מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםאני19/03/2009
שלום . אני לא יודע אם זה הפורום הנכון התחלתי טיפול בתרופה נגד דיכאון והיא גורמת לי לעצירות וגם לקשיחות של השריר הPC זה שנמצא בין הרגליים.... האם יש סיבה להילחץ מכך? שאלה נוספת - האם עצירות (וגם אצירת שתן) יכול להוביל לנזק בלתי הפיך? בתודה מראש אנונימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנוני
ד''ר נחום זילבר20/03/2009זה חלק מתופעות הלוואי הידועות של תרופות אלו. כשיורדים במינון או כשמפסיקים אותם בהדרגה התופעות חולפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי מיטומיציןרגשום19/03/2009
שלום רב, ככשל של BCG הום\פניתי לטיפול במיטומיצין קיבלתי תוכנית ענפה לטיפולים למשך כשנתיים מה הם ההנחיות לגבי כמות הטיפולים והמשכם? האם כל בית חולים קובע בעצמו או שיש הנחיות של ה- FDA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רג
ד''ר נחום זילבר20/03/2009טיפול במיטומיצין מתבצע ברוב המח' האורולוגיות כטיפול משני בכשל של BCG. לכל מחלקה יש פרוטוקול משלה לגבי ביצוע שטיפות המיטוצין וזאת ללא קשר לאישור וטיפול של ה FDA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ערמונית עם הפרשה?אור19/03/2009
בוקר טוב דוקטור יש לי בעיה שמושכת אותי כשנתיים, כל חצי שנה חוזרת לי הפרשה רבה בצבע צהוב עם מעט ירקרק מהפין וכאב באשך הימני, כל פעם שאני נשלח לבדיקת שתן ותרבית לא מוצאים שום חיידק ספציפי הרופה אומר שרואים שיש בעיה אבל אין תשובה ספציפית, הרופא נותן לי ציפרודקס ל10 ימים זה טיפה מוריד מההפרשה אבל מהכאב באשך לא ולאחר 10 ימים של טיפול אני מפסיק עם הטיפול וההפרשה חוזרת לי שוב לאחר כ 4ימים וכך זה קרה שוב עם אנטיביוטיקה אחרת בשם דוקסילין100 וכולל זריקה בטוסיק שהאורולוגית נתנה לי כי היא חשבה שזה אולי זיבה אז גם לאחר 10 ימי טיפול זה פסק ל4 ימים וחזר אבל הדוקסילין יחסית עזר כי זה ייבש יותר טוב את ההפרשה בזמן הטיפול עצמו, אז שוב לאחר מכן חזרתי לאורולוגית והיא נתנה לי דוקסילין 100 ל20 יום וזה יחסית עזר שוב בזמן הטיםול ולאחר שסיימתי ההפרשה שוב חזרה לאחר 4 ימים. לאחר מכן בצורה נואשת חזרתי לרופא משפחה וביקשתי ממנו את האנטיביוטיקה שעזרה לי לפני כחצי שנה (אופלודקס 200 מ"ג) וגם שוב לאחר 10 ימי טיפול זה לא עזר. מה עלי לעשות והאם יש קשר ליבלות שהיו לי בעבר ואולי כי עדיין מגרד לי קצת באיזור המפשעה אבל אינני רואה שם דבר שנראה כמו יבלת או משהו מוזר כדומה. דרך אגב האורולוגית בדקה לי בערמונית דרך פי הטבעת והיא ראתה הפרשה די חזקה... מה עלי לעשות דוקטור אני כבר אובד עצות? אודה לך מאד אם תוכל לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד''ר נחום זילבר20/03/2009קשה לעבות לשאלה מורכבת ומסובכת הנמשכת שנתיים. אבל, ברצוני להעלות מס' שאלות ותוכל לברר זאת אצל רופאך:
1. האם היו ממצאים כלשהם ב US של הבטן ו/או האשכים?
2. האם עשית US טררנס רקטאלי?
3. האם עברת בדיקה לגילוי חיידקי שחפת בשתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ערמונית עם הפרשה המשך...
