמת זה נכון? ואם אני מעונין ממי אני אמור לבקש מרשם? דבר נוסף אם לוקחים כל חומר בנפרד האם גם אז יכולה להיות השפעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
ד''ר אורי גור28/10/2009התרופות שציינת לא מוכרות לטיפול בשפיכה מהירה
מציע להתיעץ עם אורולוג הבקיא בתחום, לגבי הטיפול המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בתוך צינור השופכהמורן27/10/2009
שלום,
אני בן 28, בריא בדר"כ.
אתמול בסוף יחסי מין (וואגינלים) די אינטנסיביים, כאשר שפכתי, הרגשתי כאב חד בתוך צינור השופכה, מספר סנטימטרים פנימה מהפתח.
מספר דקות אח"כ היה דימום קל מהפין, ללא כאב מיוחד.
ככל שאני רואה הדימום ניפסק.
האם זה דרוש בדיקה או שאם זה מפסיק אפשר לעזוב את זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בשופכה
ד''ר אורי גור28/10/2009אם התלוו כאב חד בפין, נפיחות או שטף דם בעור הפין - - פנה בהקדם לאורולוג.
אם אלה לא הופיעו, והדימום לא חוזר- כנראה ניתן לשכוח מהארוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)