אור20/03/2009קודם כל תודה על היעוץ דוקטור מנחם זילבר כל הבדיקות שהצגת לא הפנה אותי אף רופא הכי רחוק של בדיקה מעמיקה היתה הבדיקה של הערמונית דרך הטבעת ושל בדיקות שתן ומשטח אף רופא לא המליץ לי על בדיקות הUS ואלה שהצגת אני אתיעץ עם הרופא לגבי הבדיקות הללו ואולי יש קשר לזה שיש לי גם טחורים וזה פעם במתעורר ומציק? או שזה הגיע מהקונדילימיה (היבלות שהולכות וחוזרות באיבר אם אינני טועה)? בתודה רבה דוקטור ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ד''ר נחום זילבר29/03/2009בד"כ אין זה קשור לטחורים.
האם יש לך קןונדילומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ערמונית או משהו אחר? המשך3
אור30/03/2009בוקר טוב דוקטור ותודה רבה על היחס האדיב
כן הרופא עור מצא אצלי יבלות באזור האיבר מין וטיפל ע"י לייזר לפני כשנה אבל עדיין יש לי גרד קל וכנראה שהחיידק עדיין לא עזב אותי האם יש לזה קשר להפרשה ,לצריבה ולכאב באשך ובגב התחתון?
בתודה ויום טוב אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ד''ר נחום זילבר01/04/2009לא. אין לזה קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיה ובדיקת זרעאלמוני012318/03/2009
שלום רב, הנני לוקח פרופסיה מזה כשנה. בהתאם להשפעות הפרופסיה הזרע שלי הפך למאוד דליל כמים מאז השימוש בפרופסיה עלי לציין שהכמות לא השתנתה, אני מעוניין להמשיך ולקחת את הפרופסיה לטווח הארוך, אך הנני חושש מפגיעה כלשהי באיכות הזרע ובהבאת ילדים בעתיד. בהמלצת רופא עור מומחה לנשירה אני פונה אליך כאורולג ושואל האם ישנה אפשרות לבצע את הבדיקה. במה כרוך העניין וכמה זה עולה איך ניתן לעשות איפ]ה וכד תודה רבהה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר20/03/2009בדיקת זרע נעשית בכל קופ"ח. ברר זאת בקופ"ח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה של אנטיביוטיקה - כמה זמן?יוסי18/03/2009
סיימתי טיפול אנטיביוטי נגד דלקת בערמונית (רוסקו ואחר כך ציפר' 500 עשרה ימים כל אחד). כמה זמן אחרי סוף הטיפול עוד יש שאריות של הטיפול בגופי? אני שואל כי אני לא רוצה לשכב עם אישתי (היא בהריון) כשעדיין יש בי אנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר20/03/2009האנטיביוטיקה סימה את פעולתה ואין מניעה מלשכב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת פיןדימה18/03/2009
שלום רב.. אני בן 20.. יש לי עקמת פין כלפי מטה...אני כבר מטופל אצל הרופא...שלחו אותי לבדיקת NPT ואז כנראה הניתוח..השאלה שלי היא בקשר לזקפה..האם עקמת יכולה להשפיע על זקפה...?זקפה שלי לא תמיד מלאה..בזמן אוננות אני מגיע כמעט תמיד לזקפה מלאה..זקפת בוקר אין לי כמעט אף פעם....בזמן קיום יחסי מין זה משתנה כל זמן..פעם יש פעם אין..וגם כשיש זה לא להרבה זמן..האם זה קשור לעקמת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימה
ד''ר נחום זילבר20/03/2009עקמת יכולה להשפיע על זקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהגילה18/03/2009
שלום, אימי ביצעה בדיקת אולטרסאנד בכליות, בעקבות כאבים בצד ימין, בבדיקה התגלה ציסטה "לא פשוטה" מה זה אומר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה
ד''ר נחום זילבר20/03/2009זה אומר שמבנה הציסטה אינו אחיד ודורש המשך בירור הדמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכליות ודם בשתןאברהם18/03/2009
שלום רב אני בן 27 לפני שלושה חודשים התחיל להופיע דם בשתן דם בשתן הנלווה גם בכאבים בכליות פניתי לרופא המשפחה שלי והוא עשה לי בדיקות דם ובדיקות שתן הבדיקות היו תקינות אבל בדיקות השתן הופיע אצלי דם בשתן אחר כך עשיתי אולטראסאונד לכליות ודרכי שתן נמצא בצילום שיש לי פירורי אבן בשתי הכליות אחר כך הפנה אותי לאורולוג שראה האורולוג את הצלומים הוא היה בספק אם יש לי פירורי אבן והחליט לעשות לי CT אחרי שראה את ה ct אמר לי שהכליות נקיות ואין בהם כלום ואני עכשיו מבולבל ומפחד קצת למה אני עד הדקה הזו חש בכאבים בכליות וגם דם בשתן מה עלי לעשות מבקש אם אתה יכול לעזור לי אני אשמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אברהם
ד''ר נחום זילבר20/03/2009אם ב CT לא מצאו בעיה-אבנים או גידול-אך תדאג. הרבה בשתיה והמשך במעקב אורולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב אשכיםיונתן17/03/2009
כאב עמום קל באשך שמאל,, מקרין קצת לבטן או מפשעה, יש נקודות מסויימות שכואב בהן במגע, האם יש חשש לתסביב? רופא משפחה בדק ואמר שהכל נראה לו תקין. האם בתסביב הכאבים הם עזים וחזקים? כלומר כאבים כאלה שלא תהסס ללכת למיון? לא מאצתי מידע לגבי עניין זה, תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונתן
ד''ר נחום זילבר20/03/2009בתסביב האשך הכאבים חזקים וממוקמים. התאור שנתת אינו מתאים ל TORSIO TESTIS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מטרידיםאיש17/03/2009
שלום. אני סובל כבר חמישה ימים מכאבים באשכים כשאני מתכופף או כשאני יושב. זה כבר התחיל להדאיג אותי וממש להפריע. מה זה יכול ליהיות? (אני בן 16.5, אם זה חשוב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
איש17/03/2009לא ציינתי גם שאני חושב שהאשכים לא באותו הגודל. זה קשור? ואם לא, מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש
ד''ר נחום זילבר20/03/2009זה לא צריך להדאיג. פנה לרופא שיבדוק אותך ויחליט מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכיםאבי17/03/2009
אז מה עושים במצב שיש הפרשים בגובה האשכים? זה מסוכן? זה פוגע בפוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר20/03/2009לא מסוכן ואינו פוגע בפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרויות לניתוח ערמונית - דחוףדוד17/03/2009
שלום, אני עומד בפני ניתוח ערמונית האם ניתוח בלייזר ירוק או אדום עדיף על ניתוח סטנדרטי TURP. מה יתרונות הלייזר, בשיחה עם אורולוג מהבכירים בארץ נאמר לי שהוא יעיל יותר אין כמעט דימום וההחלמה מהירה ונוחה יותר. מה דעתך. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
ד''ר נחום זילבר20/03/2009מה שנאמר לך הוא בד"כ נכון. יחד עם זאת TURP עדיין הנו הניתוח הסטנדרטי היעיל ועם התוצאות הטובות ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה להרגעהעמי17/03/2009
שלום לאחרונה החלו אצלי גירודים משק האשכים והיום גם הבחנתי שיש מין פצע על השק האם קיימת משחה לטיפול/ הרגעה ללא מרשם ? למי עלי לפנות לרופא עור או אורולוג ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמי
ד''ר נחום זילבר20/03/2009רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהzhu17/03/2009
איזו אנטיביוטיקה/ות חודרנית ויעילה בדלקת ערמונית נגד מיקופלסמה וחד-תאיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר z
ד''ר נחום זילבר20/03/2009בהתאם לרגישות בבדיקה.
בד"כ ממשפ' הטטרהציקלינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בדיקה והיכן לעשותה ד"ר?
ארז20/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדי
ד''ר נחום זילבר20/03/2009בדיקת תרבית ורגישות של אנטיביוטיקה לממצאים שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית אין אונותאלמוני16/03/2009
שלום, אני בחור בן 24 שכבר זמן רב לא חווה זיקפה מלאה. מגיל צעיר אני פעיל מינית בצורה טובה, אך בשנה ויותר האחרונות אינני מגיע לזיקפה מלאה. בנוסף לפני שנתיים אובחן HPV, זיקפת הבוקר אינה קיימת והחלפתי את קיום יחסי המין באוננות מרובה. אך גם כאשר אינני מאונן הזיקפה אינה משתפרת בהרבה. הדבר פוגע בביטחון כמובן ורציתי לדעת אם יש תרגילים שניתן לעשות לפני שפונים לאבחנה וטיפול תרופתי. גם הבנתי כי התופעה בגיל הזה היא פסיכולוגית ויכולה לעבור באופן עצמאי השאלה כמה זמן לחכות לפני פניה לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר נחום זילבר16/03/2009אין תרגילים מיוחדים יש צורך לבדוק מדוע הזקפה אינה חזקה. אולם, לאור התיאור שנתת לא נראה לי שזו בעיה פסיכולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)